Συνδύασε το με:

Sony SF-E64 Κάρτα μνήμης SD σειράς SF-E UHS-II SDXC (Ταχύτητα ανάγνωσης ως και 270MB/s)

Καθορίσετε επιλογές
499,00 €
+
=
Συνολική τιμή καταλόγου533,00 €
Τιμή για όλα528,00 €

ILCE-6000LB:

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Δημιουργήστε εντυπωσιακά όμορφες εικόνες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, χάρη στο νέο αισθητήρα εικόνας APS-C της Sony με 24,3 ενεργά megapixel. Ο εξελιγμένος αισθητήρας διαθέτει το ίδιο μέγεθος που χρησιμοποιείται στις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές DSLR και προσφέρει υψηλή ευαισθησία σε χώρους με χαμηλό φωτισμό, καθώς και εντυπωσιακά ελκυστική απο-εστίαση προσκηνίου και φόντου. Απολαύστε αυξημένη αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, χάρη στη σχεδίαση του φακού πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ταχυτήτων ISO από 100 έως 25600, καθώς και κορυφαία ποιότητα σε όλο το κάδρο με ρεαλιστικό χρώμα, εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ομαλές τονικές διαβαθμίσεις που αναδεικνύουν κάθε σκηνή.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ της Sony προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα και αναπαράγει τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετικά πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και φυσική, τρισδιάστατη εμφάνιση. Είτε τραβάτε βίντεο είτε φωτογραφίες, ο οπτικός θόρυβος είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, χάρη στην προηγμένη μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή. Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών επιτρέπει την αναπαραγωγή υφών με ακόμα πιο μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης βελτιστοποιεί την απόδοση κάθε φακού, για τη λήψη εικόνων με περισσότερες λεπτομέρειες σε ρυθμίσεις μικρού διαφράγματος.

Βίντεο Full HD

Βίντεο Full HD

Πατήστε το κουμπί MOVIE (Ταινία) και ξεκινήστε να καταγράφετε πανέμορφες ταινίες που ξεχωρίζουν για την ευκρίνεια και την έλλειψη οπτικού "θορύβου", επιλέγοντας ανάμεσα στις διαθέσιμες ρυθμίσεις 60p/50p, 60i/50i ή 24p/25p*. Η νέα βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση προσφέρει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση κατά τη λήψη ταινιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες P/A/S/M για μέγιστο έλεγχο στην εμφάνιση της εικόνας ή να χρησιμοποιήσετε το ζουμ με εξαιρετική καθαρότητα, χάρη στην τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας. *NTSC/PAL

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Καταγράψτε καθαρά κάθε θέμα με απαράμιλλη ακρίβεια, σε κορυφαία ταχύτητα, χάρη στο προηγμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης φάσης και ανίχνευσης αντίθεσης. Η ταχύτερη ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα εικόνας, η υψηλότερη ταχύτητας επεξεργασίας από το σύστημα BIONZ X™, οι πιο προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης και ο βελτιστοποιημένος έλεγχος της μονάδας φακού προσφέρουν περίπου 35% ταχύτερη απόδοση από τα προηγούμενα συστήματα. *Ανάμεσα στις φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών με αισθητήρα εικόνας APS-C. Δεδομένα από τις 12 Φεβρουαρίου 2014, βάσει έρευνας της Sony. Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους και με φακό E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS IS. Συμβατή με τις οδηγίες CIPA.

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

Εκτός από την υψηλότερης ταχύτητας και ακρίβειας αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 25 σημείων (Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση), το βελτιωμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης διαθέτει 179 σημεία AF με εντοπισμό φάσης εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της εικόνας. Προσφέρουν βελτιωμένη παρακολούθηση του θέματος, καταγραφή των θεμάτων που κινούνται γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής, καθώς και βελτιωμένη αναγνώριση σκηνής και εντοπισμό του μεγέθους του θέματος.

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Όταν το θέμα σας κινείται γρήγορα, η κορυφαία απόδοση της συνεχούς λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε την καθοριστική στιγμή. Η δυνατότητα αυτή αξιοποιεί στο έπακρο τις μοναδικές επιδόσεις παρακολούθησης των 179 σημείων AF ευρείας περιοχής της Sony με εντοπισμό φάσης, ώστε να παρακολουθείτε με ακρίβεια το θέμα σας σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Ακόμη και όταν αποτυπώνετε ένα θέμα το οποίο είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου, το πρόσωπο θα έχει έντονη εστίαση, χάρη στην εξαιρετικά ακριβή λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια. Όταν επιτευχθεί η εστίαση, εμφανίζεται ένα πράσινο πλαίσιο πάνω από το μάτι που έχει προτεραιότητα.

Βελτιωμένη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης

Με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητες της αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης, το κλείδωμα αυτόματης εστίασης βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων ρυθμίζοντας το μέγεθος του καρέ-στόχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος και διασφαλίζοντας το βέλτιστο σημείο αυτόματης εστίασης σε κάθε περίπτωση.

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Η επιλογή της λειτουργίας εστίασης ανάλογα με το θέμα εξασφαλίζει απόλυτα ευκρινή αποτελέσματα. Το μοντέλο 6000 είναι η πρώτη μηχανή E-mount που προσφέρει τη λειτουργία AF-A και προβάλλει τα ενεργά σημεία AF ακόμα και στη λειτουργία AF-C, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε γρήγορα αν εστιάζετε στο θέμα που θέλετε.

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Προβάλετε κάθε σκηνή καθαρά και ρεαλιστικά με το φωτεινό εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™ υψηλής ακρίβειας, που προσφέρει κάλυψη καρέ 100%. Το νέο οπτικό σύστημα με τέσσερις διπλούς ασφαιρικούς φακούς παρέχει ευρεία γωνία θέασης περίπου 33° και πεντακάθαρη ορατότητα σε όλο το εύρος του κάδρου. Ο προηγμένος σχεδιασμός OLED προσφέρει καθαρές λεπτομέρειες, πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και υψηλή αντίθεση, επιτρέποντάς σας να εξετάζετε σε προεπισκόπηση την απο-εστίαση, την έκθεση και άλλα εφέ. Μπορείτε επίσης να τελειοποιήσετε την εστίαση, αξιοποιώντας την υποβοήθηση της χειροκίνητης εστίασης και τη χρήσιμη λειτουργία peaking, αλλά και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε πέντε βήματα για να ταιριάζει με το περιβάλλον λήψης.

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Τα χειριστήρια έχουν βελτιωθεί για έξυπνο χειρισμό τύπου DSLR κατά την παρακολούθηση των σκηνών μέσα από το εικονοσκόπιο. Το ρυθμιστικό επιλογής λειτουργίας επιτρέπει τη γρήγορη επιλογή των σκηνών λήψης με τον αντίχειρα, ενώ το περιστροφικό ρυθμιστικό και το περιστροφικό χειριστήριο διευκολύνουν τον καθορισμό διάφορων παραμέτρων.

Προσαρμόσιμα κουμπιά

Χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής των κουμπιών, μπορείτε να φωτογραφίζετε όπως ακριβώς θέλετε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία. Αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 47 λειτουργίες* σε κάποιο από τα 7 κουμπιά (συμπεριλαμβανομένων των 2 ειδικών προσαρμοσμένων κουμπιών) και έως και 12 λειτουργίες στο κουμπί Fn, για γρήγορη πρόσβαση. *Ορισμένες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν μόνο σε συγκεκριμένα κουμπιά.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3"

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3"

Η άνεση κατά τη λήψη ενισχύεται από την ανακλινόμενη οθόνη LCD 3", που προσφέρει ομαλές λήψεις από κάθε γωνία. Η ευέλικτη ανάκλιση συνδυάζεται με τη φορητότητα και το μικρό μέγεθος της μηχανής, επεκτείνοντας σημαντικά τις επιλογές λήψης.

Περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προσαρμογής

Το περιβάλλον χρήσης περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες των φωτογραφικών μηχανών A-mount, προσφέροντας ομαλό χειρισμό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χρήστη. Το Quick Navi Pro εμφανίζει όλες τις σημαντικές επιλογές λήψης για γρήγορη επιβεβαίωση και ρύθμιση. Το κουμπί Fn επιτρέπει επίσης τη γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που προτιμάτε.

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο έλεγχο λήψης, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Φακός

Τοποθέτηση φακού

Φακοί E-mount της Sony

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony


Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

APS-C

Τύπος αισθητήρα

Τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)

Αριθμός pixel (ενεργά)

24,3MP

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 24,7 megapixel

Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας

3:2

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός υπέρηχων δονήσεων


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής (φωτογραφία)

Συμβατό με JPEG (DCF, Έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.3, συμβατό με MPF Baseline), RAW (Sony ARW φορμά 2.3)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2

L: 6000 x 4000 (24M), M: 4240 x 2832 (12M), S: 3008 x 2000 (6,0M)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9

L: 6000 x 3376 (20M), M: 4240 x 2400 (10M), S: 3008 x 1688 (5,1M)

Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama

Ευρύ: οριζόντια 12.416 x 1.856 (23M), κατακόρυφα 5.536 x 2.160 (12M), Τυπικό: οριζόντια 8.192 x 1.856 (15M), κατακόρυφα 3.872 x 2.160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW

RAW & JPEG

JPEG Fine

JPEG Standard

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Θολή εστίαση (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Απομίμηση ζωγραφικής HDR (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα (Αυτόματο/Επάνω/Μέσο (Ο)/Κάτω/Δεξιά/Μέσο (Κ)/Αριστερά), Υδατογραφία, Εικόνα (Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό)

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

AVCHD έκδ. 2.0 / MP4

Συμπίεσης βίντεο

AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator, MP4: MPEG-4 AAC-LC 2 καν.

Λειτουργίες ταινίας

Διάρκεια παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, Ταχύτητα μηχανισμού αυτόματης εστίασης, Αυτόματο αργό κλείστρο, Πληροφορίες HDMI® Οθόνη


Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo, κάρτες μνήμης SD, SDHC, SDXC


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ.

Υψηλή μείωση θορύβου ISO: Κανονικό/Χαμηλό

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

Αυτόματο/ISO 100 έως 51200


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυρακτώσεως, Λάμπα φθορισμού (Θερμό λευκό, Ψυχρό λευκό, Λευκό φως ημέρας, Φως ημέρας), Φλας, Υποβρύχια/ Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7 (15 βημάτων), A7 έως B7(15 βημάτων)), Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

ΝαιG7 έως M7, 15 βήματαA7 έως B7, 15 βήματα

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS

Σημείο εστίασης

179 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)/25 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV 0 έως EV 20 (ισοδυναμία με ISO100 με προσαρτημένο φακό F2.8)

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Άλλα χαρακτηριστικά

Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αυτόματη εστίαση Eye-Start (μόνο με προσαρτημένο το LA-EA2 ή το LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά))

Τύπος

Ενσωματωμένο φλας

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό E PZ 16-50mm F3,5-5,6 OSS)


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV0 έως EV20 (στα ISO100 αντίστοιχα με προσαρτημένο φακό F2,8)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου

Λειτουργίες έκθεσης

iAUTO, Superior Auto, Προγράμματα AE, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητο, Ταινία (Προγράμματα AE / Προτεραιότητα διαφράγματος / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου / Χειροκίνητο), Sweep Panorama, Επιλογή σκηνής

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (βήματα 1/3 EV, 1/2 EV επιλέξιμα)

Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE)

Οριοθέτηση: Συνεχής/Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, με βήματα 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV, 3/5 καρέ (1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV: μόνο 3 καρέ) επιλέξιμα

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. (αυτόματοι/ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο)

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

ISO 100–25600


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο (έγχρωμο) τύπου 0,39"

Αριθμός κουκκίδων

1.440.000 κουκκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100>#/p### Μεγέθυνση

Περίπου 1,07x (ισοδύναμο με φωτογραφική μηχανή 35mm: Περίπου 0,70x) με φακό 50 mm στο άπειρο, -1 mstyle name="sup"-1/style

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 mstyle name="sup"-1/style

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 21,4 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 mstyle name="sup"-1/style (πρότυπο CIPA)

Προβολή εικονοσκοπίου

Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ιστόγραμμα


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT LCD ευρέως τύπου, 3,0"

Συνολικός αριθμός κουκκίδων

921.600 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (LCD)

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 90 μοίρες, κάτω περίπου 45 μοίρες

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Μεγέθυνση εστίασης

Ναι (5,9x, 11,7x)

Quick Navi

Ναι

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου

Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου)/Απενεργοποίηση, Εγγραφή προσώπου, Επιλογή προσώπου, Μέγιστος αριθμός ανιχνεύσιμων προσώπων: 8,

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Περίπου 2x

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφία)

M: περίπου 1,4x

S: περίπου 2x

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

L: περίπου 4x, M: περίπου 5,7x, S: περίπου 8x

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 4x

PlayMemories Camera Apps™

ΝΑΙ

Αντιστάθμιση φακού

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση

Επεξεργαστής εικόνας

BIONZ X™

Λειτουργία Smile Shutter

Ναι (επιλογή από 3 βήματα)


Κλείστρο

Τύπος κλείστρου

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες:1/4000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/4000 έως 1/4 (βήματα 1/3) έως και 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/25 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/160 δευτ.

Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ενεργό/ανενεργό)


Σταθεροποίηση εικόνας

Steadyshot

Δεν υποστηρίζεται (η σταθεροποίηση εικόνας υποστηρίζεται στο φακό)


Έλεγχος φλας

Έλεγχος φλας

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο), Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας, Ασύρματος χειρισμός

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη, Συνεχής, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (επιλογή καθυστέρησης 10/2 δευτ.), Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής) (επιλογή 3/5 εκθέσεων με καθυστέρηση 10 δευτ.), Οριοθέτηση: Συνεχής/Μεμονωμένη, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

11 fps (στη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας)


Αναπαραγωγή

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης), Ιστόγραμμα RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών, Προβολή ευρετηρίου 12/30 καρέ, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 16,7x, M: 11,8x, S: 8,3x, Panorama (τυπικό): 19,2x, Panorama (ευρύ): 29,1x), Προσανατολισμός εικόνας (χειροκίνητος/ανενεργό, επιλέξιμο), Παρουσίαση εικόνων, Panorama με κύλιση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/Φωτογραφίες/MP4/VCHD), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., ανενεργό)


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

NFC™

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI® (τύπου D)

BRAVIA® Sync (μενού σύνδεσης)

PhotoTV HD

Στατικές εικόνες 4K PB

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Άλλα

Τηλεχειριστήριο (πωλείται ξεχωριστά), τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Υποδοχή Multi/Micro USB

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Πακέτο επαναφορτιζόμενων μπαταριών NP-FW50 σειράς W

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Έως 360 λήψεις

Διάρκεια μπαταρίας ( βίντεο)

Πραγματική εγγραφή: Περίπου 60 λεπτά (εικονοσκόπιο)/περίπου 60 λεπτά (οθόνη LCD), Συνεχής εγγραφή: Περίπου 90 λεπτά (εικονοσκόπιο)/περίπου 90 λεπτά (οθόνη LCD)

Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-PW20 (πωλείται ξεχωριστά)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

120 x 66,9 x 45,1 mm

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

285 g (μόνο σώμα) / 344 g (με μπαταρία και πολυμέσα)


WiFi® & NFC

Προβολή σε Smartphone

Ναι

Προβολή σε τηλεόραση

Ναι

Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου

Wi-Fi®

Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα

Εφαρμογές κάμερας με δυνατότητα λήψης


Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Windows Vista® SP2 (δεν υποστηρίζεται η έκδοση Starter)

Windows 7 SP1

Windows 8

Windows 8.1

Mac OS® X (v10.6-v10.8) 

Brand :
Sony
Megapixels :
24,2 - 24,3MP
MIC Input :
OXI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Βίντεο :
Full HD
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Χρώμα :
Black
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
285 g (μόνο σώμα) / 344 g (με μπαταρία και πολυμέσα)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
120 x 66,9 x 45,1 mm
106546000
999,00 
499,00 
Κερδίζετε: 500,00 €
Σε απόθεμα
Black
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 14,55 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 249.5 €
3 Άτοκες 166.33 €
4 Άτοκες 124.75 €
5 Άτοκες 99.8 €
6 Άτοκες 83.17 €
7 Άτοκες 71.29 €
8 Άτοκες 62.38 €
9 Άτοκες 55.44 €
10 Άτοκες 49.9 €
11 Άτοκες 45.36 €
12 Άτοκες 41.58 €
13 Έντοκες 40.3 €
14 Έντοκες 37.43 €
15 Έντοκες 34.93 €
16 Έντοκες 32.75 €
17 Έντοκες 30.82 €
18 Έντοκες 29.11 €
19 Έντοκες 27.58 €
20 Έντοκες 26.2 €
21 Έντοκες 24.95 €
22 Έντοκες 23.82 €
23 Έντοκες 22.78 €
24 Έντοκες 21.83 €
25 Έντοκες 20.96 €
26 Έντοκες 20.15 €
27 Έντοκες 19.41 €
28 Έντοκες 18.71 €
29 Έντοκες 18.07 €
30 Έντοκες 17.47 €
31 Έντοκες 16.9 €
32 Έντοκες 16.37 €
33 Έντοκες 15.88 €
34 Έντοκες 15.41 €
35 Έντοκες 14.97 €
36 Έντοκες 14.55 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη