XR-85X95K:

Πυροτεχνήματα σε νυχτερινό ουρανό πάνω από μια φωτισμένη γέφυρα που αντανακλάται σε ποτάμι από κάτω

4K Mini LED

Ό,τι κι αν παρακολουθείτε, θα είναι αναβαθμισμένο σε ποιότητα εφάμιλλης του 4K χάρη στον μοναδικό επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Θα απολαύσετε επίσης εξαιρετική αντίθεση από μια οθόνη 4K Mini LED που ελέγχεται από τη μοναδική τεχνολογία XR Backlight Master Drive για δυναμική εύρος που δεν έχετε ξαναδεί. Δείτε απίστευτα βαθύ μαύρο και εκθαμβωτικά φώτα, καθώς και πανέμορφους φυσικούς μεσαίους τόνους, χωρίς αντανακλάσεις ή φωτοστέφανα γύρω από τα φωτεινά σημεία. 

Εικόνα του τσιπ του επεξεργαστή Cognitive Processor XR σε μαύρο και χρυσό starburst φόντο

Επεξεργαστής Cognitive Processor XR™

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.

Εικόνα του XR Backlight Master Drive που εστιάζει το φως για έλεγχο των Mini LED, με στιγμιότυπο μιας θάλασσας με βράχια.

XR Backlight Master Drive

Το XR Backlight Master Drive χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο τοπικού ελέγχου της φωτεινότητας για να διαιρεί τον μικρό και υψηλής πυκνότητας οπίσθιο φωτισμό Mini LED σε μικρές μονάδες LED. Με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR™, ελέγχει με ακρίβεια και ανεξάρτητα κάθε μονάδα, εστιάζοντας το φως για μέγιστη φωτεινότητα, χωρίς αντανακλάσεις ή φωτοστέφανα γύρω από τα φωτεινά σημεία. Αυτή η τεχνολογία εμφανίζει ένα άνευ προηγουμένου δυναμικό εύρος με σκηνές γεμάτες απίστευτα βαθύ μαύρο, εκθαμβωτικά φώτα και φυσικούς μεσαίους τόνους.

Εικόνα που δείχνει το εφέ του XR Contrast Booster σε μέρος μιας πανσελήνου

XR Contrast Booster 15

Εξισορροπώντας με ακρίβεια την έξοδο φωτός σε ολόκληρη την οθόνη, εξασθενώντας τη σε κάποια σημεία και ενισχύοντάς τη σε άλλα, η τεχνολογία XR Contrast Booster προσαρμόζει τη φωτεινότητα, χαρίζοντας πιο έντονα σημεία υψηλής φωτεινότητας και πιο βαθιά μαύρα στις σκιές. Με πιο λαμπερές φωτεινές περιοχές και πιο σκούρες μαύρες, οι σκηνές φαίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικές, με έξτρα βάθος και λεπτομέρεια.

Κοντινό σε φρούτα με μούρα, λεμόνι και ροδάκινα

XR Triluminos PRO

Χάρη στον Cognitive Processor XR™ και την τεχνολογία XR Triluminos Pro, η X95K αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με κάθε λεπτή απόχρωση. Μαζί με την οθόνη ευρέως χρωματικού φάσματος και τον επεξεργαστή που μιμείται την ανθρώπινη αντίληψη, εντοπίζει το χρώμα από τον κορεσμό, τον τόνο και τη φωτεινότητα και αποδίδει φυσικές αποχρώσεις.

Εικόνες λουλουδιών στα βουνά με εξαιρετική λεπτομέρεια με XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Με το XR HDR Remaster, αυτή η τηλεόραση ανιχνεύει κάθε αντικείμενο στην οθόνη, αναλύει το χρώμα του και ρυθμίζει την αντίθεση για ακόμη πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η αντικειμενοστρεφής επεξεργασία, με τη δύναμη της τεχνολογίας BRAVIA XR, ανάγει την ακρίβεια σε εντελώς νέα επίπεδα, με προσαρμογή της απόχρωσης, του κορεσμού, της φωτεινότητας, του ανύσματος κίνησης, του εύρους ζώνης και άλλων ρυθμίσεων. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές σκηνές με μεγαλύτερο βάθος, ζωηρές υφές και φυσικά χρώματα.

Κοντινό πλάνο φύλλου με 4K XR Super Resolution

Υπέρτατη ανάλυση XR 4K

Η τεχνολογία XR Super Resolution εντοπίζει τα μεμονωμένα αντικείμενα σε μια εικόνα και αναπαράγει σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές υφές στην οθόνη σας. Ο επεξεργαστής BRAVIA XR αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια δεδομένα, για να αποδώσει εικόνα 4K, με τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση από το Full HD, εμπλουτίζοντας τις σκηνές με ρεαλιστική λεπτομέρεια και υφή.

Κοντινό πλάνο στα φτερά ενός πουλιού

Αναβάθμιση 4K XR

Με το XR 4K Upscaling, απολαμβάνετε ψυχαγωγία εφάμιλλη της ποιότητας 4K, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την πηγή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί έξυπνα τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες.Εικόνα με ηλιοβασίλεμα και θάλασσα και 4K XR Smoothing

Εξομάλυνση εικόνας XR 4K

Η τεχνολογία XR Smoothing δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνα 4K ενώ παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλες τηλεοράσεις. Οι σκηνές αναπαράγονται με χιλιάδες τόνους, σκιές και διαβαθμίσεις, κάνοντάς τις να φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικές.Σύγκριση οθονών με και χωρίς X-Anti Reflection

X-Anti Reflection

Κάποιες φορές είναι δύσκολη η παρακολούθηση σκοτεινών ταινιών σε φωτεινό χώρο, λόγω της αντανάκλασης της οθόνης. Η τεχνολογία X-Anti Reflection μειώνει την αντανάκλαση που προκαλείται από τον ήλιο ή το φως της λάμπας, για να βλέπετε ατόφια μαύρα στο φως και να απολαμβάνετε καθαρή εικόνα χωρίς περισπασμούς.Εικόνα σέρφερ που δείχνει λεπτομέρεια χωρίς θόλωση στο κύμα

XR Motion Clarity

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών με έντονη δράση μόλις έγινε πολύ καλύτερη. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ αναλύει την κίνηση σε πολλά καρέ, για να διασφαλίσει ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής

Εικόνα αυτοκινήτου σε δύο οθόνες που δείχνει ρεαλιστικά χρώματα από όλες τις πλευρές με X-Wide Angle™

X-Wide Angle

Η παρακολούθηση τηλεόρασης από το πλάι είναι πλέον τόσο ικανοποιητική όσο και από το κέντρο. Η πρότυπη οπτική σχεδίαση της Sony για τον έλεγχο του φωτός στον οπίσθιο φωτισμό στην οθόνη X-Wide Angle, διασφαλίζει ότι τα χρώματα παραμένουν ρεαλιστικά από όπου κι αν παρακολουθείτε.Χωρισμένη οθόνη παιχνιδιού οδήγησης με κίτρινο αυτοκίνητο σε κυκλική πίστα στο χιόνι. Η λειτουργία παιχνιδιού είναι ανενεργή στο πάνω μισό και ενεργή στο κάτω μισό

Αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης

Με την αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης στην HDMI 2.1, η BRAVIA αναγνωρίζει πότε η κονσόλα είναι συνδεδεμένη και την ενεργοποιεί αυτόματα. Απολαύστε πιο ομαλό παιχνίδι, με καλύτερη ανταπόκριση, κρίσιμη στα γρήγορα παιχνίδια υψηλής έντασης.Λογότυπο του 4K/120fps

4K/120 fps

Κερδίστε το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό με την BRAVIA. Με USB 2.1 έχετε ρυθμό καρέ έως 120 fps σε συμβατά παιχνίδια, για να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση σε παιχνίδια μάχης, σπορ και υψηλών επιδόσεων, με άμεση απόκριση δράσης. Απολαύστε απίστευτα ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου 8,5 ms με 4K/120 fps και αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού.

Χωρισμένη οθόνη με χαρακτήρα παιχνιδιού με τεντωμένο χέρι και γραφικά που εξηγούν τον ρυθμό ανανέωσης, στο κάτω μέρος κάθε εικόνας. Ανενεργή λειτουργία VRR στο ένα μισό. Ενεργή λειτουργία VRR στο άλλο μισό.

Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης

Με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης σε HDMI 2.1, η BRAVIA αποφεύγει καθυστερήσεις και παραμόρφωση. Προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης για να ταιριάζει με τους μεταβλητούς ρυθμούς καρέ της παιχνιδομηχανής, για πιο ομαλό παιχνίδι.

Δύο οθόνες που εμφανίζουν την αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνα ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη με την κονσόλα PS5 ανάμεσά τους

Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας

Η BRAVIA τίθεται αυτόματα σε λειτουργία παιχνιδιού, για μειωμένη καθυστέρηση της εισόδου και αυξημένη απόκριση της δράσης. Κατά την παρακολούθηση ταινιών σε κονσόλες PlayStation5®, αλλάζει αυτόματα σε τυπική λειτουργία, για εστίαση στην επεξεργασία εικόνας, πετυχαίνοντας πιο εκφραστικές σκηνές.Διαχωρισμένη οθόνη παιχνιδιού οδήγησης αυτοκινήτου που δείχνει βελτιστοποιημένο gaming με αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Με την αντιστοίχιση τόνων της αυτόματης λειτουργίας HDR, οι ρυθμίσεις HDR βελτιστοποιούνται αμέσως κατά την αρχική διαμόρφωση της κονσόλας PS5™. Το PS5™ αναγνωρίζει αυτόματα τα μοντέλα BRAVIA TV και επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση HDR για την τηλεόρασή σας. Έτσι, ακόμα και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης, φαίνονται οι λεπτομέρειες και τα χρώματα στα πιο φωτεινά και πιο σκοτεινά σημεία.

Εικόνα ηχητικών κυμάτων από την τηλεόραση με το Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ 

Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio™ έχει tweeter τοποθέτησης ήχου ώστε οι υψίσυχνοι ήχοι να έρχονται από το σωστό σημείο και να αντιστοιχούν στην εικόνα. Τα tweeter τοποθέτησης ήχου διαχειρίζονται με ακρίβεια τον ήχο στις περιοχές υψηλών συχνοτήτων, για βελτιωμένο ρεαλισμό, ενώ το δεξί και αριστερό subwoofer αποδίδουν ισχυρά μπάσα όπου κι αν βρίσκεται η τηλεόρασή σας.

Στιγμιότυπο γυναίκας στον δρόμο που μιλά στο κινητό

Voice Zoom 2

Ακούστε τους διαλόγους στην τηλεόραση πιο καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να δυναμώσετε την ένταση. Ακόμα και όταν οι ομιλίες δεν είναι καθαρές, το Voice Zoom 2 αναγνωρίζει τον τύπο της φωνής, την αναλύει και βελτιώνει την καθαρότητα.

Εικόνα σαλονιού που δείχνει πολυδιάστατο ήχο με 3D Surround Upscaling

Αναβάθμιση σήματος 3D Surround

Η BRAVIA XR™ φέρνει αυθεντικό ήχο Surround στα πάντα. Το XR Surround δημιουργεί εικονικά ήχο Surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής. Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ είναι επίσης συμβατές με Dolby Atmos®.Εικόνα ζευγαριού σε σαλόνι που παρακολουθεί τηλεόραση BRAVIA TV με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου

Συγχρονισμός ακουστικού κέντρου

Όταν συνδέετε μια BRAVIA XR TV σε ένα sound bar της Sony, το sound bar ενισχύει το κανάλι του κεντρικού ηχείου για πιο καθαρά και γεμάτα φωνητικά. Έτσι ο ήχος ταιριάζει απόλυτα με τη δράση που προβάλλεται στην οθόνη, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Εικόνα άντρα σε σαλόνι που βλέπει τηλεόραση BRAVIA TV με 360 Spatial Sound

Έτοιμη για 360 Spatial Sound

Προσαρμόστε την εμπειρία Dolby Atmos® συνδυάζοντας το wearable ηχείο SRS-NS7 με το BRAVIA XR™ για χωρικό ήχο Surround. Με επιλεγμένα ακουστικά Sony, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την προσομοίωση Surround του 360 Spatial Sound χρησιμοποιώντας τον ασύρματο πομπό WLA-NS7 (πωλείται ξεχωριστά).Λογότυπο του BLUETOOTH®

Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Συνδέστε συμβατές συσκευές Bluetooth® στην τηλεόρασή σας για εύκολη, ασύρματη ψυχαγωγία. Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth με την BRAVIA και απολαύστε τηλεοπτικά προγράμματα και μουσική στον αγαπημένο σας χώρο, χωρίς φασαρία ή διακοπές.

Τηλεόραση BRAVIA σε έναν τοίχο πάνω από ένα ράφι με λάμπα και διακοσμητικά

Ambient Optimization

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία προβολής. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony αυτόματα προσαρμόζει την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σας.

Σκηνή σαλονιού που δείχνει μια BRAVIA TV με BRAVIA CAM πάνω από τη βάση

Λειτουργεί με BRAVIA CAM

Συνδέστε την BRAVIA XR TV με την BRAVIA CAM, που πωλείται ξεχωριστά, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια σειρά από νέες διασκεδαστικές τηλεοπτικές εμπειρίες με την BRAVIA CAM, όπως χειριστήρια με χειρονομίες, συνομιλία μέσω βίντεο και πολλά άλλα.Εικόνα οθόνης με χειμερινή ορεινή σκηνή που δείχνει το πλεονέκτημα του αισθητήρα φωτός και χρώματος

Αισθητήρας φωτός και χρώματος

Όταν αλλάζει ο τόνος μιας πηγής φωτός στο δωμάτιο, για παράδειγμα από ψυχρό σε θερμό, τα χρώματα της εικόνας της τηλεόρασης αλλάζουν αναλόγως και μπορεί να φαίνονται τεχνητά. Η τηλεόραση αυτή περιλαμβάνει αισθητήρα φωτός RGB που βελτιστοποιεί το χρώμα και τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με την πηγή φωτός και το περιβάλλον του δωματίου. 

Λογότυπο του Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration

Ανεξάρτητα από πού κάθεστε, η τηλεόραση εντοπίζει τη θέση σας και βελτιστοποιεί τον ήχο, ώστε να απολαμβάνετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να βρίσκεστε μπροστά από την τηλεόραση. Ο ήχος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον του χώρου. Οι κουρτίνες, για παράδειγμα, απορροφούν τον ήχο, ενώ τα αντικείμενα μπροστά από την τηλεόραση μπορεί να διαταράξουν το πέρασμα του ήχου, υπονομεύοντας την ποιότητά του. Η τηλεόραση αυτή εντοπίζει αντικείμενα και αναπαράγει ήχο βελτιωμένο και προσαρμοσμένο στο δωμάτιό σας.

Κοντινό γυναίκας που χειρίζεται από μακριά την τηλεόραση χρησιμοποιώντας τη φωνή της

Φωνητική αναζήτηση

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, με τη δύναμη της φωνής. Η φωνητική αναζήτηση καταργεί την περίπλοκη πλοήγηση ή την κουραστική πληκτρολόγηση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

Λογότυπο του Google™ TV

Google TV

Περιηγηθείτε σε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από όλες τις υπηρεσίες streaming που χρησιμοποιείτε, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο και οργανωμένα ανά θέμα και είδος, με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Εικόνα που δείχνει την κινηματογραφική οθόνη με smartphone

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay κάνετε streaming βίντεο και ήχου στην TV, απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές από την εφαρμογή Apple TV, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και από το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με την παρέα σας στο δωμάτιο.Εικόνα τηλεχειριστηρίου με οπίσθιο φωτισμό σε περιβάλλον ημέρας και νύχτας

Premium τηλεχειριστήριο

Ανασχεδιάσαμε ριζικά το τηλεχειριστήριό μας για εύκολο έλεγχο της τηλεόρασής σας, μέρα ή νύχτα. Το νέο μας τηλεχειριστήριο premium είναι ιδιαίτερα εύχρηστο χάρη στα απλοποιημένα κουμπιά, τον οπίσθιο φωτισμό ώστε να βλέπετε τα πάντα καθαρά, ακόμη και στο σκοτάδι, και μια λειτουργία Finder για να το εντοπίζετε γρήγορα φωνητικά αν το χάσετε. Σε μικρές διαστάσεις και κατασκευασμένο από αλουμίνιο, αυτό το τηλεχειριστήριο έχει όμορφη, εκλεπτυσμένη εμφάνιση και είναι άνετο όταν το κρατάτε στο χέρι.

Εικόνα τηλεχειριστήριου που το σκουπίζουν με μαντηλάκια

Σκουπίζεται εύκολα

Σχεδιασμένο με επίπεδη επιφάνεια που διαθέτει κάτω κουμπιά και ειδική επίστρωση πολυουρεθάνης, το τηλεχειριστήριο σκουπίζεται εύκολα και διατηρείται καθαρό.Λογότυπο του Chromecast built-in

Chromecast built-in

Μεταβείτε αμέσως από το τηλέφωνο, το tablet ή το laptop στην τηλεόραση. Με το Chromecast built-in, μπορείτε να μεταδώσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές, εφαρμογές, παιχνίδια κ.λπ. απευθείας στην τηλεόραση

Εικόνα συνδεδεμένων συσκευών που ελέγχονται με Smart Remote

Έξυπνος τηλεχειρισμός

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Κοντινό της σχεδίασης με αόρατα περιγράμματα

Αόρατο περίγραμμα

Με σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση έχει εκλεπτυσμένη εμφάνιση που ελαχιστοποιεί τους περισπασμούς, ώστε το βλέμμα να εστιάζει σε αυτό που είναι σημαντικό, την εικόνα.

Εικόνα που δείχνει τη βάση πολλών θέσεων 3 κατευθύνσεων

Πολυμορφική βάση 3 θέσεων

Η βάση πολλών θέσεων 3 κατευθύνσεων σάς δίνει την επιλογή τυπικής θέσης για να εστιάζετε περισσότερα στην εικόνα, στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια και sound bar για ιδανική τοποθέτηση του ηχοσυστήματος.

Εικόνα σαλονιού που δείχνει τη φιλοσοφία Living Decor

Living Décor

Η φιλοσοφία Living Decor της Sony μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε σημαντικό στοιχείο του χώρου σας, με οθόνη που προβάλλει έργα τέχνης, προσωπικές φωτογραφίες, θέματα προφύλαξης οθόνης και λειτουργίες ρολογιού.

Λογότυπο  Dolby Vision® and Dolby Atmos®

Dolby Vision® και Dolby Atmos® 

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision® ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos® γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

Τηλεόραση BRAVIA TV με φόντο starburst που δείχνει την ταινία VENOM, διαθέσιμη σε BRAVIA CORE

BRAVIA CORE

Περιλαμβάνεται και σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου. Με τη βαθμονομημένη λειτουργία BRAVIA CORE, μπορείτε να παρακολουθείτε με τις ρυθμίσεις εικόνας που σκόπευαν οι κινηματογραφιστές για προβολή στο σπίτι.

Λογότυπο του Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode

Η λειτουργία Calibrated Creator στις τηλεοράσεις BRAVIA XR μπορεί να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις εικόνας όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο στο Netflix και το BRAVIA CORE. Η λειτουργία Netflix Adaptive Calibrated Mode βελτιστοποιεί περαιτέρω την εμπειρία σας στο Netflix αναλόγως του φωτισμού στο δωμάτιό, ώστε να απολαμβάνετε περιεχόμενο Netflix σε εκπληκτική ποιότητα στούντιο, όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός.

Έτος μοντέλου

2022


Διαστάσεις και βάρος

Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

85" (84,6")


ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

215 cm


Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 188,9 x 108,6 x 5,6 cm


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ (ΤΥΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ) (Π x Υ x Β)

Περίπου 188,9 x 109,7 x 45,0 cm


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ) (Π x Υ x Β)

Περίπου 188,9 x 111,0 x 45,0 cm


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ SOUND BAR) (Π x Υ x Β)

Περίπου 188,9 x 115,8 x 45,0 cm


Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 200,4 x 121,3 x 22,6 cm


ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ (ΤΥΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ)

Περίπου 188,8 cm


ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ)

Περίπου 75,8 cm


ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ SOUND BAR)

Περίπου 188,8 cm


Ύψος οπής VESA® (Π x Υ)

40,0 x 40,0 cm


Βάρος τηλεόρασης χωρίς βάση

Περίπου 53,2 kg


Βάρος τηλεόρασης με βάση

Περίπου 54,7 kg


Βάρος κιβωτίου συσκευασίας (μικτό)

Περίπου 67 kg


Συνδεσιμότητα

Πρότυπο Wi-Fi®

Πιστοποίηση Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac


ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ WI-FI

2,4 Ghz/5 GHz(για Wi-Fi Direct: Μόνο 2,4 GHz)


Είσοδοι Ethernet

1 (Κάτω)


Προφίλ υποστήριξης Bluetooth

Έκδοση 4.2, HID (συνδεσιμότητα με ποντίκι/πληκτρολόγιο)/HOGP (συνδεσιμότητα με συσκευές Low Energy)/SPP (προφίλ σειριακής θύρας)/A2DP (στερεοφωνικός ήχος) /AVRCP (τηλεχειριστήριο AV)


CHROMECAST BUILT-IN

Ναι


APPLE AIRPLAY

Ναι


APPLE HOMEKIT

Ναι


Είσοδοι σύνδεσης RF (επίγειοι/καλωδιακοί)

1 (Κάτω)


Είσοδοι IF (δορυφορικοί)

2 (κάτω)


Είσοδοι βίντεο συνιστωσών (Y/Pb/Pr)

Όχι


Είσοδοι σύνθετου βίντεο

Υβριδικό με είσοδο ηχείου S-Center x1 (στο πλάι, υποδοχή mini)


Είσοδοι RS-232C

Όχι


Σύνολο εισόδων HDMI

4 (1 πλάι, 3 κάτω)


HDCP

HDCP 2,3 (για HDMI™1/2/3/4)


BRAVIA SYNC (ΜΑΖΙ ΜΕ HDMI-CEC)

Ναι


Χαρακτηριστικά που προσδιορίζονται στο HDMI2.1

4K120/eARC/VRR/ALLM


Κανάλι επιστροφής ήχου HDMI (ARC)

Ναι (eARC/ARC)


Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR)

Ναι (για HDMI™ 3/4)


Αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης (ALLM)

Ναι (για HDMI™ 3/4)


Έξοδοι ψηφιακού ήχου

1 (κάτω)


Έξοδοι ακουστικών

-


Έξοδοι ήχου

-


Έξοδοι υπογούφερ

-


Θύρες USB

1 (πλάι)/1 (κάτω)


Εγγραφή USB HDD

Ναι (1 Rec) (Εκτός Ιταλίας)


Υποστήριξη φορμά μονάδας USB

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS


Κωδικοποιητές αναπαραγωγής μέσω USB

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS (HDV, AVCHD):MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S):AVC, MPEG4, HEVC/AVI:Xvid, MotionJpeg/ASF (WMV):VC1/MOV:AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV:Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/LPCM/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG, WEBM:VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (βύσμα οθόνης μόνο)


Εικόνα (πάνελ)

Τύπος οθόνης

Οθόνη LCD


Ανάλυση εικόνας (Ο x Κ, σε pixel)

3840 x 2160


Γωνία προβολής (X-Wide Angle)

Ναι


ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΗ (X-ANTI REFLECTION)

Ναι


Τύπος οπίσθιου φωτισμού

Direct (Full Array Mini LED)


Τύπος ελέγχου φωτεινότητας οπίσθιου φωτισμού

Local Dimming (τοπική εξασθένιση)


ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΝΕΛ

100Hz


Εικόνα (επεξεργασία)

Συμβατότητα HDR (Υψηλού δυναμικού εύρους)

Ναι (HDR10, HLG, Dolby Vision)


Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής Cognitive Processor XR


Βελτίωση ευκρίνειας

Αναβάθμιση 4K XR


Dual database processing


XR Super Resolution


Βελτίωση χρωμάτων

XR TRILUMINOS PRO™


XR Smoothing


Τεχνολογία Live Colour™


ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ

XR Backlight Master Drive


XR Contrast Booster


XR HDR remaster


Δυναμική βελτίωση αντίθεσης


Βελτιωτής κίνησης (σε εγγενή Hz)

XR Motion Clarity, Αυτόματη λειτουργία


Υποστήριξη σήματος βίντεο

Σήμα HDMI™: 4096x2160p (24, 50, 60 Hz), 3840x2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p


Λειτουργίες εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Κινηματογράφος, IMAX Βελτιωμένο, Παιχνίδι, Γραφικά, Φωτογραφία, Προσαρμοσμένο, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix Calibrated Mode


ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Φως/Χρώμα


NETFLIX CALIBRATED MODE

Ναι


Ήχος (ηχεία και ενισχυτής)

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W + 10 W + 10 W + 10 W + 10 W + 10 W


Τύπος ηχείων

Acoustic Multi-Audio Tweeter τοποθέτησης ήχου


Διαμόρφωση ηχείων

Μεσαίου εύρους x 2, Tweeter x 2, Subwoofer x 2


Ήχος (επεξεργασία)

Υποστήριξη φορμά ήχου Dolby

Ήχος Dolby™, Dolby™ Atmos


Υποστήριξη φορμά ήχου DTS

Ψηφιακό σύστημα ήχου Surround DTS


ACOUSTIC AUTO CALIBRATION

Αντιστάθμιση δωματίου και θέσης χρήστη


VOICE ZOOM

Voice Zoom 2


Ραδιόφωνο FM

Όχι


Επεξεργασία ήχου

Όχι


Προσομοιωμένος ήχος Surround

Αναβάθμιση σήματος 3D Surround


Λειτουργίες ήχου

Τυπικό, Διάλογος, Κινηματογράφος, Μουσική, Αθλητισμός, Dolby Audio


ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ

Ναι (Συμβατό sound bar της Sony)


Ακουστικά με 3D Surround

Ναι


Κάμερα

ΚΑΜΕΡΑ

BRAVIA CAM(Επιλογή)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ναι(Εφαρμογές κάμερας)


Λογισμικό

Λειτουργικό σύστημα

Android TV™


SMART TV

Google TV™


Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης (σε GB)

16 GB


Γλώσσα οθόνης

ΑΦΡΙΚΑΑΝΣ, ΑΜΧΑΡΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΑΣΑΜΙΚΑ, ΑΖΕΡΙΚΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΜΠΕΝΓΚΑΛΙ, ΒΟΣΝΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ, ΤΣΕΧΙΚΑ, ΔΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΕΣΘΟΝΙΚΑ, ΒΑΣΚΙΚΑ, ΠΕΡΣΙΚΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΑΛΙΚΙΑΝΑ, ΓΚΟΥΤΖΑΡΑΤΙ, ΧΙΝΤΙ, ΚΡΟΑΤΙΚΑ, ΟΥΓΓΡΙΚΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΕΒΡΑΪΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΑ, ΚΑΖΑΚΙΚΑ, ΚΑΝΑΝΤΑ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ, ΚΙΡΓΙΖΙΑΝΑ, ΛΑΟΤΙΝΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ, ΛΕΤΟΝΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, ΜΑΛΑΓΙΑΛΑΜ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΜΑΡΑΘΙΚΑ, ΜΑΛΑΪΚΑ, ΒΙΡΜΑΝΙΚΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΝΕΠΑΛΕΖΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ΟΝΤΙΑ, ΠΑΝΤΖΑΜΠΙ, ΠΟΛΩΝΙΚΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΣΟΛΟΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ, ΣΟΥΑΧΙΛΙ, ΤΑΜΙΛΙΚΑ, ΤΕΛΟΥΓΚΟΥ, ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ, ΤΑΓΚΑΛΟΓΚ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ, ΟΥΡΝΤΟΥ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΑ, ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΖΟΥΛΟΥ


Γλώσσα εισαγωγής κειμένου

ΑΡΑΒΙΚΑ / ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ / ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΚΑ / ΤΣΕΧΙΚΑ / ΔΑΝΙΚΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΣΘΟΝΙΚΑ / ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ΕΒΡΑΪΚΑ / ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΙΑΠΩΝΙΚΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ / ΠΕΡΣΙΚΑ / ΠΟΛΩΝΙΚΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ / ΡΩΣΙΚΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ / ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ


Φωνητική αναζήτηση

(Φωνητική αναζήτηση) Ναι/(Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Ναι


ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Ναι


Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)

Ναι


Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο

Vewd


Κατάστημα εφαρμογών

Ναι (Google Play Store)


Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση χρονοδιακόπτη

Ναι


Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ναι


Teletext

Ναι


Αυτόματη βαθμονόμηση με το CalMAN®

Ναι


Κλειστοί υπότιτλοι (Αναλογικοί/Ψηφιακοί)

(Αναλογική) Όχι


(Ψηφιακό) Υπότιτλοι


Λειτουργίες για PlayStation®5

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Ναι


Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας

Ναι


Εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

215 cm


Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

85" (84,6")


ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ*

129 kWh / 1000 ώρες


Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)

0,50 W


Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 0,50 W (CEC)


Παρουσία μολύβδου 

-


Περιεκτικότητα σε υδράργυρο (σε mg)

0,0 mg


Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση λειτουργίας) για το Energy Star 

-


Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση αναμονής) για το Energy Star 

-


Συμβατότητα με Energy Star® 

-


Απαιτήσεις ρεύματος (σε τάση/συχνότητα)

50 Hz


220 V - 240 V AC


Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού

Ναι


Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού 

Ναι


ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ναι


Σχεδίαση

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Αόρατο περίγραμμα


ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Ασημί τιτανίου


Σχεδίαση βάσης

Βάση με περίγραμμα αλουμινίου


ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗΣ

Ασημί τιτανίου


ΘΕΣΗ ΒΑΣΗΣ

3 επιλογές τοποθέτησης (κανονική / στενή επιφάνεια / sound bar)


ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τηλεχειριστήριο υπερύθρων, Premium τηλεχειριστήριο


Ενσωματωμένος δέκτης

Αριθμός δεκτών (επίγειοι/καλωδιακοί)

2 (ψηφιακοί)/1 (αναλογικός)


Αριθμός δεκτών (δορυφορικοί)

2


Σύστημα τηλεόρασης (αναλογικό)

B/G, D/K, I


Κάλυψη καναλιών δέκτη (αναλογική)

45,25 MHz - 863,25 MHz (ανάλογα με την επιλογή χώρας)


Σύστημα τηλεόρασης (επίγεια ψηφιακή)

DVB-T/T2


Κάλυψη καναλιών δέκτη (επίγεια ψηφιακή)

VHF/UHF (ανάλογα με την επιλογή χώρας)


Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή καλωδιακή)

DVB-C


Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή καλωδιακή)

VHF/UHF/καλωδιακό (ανάλογα με την επιλογή χώρας)


Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή δορυφορική)

DVB-S/S2


Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή δορυφορική)

Ενδιάμεση συχνότητα 950-2150 MHz


CI+

Ναι


Προσβασιμότητα

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης

Ναι


Ακουστική περιγραφή (πλήκτρο "Ήχος")

Ναι


Κλειστή λεζάντα

Υπότιτλος


Μεγέθυνση κειμένου

Ναι


Συντόμευση στην "Προσβασιμότητα"

Ναι


Φωνητική αναζήτηση

(Φωνητική αναζήτηση) Ναι/(Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Ναι


Αξεσουάρ

Προαιρετικά αξεσουάρ

Μονάδα κάμερας(CMU-BC1), Επιτοίχια βάση στήριξης (SU-WL450(Περιορισμός πρόσβασης σε ακροδέκτες))Ανάλογα με την επιλογή χώρας

Brand :
Sony
Hertz :
1000Hz
Smart TV :
Google TV
Ανάλυση :
4K Ultra HD
Επεξεργαστής :
Cognitive Processor XR
Ίντσες :
85''
Τύπος Οθόνης :
Mini LED
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736138360
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
54,7 kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
188,9 x 109,7 x 45,0 cm
4548736138360
6.999,00 
Διαθέσιμο σε 4 έως 7 ημέρες
Επιπλέον όφελος στο καλάθι €500
Δώρο 5 έτη Εγγύηση
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 204,14 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 3499.5 €
3 Άτοκες 2333 €
4 Άτοκες 1749.75 €
5 Άτοκες 1399.8 €
6 Άτοκες 1166.5 €
7 Άτοκες 999.86 €
8 Άτοκες 874.88 €
9 Άτοκες 777.67 €
10 Άτοκες 699.9 €
11 Άτοκες 636.27 €
12 Άτοκες 583.25 €
13 Άτοκες 538.38 €
14 Άτοκες 499.93 €
15 Άτοκες 466.6 €
16 Άτοκες 437.44 €
17 Άτοκες 411.71 €
18 Άτοκες 388.83 €
19 Άτοκες 368.37 €
20 Άτοκες 349.95 €
21 Άτοκες 333.29 €
22 Άτοκες 318.14 €
23 Άτοκες 304.3 €
24 Άτοκες 291.63 €
25 Άτοκες 279.96 €
26 Άτοκες 269.19 €
27 Άτοκες 259.22 €
28 Άτοκες 249.96 €
29 Άτοκες 241.34 €
30 Άτοκες 233.3 €
31 Άτοκες 225.77 €
32 Άτοκες 218.72 €
33 Άτοκες 212.09 €
34 Άτοκες 205.85 €
35 Άτοκες 199.97 €
36 Άτοκες 194.42 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη