XR-55A95K:

Κοντινό πλάνο καταρράκτη τη νύχτα με αστέρια που φωτίζονται σε έναν γαλαξία στον ουρανό

OLED 4K

Ό,τι κι αν παρακολουθείτε, θα είναι αναβαθμισμένο σε ποιότητα εφάμιλλης του 4K χάρη στον μοναδικό επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Θα απολαύσετε επίσης ανώτερη αντίθεση στη νέα οθόνη OLED (QD-OLED) που ελέγχεται από τη μοναδική μας τεχνολογία για ρεαλιστικό βάθος και το ευρύτερο φάσμα πανέμορφων χρωμάτων ακριβείας σε κάθε σκηνή.

Εικόνα του τσιπ του επεξεργαστή Cognitive Processor XR σε μαύρο και χρυσό starburst φόντο

Επεξεργαστής Cognitive Processor XR™

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.Κοντινό σε φρούτα με μούρα και ροδάκινα

XR Triluminos Max™

Η νέα οθόνη OLED(QD-OLED) προσφέρει την πιο πλούσια χρωματική παλέτα, χάρη στον Cognitive Processor XR™. Ο μοναδικός αυτός επεξεργαστής αναπαράγει τις φυσικές αποχρώσεις και τόνους που είναι όμορφα για το ανθρώπινο μάτι, γεμίζοντας την οθόνη με ζωηρό χρώμα και ρεαλιστική υφή σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας,Εικόνες λουλουδιών στα βουνά με εξαιρετική λεπτομέρεια με XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Με το XR HDR Remaster, αυτή η τηλεόραση ανιχνεύει κάθε αντικείμενο στην οθόνη, αναλύει το χρώμα του και ρυθμίζει την αντίθεση για ακόμη πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η αντικειμενοστρεφής επεξεργασία, με τη δύναμη της τεχνολογίας BRAVIA XR, ανάγει την ακρίβεια σε εντελώς νέα επίπεδα, με προσαρμογή της απόχρωσης, του κορεσμού, της φωτεινότητας, του ανύσματος κίνησης, του εύρους ζώνης και άλλων ρυθμίσεων. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές σκηνές με μεγαλύτερο βάθος, ζωηρές υφές και φυσικά χρώματα.

Κοντινό σε φτερά πουλιού

Αναβάθμιση 4K XR

Με το XR 4K Upscaling, απολαμβάνετε ψυχαγωγία εφάμιλλη της ποιότητας 4K, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την πηγή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί έξυπνα τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες.Πυροτεχνήματα τη νύχτα δείχνουν την αντίθεση μεταξύ λευκού και μαύρου

Αντίθεση XR OLED Contrast Pro

Το XR OLED Contrast Pro τροφοδοτεί το πάνελ OLED (QD-OLED), ώστε να απολαμβάνετε πραγματική αντίθεση με τα φωτεινότερα χρώματα και ατόφια μαύρα. Με αισθητήρα θερμοκρασίας [1] και φύλλο διάχυσης θερμότητας [2] για απαγωγή θερμότητας, αυτή η τηλεόραση OLED χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ για να ανιχνεύει τη θερμοκρασία της οθόνης και να ελέγχει με ακρίβεια το φως, παρέχοντας έως και 200% περισσότερη φωτεινότητα χρώματος από τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED.

Γυναίκα με σκέιτμπορντ σε πίστα σκέιτμπορντ

XR OLED Motion

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το XR OLED Motion αντιμετωπίζει τη θόλωση, αναλύοντας κρίσιμα οπτικά στοιχεία σε διαδοχικά καρέ. Δημιουργεί και εισάγει επιπλέον καρέ μεταξύ των αυθεντικών, για να απολαμβάνετε ομαλή και καθαρή δράση, ακόμα και σε γρήγορη κίνηση.Κοντινό πλάνο φύλλου με 4K XR Super Resolution

Υπέρτατη ανάλυση XR 4K

Η τεχνολογία XR Super Resolution εντοπίζει τα μεμονωμένα αντικείμενα σε μια εικόνα και αναπαράγει σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές υφές στην οθόνη σας. Ο επεξεργαστής BRAVIA XR αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια δεδομένα, για να αποδώσει εικόνα 4K, με τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση από το Full HD, εμπλουτίζοντας τις σκηνές με ρεαλιστική λεπτομέρεια και υφή.

Εικόνα με ηλιοβασίλεμα και θάλασσα και 4K XR Smoothing

Εξομάλυνση εικόνας XR 4K

Η τεχνολογία XR Smoothing δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνα 4K ενώ παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλες τηλεοράσεις. Οι σκηνές αναπαράγονται με χιλιάδες τόνους, σκιές και διαβαθμίσεις, κάνοντάς τις να φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικές.Λογότυπο του 4K/120fps

4K/120 fps

Κερδίστε το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό με την BRAVIA. Με USB 2.1 έχετε ρυθμό καρέ έως 120 fps σε συμβατά παιχνίδια, για να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση σε παιχνίδια μάχης, σπορ και υψηλών επιδόσεων, με άμεση απόκριση δράσης. Απολαύστε απίστευτα ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου 8,5 ms με 4K/120 fps και αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού.

Απεικόνιση επιτοίχιας τηλεόρασης με εικόνα μπλε κρατήρα σε πορτοκαλί βράχο που δείχνει αυθεντικά χρώματα από κάθε πλευρά.

Πανέμορφα χρώματα από κάθε γωνία

Ποτέ πριν η παρακολούθηση από το πλάι δεν ήταν τόσο ποιοτική Η επόμενη γενιά αυτοφωτιζόμενου πάνελ OLED(QD-OLED) στην A95K κρατάει σταθερή τη φωτεινότητα. Τα χρώματα μένουν ομοιόμορφα και αυθεντικά από κάθε γωνία θέασης.

Σύγκριση σκηνών με πόλη σε λόφο τη νύχτα, με και χωρίς χαμηλή αντανάκλαση

Λιγότερες αντανακλάσεις για καθηλωτική προβολή

Οι αντανακλάσεις θαμπώνουν την εικόνα, ειδικά σε σκούρες σκηνές όπου συχνά το βάθος και η λεπτομέρεια είναι κρυμμένα. Η OLED(QD-OLED) της Sony έχει εξαιρετικά χαμηλή αντανάκλαση εξωτερικού φωτός, για απίστευτη φωτεινότητα, χρώμα και αντίθεση, σχεδόν σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Βυθιστείτε στη σκηνή και απολαύστε καθηλωτική προβολή χωρίς περισπασμούς.

Διαχωρισμένη οθόνη παιχνιδιού οδήγησης αυτοκινήτου που δείχνει βελτιστοποιημένο gaming με αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Με την αντιστοίχιση τόνων της αυτόματης λειτουργίας HDR, οι ρυθμίσεις HDR βελτιστοποιούνται αμέσως κατά την αρχική διαμόρφωση της κονσόλας PS5™. Το PS5™ αναγνωρίζει αυτόματα τα μοντέλα BRAVIA TV και επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση HDR για την τηλεόρασή σας. Έτσι, ακόμα και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης, φαίνονται οι λεπτομέρειες και τα χρώματα στα πιο φωτεινά και πιο σκοτεινά σημεία.

Χωρισμένη οθόνη παιχνιδιού οδήγησης με κίτρινο αυτοκίνητο σε κυκλική πίστα στο χιόνι. Η λειτουργία παιχνιδιού είναι ανενεργή στο πάνω μισό και ενεργή στο κάτω μισό

Αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης

Με την αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης στην HDMI 2.1, η BRAVIA αναγνωρίζει πότε η κονσόλα είναι συνδεδεμένη και την ενεργοποιεί αυτόματα. Απολαύστε πιο ομαλό παιχνίδι, με καλύτερη ανταπόκριση, κρίσιμη στα γρήγορα παιχνίδια υψηλής έντασης.Χωρισμένη οθόνη με χαρακτήρα παιχνιδιού με τεντωμένο χέρι και γραφικά που εξηγούν τον ρυθμό ανανέωσης, στο κάτω μέρος κάθε εικόνας. Ανενεργή λειτουργία VRR στο ένα μισό. Ενεργή λειτουργία VRR στο άλλο μισό.

Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης

Με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης σε HDMI 2.1, η BRAVIA αποφεύγει καθυστερήσεις και παραμόρφωση. Προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης για να ταιριάζει με τους μεταβλητούς ρυθμούς καρέ της παιχνιδομηχανής, για πιο ομαλό παιχνίδι.

Κοντινό στον ενεργοποιητή που δονεί την οθόνη για να δημιουργήσει ήχο

Μεγάλοι ενεργοποιητές

Οι δύο μεγάλοι ενεργοποιητές της A95K έχουν απόλυτα στρογγυλό σχήμα και αποδίδουν πιο δυνατό και ρεαλιστικό ήχο σε ό,τι κι αν βλέπετε. Οι ενεργοποιητές δονούν την οθόνη και δημιουργούν καθαρά διακριτές μεσαίες και υψηλές συχνότητες, για έντονη ακουστική εμπειρία που αντιστοιχεί στην εικόνα.Δύο οθόνες που εμφανίζουν την αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνα ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη με την κονσόλα PS5 ανάμεσά τους

Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας

Η BRAVIA τίθεται αυτόματα σε λειτουργία παιχνιδιού, για μειωμένη καθυστέρηση της εισόδου και αυξημένη απόκριση της δράσης. Κατά την παρακολούθηση ταινιών σε κονσόλες PlayStation5®, αλλάζει αυτόματα σε τυπική λειτουργία, για εστίαση στην επεξεργασία εικόνας, πετυχαίνοντας πιο εκφραστικές σκηνές.Εικόνα ηχητικών κυμάτων από την τηλεόραση με το Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+ 

Ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη με Acoustic Surface Audio+™. Μεγάλοι ενεργοποιητές δονούνται ξεχωριστά και μετατρέπουν την οθόνη σε ηχείο, για πιο ρεαλιστικό soundtrack που ακολουθεί την εικόνα, με καθαρό και φυσικό διάλογο. Το αριστερό και δεξί sub woofer ενισχύει τα μπάσα για αληθινό κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι.

Εικόνα ζευγαριού σε σαλόνι που παρακολουθεί τηλεόραση BRAVIA TV με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου

Συγχρονισμός ακουστικού κέντρου

Όταν συνδέετε μια BRAVIA XR TV σε ένα sound bar της Sony, το sound bar ενισχύει το κανάλι του κεντρικού ηχείου για πιο καθαρά και γεμάτα φωνητικά. Έτσι ο ήχος ταιριάζει απόλυτα με τη δράση που προβάλλεται στην οθόνη, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Εικόνα σαλονιού που δείχνει πολυδιάστατο ήχο με 3D Surround Upscaling

Αναβάθμιση σήματος 3D Surround

Η BRAVIA XR™ φέρνει αυθεντικό ήχο Surround στα πάντα. Το XR Surround δημιουργεί εικονικά ήχο Surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής. Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ είναι επίσης συμβατές με Dolby Atmos®.Στιγμιότυπο γυναίκας στον δρόμο που μιλά στο κινητό

Voice Zoom 2

Ακούστε τους διαλόγους στην τηλεόραση με μεγαλύτερη καθαρότητα, χωρίς να χρειάζεται να δυναμώσετε την ένταση. Ακόμα και όταν οι ομιλίες δεν είναι καθαρές, το Voice Zoom 2 αναγνωρίζει τον τύπο της φωνής, την αναλύει και βελτιώνει την καθαρότητα.

Τηλεόραση BRAVIA στον τοίχο, με στιγμιότυπο καταρράκτη πάνω από βάση

Ambient Optimization Pro 

Συνδέστε την BRAVIA XR TV με την παρεχόμενη BRAVIA CAM για πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Αυτό σημαίνει πιο καθαρό ήχο και εικόνα, με καθηλωτική φωτεινότητα της εικόνας προσαρμοσμένη στο περιβάλλον προβολής σας.

Λογότυπο του BLUETOOTH®

Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Συνδέστε συμβατές συσκευές Bluetooth® στην τηλεόρασή σας για εύκολη, ασύρματη ψυχαγωγία. Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth με την BRAVIA και απολαύστε τηλεοπτικά προγράμματα και μουσική στον αγαπημένο σας χώρο, χωρίς φασαρία ή διακοπές.

Εικόνα άντρα σε σαλόνι που βλέπει τηλεόραση BRAVIA TV με 360 Spatial Sound

Έτοιμη για 360 Spatial Sound

Προσαρμόστε την εμπειρία Dolby Atmos® συνδυάζοντας το wearable ηχείο SRS-NS7 με το BRAVIA XR™ για χωρικό ήχο Surround. Με επιλεγμένα ακουστικά Sony, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την προσομοίωση Surround του 360 Spatial Sound χρησιμοποιώντας τον ασύρματο πομπό WLA-NS7 (πωλείται ξεχωριστά).Γραφικό διαχωρισμού οθόνης που δείχνει άτομο που ακούει την τηλεόραση από μπροστά και άλλο άτομο που την ακούει από το πλάι

Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου - Ρύθμιση ισορροπίας αριστερά/δεξιά

Η BRAVIA CAM εντοπίζει τη θέση σας, ακόμα και από τα πλάγια, και προσαρμόζει την ισορροπία ήχου αριστερά και δεξιά για βέλτιστη ακουστική. Όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, θα απολαύσετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να κάθεστε ακριβώς μπροστά στην τηλεόραση.Απεικόνιση διαχωρισμού οθόνης με άτομο που βλέπει τηλεόραση από μακριά και άλλο που βλέπει από κοντά

Αυτόματη βαθμονόμηση εικόνας

Η BRAVIA CAM ανιχνεύει την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και την τηλεόραση και προσαρμόζει τη φωτεινότητα, για τέλεια ποιότητα εικόνας όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Ο αισθητήρας φωτός και χρώματος προσαρμόζει την εικόνα στον φωτισμό, για βέλτιστη εμπειρία προβολής.Απεικόνιση που δείχνει άτομο που ακούει την τηλεόραση από κοντά και άλλο άτομο που ακούει άλλη τηλεόραση από μακριά

Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου - Αυτόματο Voice Zoom

Ανιχνεύοντας την απόσταση προβολής, η BRAVIA CAM προσαρμόζει αυτόματα το Voice Zoom, ώστε να ακούτε καθαρά τους διαλόγους. Η ένταση των διαλόγων στην τηλεόραση αυξάνεται όταν απομακρύνεστε και μειώνεται όταν πλησιάζετε.

Εικόνα οθόνης με χειμερινή ορεινή σκηνή που δείχνει το πλεονέκτημα του αισθητήρα φωτός και χρώματος

Αισθητήρας φωτός και χρώματος

Όταν αλλάζει ο τόνος μιας πηγής φωτός στο δωμάτιο, για παράδειγμα από ψυχρό σε θερμό, τα χρώματα της εικόνας της τηλεόρασης αλλάζουν αναλόγως και μπορεί να φαίνονται τεχνητά. Η τηλεόραση αυτή περιλαμβάνει αισθητήρα φωτός RGB που βελτιστοποιεί το χρώμα και τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με την πηγή φωτός και το περιβάλλον του δωματίου. 

Απεικόνιση ενός παιδιού που βλέπει τηλεόραση από κοντά και ενός άλλου που βλέπει από πιο μακριά

Ειδοποίηση απόστασης

Η ειδοποίηση απόστασης σάς επιτρέπει να ορίσετε τη συνιστώμενη απόσταση παρακολούθησης για το παιδί σας και σας ειδοποιεί αν πάει πολύ κοντά.Απεικόνιση που δείχνει άτομο να χειρίζεται την τηλεόραση με κινήσεις χεριών

Έλεγχος κινήσεων χεριών

Ο έλεγχος κινήσεων χεριών σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε κανάλια, να ρυθμίζετε την ένταση και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας απλές χειρονομίες, χωρίς τηλεχειριστήριο.

Εικόνα ζευγαριού σε σαλόνι που χαιρετάει φίλο σε συνομιλία μέσω βίντεο

Επικοινωνία μέσω βίντεο

Επικοινωνήστε με φίλους και συγγενείς στη μεγάλη οθόνη. Διασκεδάστε περισσότερο, συνδυάζοντας την τηλεόρασή σας με BRAVIA CAM.Άτομο που βλέπει τηλεόραση BRAVIA, ενώ άλλο άτομο απομακρύνεται από την τηλεόραση και σκουραίνει η οθόνη, με την αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας

Λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας σκουραίνοντας αυτόματα την οθόνη όταν δεν βρίσκεστε μπροστά τηςΛογότυπο του Google™ TV

Google TV

Περιηγηθείτε σε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από όλες τις υπηρεσίες streaming που χρησιμοποιείτε, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο και οργανωμένα ανά θέμα και είδος, με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Κοντινό γυναίκας που χειρίζεται από μακριά την τηλεόραση χρησιμοποιώντας τη φωνή της

Φωνητική αναζήτηση

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, με τη δύναμη της φωνής. Η φωνητική αναζήτηση καταργεί την περίπλοκη πλοήγηση ή την κουραστική πληκτρολόγηση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

Εικόνα που δείχνει την κινηματογραφική οθόνη με smartphone

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay κάνετε streaming βίντεο και ήχου στην TV, απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές από την εφαρμογή Apple TV, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και από το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με την παρέα σας στο δωμάτιο.Λογότυπο του Chromecast built-in

Chromecast built-in

Μεταβείτε αμέσως από το τηλέφωνο, το tablet ή το laptop στην τηλεόραση. Με το Chromecast built-in, μπορείτε να μεταδώσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές, εφαρμογές, παιχνίδια κ.λπ. απευθείας στην τηλεόραση.

Εικόνα συνδεδεμένων συσκευών που ελέγχονται με Smart Remote

Έξυπνος τηλεχειρισμός

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Εικόνα τηλεχειριστηρίου με οπίσθιο φωτισμό σε περιβάλλον ημέρας και νύχτας

Premium τηλεχειριστήριο

Ανασχεδιάσαμε ριζικά το τηλεχειριστήριό μας για εύκολο έλεγχο της τηλεόρασής σας, μέρα ή νύχτα. Το νέο μας τηλεχειριστήριο premium είναι ιδιαίτερα εύχρηστο χάρη στα απλοποιημένα κουμπιά, τον οπίσθιο φωτισμό ώστε να βλέπετε τα πάντα καθαρά, ακόμη και στο σκοτάδι, και μια λειτουργία Finder για να το εντοπίζετε γρήγορα φωνητικά αν το χάσετε. Σε μικρές διαστάσεις και κατασκευασμένο από αλουμίνιο, αυτό το τηλεχειριστήριο έχει όμορφη, εκλεπτυσμένη εμφάνιση και είναι άνετο όταν το κρατάτε στο χέρι.

Εικόνα τηλεχειριστήριου που το σκουπίζουν με μαντηλάκια

Σκουπίζεται εύκολα

Σχεδιασμένο με επίπεδη επιφάνεια που διαθέτει κάτω κουμπιά και ειδική επίστρωση πολυουρεθάνης, το τηλεχειριστήριο σκουπίζεται εύκολα και διατηρείται καθαρό.Εικόνα σαλονιού που δείχνει τη φιλοσοφία Living Decor

Living Décor

Η φιλοσοφία Living Decor της Sony μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε σημαντικό στοιχείο του χώρου σας, με οθόνη που προβάλλει έργα τέχνης, προσωπικές φωτογραφίες, θέματα προφύλαξης οθόνης και λειτουργίες ρολογιού.

BRAVIA TV στο σαλόνι σε βάση, με στυλ πίσω θέσης, για αρμονία στο δωμάτιο, με εικόνα πολύχρωμου γυαλιού και κρυστάλλων στην οθόνη

Διπλό στυλ - Στυλ πίσω θέσης

Το στυλ πίσω θέσης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την τηλεόραση πολύ κοντά στον τοίχο, ώστε να εναρμονίζεται τέλεια με το δωμάτιό σας.BRAVIA TV στο σαλόνι σε βάση, με στυλ μπροστινής θέσης, για καθηλωτική εμπειρία, με εικόνα πολύχρωμου γυαλιού και κρυστάλλων στην οθόνη

Διπλό στυλ - Στυλ μπροστινής θέσης

Το στυλ μπροστινής θέσης με σχεδίαση One Slate εστιάζει τον θεατή στην οθόνη για την πιο καθηλωτική εμπειρία, χωρίς περισπασμούς.Λογότυπο του Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode

Η λειτουργία Calibrated Creator στις τηλεοράσεις BRAVIA XR μπορεί να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις εικόνας όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο στο Netflix και το BRAVIA CORE. Η λειτουργία Netflix Adaptive Calibrated Mode βελτιστοποιεί περαιτέρω την εμπειρία σας στο Netflix αναλόγως του φωτισμού στο δωμάτιό, ώστε να απολαμβάνετε περιεχόμενο Netflix σε εκπληκτική ποιότητα στούντιο, όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός.Λογότυπο  Dolby Vision® and Dolby Atmos®

Dolby Vision® και Dolby Atmos® 

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision® ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos® γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

Τηλεόραση BRAVIA TV με φόντο starburst που δείχνει την ταινία VENOM, διαθέσιμη σε BRAVIA CORE

BRAVIA CORE

Περιλαμβάνεται και σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου. Με τη βαθμονομημένη λειτουργία BRAVIA CORE, μπορείτε να παρακολουθείτε με τις ρυθμίσεις εικόνας που σκόπευαν οι κινηματογραφιστές για προβολή στο σπίτι.

Έτος μοντέλου

2022


Διαστάσεις και βάρος

Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

55" (54,6")


ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

139 cm


Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 122,5 x 71,4 x 4,3 cm


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ) (Π X Υ X Β)

Περίπου 122,5 x 72,9 x 5,6 (4,28) cm


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ (ΣΤΥΛ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΘΕΣΗΣ) (Π X Υ X Β)

Περίπου 122,5 x 72,8 x 28,0 cm (μαζί με την κάμερα)


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ (ΣΤΥΛ ΠΙΣΩ ΘΕΣΗΣ) (Π X Υ X Β)

Περίπου 122,5 x 75,3 x 26,5 cm (μαζί με την κάμερα)


Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 136,0 x 82,8 x 19,4 cm


ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ (ΣΤΥΛ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΘΕΣΗΣ)

Περίπου 122,2 cm


ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ (ΣΤΥΛ ΠΙΣΩ ΘΕΣΗΣ)

Περίπου 122,2 cm


Ύψος οπής VESA® (Π x Υ)

30,0 x 30,0 cm


Βάρος τηλεόρασης χωρίς βάση

Περίπου 21,2 kg


Βάρος τηλεόρασης με βάση

-


Βάρος κιβωτίου συσκευασίας (μικτό)

Περίπου 40 kg


Συνδεσιμότητα

Πρότυπο Wi-Fi®

Πιστοποίηση Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac


ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ WI-FI

2,4 Ghz/5 GHz(για Wi-Fi Direct: Μόνο 2,4 GHz)


Είσοδοι Ethernet

1 (Κάτω)


Προφίλ υποστήριξης Bluetooth

Έκδοση 4.2, HID (συνδεσιμότητα με ποντίκι/πληκτρολόγιο)/HOGP (συνδεσιμότητα με συσκευές Low Energy)/SPP (προφίλ σειριακής θύρας)/A2DP (στερεοφωνικός ήχος) /AVRCP (τηλεχειριστήριο AV)


CHROMECAST BUILT-IN

Ναι


APPLE AIRPLAY

Ναι


APPLE HOMEKIT

Ναι


Είσοδοι σύνδεσης RF (επίγειοι/καλωδιακοί)

1 (Κάτω)


Είσοδοι IF (δορυφορικοί)

2 (κάτω)


Είσοδοι βίντεο συνιστωσών (Y/Pb/Pr)

Όχι


Είσοδοι σύνθετου βίντεο

Υβριδικό με είσοδο ηχείου S-Center x1 (στο πλάι, υποδοχή mini)


Είσοδοι RS-232C

Όχι


Σύνολο εισόδων HDMI

4 (1 πλάι, 3 κάτω)


HDCP

HDCP 2,3 (για HDMI™1/2/3/4)


BRAVIA SYNC (ΜΑΖΙ ΜΕ HDMI-CEC)

Ναι


Χαρακτηριστικά που προσδιορίζονται στο HDMI2.1

4K120/eARC/VRR/ALLM


Κανάλι επιστροφής ήχου HDMI (ARC)

Ναι (eARC/ARC)


Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR)

Ναι (για HDMI™ 3/4)


Αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης (ALLM)

Ναι (για HDMI™ 3/4)


Έξοδοι ψηφιακού ήχου

1 (κάτω)


Έξοδοι ακουστικών

-


Έξοδοι ήχου

-


Έξοδοι υπογούφερ

-


Θύρες USB

1 (πλάι)/1 (κάτω)


Εγγραφή USB HDD

Ναι (1 Rec) (Εκτός Ιταλίας)


Υποστήριξη φορμά μονάδας USB

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS


Κωδικοποιητές αναπαραγωγής μέσω USB

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS (HDV, AVCHD):MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S):AVC, MPEG4, HEVC/AVI:Xvid, MotionJpeg/ASF (WMV):VC1/MOV:AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV:Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/LPCM/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG, WEBM:VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (βύσμα οθόνης μόνο)


Εικόνα (πάνελ)

Τύπος οθόνης

OLED (QD-OLED)


Ανάλυση εικόνας (Ο x Κ, σε pixel)

3840 x 2160


Γωνία προβολής (X-Wide Angle)

-


ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΗ (X-ANTI REFLECTION)

-


Τύπος οπίσθιου φωτισμού

-


Τύπος ελέγχου φωτεινότητας οπίσθιου φωτισμού

-


ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΝΕΛ

100Hz


Εικόνα (επεξεργασία)

Συμβατότητα HDR (Υψηλού δυναμικού εύρους)

Ναι (HDR10, HLG, Dolby Vision)


Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής Cognitive Processor XR


Βελτίωση ευκρίνειας

Αναβάθμιση 4K XR


Dual database processing


XR Super Resolution


Βελτίωση χρωμάτων

XR TRILUMINOS Max™


XR Smoothing


Τεχνολογία Live Colour™


ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ

OLED XR Contrast Pro


XR HDR remaster


Δυναμική βελτίωση αντίθεσης


Pixel Contrast Booster


Βελτιωτής κίνησης (σε εγγενή Hz)

XR OLED Motion, Αυτόματη λειτουργία


Υποστήριξη σήματος βίντεο

Σήμα HDMI™: 4096x2160p (24, 50, 60 Hz), 3840x2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p


Λειτουργίες εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Κινηματογράφος, IMAX Βελτιωμένο, Παιχνίδι, Γραφικά, Φωτογραφία, Προσαρμοσμένο, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix Calibrated Mode


ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Φως/Χρώμα


NETFLIX CALIBRATED MODE

Ναι


Ήχος (ηχεία και ενισχυτής)

Ισχύς εξόδου ήχου

20 W + 20 W + 10 W + 10 W


Τύπος ηχείων

Τεχνολογία Acoustic Surface Audio+


Διαμόρφωση ηχείων

Ενεργοποιητής x2, Υπογούφερ x2


Ήχος (επεξεργασία)

Υποστήριξη φορμά ήχου Dolby

Ήχος Dolby™, Dolby™ Atmos


Υποστήριξη φορμά ήχου DTS

Ψηφιακό σύστημα ήχου Surround DTS


ACOUSTIC AUTO CALIBRATION

Αντιστάθμιση δωματίου και θέσης χρήστη


VOICE ZOOM

Voice Zoom 2


Ραδιόφωνο FM

Όχι


Επεξεργασία ήχου

Όχι


Προσομοιωμένος ήχος Surround

Αναβάθμιση σήματος 3D Surround


Λειτουργίες ήχου

Τυπικό, Διάλογος, Κινηματογράφος, Μουσική, Αθλητισμός, Dolby Audio


ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ

Ναι (σύστημα home cinema, sound bar συμβατό με Sony)


Ακουστικά με 3D Surround

Ναι


Κάμερα

ΚΑΜΕΡΑ

BRAVIA CAM (πακέτο)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ναι (εφαρμογές κάμερας)


Λογισμικό

Λειτουργικό σύστημα

Android TV™


SMART TV

Google TV™


Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης (σε GB)

16 GB


Γλώσσα οθόνης

ΑΦΡΙΚΑΑΝΣ, ΑΜΧΑΡΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΑΣΑΜΙΚΑ, ΑΖΕΡΙΚΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΜΠΕΝΓΚΑΛΙ, ΒΟΣΝΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ, ΤΣΕΧΙΚΑ, ΔΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΕΣΘΟΝΙΚΑ, ΒΑΣΚΙΚΑ, ΠΕΡΣΙΚΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΑΛΙΚΙΑΝΑ, ΓΚΟΥΤΖΑΡΑΤΙ, ΧΙΝΤΙ, ΚΡΟΑΤΙΚΑ, ΟΥΓΓΡΙΚΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΕΒΡΑΪΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΑ, ΚΑΖΑΚΙΚΑ, ΚΑΝΑΝΤΑ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ, ΚΙΡΓΙΖΙΑΝΑ, ΛΑΟΤΙΝΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ, ΛΕΤΟΝΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, ΜΑΛΑΓΙΑΛΑΜ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΜΑΡΑΘΙΚΑ, ΜΑΛΑΪΚΑ, ΒΙΡΜΑΝΙΚΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΝΕΠΑΛΕΖΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ΟΝΤΙΑ, ΠΑΝΤΖΑΜΠΙ, ΠΟΛΩΝΙΚΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΣΟΛΟΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ, ΣΟΥΑΧΙΛΙ, ΤΑΜΙΛΙΚΑ, ΤΕΛΟΥΓΚΟΥ, ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ, ΤΑΓΚΑΛΟΓΚ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ, ΟΥΡΝΤΟΥ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΑ, ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΖΟΥΛΟΥ


Γλώσσα εισαγωγής κειμένου

ΑΡΑΒΙΚΑ / ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ / ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΚΑ / ΤΣΕΧΙΚΑ / ΔΑΝΙΚΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΣΘΟΝΙΚΑ / ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ΕΒΡΑΪΚΑ / ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΙΑΠΩΝΙΚΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ / ΠΕΡΣΙΚΑ / ΠΟΛΩΝΙΚΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ / ΡΩΣΙΚΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ / ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ


Φωνητική αναζήτηση

(Φωνητική αναζήτηση) Ναι/(Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Ναι


ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Ναι


Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)

Ναι


Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο

Vewd


Κατάστημα εφαρμογών

Ναι (Google Play Store)


Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση χρονοδιακόπτη

Ναι


Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ναι


Teletext

Ναι


Αυτόματη βαθμονόμηση με το CalMAN®

Ναι


Κλειστοί υπότιτλοι (Αναλογικοί/Ψηφιακοί)

(Αναλογική) Όχι


(Ψηφιακό) Υπότιτλοι


Λειτουργίες για PlayStation®5

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Ναι


Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας

Ναι


Εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

139 cm


Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

55" (54,6")


ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ*

84 kWh / 1000 h


Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)

0,50 W


Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 0,50 W (CEC)


Παρουσία μολύβδου 

-


Περιεκτικότητα σε υδράργυρο (σε mg)

0,0 mg


Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση λειτουργίας) για το Energy Star 

-


Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση αναμονής) για το Energy Star 

-


Συμβατότητα με Energy Star® 

-


Απαιτήσεις ρεύματος (σε τάση/συχνότητα)

50 Hz


220 V - 240 V AC


Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού

Ναι


Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού 

-


ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ναι


Σχεδίαση

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Μεταλλική επίπεδη επιφάνεια


ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Μαύρο Τιτάνιο


Σχεδίαση βάσης

Full Edge Slate


ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗΣ

Slate Μαύρο


ΘΕΣΗ ΒΑΣΗΣ

-


ΣΤΥΛ

Διπλό στιλ (στιλ μπροστινής θέσης / στιλ πίσω θέσης)


ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τηλεχειριστήριο υπερύθρων, Premium τηλεχειριστήριο


Ενσωματωμένος δέκτης

Αριθμός δεκτών (επίγειοι/καλωδιακοί)

2 (ψηφιακοί)/1 (αναλογικός)


Αριθμός δεκτών (δορυφορικοί)

2


Σύστημα τηλεόρασης (αναλογικό)

B/G, D/K, I


Κάλυψη καναλιών δέκτη (αναλογική)

45,25 MHz - 863,25 MHz (ανάλογα με την επιλογή χώρας)


Σύστημα τηλεόρασης (επίγεια ψηφιακή)

DVB-T/T2


Κάλυψη καναλιών δέκτη (επίγεια ψηφιακή)

VHF/UHF (ανάλογα με την επιλογή χώρας)


Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή καλωδιακή)

DVB-C


Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή καλωδιακή)

VHF/UHF/καλωδιακό (ανάλογα με την επιλογή χώρας)


Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή δορυφορική)

DVB-S/S2


Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή δορυφορική)

Ενδιάμεση συχνότητα 950-2150 MHz


CI+

Ναι


Προσβασιμότητα

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης

Ναι


Ακουστική περιγραφή (πλήκτρο "Ήχος")

Ναι


Κλειστή λεζάντα

Υπότιτλος


Μεγέθυνση κειμένου

Ναι


Συντόμευση στην "Προσβασιμότητα"

Ναι


Φωνητική αναζήτηση

(Φωνητική αναζήτηση) Ναι/(Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Ναι


Αξεσουάρ

Προαιρετικά αξεσουάρ

Στήριγμα τοποθέτησης στον τοίχο (SU-WL450 με περιορισμένη πρόσβαση στα τερματικά, SU-WL850). Ανάλογα με την επιλογή χώρας

Brand :
Sony
Hertz :
1000Hz
Smart TV :
Google TV
Ανάλυση :
4K Ultra HD
Επεξεργαστής :
Cognitive Processor XR
Ίντσες :
55''
Τύπος Οθόνης :
QD-OLED
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736137042
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
21,2 kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
122,5 x 72,8 x 28,0 cm
4548736137042
3.099,00 
Σε απόθεμα
Επιπλέον όφελος στο καλάθι €400
Δώρο 5 έτη Εγγύηση
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 90,39 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1549.5 €
3 Άτοκες 1033 €
4 Άτοκες 774.75 €
5 Άτοκες 619.8 €
6 Άτοκες 516.5 €
7 Άτοκες 442.71 €
8 Άτοκες 387.38 €
9 Άτοκες 344.33 €
10 Άτοκες 309.9 €
11 Άτοκες 281.73 €
12 Άτοκες 258.25 €
13 Άτοκες 238.38 €
14 Άτοκες 221.36 €
15 Άτοκες 206.6 €
16 Άτοκες 193.69 €
17 Άτοκες 182.29 €
18 Άτοκες 172.17 €
19 Άτοκες 163.11 €
20 Άτοκες 154.95 €
21 Άτοκες 147.57 €
22 Άτοκες 140.86 €
23 Άτοκες 134.74 €
24 Άτοκες 129.13 €
25 Άτοκες 123.96 €
26 Άτοκες 119.19 €
27 Άτοκες 114.78 €
28 Άτοκες 110.68 €
29 Άτοκες 106.86 €
30 Άτοκες 103.3 €
31 Άτοκες 99.97 €
32 Άτοκες 96.84 €
33 Άτοκες 93.91 €
34 Άτοκες 91.15 €
35 Άτοκες 88.54 €
36 Άτοκες 86.08 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη