SEL-100F28GM:

Υποδειγματική ανάλυση και bokeh της σειράς G Master

Υποδειγματική ανάλυση και bokeh της σειράς G Master

Αυτός ο φακός είναι μια ιδανική προσθήκη στη σειρά G Master και συνδυάζει την εξαιρετική ανάλυση με μια εκπληκτικά απαλή και ομαλή αποεστίαση φόντου (bokeh), για να απομακρύνεστε ιδανικά από το θέμα στο οποίο βρίσκεται η εστίαση. Η οπτική σχεδίαση, που διαθέτει ένα καινοτόμο οπτικό στοιχείο αποδισμού και ένα νέο διάφραγμα 11 λεπίδων, επιτυγχάνει συνεπείς υψηλές επιδόσεις σε όλο το εύρος της εικόνας. 

Ανάλυση πραγματικά αντάξια της σειράς G Master

Ανάλυση πραγματικά αντάξια της σειράς G Master

Χάρη στην αντιστάθμιση σφαιρικής απόκλισης, το γυαλί ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και στα ασφαιρικά στοιχεία, αυτός ο φακός προσφέρει εξαιρετική ανάλυση και ευκρίνεια που πληρούν την απαιτητική ανάλυση των 50 γραμμών ανά χιλιοστό MTF η οποία αποτελεί τη βάση για την οπτική σχεδίαση G Master. Η ευκρίνεια επεκτείνεται σε όλο το εύρος της εικόνας.

Εντυπωσιακή καθαρότητα και αντίθεση

Εντυπωσιακή καθαρότητα και αντίθεση

Η αποκλειστική αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων της Sony μειώνει τις αντανακλάσεις που μπορούν να προκαλέσουν αναλαμπές και εμφάνιση ειδώλων, ιδιαίτερα σε συνθήκες με οπίσθιο φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι σταθερά υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια με βαθιά μαύρα στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος συνθηκών φωτογράφισης. (1. Αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2.Γυαλί / 3.Μεταδιδόμενο φως)

Δεν υπάρχει καλύτερη αποεστίαση φόντου (bokeh)

Δεν υπάρχει καλύτερη αποεστίαση φόντου (bokeh)

Ειδικά σχεδιασμένος για να χαρίζει εξαιρετικά απαλή, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh), αυτός ο φακός διαθέτει ένα μοναδικό στοιχείο αποδισμού (APD), ένα κυκλικό διάφραγμα 11 λεπίδων νέας σχεδίασης και ελάχιστη παραμόρφωση φωτεινών τόνων στην περιφέρεια της εικόνας. Κάθε φακός ρυθμίζεται με ακρίβεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα της G Master.

Αποδισμός για ασυναγώνιστη αποεστίαση φόντου (bokeh)

Αποδισμός για ασυναγώνιστη αποεστίαση φόντου (bokeh)

Το οπτικό στοιχείο APD είναι ένας ειδικός τύπος φίλτρου που προσφέρει σταδιακή μείωση της μετάδοσης του φωτός προς την περιφέρεια του φίλτρου. Μετριάζει τις ακμές των εικόνων, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά απαλή και όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh) τόσο στο φόντο όσο και στο προσκήνιο, καθώς και την απόλυτη ελαχιστοποίηση του φαινομένου των διπλών ακμών.

Όμορφοι περιφερειακοί φωτεινοί τόνοι

Όμορφοι περιφερειακοί φωτεινοί τόνοι

Με έμφαση στην αποεστίαση φόντου (bokeh), αυτός ο φακός έχει σχεδιαστεί, για να ελαχιστοποιεί το βινιετάρισμα που μπορεί να παραμορφώσει τη γεωμετρία των φωτεινών τόνων στην περιφέρεια της εικόνας. Οι πηγές σημείων φωτός αναπαράγονται με συνεπή κυκλική αποεστίαση φόντου (bokeh), έτσι ώστε το φιλτράρισμα του ηλιακού φωτός ή η αντανάκλαση των φύλλων, για παράδειγμα, να αποδίδεται με γαλήνια κομψότητα.

11 λεπίδες που βελτιώνουν την αποεστίαση φόντου (bokeh)

11 λεπίδες που βελτιώνουν την αποεστίαση φόντου (bokeh)

Η αρχική σχεδίαση κυκλικού διαφράγματος της Sony έχει ενισχυθεί με 11 λεπίδες για ακόμη μεγαλύτερη κυκλικότητα. Η σχεδίαση και τα υλικά έχουν αναβαθμιστεί, ώστε να εξασφαλίζουν ένα σχεδόν κυκλικό σχήμα διαφράγματος, είτε το διάφραγμα είναι αρκετά ανοιχτό είτε ελάχιστα, καθώς και ότι έχουν εφαρμοστεί τα αυστηρά πρότυπα που εξασφαλίζουν το εξαιρετικό αποτέλεσμα της αποεστίασης φόντου (bokeh) STF, χωρίς συμβιβασμούς.

Εστιάστε και εξερευνήστε τις λεπτομέρειες

Εστιάστε και εξερευνήστε τις λεπτομέρειες

Καθώς μία από τις βασικές δυνατότητές του είναι η αποεστίαση φόντου (bokeh), αυτός ο φακός διαθέτει έναν διακόπτη δακτυλίου macro που επεκτείνει το εύρος του στην περιοχή macro, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποεστίαση φόντου (bokeh) για καλύτερα αποτελέσματα. Η λειτουργία macro παρέχει ελάχιστη εστίαση 0,57 m με μέγιστη μεγέθυνση 0,25x, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ανάλυσης.

Αυτόματη εστίαση (AF), για να επικεντρώνεστε στη δημιουργία

Αυτόματη εστίαση (AF), για να επικεντρώνεστε στη δημιουργία

Το σύστημα μηχανισμού εστίασης DDSSM (Direct Drive SSM) παρέχει γρήγορη, ακριβή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η γρήγορη, διακριτική απόδοση της αυτόματης εστίασης (AF) επιτρέπει στον χρήστη να επικεντρωθεί πλήρως στη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών ή ταινιών. Αυτός ο φακός υποστηρίζει τόσο την αντίθεση αυτόματης εστίασης όσο και την αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για τα σύγχρονα σώματα φωτογραφικών μηχανών υψηλών επιδόσεων της Sony.

Εξελιγμένοι ενεργοποιητές για ταχύτητα και ακρίβεια

Εξελιγμένοι ενεργοποιητές για ταχύτητα και ακρίβεια

Ο μηχανισμός DDSSM (Direct Drive SSM) διαθέτει ένα αυθεντικό πιεζοηλεκτρικό μοτέρ της Sony για άμεση οδήγηση του δακτυλίου εστίασης. Η υψηλή ακρίβεια πέδησης εξασφαλίζει ότι ο δακτύλιος εστίασης ελέγχεται επακριβώς, ώστε να επιτυγχάνεται η υψηλότερη δυνατή ακρίβεια εστίασης. Επιπλέον, είναι αθόρυβος, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για τη φωτογράφιση της άγριας φύσης αλλά και για ταινίες. Η μη αυτόματη εστίαση είναι επίσης ομαλή και γρήγορη.

Καθαρές εικόνες χωρίς θόλωση, χωρίς να χρειάζεται τρίποδο

Η σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot είναι ενσωματωμένη, καθιστώντας δυνατή την επίτευξη εξαιρετικής ευκρίνειας του θέματος με χαμηλές ταχύτητες κλείστρου. Η σταθεροποίηση εικόνας σε έναν μεσαίο τηλεφακό των 100 mm αποτελεί πλεονέκτημα τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους ερασιτέχνες. Τα σώματα α7 δεύτερης γενιάς παρέχουν επιπλέον σταθεροποίηση σε 5 άξονες εντός του σώματος.

Επαγγελματικός χειρισμός και έλεγχος

Επαγγελματικός χειρισμός και έλεγχος

Ορισμένα άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη λειτουργία τόσο στη φωτογράφιση όσο και στην κινηματογράφηση είναι ο δακτύλιος διαφράγματος , οι εναλλαγές θέσεις με στοπ-κλικ του δακτυλίου διαφράγματος, το κουμπί διατήρησης της εστίασης, ο διακόπτης επιλογής εστίασης AF/MF και ένας ευρύς δακτύλιος εστίασης για σίγουρο, άνετο έλεγχο.

Απόλυτη αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες

Απόλυτη αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες

Εκτός από τον ελαστικό στεγανοποιητικό δακτύλιο στη βάση, η συνολική σχεδίαση αυτού του φακού είναι ανθεκτική στην σκόνη και την υγρασία για επιπλέον προστασία και αξιόπιστη λειτουργία σε αντίξοες συνθήκες. Φωτογραφίστε με σιγουριά στο ψιλόβροχο ή με αέρα.

Προδιαγραφές Φακού

Βάση

Sony E-mount

Φορμά

Πλήρες καρέ 35 mm

Εστιακή απόσταση (mm)

100

Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)

150

Ομάδες/στοιχεία φακού

10 - 13 *εξαιρουμένου του στοιχείου APD

Γωνία θέασης (35mm)

24°

Γωνία θέασης (APS-C)

16°

Μέγιστο διάφραγμα (F)

F2,8 (T5,6)

Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)

F20 (T22)

Λεπίδες διαφράγματος

11

Κυκλικό διάφραγμα

Ναι

Ελάχιστη απόσταση εστίασης

0,85 m / 2,79 ft. (στη θέση "0,85 m-∞") 0,57 m / 1,87 ft. (στη θέση "0,57 m - 1,0 m")

Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)

0,14 (στη θέση "0,85 m-∞") 0,25 (στη θέση "0,57 m-1,0 m")

Διάμετρος φίλτρου (mm)

72

Σταθεροποίηση εικόνας (Steadyshot)

Optical SteadyShot

Γωνία θέασης (APS-C)

-

Συμβατότητα τηλεμετατροπέα (x2.0)

-

Τύπος καλύμματος

Στρογγυλό σχήμα, τύπου μπαγιονέτ


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

85,2 x 118,1 mm (3 - 3/8 x 4 - 3/4 ίντσες)

Βάρος

700 g (24,7 oz.) 

Brand :
Sony
Φακός :
Sony lens GMaster
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
700 g (24,7 oz.)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
85,2 x 118,1 mm (3 - 3/8 x 4 - 3/4 ίντσες)
5754654695767
2.059,00 
1.599,00 
Κερδίζετε: 460,00 €
Σε απόθεμα
Δώρο 3 έτη Εγγύηση
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 66,63 € / μήνα σε 24 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 799.5 €
3 Άτοκες 533 €
4 Άτοκες 399.75 €
5 Άτοκες 319.8 €
6 Άτοκες 266.5 €
7 Άτοκες 228.43 €
8 Άτοκες 199.88 €
9 Άτοκες 177.67 €
10 Άτοκες 159.9 €
11 Άτοκες 145.36 €
12 Άτοκες 133.25 €
13 Άτοκες 123 €
14 Άτοκες 114.21 €
15 Άτοκες 106.6 €
16 Άτοκες 99.94 €
17 Άτοκες 94.06 €
18 Άτοκες 88.83 €
19 Άτοκες 84.16 €
20 Άτοκες 79.95 €
21 Άτοκες 76.14 €
22 Άτοκες 72.68 €
23 Άτοκες 69.52 €
24 Άτοκες 66.63 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη