Balanced Optical SteadyShot™ - Έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες

Balanced Optical SteadyShot™ - Έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας καταστέλλει την αστάθεια της μηχανής για τη σταθεροποίηση της ταινίας κατά τη λήψη της σε όλο το εύρος του ζουμ, ακόμα και σε ασταθείς συνθήκες. Η Έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες αντισταθμίζει τους κραδασμούς σε πέντε κατευθύνσεις, επιτρέποντας τη λήψη ταινιών με υψηλή ποιότητα, ακόμα και όταν τρέχετε. 

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Η Γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση επιτυγχάνει γρήγορα αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης, ελαχιστοποιώντας την κίνηση του φακού, προβλέποντας το κατάλληλο εύρος της αυτόματης εστίασης και επιταχύνοντας τη μονάδα φακού, βελτιώνοντας έτσι την απόκριση ώστε να αποτυπώνετε περισσότερες φευγαλέες στιγμές.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, η βιντεοκάμερα προσφέρει ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Λήψη time-lapse

Λήψη time-lapse

Μπορείτε να καταγράφετε φωτογραφίες συνεχώς για μια χρονική περίοδο με ένα επιλεγμένο διάστημα μεταξύ κάθε λήψης, να επεξεργάζεστε ολόκληρη την ακολουθία των φωτογραφιών μετά τη λήψη και να απολαμβάνετε τη σειρά των εικόνων σε μορφή ταινίας time-lapse.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Η ευέλικτη λειτουργία Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε τη βιντεοκάμερα να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση της ταινίας με το soundtrack που έχετε επιλέξει. 

Διπλή εγγραφή βίντεο

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω USTREAM (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Ορισμένες εκδηλώσεις είναι καλύτερα να τις βλέπετε ζωντανά. Μοιραστείτε σκηνές σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit απευθύνεται στους κινηματογραφιστές που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Βασισμένο στο φορμά XAVC που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών και τηλεοπτικούς σταθμούς, το XAVC S προσφέρει απίστευτη ποιότητα, ενώ χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων που καθιστά δυνατή την επεξεργασία και την εξαγωγή μεγεθών αρχείων που είναι φιλικά προς τους χρήστες.

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Η βιντεοκάμερα σάς επιτρέπει να επιλέξετε μη αυτόματο χειρισμό για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου, που είναι ιδανικός σε συνθήκες λήψης με οπίσθιο φωτισμό ή υποέκθεση ή σε διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καν.

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καν.

Ηχογραφήστε καθαρό ήχο που μεταφέρει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα της σκηνής και απολαύστε αναπαραγωγή ήχου Surround στο home cinema. Παρακολουθήστε τα επίπεδα κάθε καναλιού στην οθόνη, χάρη στις ενδείξεις επιπέδου.

Εξουδετέρωση ήχου

Εξουδετέρωση ήχου

Μειώστε την ένταση της φωνής του χρήστη που κινηματογραφεί σε κοντινή απόσταση πίσω από την κάμερα, ενώ μιλά ή φωνάζει κατά τη λήψη.

Οπτικό ζουμ 30x

Οπτικό ζουμ 30x

Με ευρυγώνιο φακό που είναι ιδανικός για να αποτυπώνει μεγάλα τοπία, η κάμερα προσφέρει οπτικό ζουμ 30x και ζουμ ευκρινούς εικόνας έως 60x, για ευέλικτες επιλογές απεικόνισης.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (AF)

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (AF)

Βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων χρησιμοποιώντας πάντα το καλύτερο σημείο αυτόματης εστίασης και προσαρμόζοντας το μέγεθος του καρέ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος. Αγγίξτε απλώς το θέμα στην οθόνη LCD για να κλειδώσετε με ακρίβεια την εστίαση σε θέματα που κινούνται γρήγορα κατά τη λήψη.

Smile Shutter

Smile Shutter

Τα υπέροχα χαμόγελα είναι πάντα φευγαλέα αλλά με αυτή τη λειτουργία δεν πρόκειται να χάσετε κανένα. Αποτυπώστε αυτόματα στιγμιότυπα με χαμογελαστά πρόσωπα, ακόμα και κατά τη λήψη βίντεο.

Διπλή εγγραφή

Διπλή εγγραφή

Με τη λειτουργία διπλής εγγραφής μπορείτε να τραβήξετε ταυτόχρονα βίντεο HD και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για να αποτυπώνετε πάντα την καλύτερη λήψη.

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Η λειτουργία αυτή προσδιορίζει αυτόματα το είδος της σκηνής που τραβάτε και βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις τριών ομάδων (Πρόσωπο, σκηνή, αστάθεια κάμερας). Παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για έως και 180 τύπους σκηνών, ακόμα και τη νύχτα ή κατά τις λήψεις με οπίσθιο φωτισμό. Οι επιλεγμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται ως εικονίδια στην οθόνη LCD για να τις βρίσκετε εύκολα.

Εφέ εικόνας

Εφέ εικόνας

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Με τα Εφέ εικόνας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά, καθώς μπορείτε να προσθέσετε έως επτά δημιουργικά εφέ (Μερικό χρώμα, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση) χωρίς επεξεργασία σε υπολογιστή.

Motion Shot Video

Motion Shot Video

Το Motion Shot Video αναπαράγει μια ακολουθία εικόνων σε υπέρθεση που καταγράφει την κίνηση σε διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου, ώστε να μπορείτε να την αναλύσετε λεπτομερώς στην οθόνη LCD. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες.

Έλεγχος

Έλεγχος

Οι περισσότερες λήψεις προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες επεξεργασίας. Καταγράψτε άνετα λήψεις από διάφορες γωνίες, χρησιμοποιώντας είτε κάμερες που έχετε τοποθετήσει πάνω στην Handycam® είτε κάμερες που ενεργοποιούνται ασύρματα. Με τον έλεγχο πολλών καμερών, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα τις ρυθμίσεις λήψης σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες μέσω Wi-Fi®. 

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αυτός ο μεγάλος, υπερσύγχρονος αισθητήρας βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας, μειώνει το θόρυβο σε σκοτεινούς χώρους και επιτυγχάνει απαλή αποεστίαση φόντου.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ εξασφαλίζει πιο φυσικά ζωντανή και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς και πιο γρήγορη επεξεργασία.

Φακός Sony G

Φακός Sony G

Ο φακός Sony G συνεργάζεται αρμονικά με τον αισθητήρα Exmor R® CMOS και τον επεξεργαστή BIONZ X, για εξαιρετική οπτική απόδοση. Ένα απαραίτητο στοιχείο για απίστευτα λεπτομερείς εικόνες, από τις οποίες δημιουργούνται υπέροχες αναμνήσεις.

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία της βιντεοκάμερας και απαθανατίστε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες 9,2 megapixel, όπως ακριβώς θα κάνατε με μια φωτογραφική μηχανή.

Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο ανάλυσης ήχου, η λειτουργία αυτή εξαλείφει το θόρυβο ανέμου, που ευθύνεται κυρίως για την κακή ποιότητα ήχου σε εξωτερικούς χώρους.

Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Όσον αφορά την εγγραφή ταινιών, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια το επίπεδο μικροφώνου, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της εισόδου ήχου, είτε πρόκειται για ένα απαλό κελάηδημα είτε για μια δυνατή συναυλία. Ακόμα κι όταν αυξάνεται απότομα το επίπεδο ήχου, η λειτουργία Auto Gain εμποδίζει την αλλοίωση του ήχου.

Προοδευτική εγγραφή

Προοδευτική εγγραφή

Μπορείτε να τραβήξετε καθαρά βίντεο σε Full HD στα 60p/50p (NTSC/PAL) στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής, τα οποία περιέχουν διπλάσια δεδομένα εικόνας σε σύγκριση με τα βίντεο που έχουν εγγραφεί στη λειτουργία διεμπλεκόμενης σάρωσης. Οι εικόνες είναι εξίσου ομαλές με αυτές που εγγράφονται στα 60p/50p (NTSC/PAL) καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ κάθε καρέ καταγράφεται σαν μία πλήρης εικόνα. Έτσι, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από βίντεο που έχει τραβηχτεί στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής είναι εξαιρετικά ευκρινείς.

Άμεση αντιγραφή από τη Handycam®

Άμεση αντιγραφή από τη Handycam®

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και αποθηκεύστε δεδομένα εικόνας εύκολα σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Απλώς συνδέστε τη Handycam® που περιέχει τα δεδομένα μέσω καλωδίου USB στη θύρα USB του σκληρού δίσκου.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/5,8 (3,1 mm) με οπίσθιο φωτισμό

Πραγματικά pixel (βίντεο)

περίπου 2,29 Megapixel (16:9)

Πραγματικά pixel (φωτογραφία)

περίπου 2,29 Megapixel (16:9)/περίπου 1,71 Megapixel (4:3)


Επεξεργαστής

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X


Φακός

Τύπος φακού

Φακός G

Διάμετρος φίλτρου

46 mm

Κάλυμμα φακού

Αυτόματο

Διάφραγμα

F1.8-F4.0

Εστιακή απόσταση

f=1,9 - 57,0 mm

Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (βίντεο)

f=26,8-804,0 mm(16:9)

Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (φωτογραφία)

f=26,8-804,0 mm (16:9), f=32,8-984,0 mm (4:3)

Ελάχιστη απόσταση εστίασης

περίπου 1 cm (ευρυγώνιος), περίπου 80 cm (τηλεφακός), περίπου 13/32 ίντσες (ευρυγώνιος), περίπου 31 1/2 ίντσες (τηλεφακός)


Ζουμ

Οπτικό ζουμ

30x

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

60x

Ψηφιακό ζουμ

350x


LCD

Τύπος οθόνης

Οθόνη Clear Photo LCD 7,5 cm (τύπου 3.0) (460.800 κουκκίδες), ευρεία (16:9)

Πάνελ αφής

Ναι

Έλεγχος φωτεινότητας

Ναι (μενού)

Εμφάνιση δείκτη/πλέγματος

Γραμμή πλέγματος

Προσαρμογή γωνίας

Γωνία ανοίγματος: έως και 90 μοίρες, γωνία περιστροφής: έως και 270 μοίρες


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος σταθεροποίησης εικόνας

Balanced Optical SteadyShot με έξυπνη ενεργή λειτουργία (σε 5 άξονες)


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση αντίθεσης

Λειτουργία εστίασης

Αυτόματο/Μη αυτόματο (οθόνη αφής)

Περιοχή εστίασης

Εστίαση πλήρους εύρους/Εστίαση σημείου

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση

Ναι

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Ναι


Έκθεση

Λειτουργία

Αυτόματο, Ευέλικτο σημείο (οθόνη αφής), Μη αυτόματο (μενού)

Λειτουργίες μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων/σημείου

Αντιστάθμιση έκθεσης

Μετατόπιση αυτόματης έκθεσης (πάνελ αφής)

Λειτουργία χαμηλού φωτισμού

Ναι

Αυτόματος έλεγχος ίριδας

F1,8-F10

Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας

F1,8-F10

Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού

Ναι (Αυτόματο)

Έλεγχος απολαβής

Αυτόματο

Ελάχιστος φωτισμός

Κανονικό: 6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25), Χαμηλός φωτισμός: 3 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25)


Ταχύτητα κλείστρου

Αυτόματος έλεγχος εύρους

1/6-1/10000

Κανονική

1/25-1/10000

Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας (λειτουργία φωτογράφισης)

1/25-1/10000

Μη αυτόματο κλείστρο

1/6-1/10000


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο/Με ένα πάτημα/Εξωτ. χώρου/Εσωτ. χώρου

Μετατόπιση ισορροπίας λευκού

Ναι


Φλας

Σύστημα μέτρησης φλας

Προ-μέτρηση φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

Ναι (3 βήματα)

Λειτουργία φλας

Αυτόματο/Ενεργό/Ανενεργό


Μέσα αποθήκευσης

Τύπος μέσων

XAVC S HD: Κάρτα μνήμης Micro SDHC (4 GB ή μεγαλύτερη, κατηγορίας 10 ή υψηλότερης)/Κάρτα μνήμης Micro SDXC (κατηγορίας 10 ή υψηλότερης), AVCHD, Φωτογραφίες: Memory Stick Micro™ (Mark 2), Κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης)


Εγγραφή

Φορμά εγγραφής (βίντεο)

Φορμά AVCHD, συμβατότητα με έκδοση 2.0: MPEG4-AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264, Φορμά XAVC S: MPEG4-AVC/H.264

Ανάλυση βίντεο

AVCHD: 1920 x 1080/50p (PS), 25p (FX, FH), 50i (FX, FH), 1440 x 1080/50i (HQ, LP), MP4: 1280 x 720 25p, XAVC S HD: 1920x1080/50p, 25p

Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR)

AVCHD PS: περίπου 28 Mbps/FX: περίπου 24 Mbps/FH: περίπου 17 Mbps/HQ: περίπου 9 Mbps/LP: περίπου 5 Mbps, MP4: περίπου 3 Mbps, XAVC S HD: περίπου 50 Mbps

Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.3, συμμόρφωση με MPF Baseline)

Μέγεθος στατικής εικόνας (λειτουργία φωτογράφισης)

L: 9,2 Megapixel 16:9 (4.032 x 2.272), 6,9 Megapixel 4:3 (3.024 x 2.272), S: 2,1 Megapixel 16:9 (1.920 x 1.080), 0,3 Megapixel 4:3 (640 x 480)

Μέγεθος εικόνας (λειτουργία ταινίας)

L: 9,2 Megapixel 16:9 (4.032 x 2.272), S: 2,1 Megapixel 16:9 (1.920 x 1.080)

Μέγεθος στατικής εικόνας (λήψη time-lapse)

HD: S (2,1M, 1.920 x 1.080)

Στατική εικόνα (διπλή εγγραφή)

L: 9,2 Megapixel 16:9 (4.032 x 2.272), S: 2,1 Megapixel 16:9 (1.920 x 1.080)


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο ζουμ

Φορμά εγγραφής ήχου

Dolby Digital 5.1 καναλιών, Dolby Digital 5.1 Creator, Στερεοφωνικός ήχος Dolby Digital 2 καναλιών, Dolby Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2 καναλιών, MPEG-4 γραμμικός ήχος PCM 2 καναλιών (48 kHz/16 bit)

Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Ναι (31 βήματα)

Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Ναι (ενεργό/ανενεργό)

Εξουδετέρωση ήχου

Ναι

Ηχείο

Μονοφωνικό ηχείο


Προηγμένη λειτουργία

Λήψη time-lapse

Ναι, Διάστημα λήψεων (1/2/5/10/30/60 δευτ.), Αριθμός λήψεων (1-999), Μέγεθος εικόνας (HD: S (2,1 M, 1920 x 1080)), Λειτουργία αυτόματης έκθεσης (Κλείδωμα AE / Παρακολούθηση AE)

Επιλογή σκηνής

Αυτόματο/Νυχτερινή σκηνή/Αυγή και Ηλιοβασίλεμα/Πυροτεχνήματα/Τοπίο/Πορτραίτο/Προβολέας/Παραλία/Χιόνι

Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου, Cinematone, Εφέ εξασθένισης (λευκό/μαύρο), Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (πορτραίτο/μωρό/περίπατος/τρίποδο/οπίσθιος φωτισμός/τοπίο/προβολέας/λυκόφως/macro/χαμηλός φωτισμός/αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου), Smile Shutter (ανενεργό/διπλή αποτύπωση/πάντα ενεργό), Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (Ναι (ενεργό/ανενεργό)), Άμεση αντιγραφή


Αναπαραγωγή

Γρήγορη αναπαραγωγή

Περίπου 5 φορές/10 φορές/30 φορές/60 φορές

Αργή αναπαραγωγή

Μετάβαση προς τα εμπρός: ταχύτητα 1/5, Μετάβαση προς τα πίσω: ταχύτητα 1/2

Highlight Movie Maker

Ναι, Μουσική υπόκρουση για ταινίες στιγμιότυπων (6 προεγκατεστημένα αρχεία μουσικής)

Motion Shot Video

Ναι

Παρουσίαση διαφανειών (φωτογραφία)

Παρουσίαση διαφανειών


Ασύρματη λειτουργία

Wi-Fi®

Ναι (Συμβατότητα με Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (Ζώνη 2,4 GHz))

NFC™

Ναι (συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3)

Ζωντανή μετάδοση με συνεχή ροή δεδομένων

ναι

Έλεγχος

ναι


Ακροδέκτης / Υποδοχή

Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ

Ναι (υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων)

Ακροδέκτης HDMI

Ναι (HDMI micro)

Ακροδέκτης Multi/Micro USBl

Ναι

Ακροδέκτης τηλεχειριστηρίου

ενσωματωμένο στο τερματικό Multi/Micro USB

Έξοδος STD

Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο (ΚΑΛΩΔΙΟ AV (πωλείται ξεχωριστά))

Είσοδος μικροφώνου

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Υποδοχή ακουστικών

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Υποδοχή κάρτας μνήμης

Συμβατότητα με Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC/SDXC

Είσοδος DC

Ναι


Ισχύς

Τύπος μπαταρίας

InfoLITHIUM™ με σύστημα μέτρησης AccuPower (σειρά V)

Κατανάλωση ρεύματος (LCD)

HD: 2,5 W

Απαιτήσεις ισχύος

7,4 V (μπαταρία), 5,0 V (τροφοδοτικό AC)

Φόρτιση στη βιντεοκάμερα (χρόνος φόρτισης με την παρεχόμενη μπαταρία)

Ναι (περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά)

Φόρτιση USB

DC 5 V 1500 mA

Τροφοδοσία USB

Ναι (εγγραφή/αναπαραγωγή (με το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC AC-UUD12))/(αναπαραγωγή (χωρίς το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC με περιορισμό 500 mA))


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

Περίπου 57,5 mm x 66,0 mm x 121,0 mm (περίπου 57,5 mm x 66,0 mm x 130,5 mm (NP-FV50) / περίπου 57,5 mm x 66,0 mm x 134,5 mm (NP-FV50A) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)) , περίπου 2 3/8 ίντσες x 2 5/8 ίντσες x 4 7/8 ίντσες (περίπου 2 3/8 ίντσες x 2 5/8 ίντσες x 5 1/4 ίντσες (NP-FV50) / περίπου 2 3/8 ίντσες x 2 5/8 ίντσες x 5 3/8 ίντσες (NP-FV50A) (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία))


Βάρος (κύρια μονάδα μόνο)

περίπου 305 g, περίπου 10,8 oz


Βάρος (μαζί με την παρεχόμενη μπαταρία)

Περίπου 360 g (NP-FV50) / περίπου 355 g (NP-FV50A) (παρεχόμενη μπαταρία), περίπου 395 g (NP-FV70A) , περίπου 450 g (NP-FV100A), περίπου 12,7 oz (NP-FV50) / περίπου 12,5 oz (NP-FV50A) (παρεχόμενη μπαταρία) , περίπου 13,9 oz (NP-FV70A), περίπου 15,9 oz (NP-FV100A)    


Brand :
Sony
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1/5,8 (3,1mm)
Βίντεο :
Full HD
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Ζουμ :
28x - 35x
Φακός :
Sony lens G
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
2764022700
549,00 
519,00 
Κερδίζετε: 30,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 15,14 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 259.5 €
3 Άτοκες 173 €
4 Άτοκες 129.75 €
5 Άτοκες 103.8 €
6 Άτοκες 86.5 €
7 Άτοκες 74.14 €
8 Άτοκες 64.88 €
9 Άτοκες 57.67 €
10 Άτοκες 51.9 €
11 Άτοκες 47.18 €
12 Άτοκες 43.25 €
13 Έντοκες 41.92 €
14 Έντοκες 38.93 €
15 Έντοκες 36.33 €
16 Έντοκες 34.06 €
17 Έντοκες 32.06 €
18 Έντοκες 30.28 €
19 Έντοκες 28.68 €
20 Έντοκες 27.25 €
21 Έντοκες 25.95 €
22 Έντοκες 24.77 €
23 Έντοκες 23.69 €
24 Έντοκες 22.71 €
25 Έντοκες 21.8 €
26 Έντοκες 20.96 €
27 Έντοκες 20.18 €
28 Έντοκες 19.46 €
29 Έντοκες 18.79 €
30 Έντοκες 18.17 €
31 Έντοκες 17.58 €
32 Έντοκες 17.03 €
33 Έντοκες 16.51 €
34 Έντοκες 16.03 €
35 Έντοκες 15.57 €
36 Έντοκες 15.14 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη