Σούπερ τηλεφακός G Master 600 mm F4

Σούπερ τηλεφακός G Master 600 mm F4

Γρήγορη αυτόματη εστίαση, μαζί με ανάλυση G Master και υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh) σε έναν ελαφρύ, ισορροπημένο φορητό φακό. Οι αυθεντικές τεχνολογίες των φακών ΧΑ και του γραμμικού μηχανισμού XD της Sony υποστηρίζουν την κορυφαία απόδοση των οπτικών και μηχανικών στοιχείων, καθιστώντας δυνατή τη λήψη δυναμικών, εντυπωσιακών εικόνων από απόσταση. Εξαιρετική λύση για τη φωτογράφιση αθλημάτων, ειδήσεων και φυσικών τοπίων.

Μηχανισμοί XD, για γρήγορη, σταθερή αυτόματη εστίαση ακριβείας

Μηχανισμοί XD, για γρήγορη, σταθερή αυτόματη εστίαση ακριβείας

Οι δύο γραμμικοί μηχανισμοί XD (ισχυρής δυναμικής) προσφέρουν γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας και αξιόπιστη παρακολούθηση, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων σωμάτων φωτογραφικών μηχανών και διατηρώντας εύκολα την ακρίβεια εστίασης στις λήψεις γρήγορης αθλητικής δράσης και θεμάτων άγριας ζωής. Ο νέος αλγόριθμος ελέγχου συνεισφέρει στη γρήγορη, αθόρυβη τοποθέτηση των στοιχείων μεγάλης εστίασης, με ελάχιστη καθυστέρηση και δονήσεις.

Μεγάλο στοιχείο ΧΑ για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας

Μεγάλο στοιχείο ΧΑ για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας

Η οπτική σχεδίαση ακριβείας G Master προσφέρει εξαιρετικά υψηλή αντίθεση, ακόμα και στα άκρα της εικόνας. Το νέο μεγάλο στοιχείο XA (υπερβολικά ασφαιρικό) και τα τρία στοιχεία φθορίτη αποτρέπουν τη χρωματική απόκλιση που μπορεί να παρουσιάσουν οι τηλεφακοί, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή ανάλυση και λεπτομέρεια σε ολόκληρη την επιφάνεια της εικόνας.

Υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh) G Master

Υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh) G Master

Εκτός από το νέο μεγάλου διαφράγματος στοιχείο XA (υπερβολικά ασφαιρικό), με την εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια επιφάνειας, κάθε φακός έχει βαθμονομηθεί ξεχωριστά για τον έλεγχο της σφαιρικής απόκλισης, με αποτέλεσμα η αποεστίαση φόντου (bokeh) του φακού G Master να είναι ιδανικά ισορροπημένη και με υψηλή ανάλυση. Το κυκλικό διάφραγμα 11 λεπίδων ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την ομαλή αποεστίαση φόντου (bokeh) του φακού.

Μεγαλύτερη εμβέλεια με τηλεμετατροπείς 1,4x/2,0x

Μεγαλύτερη εμβέλεια με τηλεμετατροπείς 1,4x/2,0x

Διαθέσιμοι προαιρετικοί τηλεμετατροπείς υψηλής απόδοσης 1,4x και 2,0x. Ο τηλεμετατροπέας 2,0x επεκτείνει την εστιακή απόσταση του φακού στα 1200 mm (1800 mm σε σώμα APS-C) με μέγιστο διάφραγμα F8, διατηρώντας ταυτόχρονα την εξαιρετική οπτική ποιότητά του, αλλά και την ταχύτητα και ακρίβεια της αυτόματης εστίασης.

Αντοχή στις αντανακλάσεις για ανώτερη ποιότητα

Αντοχή στις αντανακλάσεις για ανώτερη ποιότητα

Η αυθεντική αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων της Sony, οι ίνες στις σημαντικές εσωτερικές επιφάνειες και άλλες σχεδιαστικές βελτιώσεις ελαχιστοποιούν τις εσωτερικές αντανακλάσεις, έτσι ώστε ο φακός να παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις αντανακλάσεις και τα είδωλα, που υπονομεύουν την ευκρίνεια της εικόνας. Η απόδοση είναι ευκρινής και καθαρή, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. (1. Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2. Γυαλί / 3. Μεταδιδόμενο φως)

Ελαφρύς και σωστά ισορροπημένος για εύκολη λήψη

Ελαφρύς και σωστά ισορροπημένος για εύκολη λήψη

Το μικρό βάρος στα 3.040 γραμμάρια και η άριστη ισορροπία, χάρη στην τεχνολογία των SEL400F28GM, καθιστούν δυνατή την πλήρη αξιοποίηση της εκπληκτικής οπτικής απόδοσης, ακόμα και στις λήψεις με το χέρι ή με μονόποδο. Στο μικρό και ελαφρύ σώμα E-mount, το κέντρο βάρους είναι σε ιδανικό σημείο για ομαλό και ακριβές εφέ μετατόπισης. 

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία παρέχει την αξιοπιστία που απαιτείται για εξωτερική χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

Άκαμπτα στοιχεία σώματος από κράμα μαγνησίου

Άκαμπτα στοιχεία σώματος από κράμα μαγνησίου

Το υψηλής αντοχής κράμα μαγνησίου, από το οποίο είναι κατασκευασμένα το εξωτερικό σώμα του φακού, η βάση τριπόδου και τα σημαντικά εσωτερικά εξαρτήματα, προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα με μικρό βάρος, ένα διπλό πλεονέκτημα για τις λήψεις σε δύσκολες συνθήκες και περιβάλλοντα.

Επίστρωση μπροστινού στοιχείου με φθόριο

Επίστρωση μπροστινού στοιχείου με φθόριο

Η επίστρωση φθορίου στο μπροστινό στοιχείο του φακού απωθεί το νερό, τα έλαια και άλλους ρύπους, ενώ διευκολύνει το καθάρισμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων ρύπων στην επιφάνεια του φακού.

Ελαφρύ σκίαστρο φακού από ανθρακονήματα

Ελαφρύ σκίαστρο φακού από ανθρακονήματα

Το ελαφρύ, ανθεκτικό σκίαστρο φακού από ανθρακονήματα διαθέτει εσωτερική επικάλυψη ινών που μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα αποκλεισμού ανεπιθύμητου φωτός, το οποίο μπορεί να υποβαθμίσει την ποιότητα εικόνας.

Άκαμπτη, ανθεκτική σχεδίαση βάσης

Άκαμπτη, ανθεκτική σχεδίαση βάσης

Η σχεδίαση για απαιτητική επαγγελματική χρήση περιλαμβάνει περισσότερες βίδες στερέωσης για τη βάση, καθώς και άλλες βελτιώσεις, για να διασφαλίζεται η μέγιστη αντοχή και αξιοπιστία.

Ειδική σκληρή θήκη μεταφοράς σε στυλ μπαούλου

Ειδική σκληρή θήκη μεταφοράς σε στυλ μπαούλου

Μια ειδική σκληρή θήκη μεταφοράς σε στυλ μπαούλου προστατεύει τον φακό από τους κραδασμούς και τις δονήσεις κατά τις μετακινήσεις.

Full-time DMF

Full-time DMF

Όταν ο διακόπτης FULL TIME DMF είναι ενεργός, ενεργοποιείται αυτόματα η μη αυτόματη εστίαση με περιστροφή του δακτυλίου εστίασης, ακόμα και στη λειτουργία AF-C. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση της εστίασης, όταν, για παράδειγμα, η αυτόματη εστίαση στοχεύει λάθος θέμα. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος ακριβούς προσαρμογής της εστίασης μετά την αρχική αυτόματη εστίαση, όταν είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη εστίαση με πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση.

3 λειτουργίες Optical SteadyShot

3 λειτουργίες Optical SteadyShot

Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας διευκολύνει τη λήψη ευκρινών εικόνων με το χέρι, σε εστιακές αποστάσεις σούπερ τηλεφακού. Η ρύθμιση ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 προσφέρει ιδανική σταθεροποίηση για λήψεις με μετατόπιση, ενώ με τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3 έχετε ενισχυμένη σταθεροποίηση του εικονοσκόπιου, για πιο εύκολο καδράρισμα δυναμικών αθλημάτων και δράσης άγριας ζωής. Η σταθεροποίηση σε 5 άξονες είναι διαθέσιμη για συμβατά σώματα φωτογραφικών μηχανών α.

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης διασφαλίζει ότι ο δακτύλιος εστίασης ανταποκρίνεται άμεσα και γραμμικά στους λεπτούς χειρισμούς, κατά τη μη αυτόματη εστίαση. Η περιστροφή του δακτυλίου εστίασης μεταφράζεται απευθείας στην αντίστοιχη αλλαγή εστίασης, έτσι ώστε ο έλεγχος να είναι άμεσος και ακριβής.

Τέσσερα προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης

Τέσσερα προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης

Τα προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης παρέχονται σε τέσσερις θέσεις, για εύκολη πρόσβαση, όπως κι αν κρατάτε τη μηχανή κατά τη λήψη. Τα κουμπιά διατήρησης της εστίασης επίσης προσαρμόζονται μέσω του μενού της μηχανής, από όπου γίνεται και η αντιστοίχιση άλλων λειτουργιών, όπως της αυτόματης εστίασης στα μάτια, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ευέλικτος δακτύλιος λειτουργίας

Ο ευέλικτος και εύχρηστος δακτύλιος λειτουργίας μπορεί να ρυθμιστεί στην προεπιλογή εστίασης, στον έλεγχο αντιστοιχισμένης λειτουργίας ή σε καμία λειτουργία, μέσω του επιλογέα λειτουργιών.

Άμεση εστίαση σε ένα προκαθορισμένο σημείο εστίασης

Μόλις γίνει αποθήκευση ενός προκαθορισμένου σημείου εστίασης με το κουμπί SET [ΡΥΘΜΙΣΗ], η περιστροφή του δακτυλίου λειτουργίας θα ανακαλεί αυτόματα αυτό το σημείο εστίασης, εφόσον η λειτουργία PRESET [ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ] είναι ενεργή. Αποτελεί ιδανικό τρόπο προεπιλογής και αποθήκευσης σημείων εστίασης για λήψεις αθλητικής δράσης, για παράδειγμα. Χρησιμοποιείται στις λειτουργίες αυτόματης και μη αυτόματης εστίασης, και δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις δυνατότητας περιορισμού εύρους εστίασης.

Ομαλό Power Focus

Ομαλό Power Focus

Αν ο δακτύλιος λειτουργίας είναι ρυθμισμένος στο FUNCTION [ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ], με αντιστοιχισμένη τη λειτουργία Power Focus, η περιστροφή του δακτυλίου λειτουργίας προκαλεί την ομαλή εστίαση του φακού στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, με ταχύτητα που καθορίζεται από τη γωνία περιστροφής. Η εστίαση Power Focus είναι χρήσιμη για την εκτέλεση ομαλών εφέ μεταβολής εστίασης κατά τη λήψη ταινιών.

Γρήγορη εναλλαγή από πλήρες καρέ σε APS-C 

Αν ο διακόπτης επιλογής του δακτυλίου λειτουργίας είναι ρυθμισμένος στο FUNCTION [ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ] και έχει αντιστοιχιστεί η λειτουργία εναλλαγής APS-C/πλήρες καρέ, ο δακτύλιος λειτουργίας μπορεί να περιστραφεί για άμεση εναλλαγή μεταξύ των γωνιών θέασης APS-C και πλήρους καρέ (υποστηρίζεται από την τελευταία έκδοση λογισμικού της α9).

Υποδοχή συρόμενου φίλτρου

Υποδοχή συρόμενου φίλτρου

Η υποδοχή φίλτρου δέχεται τυπικό ND των 40,5 mm και άλλους τύπους φίλτρων, καθώς και το προαιρετικό κυκλικό πολωτικό φίλτρο VF-DCPL1. Το κυκλικό πολωτικό φίλτρο VF-DCPL1 μπορεί να περιστρέφεται ενώ είναι τοποθετημένο στον φακό, για βέλτιστα εφέ.

Ανθεκτική, ευέλικτη βάση τριπόδου

Ανθεκτική, ευέλικτη βάση τριπόδου

Η βάση τριπόδου του φακού είναι εξοπλισμένη με ρουλεμάν που ενισχύουν την ανθεκτικότητα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή περιστροφή. Επιπλέον, υπάρχουν θέσεις κλικ 90° που ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη: Ενεργοποιήστε για σταθερή, γρήγορη τοποθέτηση στις 90° ή απενεργοποιήστε για μειωμένη αντίσταση και ομαλή περιστροφή.

Δυνατότητα περιορισμού εύρους εστίασης για ταχύτερη εστίαση

Δυνατότητα περιορισμού εύρους εστίασης για ταχύτερη εστίαση

Ο διακόπτης δυνατότητας περιορισμού εύρους εστίασης προσφέρει δυνατότητα περιορισμού του εύρους αυτόματης εστίασης του φακού από τα 4,5 έως τα 15 μέτρα, από τα 15 έως το άπειρο ή τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης πλήρους εύρους, χωρίς περιορισμό. Με αυτόν τον τρόπο, επιταχύνεται η αυτόματη εστίαση σε κάποιες περιπτώσεις, αποτρέποντας την εστίαση του φακού σε θέματα εκτός του επιθυμητού εύρους.

Προδιαγραφές Φακού

Βάση

Sony E-mount

Φορμά

Πλήρες καρέ 35 mm

Εστιακή απόσταση (mm)

600

Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)

900

Ομάδες/στοιχεία φακού

18-24 *Συμπεριλαμβάνεται ένα φίλτρο

Γωνία θέασης (35mm)

4°10'

Γωνία θέασης (APS-C)

2°40'

Μέγιστο διάφραγμα (F)

4

Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)

22

Λεπίδες διαφράγματος

11

Κυκλικό διάφραγμα

Ναι

Ελάχιστη απόσταση εστίασης

4,5 m (14,8 ft)

Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)

0,14

Διάμετρος φίλτρου (mm)

40,5

Σταθεροποίηση εικόνας (Steadyshot)

Optical SteadyShot

Γωνία θέασης (APS-C)

SEL14TC

Συμβατότητα τηλεμετατροπέα (x2.0)

SEL20TC

Τύπος καλύμματος

Στρογγυλό σχήμα,


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

163,6 x 449 mm (6-1/2 x 17-3/4 ίντσες)

Βάρος

3040 g (107,3 oz)

Brand :
Sony
Φακός :
Sony lens GMaster
Χρώμα :
White
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
3040 g (107,3 oz)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
163,6 x 449 mm (6-1/2 x 17-3/4 ίντσες)
4548736099678
17.789,00 
Κατόπιν Παραγγελίας
+
Αγορά με 1-κλικ
Υπηρεσίες Sony Center
(+300,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα