ILME-FX30:

Αλησμόνητες εικόνες από τον αισθητήρα Exmor R™ CMOS

Αλησμόνητες εικόνες από τον αισθητήρα Exmor R™ CMOS

Ο αισθητήρας Exmor APS-C CMOS με οπίσθιο φωτισμό της FX30 είναι έτοιμος να προσφέρει αλησμόνητες εικόνες με εντυπωσιακή ανάλυση και μικρό βάθος πεδίου. Η κορυφαία τεχνογνωσία της Sony παρέχεται σε έναν νέο αισθητήρα με φορμά Super 35 (20,1 megapixel) μεγάλου εύρους. Αποτυπώστε την εικόνα σε ανάλυση 4K με εκφραστικό βάθος πεδίου, εντυπωσιακή αποεστίαση φόντου (bokeh) και κινηματογραφική ελευθερία.

S-Cinetone™ για κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς διαβάθμιση

S-Cinetone™ για κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς διαβάθμιση

Η FX30 διαθέτει S-Cinetone, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία χρώματος που παράγει τους περίφημους δερματικούς τόνους και χρώματα των FX9 και FX6. Παράγει φυσικούς μεσαίους τόνους απαραίτητους για το υγιές δέρμα και απαλά χρώματα και εντυπωσιακά φωτεινά σημεία. Επειδή το S-Cinetone τα παράγει όλα αυτά απευθείας στο εσωτερικό της κάμερας, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς να απαιτείται διαβάθμιση μετά την παραγωγή.

Φορμά εγγραφής για ποιότητα εικόνας και για μετά την παραγωγή

Φορμά εγγραφής για ποιότητα εικόνας και για μετά την παραγωγή

Η FX30 μπορεί να καταγράψει εσωτερικά βίντεο 4:2:2 10 bit όταν χρησιμοποιείται συμπίεση Long GOP ή All-Intra, επιτρέποντας πληρέστερη και πιο φυσική διαβάθμιση και παρέχοντας μεγαλύτερη ελευθερία στην επεξεργασία. Η εγγραφή σε μορφή XAVC HS σχεδόν διπλασιάζει την απόδοση της συμπίεσης, προσφέροντας βίντεο 10 bit υψηλής λεπτομέρειας με δειγματοληψία χρωμάτων 4:2:2 σε συγκρίσιμους ή ρυθμούς δεδομένων, αποδίδοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς και διαχειρίσιμα μεγέθη αρχείων.

Διπλό βασικό ISO για πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό

Διπλό βασικό ISO για πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό

Η λειτουργία διπλού βασικού ISO προσφέρει δύο ρυθμίσεις βασικού ISO: μία σε ISO 800 και μία σε ISO 2500. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέγετε κατάλληλο επίπεδο θορύβου, για καθαρές εικόνες, αλλά και να μεγιστοποιείτε το δυναμικό εύρος της FX30 κατά τη λήψη σε φωτεινά περιβάλλοντα αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, ένα μεγάλο πλάτος 14+ θέσεων ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο υπερέκθεσης φωτεινών τόνων ή υπερέκθεσης σκιών σε πληθώρα συνθηκών φωτισμού.

Εγγραφή Log για ομαλή κινηματογραφικής ποιότητας διαβάθμιση χρωμάτων

Εγγραφή Log για ομαλή κινηματογραφικής ποιότητας διαβάθμιση χρωμάτων

Για παραγωγές πλήρους κλίμακας, η καμπύλη γάμμα S-Log3 της FX30 έχει σχεδιαστεί για ομαλή διαβάθμιση, αλλά και για να διευκολύνει την επίτευξη κινηματογραφικής ποιότητας εικόνων κατά τη διαβάθμιση χρωμάτων μετά την παραγωγή. Τόσο το S-Log3 όσο και το S-Gamut3.Cine προσφέρουν απόδοση χρωμάτων υψηλής ποιότητας σε ευρύ πλάτος, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή της εξόδου της κάμερας, για να διασφαλιστεί ότι η υψηλότερη ποιότητα εικόνας μπορεί να επιτευχθεί εύκολα κατά τη μεταγενέστερη επεξεργασία.

Νέοι τρόποι λειτουργίας λήψης Log για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

Νέοι τρόποι λειτουργίας λήψης Log για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

Παρέχονται τρεις τρόποι λειτουργίας για καταγραφή με την καμπύλη γάμμα S-Log3. Ο Cine EI, που χρησιμοποιείται στα μοντέλα υψηλής απόδοσης σειράς κινηματογράφου της Sony, προσφέρει ευρύ πλάτος και εικόνα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Ο Eine EI Quick απλοποιεί την εγκατάσταση αλλάζοντας αυτόματα το βασικό ISO της κάμερας σύμφωνα με τον επιλεγμένο Δείκτη Έκθεσης (EI). Και ο Flexible ISO παρέχει τη μεγαλύτερη ευελιξία για ρυθμίσεις έκθεσης. Επιπρόσθετα, το s709 της Sony έχει προστεθεί στις διαθέσιμες προρυθμίσεις LUT.

Προβολή προεπισκόπησης υψηλής ακρίβειας της τελικής εικόνας με LUT από τον χρήστη

Προβολή προεπισκόπησης υψηλής ακρίβειας της τελικής εικόνας με LUT από τον χρήστη

Κατά την εγγραφή με την καμπύλη γάμμα S-Log3, η εικόνα χαμηλής αντίθεσης στην οθόνη μπορεί να καθιστά δύσκολη την οπτικοποίηση της τελικής εικόνας. Για μια ακριβέστερη προεπισκόπηση, η FX30 καθιστά δυνατή την εφαρμογή προσαρμόσιμων LUT στην προεπισκόπηση στην οθόνη LCD και στην έξοδο HDMI, αλλά και την ενσωμάτωσή τους σε κλιπ για τη διευκόλυνση της επεξεργασίας μετά την παραγωγή. Εκτός από τα προεπιλεγμένα LUT, παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής στην κάμερα έως και 16 LUT χρήστη μέσω κάρτας μνήμης.

Αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας

Αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας

Προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης για σταθερή εστίαση στο θέμα, ώστε να συγκεντρώνεστε στη σύνθεση. Η AF ευρείας περιοχής με έξυπνη παρακολούθηση χρησιμοποιεί εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο για σταθερή παρακολούθηση του θέματος σε όλο το καρέ. Το Real-time Eye AF προσφέρει ακριβή εστίαση σε πρόσωπο και μάτια (για πρόσωπα, πουλιά και ζώα), ενώ η λειτουργία Real-time Tracking προφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση μέσω της μοναδικής τεχνολογίας αναγνώρισης θέματος τεχνητής νοημοσύνης της Sony.

Προηγμένες λειτουργίες εστίασης για κάθε κατάσταση

Προηγμένες λειτουργίες εστίασης για κάθε κατάσταση

Η FX30 κάνει τη γρήγορη, ακριβή εστίαση όσο πιο εύκολη γίνεται. Η λειτουργία AF Assist προσφέρει ομαλή εναλλαγή ανάμεσα στην αυτόματη και τη μη αυτόματη εστίαση, διασφαλίζει γρήγορη εστίαση με ευκολία και μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο όταν χρησιμοποιείτε κυρίως μη αυτόματη εστίαση. Η λειτουργία χάρτη εστίασης διευκολύνει την οπτικοποίηση του βάθους πεδίου κατά τη λήψη, ενώ η λειτουργία αντιστάθμισης αναπνοής προσφέρει σταθερή γωνία θέασης κατά τη γρήγορη εστίαση, ελαχιστοποιώντας τη μετατόπιση του πεδίου προβολής που μπορεί να παρουσιαστεί με μερικούς φακούς.

Ευέλικτη κίνηση με εγγραφή έως 4K / 120p

Ευέλικτη κίνηση με εγγραφή έως 4K / 120p

Η FX30 προσφέρει εγγραφή 4K, σε έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Η εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση αργής κίνησης 5x (μέγ.) με αυτόματη εστίαση προσφέρει νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργίας.

Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode υποστηρίζει τη χειροκίνητη λήψη βίντεο

Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode υποστηρίζει τη χειροκίνητη λήψη βίντεο

Το Active Mode είναι μια λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα που παρέχει αυξημένη σταθεροποίηση για λήψη βίντεο. Ένας αισθητήρας γυροσκοπίου υψηλής ακρίβειας μετρά με ακρίβεια την αστάθεια της κάμερας και την αντισταθμίζει οπτικά. Έτσι, το βίντεο μένει σταθερό ακόμα και σε χειροκίνητη λήψη χωρίς gimbal, όταν περπατάτε, και σε ανάλυση 4K.

Μεταδεδομένα για πιο εύκολη επεξεργασία με Catalyst

Μεταδεδομένα για πιο εύκολη επεξεργασία με Catalyst

Τα λογισμικά Catalyst Browse και Prepare της Sony είναι ιδανικοί συνεργάτες παραγωγής για την FX30. Η κάμερα καταγράφει πέντε είδη μεταδεδομένων: LUT, σταθεροποίηση εικόνας, έλεγχος αλλαγής εστίασης, περιστροφή κάμερας και δείκτες λήψης. Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα κατά την προεσκόπηση και την προετοιμασία επεξεργασίας στο δωρεάν λογισμικό Catalyst Browse ή στο αγορασμένο λογισμικό Catalyst Prepare της Sony .

Εγγραφή proxy για αποδοτική ροή εργασιών επεξεργασίας

Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής αρχείων proxy HD χαμηλού ρυθμού μετάδοσης bit ταυτόχρονα σχεδόν σε όλα τα φορμά εγγραφής. Τα μικρότερα αρχεία βίντεο proxy μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προεπισκόπηση επεξεργασίας πριν από την τελική online επεξεργασία σε 4K, μειώνοντας τον φόρτο στον υπολογιστή και προσφέροντας ταχύτερη ροή εργασιών.

Λειτουργία λήψης στατικής εικόνας

Λειτουργία λήψης στατικής εικόνας

Επειδή η FX30 μπορεί να αποτυπώσει στατικές εικόνες αλλά και βίντεο, μπορεί να είναι χρήσιμη στο στάδιο της αναζήτησης τοποθεσιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αποτυπώσετε στατικές που θα χρησιμοποιήσετε σε storyboard ή σε παρουσιάσεις πριν από την παραγωγή.

Η ύπαρξη περισσότερων οπών με σπείρωμα εξαλείφει την ανάγκη για κλωβό

Η ύπαρξη περισσότερων οπών με σπείρωμα εξαλείφει την ανάγκη για κλωβό

Σχεδιασμένο για φορητότητα και αποδοτικότητα, το σώμα της FX30 διαθέτει πέντε οπές με σπείρωμα (1/4-20 UNC) για αξεσουάρ, εξαλείφοντας την ανάγκη για κλωβό. Ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη σύνδεση αξεσουάρ, το γεγονός ότι δεν απαιτείται κλωβός συμβάλλει στο μειωμένο μέγεθος του συστήματος για ευκολότερη χειροκίνητη λήψη. Η μονάδα λαβής XLR προσφέρει τρεις πρόσθετες οπές με σπείρωμα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε αξεσουάρ και πρόσθετα με σταθερότητα και ασφάλεια.

Νέο βασικό μενού για γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα στοιχεία

Νέο βασικό μενού για γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα στοιχεία

Το νέο βασικό μενού της κάμερας που έχει τη μορφή λίστας προσφέρει πρόσβαση στον ρυθμό καρέ, τη ταχύτητα κλείστρου, και σε άλλες απαραίτητες παραμέτρους της λήψης. Η προβολή του βασικού μενού μπορεί να αντιστοιχιστεί σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να επεξεργάζεστε γρήγορα τις παραμέτρους ανάλογα με τις ανάγκες σας πριν από τη λήψη.

Οθόνη κατάστασης αναμονής βίντεο

Οθόνη κατάστασης αναμονής βίντεο

Η διάταξη της αλληλεπικάλυψης πληροφοριών και εικονιδίων που εμφανίζονται στην κατάσταση αναμονής έχει βελτιστοποιηθεί για την εγγραφή βίντεο, έτσι ώστε να μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στη σύνθεση και το καδράρισμα. Μόνο τα πιο απαραίτητα στοιχεία εμφανίζονται στις ζώνες μαύρου χρώματος πάνω και κάτω από την περιοχή της εικόνας.

Λυχνίες εγγραφής

Λυχνίες εγγραφής

Στο μπροστινό επάνω και στο πίσω μέρος της κάμερας υπάρχουν λυχνίες εγγραφής. Το κουμπί REC στο επάνω μέρος της κάμερας φωτίζεται επίσης και συνδέεται με την πίσω λυχνία εγγραφής. Για να είναι σαφές το πότε η κάμερα βρίσκεται στη λειτουργία εγγραφής, στην οθόνη εμφανίζεται ένα κόκκινο πλαίσιο, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να επιβεβαιώσει με ευκολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εγγραφή.

Ευέλικτη οθόνη αφής LCD υψηλής ανάλυσης

Ευέλικτη οθόνη αφής LCD υψηλής ανάλυσης

Η FX30 διαθέτει μια πίσω οθόνη πολλών γωνιών πλάγιου ανοίγματος που επιτρέπει την τοποθέτηση σε διάφορες θέσεις και προσφέρει ελευθερία καδραρίσματος για λήψεις από gimbal, χειροκίνητες λήψεις, πολύ χαμηλές λήψεις από το επίπεδο του εδάφους ή ό,τι άλλο απαιτεί η λήψη. Η μεγάλη οθόνη αφής LCD 2,36 εκατ. κουκκίδων τύπου 3.0 προσφέρει καθαρή προβολή σε εξωτερικό περιβάλλον υψηλής φωτεινότητας. Το μενού λειτουργίας (Fn) μπορεί να εμφανιστεί σαρώνοντας την οθόνη προς τα πάνω, για γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες που έχουν οριστεί από τον χρήστη.

Δείκτες κατακόρυφης αναλογίας εικόνας

Δείκτες κατακόρυφης αναλογίας εικόνας

Με τη διάδοση των smartphone και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι δημιουργοί παράγουν εικόνες με πολλές διαφορετικές αναλογίες εικόνας και προσανατολισμούς, ενώ ο κατακόρυφος προσανατολισμός γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη πρακτική. Η FX30 προσφέρει περισσότερους δείκτες αναλογίας εικόνας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του καδραρίσματος κατά τη λήψη σε τυπικό οριζόντιο προσανατολισμό. Περιλαμβάνονται δείκτες αναλογίας εικόνας που είναι χρήσιμοι κατά τη λήψη διαφημιστικού υλικού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατά τη λήψη βίντεο με κατακόρυφο προσανατολισμό.

Βύσματα XLR για εξωτερική είσοδο ήχου υψηλής ποιότητας

Βύσματα XLR για εξωτερική είσοδο ήχου υψηλής ποιότητας

Η μονάδα λαβής XLR παρέχει δύο εισόδους ήχου XLR για τη διευκόλυνση εγγραφής ήχου υψηλής ποιότητας. Με προαιρετικό μικρόφωνο XLR, τα δεδομένα ψηφιακού ήχου μπορούν να μεταφέρονται απευθείας στην κάμερα για εξαιρετική ποιότητα ήχου χωρίς θόρυβο ή υποβάθμιση σήματος. Υπάρχει επίσης μια στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm για εγγραφή 4 καναλιών, για συμβατότητα με μορφές ήχου 2 και 4 καναλιών.

Ευρεία συνδεσιμότητα για πληθώρα αναγκών λήψης

Ευρεία συνδεσιμότητα για πληθώρα αναγκών λήψης

Ένα βύσμα HDMI Τύπου A μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά 4K, RAW 16 bit, ή άλλων μορφών βίντεο σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή συσκευή οθόνης, με τη δυνατότητα συμπερίληψης των επικαλύψεων κατάστασης στην έξοδο HDMI. Άλλα βύσματα περιλαμβάνουν τα USB Type-C®, Multi/Micro USB, μικρόφωνο, ακουστικά και υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI) με ενσωματωμένη ψηφιακή διασύνδεση ήχου. Η FX30 υποστηρίζει επίσης πρότυπα UVC (USB Video Class) και UAC (USB Audio Class) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα streaming ή κάμερα Web υψηλής απόδοσης.

Έξοδος RAW 16 bit μέσω HDMI

Έξοδος RAW 16 bit μέσω HDMI

Για απαιτητικές ροές εργασιών μετά την παραγωγή, υπάρχει δυνατότητα για έξοδο RAW 16 bit μέσω σύνδεσης HDMI σε συμβατές εξωτερικές συσκευές εγγραφής. Τα αρχεία XAVC HS 4K, XAVC S 4K ή XAVC S-I 4K, και τα αρχεία proxy αποτυπώνονται ταυτόχρονα στην κάμερα. Η έξοδος βίντεο RAW έχει ανάλυση 4672 x 2628 [16:9], υπερβαίνοντας την DCI-4K.

Συγχρονισμός χρονοκώδικα

Η FX30 μπορεί να συγχρονιστεί (TC-IN) σε μια δεύτερη κάμερα με υποδοχή εξόδου χρονοκώδικα μέσω της σύνδεσης της υποδοχής Multi/Micro USB της FX30 στην πηγή χρονοκώδικα με προαιρετικό προσαρμογέα VMC-BNCM1 και τυπικό καλώδιο BNC.

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Οι δύο υποδοχές πολυμέσων της μηχανής είναι συμβατές με κάρτες CFexpress Type A, καθώς και με κάρτες SDXC/SDHC που υποστηρίζουν ταχύτητες επιπέδου UHS-I και UHS-II. Οι κάρτες CFexpress Type A αποτελούν το νέο πρότυπο στα μέσα αποθήκευσης μικρού μεγέθους, με γρήγορες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, για εγγραφή βίντεο 4K σε υψηλούς ρυθμούς bit. Οι δύο υποδοχές προσφέρουν εγγραφή ταυτόχρονη και relay.

Εγγραφή 4K 60p χωρίς διακοπές

Για εγγραφή 4K 60p χωρίς διακοπές, η FX30 διαθέτει πρωτοποριακή δομή διάχυσης θερμότητας, η οποία περιλαμβάνει τη μοναδική ψύκτρα από κράμα γραφίτη της Sony σε σχήμα Σ. Ένας πλήρης εσωτερικός ανασχεδιασμός βελτιστοποιεί τη ροή αέρα στην κάμερα και την τοποθέτηση της ψύκτρας. Όταν χρειάζεται, ένας αθόρυβος ανεμιστήρας αναλαμβάνει τον εξαερισμό, για συνεχή εγγραφή σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον, η είσοδος και η έξοδος αέρα είναι δομικά απομονωμένες, για να διατηρείται η αντοχή στη σκόνη και την υγρασία.

Σχεδιασμένο να αντέχει στη σκόνη και την υγρασία

Σχεδιασμένο να αντέχει στη σκόνη και την υγρασία

Έχουμε ενισχύσει την αντοχή στη σκόνη και την υγρασία σε κάθε σημείο της FX30. Ολόκληρο το σώμα και το κάλυμμα των μπαταριών είναι στεγανοποιημένα, ενώ η υποδοχή μέσων διαθέτει διπλό κάλυμμα και μοχλό ασφάλισης για την αποφυγή της εισχώρησης νερού. Η ροή αέρα ψύξης, από την είσοδο έως την έξοδο του νερού, είναι εντελώς απομονωμένη από το εσωτερικό. Εξετάστηκαν οι πιθανές είσοδοι σκόνης και υγρασίας, για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου

Στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου

Το σώμα της κάμερας και τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ κράμα μαγνησίου για ανθεκτικότητα και απόδοση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Imaging Edge Mobile™

Imaging Edge Mobile™

Το Imaging Edge Mobile προσφέρει υποστήριξη για τηλεχειρισμό από smartphone και tablet. Επιπλέον, διαθέτει ασύρματο έλεγχο παρακολούθησης αφής και εστίασης αφής, για βολικό χειρισμό της αυτόματης εστίασης και μεταφορά αρχείων στατικών εικόνων και αρχείων βίντεο.

Περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη σχεδίαση, χωρίς συμβιβασμό ως προς την απόδοση

Η Sony Group συνεχίζει να επιταχύνει το περιβαλλοντικό πλάνο "Road to Zero", στοχεύοντας την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος έως το 2040. Έχουν ληφθεί μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αυτού του προϊόντος σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του. Σε αυτά περιλαμβάνεται η χρήση ανακυκλωμένων υλικών στην παραγωγή, η διαχείριση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου στην εφοδιαστική αλυσίδα, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην παραγωγή και η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας χωρίς πλαστικό.

Γενικά

ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΑΚΟΥ

E-mount


Μέγεθος και βάρος

ΒΑΡΟΣ (ΚΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΝΟ) (κατά προσέγγιση)

646 g (μαζί με τη μπαταρία και την κάρτα μνήμης), 562 g (μόνο το σώμα)


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Π X Υ X Β) (ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ) (κατά προσέγγιση)

129,7 mm x 77,8 mm x 84,5 mm (5 1/8 x 3 1/8 x 3 3/8 ίντσες) (σώμα χωρίς προεξοχές)


Ισχύς

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

[Βίντεο] Περίπου 5,6 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 18-105 mm F4 OSS), [Στατική εικόνα] Περίπου 3,5 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 18-105 mm F4 OSS)


ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Περίπου 115 λεπτά (πραγματική εγγραφή, πρότυπο CIPA) , Περίπου 175 λεπτά (συνεχής εγγραφή, πρότυπο CIPA), Περίπου 570 λήψεις (στατικές εικόνες, πρότυπο CIPA)


Χειρισμός

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0 °C έως 40 °C, 32 °F έως 104 °F


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

-20°C έως +55°C, -4°F έως +131°F


Φορμά εγγραφής (βίντεο)

XAVC HS

[XAVC HS 4K] XAVC HS 4K 59,94p/50p 200 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 150 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p/23,98p 100 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 75 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 45 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 100 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 50 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 50 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 30 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 119,88p/100p 280 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 119,88p/100p 200 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265


XAVC S

[XAVC S 4K] XAVC S 4K 59,94p/50p 200 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 59,94p/50p 150 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p 140 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 23,98p 100 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p/23,98p 100 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p/23,98p 60 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 119,88p/100p 280 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 119,88p/100p 200 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, [XAVC S HD] XAVC S HD 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p 50 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p 50 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 59,94p/50p 25 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC HD 29,97p/25p 16 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 119,88p/100p 100 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 119,88p/100p 60 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264,


XAVC S-I

[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p 600 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 50p 500 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 29,97p 300 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 25p 250 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 23,98p 240 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, [XAVC S-I HD] XAVC S-I HD 59,94p 222 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 50p 185 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 29,97p 111 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 25p 93 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 23,98p 89 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264,


Φορμά εγγραφής (ήχος)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΗΧΟΣ)

LPCM 2 καν. (48 kHz 16 bit), LPCM 2 καν. (48 kHz 24 bit), LPCM 4 καν. (48 kHz 24 bit), MPEG-4 AAC-LC 2 καν.


Ρυθμός καρέ εγγραφής

XAVC HS

[XAVC HS 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94p, 50p, 23,98p


XAVC S

[XAVC S 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p


XAVC S-I

[XAVC S-I 4K] 3840x2160/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p,


Χρόνος εγγραφής/αναπαραγωγής

XAVC HS

[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 80 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (75 GB) Περίπου 40 λεπτά, 59,94p/50p 150M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 100 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 50 λεπτά, 59,94p/50p 100M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 150 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 75 λεπτά, 59,94p/50p 75M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 190 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 95 λεπτά, 59,94p/50p 45M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 290 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 140 λεπτά


XAVC S

[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 80 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 40 λεπτά, 59,94p/50p 150M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 100 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 50 λεπτά, [XAVC S HD] 59,94p/50p 50M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 270 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 130 λεπτά, 59,94p/50p 25M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 430 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 210 λεπτά


XAVC S-I

[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p/50p Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 25 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 10 λεπτά, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 75 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 35 λεπτά


PROXY ΗΧΟΥ

XAVC Proxy: AAC-LC, 128 kbps, 2 κανάλια


PROXY VIDEO

1280 x 720 (περίπου 6 Mbps), 1920 x 1080 (περίπου 9 Mbps), 1920 x 1080 (περίπου 16 Mbps)


Έξοδος RAW

Έξοδος RAW

HDMI: 4672 x 2628 (59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p), 16 bit


Άλλες λειτουργίες βίντεο

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ένδειξη επιπέδου ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, TC/UB, Creative Look, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, Επιλογέας PAL/NTSC


Ενότητα κάμερας

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Αισθητήρας Exmor R CMOS τύπου APS-C (23,3 x 15,5 mm)


Pixel

Περίπου 20,1 megapixel (ενεργά) για βίντεο, περίπου 26,0 megapixel (ενεργά) για στατικές εικόνες, περίπου 27,0 megapixel (σύνολο)


ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

[Βίντεο] ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), [Στατική εικόνα] ISO 100-32000 (Με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-102400), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)


ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

[Βίντεο] 1/8000 έως 1/4 (βήματα 1/3), έως 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως 1/25 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου), [Στατική εικόνα] 1/8000 έως 30 δευτ.


Αργή και γρήγορη κίνηση

XAVC HS

XAVC HS 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps


XAVC S

XAVC S 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, XAVC S HD: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, 240 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, 200 fps


XAVC S-I

XAVC S-I 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps[NF_39], XAVC S-I HD: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, 240 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, 200 fps


Ισορροπία λευκού

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900 K) & φίλτρο χρώματος / Προσαρμοσμένη


Gamma

ΚΑΜΠΥΛΗ GAMMA

Απενεργοποίηση / PP1-PP6 / PP10-PP11, Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Βίντεο, Στατική εικόνα, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά


Πλάτος

ΠΛΑΤΟΣ

14+ στοπ (S-Log3)


Σύστημα εστίασης

Τύπος

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

[Βίντεο] 495 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), [Στατική εικόνα] 759 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)


ΕΥΡΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

[Βίντεο] AF-C, (Συνεχής αυτόματη εστίαση), MF, [Στατική εικόνα] AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση), DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Μη αυτόματη εστίαση


ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

[Βίντεο] Ευρεία / Ζωνοβαρής / Κεντροβαρής / Ευέλικτο σημείο / Σημείο / Επέκταση σημείου [Στατική εικόνα] Ευρεία / Ζωνοβαρής / Κεντροβαρής / Σημείο / Επέκταση σημείου / Παρακολούθηση


ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Αυτόματη εστίαση στα μάτια ([Βίντεο] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Πουλί), ([Στατικές εικόνες] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Πουλί), Ανίχνευση προσώπου (Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση, Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης, Προτεραιότητα αποθηκευμένου προσώπου), [Βίντεο] Ευαισθησία AF κατά την αλλαγή θέματος, [Βίντεο] Ταχύτητα μετάβασης AF [Στατική εικόνα] Μεγέθυνση εστίασης (APS-C: 6,1x/ 12,1x)


Έλεγχος έκθεσης

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

[Βίντεο] [Βίντεο] Προγράμματα AE (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα κλείστρου (S) / Μη αυτόματη έκθεση (M) / Λειτουργία ευέλικτης έκθεσης, [Στατικές εικόνες] Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (Auto) / Αυτόματο πρόγραμμα (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα κλείστρου (S) / Μη αυτόματη έκθεση (M)


Εγγραφή (στατική εικόνα)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.32, MPF Baseline), HEIF (συμμόρφωση με MPEG-A MIAF), RAW (συμμόρφωση με το φορμά Sony ARW 4.0)


ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Μέγεθος εικόνας [3:2] L: 6192 x 4128 (26M)、 M: 4384 x 2920 (13M)、 S: 3104 x 2064 (6,4M) [4:3] L: 6192 x 4128 (26M)、 M: 4384 x 2920 (13M)、 S: 3104 x 2064 (6,4M) [16:9] L: 6192 x 4128 (26M)、 M: 4384 x 2920 (13M)、 S: 3104 x 2064 (6,4M) [1:1] L: 4128 x 4128 (17M)、 M: 2912 x 2912 (8,5M)、 S: 2064 x 2064 (4,3M)


Αναπαραγωγή

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Προβολή ευρετηρίου, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία / Στατική εικόνα / Βίντεο), Αποτύπωση φωτογραφίας, Παρακολούθηση ήχου 4 καν., Αυτόματη εξέταση (στατική εικόνα), Προσανατολισμός εικόνας (στατική εικόνα), Προστασία (στατική εικόνα), Αξιολόγηση (στατική εικόνα), Εμφάνιση ως ομάδα (στατική εικόνα)


Διασύνδεση

ΕΙΣΟΔΟΣ TC / ΕΞΟΔΟΣ TC

Multi/Micro USB, TC IN


ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΧΟΥ

Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm, λαβή XLR: [ΕΙΣΟΔΟΣ1][ΕΙΣΟΔΟΣ2] XLR/TRS τύπου 3 ακίδων (θηλυκό) (x2), επιλογές για γραμμή/μικρόφωνο/μικρόφωνο +48 V, Μικρόφωνο -40 έως -60 dBu / [ΕΙΣΟΔΟΣ3] Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm)


USB

USB Type-C® [x1, συμβατότητα με SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)], Multi/Micro USB (x1)


ΕΞΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΕΙΟΥ

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


ΕΞΟΔΟΣ HDMI

Υποδοχή HDMI (Τύπου A), YCbCr 4:2:2 10 bit / RGB 8 bit


ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

Με διασύνδεση ψηφιακού ήχου


Bluetooth®

Τυπική έκδ. Bluetooth® 5.0 [Εύρος ζώνης 2,4 GHz])


Μέσα

ΤΥΠΟΣ ΜΕΣΩΝ

CFexpress Type A / Κάρτα SD (x2), Ταυτόχρονη εγγραφή, Ταξινόμηση, Αυτόματη εναλλαγή μέσων, Αντιγραφή


Παρακολούθηση

LCD

Τύπος 7,5 cm (τύπος 3.0), περίπου 2,36 εκατ. κουκκίδες, Γωνία ανοίγματος: περίπου 176 μοίρες, Γωνία περιστροφής: περίπου 270 μοίρες


Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό


Σύστημα αρχείων

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

FAT12, 16, 32, exFAT


Ζουμ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΟΥΜ

Περιστροφή δακτυλίου ζουμ, Ζουμ ευκρινούς εικόνας ([Βίντεο] Περίπου 1,5x (4K), Περίπου 2x (HD) [Στατική εικόνα] L: περίπου 2x, M: Περίπου 2,8x, S: Περίπου 4x ), Ψηφιακό ζουμ ([Βίντεο] Περίπου 4x [Στατική εικόνα] L: περίπου 4x, M: Περίπου 5,7x, S: Περίπου 8x), Έξυπνο ζουμ ([Στατική εικόνα] M: Περίπου 1,4x, S: Περίπου 2x)


Λειτουργία στατικής εικόνας

ΚΛΕΙΣΤΡΟ

Ηλεκτρονικό κλείστρο


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ

Μεμονωμένη λήψη, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO


ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

Υψηλή μείωση θορύβου ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό


ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου, Αθόρυβη λήψη, Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

[Βίντεο] Ενεργό / Τυπικό / Ανενεργό, [Στατική εικόνα] Ενεργό / Ανενεργό


ΕΦΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

5,5 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο τον φακό Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA.)


Προσαρμοσμένη λειτουργία

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, My Menu, Ρυθμίσεις My Dial, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης


Αντιστάθμιση φακού

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΦΑΚΟΥ

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση


Wi-Fi/NFC

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΦΟΡΜΑ

IEEE 802.11a/b/g/n/ac


ΜΠΑΝΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Ζώνη 2,4 GHz


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK


Μεταφορά μέσω FTP

Μεταφορά μέσω FTP

Ενσύρματο LAN (USB-LAN), tethering μέσω USB, Wi-Fi


Παρεχόμενα αξεσουάρ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100


Τροφοδοτικό AC


Προσαρμογέας βύσματος τροφοδοσίας


Κάλυμμα σώματος


Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ


Καλώδιο USB-A σε USB-C (USB 3.2)

Brand :
Sony
Χρώμα :
Silver
MPN / ISBN:
ILMEFX30B.CEC
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736143180
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
562 g (μόνο το σώμα)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
129,7 mm x 77,8 mm x 84,5 mm
4548736143180
2.566,90 
2.379,00 
Κερδίζετε: 187,90 €
Σε απόθεμα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 69,39 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1189.5 €
3 Άτοκες 793 €
4 Άτοκες 594.75 €
5 Άτοκες 475.8 €
6 Άτοκες 396.5 €
7 Άτοκες 339.86 €
8 Άτοκες 297.38 €
9 Άτοκες 264.33 €
10 Άτοκες 237.9 €
11 Άτοκες 216.27 €
12 Άτοκες 198.25 €
13 Άτοκες 183 €
14 Άτοκες 169.93 €
15 Άτοκες 158.6 €
16 Άτοκες 148.69 €
17 Άτοκες 139.94 €
18 Άτοκες 132.17 €
19 Άτοκες 125.21 €
20 Άτοκες 118.95 €
21 Άτοκες 113.29 €
22 Άτοκες 108.14 €
23 Άτοκες 103.43 €
24 Άτοκες 99.13 €
25 Έντοκες 99.92 €
26 Έντοκες 96.08 €
27 Έντοκες 92.52 €
28 Έντοκες 89.21 €
29 Έντοκες 86.14 €
30 Έντοκες 83.27 €
31 Έντοκες 80.58 €
32 Έντοκες 78.06 €
33 Έντοκες 75.7 €
34 Έντοκες 73.47 €
35 Έντοκες 71.37 €
36 Έντοκες 69.39 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη