Συνδύασε το με:
Καθορίσετε επιλογές
599,00 €
+
Συμβόλαιο Sony Customer Service για 5 έτη: ΟΧΙ
450,00 €499,00 €
=
Συνολική τιμή καταλόγου1.098,00 €
Τιμή για όλα1.049,00 €

KD-43XH8596:

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS, με τους επεξεργαστές X1 της Sony, αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Εξαιρετική ανάλυση ό,τι περιεχόμενο και αν παρακολουθείτε

Εξαιρετική ανάλυση ό,τι περιεχόμενο και αν παρακολουθείτε

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες ανάλυσης 4K, με πλούσιες, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και υφές, αποκλειστικά χάρη στον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™. Οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε ανάλυση 2Κ ή ακόμα και σε Full HD αναβαθμίζονται σε ανάλυση 4K από την τεχνολογία 4K X-Reality ™ PRO χρησιμοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 4K.  

Λιγότερη θόλωση, ακόμα και στις γρήγορες σκηνές

Λιγότερη θόλωση, ακόμα και στις γρήγορες σκηνές

Σε κάποιες οθόνες, οι σκηνές σπορ και γρήγορης δράσης μπορεί να φαίνονται θολές. Με την τεχνολογία Motionflow, η κίνηση είναι συνεχής και καθαρή, καθώς δημιουργεί επιπλέον εικόνες μεταξύ των εικόνων και ασπρόμαυρα τμήματα μεταξύ των σκηνών. Το αποτέλεσμα; Λιγότερη θόλωση, πιο συνεχής κίνηση. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster, το χρώμα κάθε μεμονωμένου αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις όπου η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό. Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Όμορφο μεταλλικό φινίρισμα

Όμορφο μεταλλικό φινίρισμα

Σχεδιασμένη με υψηλής αισθητικής μεταλλικό φινίρισμα, αυτή η τηλεόραση έχει εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση, που ομορφαίνει το σαλόνι σας.

Μίνιμαλ βάση, αρμονική σχεδίαση

Μίνιμαλ βάση, αρμονική σχεδίαση

Η λεπτή μεταλλική βάση διαθέτει μίνιμαλ σχεδίαση και ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο οικιακό περιβάλλον.

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με τη φωνητική αναζήτηση, πείτε αντίο στην περίπλοκη πλοήγηση ή στην κουραστική πληκτρολόγηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε, απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Smart TV Android, απολαμβάνετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδετε περιεχόμενο στη στιγμή.

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Η Android TV 4K Sony διαθέτει ασυναγώνιστο αριθμό εφαρμογών. Επιλέξτε εκείνες που κάνουν τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και ψυχαγωγική.

Τέλος η αναμονή

Τέλος η αναμονή

Οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα και δεν περιμένετε πλέον όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το Netflix ξεκινά 3 φορές πιο γρήγορα από πριν.

Οι Android TV της Sony προτείνονται από το Netflix

Οι Android TV της Sony προτείνονται από το Netflix

Το Netflix δημιούργησε έναν εύκολο τρόπο για να αναγνωρίζετε τις τηλεοράσεις με καλύτερη απόδοση, ευκολότερη πρόσβαση στην εφαρμογή και νέες λειτουργίες που καθιστούν μια έξυπνη τηλεόραση καλύτερη. Με τις τηλεοράσεις Netflix Recommended TV, απολαμβάνετε δημοφιλή προγράμματα και ταινίες, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Ελέγξτε την τηλεόραση και τις έξυπνες συσκευές με τη φωνή σας

Ελέγξτε την τηλεόραση και τις έξυπνες συσκευές με τη φωνή σας

Μπορείτε να ζητήσετε από την τηλεόραση με Google Assistant να συνδεθεί και να επικοινωνήσει με τις έξυπνες συσκευές σας, όπως και με τις κάμερες ασφαλείας και τις οικιακές συσκευές. Είναι πανεύκολο και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία.

Συνδεθείτε με το Alexa

Συνδεθείτε με το Alexa

Συνδέστε τις συσκευές με δυνατότητα Alexa για εύκολο έλεγχο hands-free των τηλεοράσεων Sony. Με το Alexa, μπορείτε να ενεργοποιείτε την τηλεόρασή σας, να αλλάζετε κανάλια, να ελέγχετε την ένταση ήχου και άλλα πολλά.

Συμβατότητα με το Google Home

Συμβατότητα με το Google Home

Συνδέστε το Google Home για εύκολο hands-free έλεγχο των τηλεοράσεων Sony. Με το Google Home, μπορείτε να βρείτε και να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στην τηλεόραση Sony, χωρίς προσπάθεια.

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση από iPhone, iPad ή Mac. Δείτε ταινίες και εκπομπές από το Apple TV και άλλες αγαπημένες εφαρμογές ή από το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες με όλους στο δωμάτιο.

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και, κατόπιν, συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Εύκολος χειρισμός με το έξυπνο τηλεχειριστήριο

Εύκολος χειρισμός με το έξυπνο τηλεχειριστήριο

Συνδέστε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση, με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Google Play™: ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Google Play™: ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Ανακαλύψτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και πολλά ακόμα στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόρασή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες

Η BRAVIA™ χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα.

Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Συνδέστε συμβατές συσκευές BLUETOOTH® στην τηλεόρασή σας για εύκολη, ασύρματη ψυχαγωγία. Συζεύξτε τα ακουστικά Bluetooth με την BRAVIA και απολαύστε τηλεοπτικά προγράμματα και μουσική στον αγαπημένο σας χώρο, χωρίς φασαρία ή διακοπές.

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις. Τεχνολογία Dolby Vision™ που ζωντανεύει τις σκηνές για αυθεντική προβολή και Dolby Atmos™ για καθηλωτικό ήχο Surround.

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος από τη διαδικασία παραγωγής, η τηλεόραση διαθέτει υψηλής απόδοσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης Calman της Portrait Displays, με πρωτοφανή βαθμονόμηση και προσαρμογή ακριβείας, αδύνατες με τις συμβατικές ρυθμίσεις εικόνας. Επίσης, η υψηλής πιστότητας απόδοση χρωμάτων αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ προσαρμόζεται και στις πιο λεπτές διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου. Η τηλεόραση με Calman προσφέρει στους καταναλωτές ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες στο στάδιο του post-production και του ποιοτικού ελέγχου, επιβεβαιώνοντας ξανά τη δέσμευση της Sony για εικόνες με επαγγελματική ακρίβεια χρώματος στο σπίτι σας.

Έτος μοντέλου

2020


Διαστάσεις και βάρος Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

43" (42.5")

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

108 cm

Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 96,5 x 56,9 x 5,8 cm

Διαστάσεις τηλεόρασης με βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 96,5 x 62,4 x 26,4 cm

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 107,0 x 69,5 x 14,8 cm

Πλάτος βάσης

Περίπου 50,9 cm

Ύψος οπής VESA® (Π x Υ)

10 x 20 cm

Βάρος τηλεόρασης χωρίς βάση

Περίπου 10,8 kg

Βάρος τηλεόρασης με βάση

Περίπου 11,3 kg

Βάρος κιβωτίου συσκευασίας (μικτό)

Περίπου 14 kg

Συνδεσιμότητα Πρότυπο Wi-Fi®

Πιστοποίηση Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

Είσοδοι Ethernet

1 (στο πλάι)

Προφίλ υποστήριξης Bluetooth

Έκδοση 4.2, HID (συνδεσιμότητα με ποντίκι/πληκτρολόγιο)/HOGP (συνδεσιμότητα με συσκευές Low Energy)/SPP (προφίλ σειριακής θύρας)/A2DP (στερεοφωνικός ήχος) /AVRCP (τηλεχειριστήριο AV)

HROMECAST BUILT-IN

Ναι

APPLE AIRPLAY

Ναι

APPLE HOMEKIT

Ναι

Είσοδοι σύνδεσης RF (επίγειοι/καλωδιακοί)

1 (πλάι)

Είσοδοι IF (δορυφορικοί)

2 (στο πλάι)

Είσοδοι βίντεο συνιστωσών (Y/Pb/Pr)

1 (πίσω / υβριδική με είσοδο σύνθετου σήματος βίντεο)

Είσοδοι σύνθετου βίντεο

1 (πίσω - υβριδική με σήμα συνιστωσών)

Είσοδοι RS-232C

Όχι

Σύνολο εισόδων HDMI

4 (3 στο πλάι, 1 πίσω)

HDCP

HDCP 2,3 (για HDMI™1/2/3/4)

HDMI-CEC

Ναι

Χαρακτηριστικά που προσδιορίζονται στο HDMI2.1

eARC

Κανάλι επιστροφής ήχου HDMI (ARC)

Ναι (eARC/ARC)

Έξοδοι ψηφιακού ήχου

1 (πίσω)

Έξοδοι ακουστικών

1 (στο πλάι)

Έξοδοι ήχου

-

Έξοδοι υπογούφερ

-

Θύρες USB

3 (στο πλάι)

Εγγραφή USB HDD

Ναι

Υποστήριξη φορμά μονάδας USB

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS

Κωδικοποιητές αναπαραγωγής μέσω USB

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS (HDV, AVCHD):MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S):AVC, MPEG4, HEVC/AVI:Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV:Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/LPCM/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG, WEBM:VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (βύσμα οθόνης μόνο)


Εικόνα (πάνελ) 

Τύπος οθόνης

Οθόνη LCD

Ανάλυση εικόνας (Ο x Κ, σε pixel)

3840 x 2160

Γωνία προβολής (X-Wide Angle)

-

Τύπος οπίσθιου φωτισμού

Edge LED

Τύπος ελέγχου φωτεινότητας οπίσθιου φωτισμού

Έλεγχος φωτεινότητας καρέ


Εικόνα (επεξεργασία) 

Συμβατότητα HDR (Υψηλού δυναμικού εύρους)

Ναι (HDR10, HLG, Dolby Vision)

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής X1™ 4K HDR

Βελτίωση ευκρίνειας

4K X-Reality™ PRO

Βελτίωση χρωμάτων

Οθόνη TRILUMINOS™

Τεχνολογία Live Colour™

Βελτίωση αντίθεσης

Object-based HDR remaster

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

Βελτιωτής κίνησης (σε εγγενή Hz)

Motionflow™ XR 1000 Hz (Εγγενή 100 Hz), Λειτουργία Auto

Υποστήριξη σήματος βίντεο

Αναλογικό σήμα:1080p (50, 60 Hz), 1080i (50, 60 Hz), 720p (50, 60 Hz), 576p, 576i, 480p, 480i

Σήμα HDMI™: 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p

Λειτουργίες εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Κινηματογράφος, Παιχνίδι, Γραφικά, Φωτογραφία, Προσαρμοσμένο, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Φως


Ήχος (ηχεία και ενισχυτής) 

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W + 10 W

Τύπος ηχείων

Ηχείο ανάκλασης μπάσων

Διαμόρφωση ηχείων

Full Range (Bass Reflex) x 2


Ήχος (επεξεργασία) 

Υποστήριξη φορμά ήχου Dolby

Ήχος Dolby™, Dolby™ Atmos

Υποστήριξη φορμά ήχου DTS

Ψηφιακό σύστημα ήχου Surround DTS

VOICE ZOOM

-

Ραδιόφωνο FM

Όχι

Επεξεργασία ήχου

Όχι

Λειτουργίες ήχου

-

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

-


Λογισμικό 

ειτουργικό σύστημα

Android™

Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης (σε GB)

16GB

Γλώσσα οθόνης

ΑΦΡΙΚΑΑΝΣ, ΑΜΧΑΡΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΑΣΣΑΜΕΖΙΚΑ, ΑΖΕΡΙΚΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΜΠΕΝΓΚΑΛΙ, ΒΟΣΝΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ, ΤΣΕΧΙΚΑ, ΔΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΕΣΘΟΝΙΚΑ, ΒΑΣΚΙΚΑ, ΠΕΡΣΙΚΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΑΛΙΚΙΑΚΑ, ΓΚΟΥΤΖΑΡΑΤΙ, ΧΙΝΤΙ, ΚΡΟΑΤΙΚΑ, ΟΥΓΓΡΙΚΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΕΒΡΑΪΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΑ, ΚΑΖΑΚΙΚΑ, ΚΑΝΑΝΤΑ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ, ΚΙΡΓΙΖΙΑΝΑ, ΛΑΟΤΙΝΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ, ΛΕΤΟΝΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, ΜΑΛΑΓΙΑΛΑΜ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΜΑΡΑΘΙΚΑ, ΜΑΛΑΪΚΑ, ΒΙΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΠΟΚΜΑΛ, ΝΕΠΑΛΕΖΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ΟΝΤΙΑ, ΠΑΝΤΖΑΜΠΙ, ΠΟΛΩΝΙΚΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΣΟΛΟΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ, ΣΟΥΑΧΙΛΙ, ΤΑΜΙΛΙΚΑ, ΤΕΛΟΥΓΚΟΥ, ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ, ΤΑΓΚΑΛΟΓΚ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ, ΟΥΡΝΤΟΥ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΑ, ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΖΟΥΛΟΥ

Γλώσσα εισαγωγής κειμένου

ΑΡΑΒΙΚΑ / ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ / ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΚΑ / ΤΣΕΧΙΚΑ / ΔΑΝΙΚΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΣΘΟΝΙΚΑ / ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ΕΒΡΑΪΚΑ / ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΙΑΠΩΝΙΚΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ / ΠΕΡΣΙΚΑ / ΠΟΛΩΝΙΚΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ / ΡΩΣΙΚΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ / ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ / ΣΟΥΗΔΙΚΑ / ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ / ΤΟΥΡΚΙΚΑ / ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ / ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ

Φωνητική αναζήτηση

(Φωνητική αναζήτηση) Ναι / (Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Όχι

Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)

Ναι

Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο

Vewd

Κατάστημα εφαρμογών

Ναι (Google Play Store)

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση χρονοδιακόπτη

Ναι

Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ναι

Teletext

Ναι

Κλειστοί υπότιτλοι (Αναλογικοί/Ψηφιακοί)

(Αναλογική) Όχι

(Ψηφιακό) Υπότιτλοι


Εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας 

Αξιολόγηση επιπέδου ενέργειας 

B

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

108 cm

Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

43" (42.5")

Κατανάλωση ρεύματος (κατά τη λειτουργία)

89,0 W

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας*

123 kWh/Έτος

Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)

0,50 W

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 1,00 W (Bluetooth®)

ΛΟΓΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ

69%

 Παρουσία μολύβδου 

Ναι

Περιεκτικότητα σε υδράργυρο (σε mg)

0,0 mg

Απαιτήσεις ρεύματος (σε τάση/συχνότητα)

AC 220-240 V, 50 Hz

DC 19,5 V

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού

Ναι

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού 

Ναι


Σχεδίαση 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Πλαίσιο αλουμινίου

ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Μαύρο

Σχεδίαση βάσης

Βάση μεταλλικού ελάσματος

ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗΣ

Σκούρο ασημί

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Κανονικό τηλεχειριστήριο


Ενσωματωμένος δέκτης 

Αριθμός δεκτών (επίγειοι/καλωδιακοί)

2 (ψηφιακοί)/1 (αναλογικός)

Αριθμός δεκτών (δορυφορικοί)

2

Σύστημα τηλεόρασης (αναλογικό)

B/G, D/K, I

Κάλυψη καναλιών δέκτη (αναλογική)

45,25 MHz - 863,25 MHz (ανάλογα με την επιλογή χώρας)

Σύστημα τηλεόρασης (επίγεια ψηφιακή)

DVB-T/T2

Κάλυψη καναλιών δέκτη (επίγεια ψηφιακή)

VHF/UHF (ανάλογα με την επιλογή χώρας)

Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή καλωδιακή)

DVB-C

Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή καλωδιακή)

VHF/UHF/καλωδιακό (ανάλογα με την επιλογή χώρας)

Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή δορυφορική)

DVB-S/S2

Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή δορυφορική)

Συχνότητα IF 950-2150 MHz

CI+

Ναι


Προσβασιμότητα 

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης

Ναι

Ακουστική περιγραφή (πλήκτρο "Ήχος")

Ναι

Κλειστή λεζάντα

Υπότιτλος

Μεγέθυνση κειμένου

Ναι

Συντόμευση στην "Προσβασιμότητα"

Ναι

Φωνητική αναζήτηση

Ναι


Αξεσουάρ

Στήριγμα τοποθέτησης στον τοίχο (SU-WL450, με περιορισμένη πρόσβαση στα τερματικά). Ανάλογα με την επιλογή χώρας

Triluminos:
ΝΑΙ
Hertz :
1000Hz
Smart TV :
Android TV
Ανάλυση :
4K Ultra HD
Επεξεργαστής :
HDR Processor X1™
Ίντσες :
43''
Τύπος Οθόνης :
Edge LED
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
14kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
107,0 x 69,5 x 14,8 cm
54654696541
999,00 
599,00 
Κερδίζετε: 400,00 €
Σε απόθεμα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 17,47 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 299.5 €
3 Άτοκες 199.67 €
4 Άτοκες 149.75 €
5 Άτοκες 119.8 €
6 Άτοκες 99.83 €
7 Άτοκες 85.57 €
8 Άτοκες 74.88 €
9 Άτοκες 66.56 €
10 Άτοκες 59.9 €
11 Άτοκες 54.45 €
12 Άτοκες 49.92 €
13 Άτοκες 46.08 €
14 Άτοκες 42.79 €
15 Άτοκες 39.93 €
16 Άτοκες 37.44 €
17 Άτοκες 35.24 €
18 Άτοκες 33.28 €
19 Άτοκες 31.53 €
20 Άτοκες 29.95 €
21 Άτοκες 28.52 €
22 Άτοκες 27.23 €
23 Άτοκες 26.04 €
24 Άτοκες 24.96 €
25 Έντοκες 25.16 €
26 Έντοκες 24.19 €
27 Έντοκες 23.29 €
28 Έντοκες 22.46 €
29 Έντοκες 21.69 €
30 Έντοκες 20.97 €
31 Έντοκες 20.29 €
32 Έντοκες 19.65 €
33 Έντοκες 19.06 €
34 Έντοκες 18.5 €
35 Έντοκες 17.97 €
36 Έντοκες 17.47 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη