SEL-24F28G:

Μικρός σταθερός ευρυγώνιος φακός άριστης ποιότητας

Μικρός σταθερός ευρυγώνιος φακός άριστης ποιότητας

Ευρυγώνιος σταθερός φακός που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα εικόνας και την όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh) του φακού G σε μικρό μέγεθος, με εξαιρετική κατασκευή και έξυπνη λειτουργικότητα. Μεταφέρεται παντού και είναι ιδανικός για εντυπωσιακές ευρυγώνιες λήψεις. Η γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας είναι ιδανική για λήψη και φωτογραφιών και βίντεο.

Ασορτί σετ φορητών σταθερών φακών

Ασορτί σετ φορητών σταθερών φακών

Ένας από τους σταθερούς φακούς G (πωλούνται χωριστά), με διαφορετικές εστιακές αποστάσεις, αλλά την ίδια εξωτερική όψη, με διάμετρο φίλτρου 49 mm και μικρό μέγεθος. Είναι αρκετά μικροί, για να μεταφέρετε και τους τρεις και να είστε έτοιμοι για λήψεις διάφορων σκηνών και θεμάτων, ενώ το παρόμοιο βάρος καθιστά εύκολη την τοποθέτησή τους σε αναρτήρα.

Έξυπνη, μεταλλική σχεδίαση και καθαρά οπτικά στοιχεία

Έξυπνη, μεταλλική σχεδίαση και καθαρά οπτικά στοιχεία

Το μεταλλικό φινίρισμα (αλουμίνιο) του σώματος και του σκίαστρου του φακού, μαζί με τις χαραγμένες ενδείξεις εστιακής απόστασης και διαφράγματος, τονίζουν την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής που ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις χρήσης. Η ελαφριά σχεδίαση εξαιρετικά μικρού μεγέθους, η υψηλή ποιότητα εικόνας του φακού G, ο δακτύλιος διαφράγματος και η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης παρέχουν έξυπνη λειτουργικότητα που κάνει τη φωτογράφιση παιχνιδάκι.

Μικρό βάρος για σταθερή μεταφορά και λήψη

Μικρό βάρος για σταθερή μεταφορά και λήψη

Η μηχανική σχεδίαση αξιοποιεί στο έπακρο τα προηγμένα οπτικά στοιχεία με αποδοτική διάταξη τριών ασφαιρικών στοιχείων και μικρή οπίσθια απόσταση που συναντάμε αποκλειστικά στις μηχανές χωρίς καθρέπτη, δημιουργώντας έτσι έναν εξαιρετικά μικρό φακό, βάρους μόλις 162 g (5,8 oz). Ο φακός είναι ιδανικός για τοπία ή στιγμιότυπα, λήψη ταινιών με gimbal ή selfie με ευρεία γωνία λήψης. Το μικρό μέγεθος, που ταιριάζει και σε σώματα full-frame και σε APS-C, σημαίνει απόλυτη φορητότητα.

Υψηλής ποιότητας εικόνας με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία οπτικών

Υψηλής ποιότητας εικόνας με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία οπτικών

Η υψηλή ποιότητα εικόνας επιτυγχάνεται χάρη στα προηγμένα οπτικά στοιχεία που χρησιμοποιούν τρία ασφαιρικά στοιχεία και ένα γυάλινο στοιχείο ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς), προσφέροντας υψηλή ανάλυση και μειώνοντας τη χρωματική απόκλιση σε όλα τα μέρη της εικόνας. Τα ασφαιρικά στοιχεία αντισταθμίζουν διάφορες αποκλίσεις, παρέχοντας επιδόσεις υψηλής ανάλυσης σε όλη την εικόνα, ακόμη κι από το μεγαλύτερο διάφραγμα με ρηχό βάθος πεδίου. Το γυάλινο στοιχείο ED εξαλείφει τη χρωματική απόκλιση και μειώνει αποτελεσματικά τη χρωματική απόκλιση που μπορεί να εμφανιστεί στην περιφέρεια τη εικόνας.

Όμορφη φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Όμορφη φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Παρέχεται κυκλικό διάφραγμα 7 λεπίδων, με ακριβή έλεγχο της σφαιρικής απόκλισης που επηρεάζει την αποεστίαση φόντου (bokeh), προσφέροντας έτσι την όμορφη φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh) του φακού G.

Διπλοί γραμμικοί μηχανισμοί για γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Διπλοί γραμμικοί μηχανισμοί για γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Δύο γραμμικοί μηχανισμοί προσφέρουν γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας με μοναδική παρακολούθηση που μεγιστοποιεί τη δυνατότητα της μηχανής να τραβάει καίριες στιγμές σε σκηνές δρόμου και ανάλογες συνθήκες. Η γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας με μοναδικές επιδόσεις παρακολούθησης είναι ιδανική για λήψη βίντεο και φωτογραφιών.

Εξαιρετική απόδοση κοντινού

Εξαιρετική απόδοση κοντινού

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 24 cm (0.79 ft) (AF) / 18 cm (0.59 ft) (MF) παρέχει εξαιρετική απόδοση κοντινού. Η κοντινές λήψεις αναδεικνύουν το θέμα, κόντρα σε θολωμένο φόντο. Με την ευρεία γωνία θέασης 24 mm, ο φακός είναι επίσης ιδανικός για λήψη selfie με αναρτήρα ή λαβή.

Μεταλλικό φινίρισμα και αντοχή στη σκόνη/υγρασία

Μεταλλικό φινίρισμα και αντοχή στη σκόνη/υγρασία

Το μεταλλικό εξωτερικό φινίρισμα (αλουμίνιο) του σώματος και του σκίαστρου του φακού ενισχύουν την αξιοπιστία μέσω της βελτιωμένης ανθεκτικότητας. Διαθέτει επίσης σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, παρέχοντας αξιοπιστία στις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες εξωτερικών λήψεων.

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης

Το κουμπί διατήρησης της εστίασης προσαρμόζεται από το μενού της μηχανής και μπορεί να αντιστοιχιστεί σε μια λειτουργία που προτιμά ο χρήστης. Για παράδειγμα, αν αντιστοιχιστεί η λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια που ανιχνεύει αυτόματα τα ανθρώπινα μάτια, τα δάχτυλα του δεξιού χεριού που κρατούν τη μηχανή μπορούν να παραμείνουν σταθερά, ενώ ο αριστερός αντίχειρας χειρίζεται την αυτόματη εστίαση στα μάτια, για πιο σταθερό κράτημα.

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης παρέχει μια άμεση απόκριση σε διακριτικές προσαρμογές του δακτυλίου εστίασης κατά τη μη αυτόματη εστίαση. Η περιστροφή του δακτυλίου μεταφράζεται γραμμικά σε μια αντίστοιχη αλλαγή στην εστίαση σαν μηχανικός έλεγχος, αντανακλώντας απευθείας τον σκοπό του φωτογράφου και επιτρέποντας διακριτικές προσαρμογές εστίασης.

Διάφραγμα με εναλλασσόμενη λειτουργία θέσεων κλικ

Διάφραγμα με εναλλασσόμενη λειτουργία θέσεων κλικ

Ο δακτύλιος διαφράγματος παρέχει την αμεσότητα της λειτουργίας που αποζητούν οι επαγγελματίες για λήψη φωτογραφιών και ταινιών. Οι θέσεις κλικ μπορούν να ενεργοποιηθούν για χειροκίνητο έλεγχο κατά τη λήψη φωτογραφιών, ή να απενεργοποιηθούν για την κατάργηση των κλικ κατά τη λήψη ταινιών, για ομαλές και φυσικές προσαρμογές του διαφράγματος σε συνδυασμό με τους αθόρυβους γραμμικούς μηχανισμούς. Αυτό είναι ιδανικό για καταστάσεις που απαιτούν ησυχία, όπως λήψεις σκηνών ταινίας.

Εύκολη εναλλαγή μη αυτόματης/αυτόματης εστίασης

Εύκολη εναλλαγή μη αυτόματης/αυτόματης εστίασης

Ο "διακόπτης λειτουργίας εστίασης" υποστηρίζει άνετη λήψη ενεργοποιώντας την άμεση εναλλαγή μεταξύ αυτόματης και μη αυτόματης εστίασης, ανάλογα με τις συνθήκες της λήψης.

Δέχεται διαφορετικά φίλτρα

Παρά την ευρεία γωνία λήψης, ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με φίλτρα. Χάρη στην εσωτερική εστίαση, το μπροστινό στοιχείο φακού δεν περιστρέφεται, επιτρέποντας την τοποθέτηση κυκλικών πολωτικών φίλτρων για τοπία, φίλτρα ND για ταινίες, κ.λπ., παρέχοντας στον χρήστη επιπλέον έλεγχο και δημιουργικότητα.

Ισοδύναμο με 36 mm σε σώματα APS-C

Ισοδύναμο με 36 mm σε σώματα APS-C

Αυτός ο φακός προσαρμόζεται επίσης καλά σε σώματα APS-C, παρέχοντας ευρυγώνια εστιακή απόσταση 36 mm (αντίστοιχη των 35 mm σε μορφή full-frame), κάτι που θα σας βοηθήσει στη λήψη διαφόρων σκηνών, από στιγμιότυπα στην πόλη, μέχρι και ορεινά τοπία. Ο φακός προσφέρεται ιδανικά τόσο για χρήστες APS-C, όσο και για full-frame.

Εσωτερική εστίαση για άνετη λήψη βίντεο

Εσωτερική εστίαση για άνετη λήψη βίντεο

Η σχεδίαση εσωτερικής εστίασης διατηρεί το συνολικό μήκος του φακού σταθερό κατά την εστίαση, επιτρέποντας την εύκολη λήψη βίντεο με τοποθετημένο αναρτήρα ή λαβή.

Προδιαγραφές φακού


ΒΑΣΗ

Sony E-mount


ΦΟΡΜΑ

Πλήρες καρέ 35 mm


ΕΣΤΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (MM)

24


ΕΣΤΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ 35MM (APS-C)

36


ΟΜΑΔΕΣ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΚΟΥ

7-8


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (35MM)

84


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (APS-C)

611


ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ (F)

2.8


ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ (F)

22


ΛΕΠΙΔΕΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ

7


ΚΥΚΛΙΚΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ

Ναι


ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

0,24 m (AF), 0,18 m (MF) [0,79 ft (AF), 0,59 ft (MF)]


ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ (X)

x 0,13 (AF), x 0,19 (MF)


ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ (MM)

49


ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ (STEADYSHOT)

- (έχει ενσωματωθεί)


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (APS-C)

-


ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ (X2.0)

-


ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ

Στρογγυλό σχήμα, τύπου μπαγιονέτ


Μέγεθος και βάρος


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Β X Μ)

68 x 45 mm

ΒΑΡΟΣ

162 g (5,8 oz.)


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH165

Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F49S

Κάλυμμα φακού πίσω: ALC-R1EM

Placeholder

Brand :
Sony
Φακός :
Sony lens G
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
162 g (5.8 oz)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
68 x 45 mm (2-3/4 x 1-13/16 in.)
4548736130586
779,00 
699,00 
Κερδίζετε: 80,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 20,39 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 349.5 €
3 Άτοκες 233 €
4 Άτοκες 174.75 €
5 Άτοκες 139.8 €
6 Άτοκες 116.5 €
7 Άτοκες 99.86 €
8 Άτοκες 87.38 €
9 Άτοκες 77.67 €
10 Άτοκες 69.9 €
11 Άτοκες 63.55 €
12 Άτοκες 58.25 €
13 Άτοκες 53.77 €
14 Άτοκες 49.93 €
15 Άτοκες 46.6 €
16 Άτοκες 43.69 €
17 Άτοκες 41.12 €
18 Άτοκες 38.83 €
19 Άτοκες 36.79 €
20 Άτοκες 34.95 €
21 Άτοκες 33.29 €
22 Άτοκες 31.77 €
23 Άτοκες 30.39 €
24 Άτοκες 29.13 €
25 Άτοκες 27.96 €
26 Άτοκες 26.88 €
27 Άτοκες 25.89 €
28 Άτοκες 24.96 €
29 Άτοκες 24.1 €
30 Άτοκες 23.3 €
31 Άτοκες 22.55 €
32 Άτοκες 21.84 €
33 Άτοκες 21.18 €
34 Άτοκες 20.56 €
35 Άτοκες 19.97 €
36 Άτοκες 19.42 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη