ILCE-7RM4A:Αγγίζοντας το ζενίθ της ανάλυσης: Αισθητήρας πλήρους καρέ CMOS 61,0 MP

Αγγίζοντας το ζενίθ της ανάλυσης: Αισθητήρας πλήρους καρέ CMOS 61,0 MP

Ο νέος αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 35 mm, με οπίσθιο φωτισμό και 61,0 megapixel της Sony δίνει στην πλήρους καρέ χωρίς καθρέπτη α7R IV τη δημιουργική μαεστρία που κάποτε περιμέναμε να έχουν μόνο οι συμβατικές φωτογραφικές μηχανές μεσαίου φορμά. Χάρη στη σχεδίαση χωρίς καθρέπτη, η απουσία μηχανικών κραδασμών από τον καθρέπτη μπορεί να μεγιστοποιήσει την ανάλυση, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα εικόνας. Η α7R IV κάνει πραγματικότητα το επίπεδο ποιότητας εικόνας που υπερβαίνει τις προσδοκίες για τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ, ειδικά στο εύρος χαμηλής προς μεσαίας ευαισθησίας. Η αποκλειστική τεχνολογία της Sony επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, διασφαλίζοντας χαμηλό θόρυβο και υψηλή ευαισθησία.

Το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας αξιοποιεί πλήρως τον αισθητήρα CMOS

Το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας αξιοποιεί πλήρως τον αισθητήρα CMOS

Για να αντεπεξέλθει στις άριστες επιδόσεις του νέου αισθητήρα εικόνας, το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X βελτιώθηκε κι άλλο, ώστε να αναπαράγει πιστά τις λεπτομέρειες και να μειώνει σημαντικά τον θόρυβο. Ο θόρυβος που τείνει να προκύπτει από τον υψηλό αριθμό pixel ελαχιστοποιείται για υψηλή ποιότητα εικόνας, ειδικά στο τυπικό εύρος ευαισθησίας ISO έως ISO 32000. Το μεγάλο δυναμικό εύρος 15 στοπ σε χαμηλή ευαισθησία ISO (για φωτογραφίες) αποδίδει πιο ομαλή αναπαραγωγή διαβαθμίσεων, από τη σκιά μέχρι τα φωτεινά σημεία. Επιπλέον, η διάσημη απόδοση χρωμάτων στις φωτογραφίες που κληρονόμησε η α7R IV από τη σειρά α, αποτυπώνει το χρώμα της επιδερμίδας στα πορτραίτα και τα ζωηρά χρώματα των λουλουδιών, για φυσική απεικόνιση κατά τη χρήση α7R IV.

Διαθέτει εξαιρετική ανάλυση μεγέθυνσης 61,0 MP

Διαθέτει εξαιρετική ανάλυση μεγέθυνσης 61,0 MP

Η εξαιρετικά υψηλή απόδοση ανάλυσης εικόνας στα 61,0 megapixel της α7R IV μεγιστοποιείται από άλλα πλεονεκτήματα της α7R IV, ένα εκ των οποίων είναι η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες, με βελτιστοποιημένους αλγόριθμους, επιτυγχάνοντας πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 βήματα στοπ. Μια ακόμα εκπληκτική δυνατότητα είναι η αθόρυβη λήψη, χωρίς κραδασμούς, χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο. Επιπλέον, η α7R IV διαθέτει εσωτερική δομή αποσβεστήρα, που απορροφά τους κραδασμούς της κίνησης κλείστρου, για ελαχιστοποίηση των δονήσεων. Πολλές από τις δυνατότητες της α7R IV εξυπηρετούν την εξαιρετική ευκρίνεια απεικόνισης.

Έξοδος σε RAW 14 bit για φυσικές διαβαθμίσεις

Έξοδος σε RAW 14 bit για φυσικές διαβαθμίσεις

Η α7R IV υποστηρίζει συμπιεσμένο και ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit, για πιο ομαλές, πιο φυσικές διαβαθμίσεις, προσφέροντας συνολικά υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Αξιοποιώντας την ακόμα υψηλότερη δυνατότητα επεξεργασίας των 16 bit του συστήματος εικόνας, το LSI εμπρόσθιου άκρου και ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας BIONZ X προσφέρουν φορμά RAW στα 14 bit , ακόμα και σε λήψεις με αθόρυβη ή συνεχή λειτουργία. [1] Αισθητήρας εικόνας [2] Τελευταίας τεχνολογίας LSI εμπρόσθιου άκρου υψηλής ταχύτητας [3] Επεξεργασία εικόνας 16 bit

UXGA OLED Tru-Finder 5,76 εκατομμυρίων κουκκίδων

UXGA OLED Tru-Finder 5,76 εκατομμυρίων κουκκίδων

Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 5,76 εκατομ. κουκκίδων που έχει προστεθεί στην α7R IV προσφέρει ορατότητα υψηλής ακρίβειας, υψηλής φωτεινότητας και υψηλής αντίθεσης, αναπαράγοντας την παραμικρή λεπτομέρεια με 1,6 φορές υψηλότερη ανάλυση από την α7R III. Η λειτουργία "High Display Quality" (Υψηλή ποιότητα εμφάνισης) αξιοποιεί τον αποτελεσματικό αισθητήρα εικόνας 61,0 MP (κατά προσέγγιση), για να αποτρέψει το μουαρέ και τα ακανόνιστα περιγράμματα, για ιδιαίτερα ακριβείς και φυσικές εικόνες στο εικονοσκόπιο. Η λειτουργία επιλογής ρυθμού καρέ "High" (Υψηλή) στα 120/100 fps αποδίδει πιο ομαλή κίνηση, απλοποιώντας την ανίχνευση των κινούμενων θεμάτων. Η επίστρωση φθορίου διευκολύνει την απομάκρυνση ρύπων και δακτυλικών αποτυπωμάτων από τον φακό, για πιο άνετη θέαση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καλύτερη συγκέντρωση κατά τη λήψη. [1] Εικονοσκόπιο Ultra-XGA OLED Tru-Finder [2] Εικονοσκόπιο Quad-VGA OLED Tru-Finder

Ευρεία, ταχεία και σταθερή εξέλιξη αυτόματης εστίασης

Ευρεία, ταχεία και σταθερή εξέλιξη αυτόματης εστίασης

Χάρη στην προηγμένη κάλυψη και πυκνότητα των σημείων αυτόματης εστίασης και στον βελτιωμένο αλγόριθμο παρακολούθησης κινούμενων θεμάτων, η συνολική απόδοση αυτόματης εστίασης έχει εξελιχθεί, προσφέροντας σταθερή παρακολούθηση ακριβείας των περίπλοκων κινήσεων και των αλλαγών ταχύτητας των θεμάτων. Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης της α7R IV συνδυάζει υψηλής ταχύτητας και δυνατότητας παρακολούθησης αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης, και υψηλής ακρίβειας αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης, ακόμα και σε τοποθεσίες με φωτισμό χαμηλό έως και EV-3. Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 567 σημείων και η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων καλύπτουν μεγαλύτερη περιοχή της εικόνας, στο 99,7% του ύψους και το 74,0% του πλάτους. Επιπλέον, το αξιοθαύμαστο σύστημα αυτόματης εστίασης παρέχει την ίδια γρήγορη απόκριση με την α7R III, παρά τη διαχείριση του πολύ μεγάλου όγκου δεδομένων λόγω της εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης του αισθητήρα CMOS, ακόμα και σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό.

Λήψεις ριπής εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στα 10 fps, με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης

Λήψεις ριπής εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στα 10 fps, με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης

Παρά την υψηλή ανάλυση των 61,0 MP, ένας ευφυής αλγόριθμος καθιστά δυνατή την αποτελεσματική επεξεργασία για συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας σε έως 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης, μέσω μηχανικού κλείστρου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συνεχούς λήψης σε έως και 8 fps σε λειτουργία ζωντανής προβολής, με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής, για τη λήψη γρήγορα κινούμενων θεμάτων. Αφού η εικόνα πλήρους καρέ περικοπεί σε μέγεθος APS-C ή αν επιλεχθεί η λειτουργία λήψης APS-C, και πάλι μπορείτε να έχετε εικόνες υψηλής ανάλυσης 26,2 MP. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους φωτογράφους άγριων ζώων, που βασίζονται στην περικοπή μετά τη μακρινή λήψη εικόνων από ζώα και πτηνά που κινούνται γρήγορα.

Έως και 68 εικόνες σε συνεχή λήψη

Έως και 68 εικόνες σε συνεχή λήψη

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι χρειάζονται λήψεις με συνέπεια και χωρίς διακοπές. Με 1,5 φορές μεγαλύτερη ενδιάμεση μνήμη, ταχύτητα συστήματος και υποστήριξη UHS-II, η α7R IV μπορεί να τραβήξει περίπου 68 εικόνες με μια συνεχή λήψη ριπής στα 10 fps. Με τη λειτουργία λήψης APS-C, υπάρχει δυνατότητα λήψης περίπου τρεις φορές περισσότερων φωτογραφιών, σε σύγκριση με τη λειτουργία λήψης πλήρους καρέ. Κατά την εγγραφή δεδομένων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Fn / στην οθόνη του μενού, καθώς και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις και έλεγχο της αναπαραγωγής. Κατά την αναπαραγωγή, προβάλλεται αντίστροφη μέτρηση του αριθμού των στατικών εικόνων που απομένουν για εγγραφή στη μνήμη.

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες. Έτσι, καταστέλλονται οι ανωμαλίες έκθεσης και χρώματος στο πάνω και το κάτω μέρος των εικόνων στις λήψεις με υψηλές ταχύτητες κλείστρου, καθώς και η ασυνέπεια έκθεσης και χρώματος ανάμεσα στις συνεχόμενες λήψεις, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II

Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II

Η α7R IV διαθέτει δύο υποδοχές πολυμέσων για κάρτες SD, που είναι πλέον συμβατές με UHS-I και UHS-II, για γρήγορη εγγραφή πολύ μεγάλων όγκων δεδομένων. Δύο κάρτες στις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή δεδομένων, για διαχωρισμό των δεδομένων RAW από τα δεδομένα JPEG ή των στατικών εικόνων από τις ταινίες, και για αντιγραφή δεδομένων από τη μία κάρτα στην άλλη. Ο συρόμενος μηχανισμός κλειδώματος αποτρέπει το ακούσιο άνοιγμα του καλύμματος της κάρτας μνήμης.

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Η α7R IV διαθέτει την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας NP-FZ100, όπως και η α7R III. Χάρη στην υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης σχεδίαση κυκλώματος, η α7R IV προσφέρει τα ίδια υψηλά επίπεδα διάρκειας χρήσης με την α7R III, παρά την υψηλότερη ανάλυση του αισθητήρα εικόνας και το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο της α7R IV. Η προαιρετική κατακόρυφη λαβή (VG-C4EM) χωράει δύο μπαταρίες και το προαιρετικό κιτ προσαρμογέα πολλών μπαταριών (NPA-MQZ1K) χωράει έως και τέσσερις μπαταρίες, για ακόμα περισσότερες ώρες λήψης. Εκτός από τη χρήση αυτών των προαιρετικών αξεσουάρ, οι θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB προσφέρουν τη δυνατότητα λειτουργία της μηχανής με εξωτερικές φορητές μπαταρίες, για παρατεταμένο χρόνο εγγραφής.

Η βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο (ανθρώπινο μάτι) προσφέρει ακόμα πιο επιτυχημένες λήψεις πορτραίτων.

Η βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο (ανθρώπινο μάτι) προσφέρει ακόμα πιο επιτυχημένες λήψεις πορτραίτων.

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο συνεργάζεται με την τεχνολογία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις τελευταίες επαναστατικές εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, για εξαιρετικά αποτελεσματικές λήψεις πορτραίτων. Ένα εξελιγμένο σύστημα που εντοπίζει και επεξεργάζεται δεδομένα προσώπου και ματιών σε πραγματικό χρόνο, παραμένοντας κλειδωμένο στο μάτι του θέματος, με απαράμιλλη ακρίβεια. Όταν η λειτουργία "Face/Eye Priority in AF" (Προτεραιότητα προσώπου/ματιού στην αυτόματη εστίαση) είναι ενεργή, η αυτόματη εστίαση στα μάτια (λειτουργία AF-C/AF-S/AF-A ) δεν ενεργοποιείται μόνο μέσω αντιστοίχισης προσαρμοσμένου κουμπιού, αλλά και με το πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση ή πατώντας το κουμπί AF-ON. Αυτή η λειτουργία τώρα σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μάτι, αριστερό ή δεξί, από πριν ή κατά τη διάρκεια της λήψης. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζεται και στη λήψη ταινιών, εκτός από τις φωτογραφίες.

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση των άγριων ζώων και κατοικίδιων

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση των άγριων ζώων και κατοικίδιων

Η προηγμένη αναγνώριση θέματος μέσω τεχνητής νοημοσύνης της αυτόματης εστίασης στα μάτια σε πραγματικό χρόνο της Sony περιλαμβάνει έναν νέο αλγόριθμο που υποστηρίζει την παρακολούθηση ζώου, για γρήγορο αυτόματο εντοπισμό και παρακολούθηση ακριβείας του ματιού του ζώου. Η νέα αυτή δυνατότητα θα αυξήσει κατά πολύ τον βαθμό επιτυχίας κατά τη φωτογράφιση ζώων στη φύση ή των αγαπημένων σας κατοικίδιων, όπου η ακριβής εστίαση μέχρι τώρα αποτελούσε πρόκληση. Υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες εστίασης AF-C, AF-S και AF-A.

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο εστιάζει στα θέματα υπό παρακολούθηση

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο εστιάζει στα θέματα υπό παρακολούθηση

Με αυτήν την τεχνολογία, η ακριβής εστίαση διατηρείται αυτόματα, με το πλήκτρο κλείστρου πατημένο μέχρι τη μέση. Μπορείτε να επιλέξετε κανονικά το θέμα σας, να εμπιστευτείτε την α7R IV και να επικεντρωθείτε στη σύνθεση, ενώ η φωτογραφική μηχανή αναλαμβάνει την παρακολούθηση του θέματος. Ο νέος αλγόριθμος παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιεί το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα) και την απόσταση θέματος (βάθος) για την επεξεργασία των χωροταξικών πληροφοριών, ενώ η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει το πρόσωπο και το μάτι του θέματος σε πραγματικό χρόνο. Διαθέσιμο για φωτογραφίες και ταινίες.

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης λειτουργεί ακόμα και όταν ο φακός A-mount είναι προσαρτημένος στην α7R IV με προσαρμογέα τοποθέτησης LA-EA3. Το σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο 567 σημείων παρέχει ευρεία κάλυψη, γρήγορη απόκριση και παρακολούθηση υψηλής απόδοσης, ακόμα με φακό A-mount.

Λειτουργία ασύρματου τηλεχειρισμού μέσω υπολογιστή

Λειτουργία ασύρματου τηλεχειρισμού μέσω υπολογιστή

Χρησιμοποιώντας την α7R IV και μόνο, μπορείτε να χειριστείτε τις ασύρματες λειτουργίες τηλεχειρισμού από υπολογιστή μέσω Wi-Fi (επιλογές 2,4 GHz / 5 GHz) που είναι πλέον διαθέσιμες, για απομακρυσμένο έλεγχο των ρυθμίσεων της μηχανής ή αποστολή εικόνων στη μηχανή κατά τη διάρκεια της λήψης. Αυτή η ρύθμιση χωρίς καλώδια προσφέρει μέγιστη ελευθερία για λήψεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, η α7R IV προσφέρει λειτουργίες τηλεχειρισμού με υπολογιστή μέσω θύρας USB Type-C™ συμβατής με USB 3.2 Gen 1, για μεταφορά δεδομένων εικόνων κατά τη λήψη με προτεραιότητα μεταφοράς. Ακόμα και οι μεγάλου μεγέθους εικόνες RAW μεταφέρονται ομαλά, για άμεση επισκόπηση μέσω υπολογιστή.

Ευέλικτη συμβατότητα φλας

Ευέλικτη συμβατότητα φλας

Η α7R IV διαθέτει ακροδέκτη συγχρονισμού που καθιστά δυνατή τη σύνδεση εξωτερικών μονάδων φλας και καλωδίων με τυπικούς ακροδέκτες συγχρονισμού, για εύκολο συγχρονισμό με μονάδες φλας στούντιο κ.λπ. Η χρονοκαθυστέρηση απελευθέρωσης κατά τη λήψη με φλας ελαχιστοποιείται, για ομαλή φωτογράφιση με φλας υψηλής απόκρισης. Η συνεχής λήψη με φλας έως και 10 fps προσφέρει προηγμένη ικανότητα αποτύπωσης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αργού συγχρονισμού και συγχρονισμού πίσω κουρτίνας, κατά τη λήψη με ασύρματο εξωτερικό φλας.

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel πλέον υποστηρίζουν τη σύνθεση εικόνας από 16 εικόνες με μετατόπιση pixel

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel πλέον υποστηρίζουν τη σύνθεση εικόνας από 16 εικόνες με μετατόπιση pixel

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel ανοίγουν νέους ορίζοντες ανάλυσης. Η α7R IV πλέον υποστηρίζει τη σύνθεση εικόνων από 16 εικόνες με μετατόπιση pixel, εκτός από την υπάρχουσα δυνατότητα σύνθεσης από τέσσερις εικόνες. Εφαρμόζοντας προηγμένο έλεγχο σταθεροποίησης εικόνας, η ανανεωμένη λειτουργία μετατοπίζει με ακρίβεια τον αισθητήρα τέσσερις φορές σε διαστήματα μισού pixel και τέσσερις φορές σε διαστήματα ενός pixel εναλλάξ, αποτυπώνοντας συνολικά 16 εικόνες με μετατόπιση pixel. Η σύνθεση γίνεται με υπολογιστή σε μία εικόνα υψηλής ακρίβειας, περίπου 240,8 εκατομμυρίων pixel (19.008 x 12.672) από αυθεντικά δεδομένα ισοδύναμα με περίπου 963,2 εκατομμύρια pixel, πετυχαίνοντας απίστευτη ανάλυση σε μία μοναδική εικόνα. Οι στατικές λήψεις αρχιτεκτονικής και τέχνης αποτυπώνονται με ρεαλιστική λεπτομέρεια, υφή, χρώμα, ατμόσφαιρα, σκηνικό και ρεαλισμό που μοιάζει τρισδιάστατος, αναπαράγοντας τις αποχρώσεις με ελάχιστο μουαρέ και σφάλματα χρώματος, και αναπαράγοντας ακόμα και την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον με πιστότητα που κόβει την ανάσα, για απεικόνιση της πραγματικότητας με απαράμιλλη ευκρίνεια.

Αξιόπιστη ανθεκτικότητα και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Αξιόπιστη ανθεκτικότητα και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Η α7R IV σάς προσφέρει ένα σώμα με ακόμα πιο ενισχυμένη ανθεκτικότητα, που αξιοποιεί πλήρως το ελαφρύ και υψηλής αντοχής κράμα μαγνησίου για τα καλύμματα και τον εσωτερικό σκελετό, διατηρώντας τη φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτική. Με βάση τις γνώμες των επαγγελματιών, η στεγανοποίηση του καλύμματος μπαταρίας και όλων των συνδέσμων στο περίβλημα ενισχύθηκε, και ο μεντεσές στη θήκη πολυμέσων αντικαταστάθηκε από συρόμενο μηχανισμό με διπλό παρέμβυσμα στεγανοποίησης, για μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία. Οι οδοί εισόδου σκόνης και υγρασίας εξετάστηκαν εκ νέου, και προστέθηκε επένδυση γύρω από τη βάση του φακού, για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Νέα σχεδίαση χειριστηρίων για αξιόπιστη και άνετη λειτουργία

Νέα σχεδίαση χειριστηρίων για αξιόπιστη και άνετη λειτουργία

Το νέο ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση σημείου εστίασης, για να μη χάνετε τα κινούμενα θέματα. Η υφή επιφανειών έχει αλλάξει για πιο γρήγορη εύρεση των πλήκτρων και χειρισμό με μεγαλύτερη σιγουριά, όπως το ζήτησαν οι επαγγελματίες. Επιπλέον, το κουμπί AF-ON έχει μεγαλώσει και βελτιστοποιηθεί για πιο εύκολη πρόσβαση, με διαφορετική αίσθηση πατήματος και θέση. Και το νέο κουμπί κλειδώματος χειριστηρίου αντιστάθμισης έκθεσης κλειδώνει ή ξεκλειδώνει με ένα πάτημα, αποτρέποντας την ακούσια περιστροφή, όταν ρυθμίζεται στη θέση κλειδώματος. Χάρη σε αυτές τις βελτιώσεις, μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην απελευθέρωση κλείστρου για άμεση αποτύπωση της κρίσιμης στιγμής.

Διάφορες λειτουργίες αφής για ελευθερία χρήσης

Διάφορες λειτουργίες αφής για ελευθερία χρήσης

Χάρη στη λειτουργία Touch Focus, μπορείτε να προσδιορίσετε ένα επιθυμητό θέμα κοντά στις άκρες του καρέ, απλώς αγγίζοντας την οθόνη. Ο έλεγχος σημείου εστίασης μέσω επιφάνειας αφής σάς επιτρέπει να σύρετε με το δάκτυλο το πλαίσιο εστίασης σε οποιοδήποτε σημείο, κατά τη χρήση του εικονοσκοπίου. Η παρακολούθηση με αφή διευκολύνει την παρακολούθηση θέματος στις φωτογραφίες και στις ταινίες. Το διπλό πάτημα μεγεθύνει την προβολή. Επιπλέον, η ταχύτητα απόκρισης της λειτουργίας επιφάνειας αφής της α7R IV είναι περίπου 1,5 φορές ταχύτερη από εκείνη της α7R III.

Δημιουργία ρεαλιστικών ταινιών υψηλής ανάλυσης 4K

Δημιουργία ρεαλιστικών ταινιών υψηλής ανάλυσης 4K

Για ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K με καλύτερη λεπτομέρεια και ελάχιστο μουαρέ ή ακανόνιστα περιγράμματα, η λειτουργία Super 35 mm συμπυκνώνει περίπου 2,4 φορές τα δεδομένα που απαιτούνται για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η προηγμένη επεξεργασία της α7R IV καταγράφει ταινίες 4K με βελτιωμένη αναπαραγωγή χρώματος επιδερμίδας και πιο ομαλές διαβαθμίσεις. Εκτός από τις καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2, η α7R IV προσφέρει προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma) για άμεση ροή εργασιών HDR, υποστηρίζοντας πολλές από τις διαφορετικές ανάγκες παραγωγής μιας ταινίας HDR. Η α7R IV ενσωματώνει φορμά εγγραφής XAVC S για 4K και προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας σε υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης bit έως 100 Mbps. [1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων σύμφωνα με τις απαιτήσεις (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων) [2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)

Πιο γρήγορη και υψηλότερης ακρίβειας υβριδική αυτόματη εστίαση, για πιο ομαλή και σταθερή αυτόματη εστίαση ταινίας

Πιο γρήγορη και υψηλότερης ακρίβειας υβριδική αυτόματη εστίαση, για πιο ομαλή και σταθερή αυτόματη εστίαση ταινίας

Η πιο γρήγορη και ακριβέστερη υβριδική αυτόματη εστίαση επιτυγχάνει πιο ομαλή, πιο σταθερή αυτόματη εστίαση στη εγγραφή ταινίας. Έτσι, μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η ανάγκη λειτουργίας εστίασης όταν η μηχανή χρησιμοποιείται με μηχανισμό σταθεροποίησης τύπου gimbal ή σε λήψη ταινίας χωρίς υποβοήθηση. Η νέα λειτουργία παρακολούθησης με αφή είναι επίσης διαθέσιμη και για την εγγραφή ταινίας, επιτρέποντας της έναρξη παρακολούθησης με ένα απλό άγγιγμα του θέματος πάνω στην οθόνη. Η γρήγορη λειτουργία AF-S ενεργοποιείται όταν το κουμπί κλείστρου είναι πατημένο μέχρι τη μέση (ή με πατημένο το πλήκτρο AF-ON), για πιο εύκολο γύρισμα ταινιών σε περιστάσεις όπου οι επιτυχημένες λήψεις επιβάλλονται, όπως είναι οι γάμοι και τα ντοκιμαντέρ.

Προηγμένη ψηφιακή εγγραφή ήχου μέσω της νέας υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων

Προηγμένη ψηφιακή εγγραφή ήχου μέσω της νέας υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων

Στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (υποδοχή MI) έχει προστεθεί ψηφιακή διασύνδεση ήχου. Ο συνδυασμός με το νέο κατευθυντικό μικρόφωνο ECM-B1M ή το νέο κιτ προσαρμογέα XLR-K3M XLR προσφέρει ευκρινή εγγραφή ήχου με ελαχιστοποιημένη απώλεια ποιότητας, στέλνοντας στη φωτογραφική μηχανή ψηφιακό ηχητικό σήμα. Η ασύρματη λειτουργία χωρίς μπαταρία αυξάνει την ευελιξία της λήψης ταινίας α System.

Ευέλικτες λειτουργίες εγγραφής ταινίας

Η α7R IV πλέον επιτρέπει την αλλαγή ονόματος αρχείων ταινιών XAVC S. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε από πριν ένα πρόθεμα, για εύκολο εντοπισμό, κατά τη λήψη με πολλές φωτογραφικές μηχανές. Επιπλέον, περιλαμβάνεται η λειτουργία λήψης σε διαστήματα, για την παραγωγή ταινιών time lapse. Και επίσης διατίθεται μεγάλο εύρος λειτουργιών επαγγελματικής ροής εργασιών βίντεο, μεταξύ των οποίων η έξοδος HDMI καθαρού σήματος, ο χρονοκώδικας / bit χρήστη (TC/UB), ο έλεγχος εγγραφής, η εμφάνιση/ρύθμιση δείκτη, η λειτουργία zebra, η αργή και γρήγορη κίνηση, η ταυτόχρονη εγγραφή ταινίας proxy, η εξαγωγή στατικής εικόνας από ταινία και η υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα.

Υποστήριξη αναλογίας εικόνας 4:3 και 1:1

Υποστήριξη αναλογίας εικόνας 4:3 και 1:1

Εκτός από τις συμβατικές αναλογίες εικόνας 3:2 και 16:9, η α7R IV τώρα υποστηρίζει 4:3 και 1:1. Αυτές οι νέες ρυθμίσεις αναλογίας εικόνας προσφέρουν στους επαγγελματίες χρήστες μεγαλύτερη ποικιλία σε τύπους δεδομένων παράδοσης, που υποστηρίζονται από περισσότερα είδη πολυμέσων.

Βελτιωμένη λειτουργία αποθήκευσης των ρυθμίσεων μηχανής

Βελτιωμένη λειτουργία αποθήκευσης των ρυθμίσεων μηχανής

Τώρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε στην κάρτα μνήμης έναν εντυπωσιακά αυξημένο αριθμό ρυθμίσεων, οι οποίες μπορούν να αναγνωστούν από άλλες μηχανές του ίδιου μοντέλου. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 10 σετ ρυθμίσεων μηχανής στην κάρτα μνήμης, χάρη στη ρύθμιση λειτουργίας "Save/Load" (Αποθήκευση/Φόρτωση). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εισαγωγής των ρυθμίσεων της μηχανής στην εφαρμογή Imaging Edge Mobile, καθώς και η δυνατότητα εξαγωγής των εισηγμένων ρυθμίσεων σε άλλες μηχανές του ίδιου μοντέλου.

Δυνατότητες προσαρμογής για μέγιστη αποτελεσματικότητα

Δυνατότητες προσαρμογής για μέγιστη αποτελεσματικότητα

Χάρη στο My Dial, υπάρχει δυνατότητα αντιστοίχισης τριών σετ επιλογών μενού, από τα εμπρός και πίσω χειριστήρια και το περιστροφικό χειριστήριο. Όταν γίνεται αντιστοίχιση συχνών λειτουργιών σε αυτά τα χειριστήρια, καθίστανται άμεσα διαθέσιμα για χειρισμό με τις άκρες των δακτύλων, όσο κρατάτε πατημένο ένα προσαρμοσμένο κουμπί. 113 λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε προσαρμόσιμα κουμπιά. Μπορούν να αντιστοιχιστούν ανεξάρτητα σετ λειτουργιών για τις φωτογραφίες, τις ταινίες και την αναπαραγωγή.

Διασύνδεση μενού με δυνατότητα άμεσης προσαρμογής

Διασύνδεση μενού με δυνατότητα άμεσης προσαρμογής

Με το My Menu, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 30 συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, για άμεση ανάκληση όταν τις χρειάζεστε. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μενού που να εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες λήψης. Χάρη στις εικόνες των χειριστηρίων που έχουν προστεθεί στα προσαρμοσμένα μενού, οι σημασίες των λειτουργιών είναι ξεκάθαρες και η λειτουργία γίνεται πανεύκολη. Η οθόνη βοήθειας εμφανίζεται με το πάτημα του κουμπιού διαγραφής, κατά τη χρήση της οθόνης μενού.

Λειτουργία βαθμολογίας και ρύθμιση Image Jump (Μεταπήδηση σε εικόνα) για αποτελεσματική ταξινόμηση επί τόπου

Λειτουργία βαθμολογίας και ρύθμιση Image Jump (Μεταπήδηση σε εικόνα) για αποτελεσματική ταξινόμηση επί τόπου

Υπάρχει δυνατότητα βαθμολογίας με 1 έως 5 αστέρια στις φωτογραφίες, η οποία παραμένει στις εικόνες κατά την εισαγωγή τους στην εφαρμογή υπολογιστή Imaging Edge (Viewer) σε PC. Αυτή η λειτουργία καθώς και η λειτουργία προστασίας που αποτρέπει την ακούσια διαγραφή εικόνων μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί (η προστασία βρίσκεται από προεπιλογή στο C3). Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής βαθμολογίας και προστασίας μέσω της προβολής αναπαραγωγής εξέτασης και μπορείτε να εξετάσετε, να προστατεύσετε και να διαγράψετε ομάδες συνεχούς λήψης επί τόπου ή όταν ταξιδεύετε. Η ρύθμιση Image Jump (Μεταπήδηση σε εικόνα), που προσφέρει τη δυνατότητα μεταπήδησης μεταξύ εικόνων κατά την αναπαραγωγή σε κάθε 10/100 φωτογραφίες, και η ομαδοποιημένη προβολή εικόνων συνεχών λήψεων αποτελούν εύχρηστες λειτουργίες για γρήγορη και αποτελεσματική επισκόπηση των εικόνων.

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, τώρα με υποστήριξη μεταφοράς δεδομένων στο παρασκήνιο

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, τώρα με υποστήριξη μεταφοράς δεδομένων στο παρασκήνιο

Με αυτήν τη μηχανή, μπορείτε να επιλέξετε εικόνες που έχετε τραβήξει και να μεταφέρετε δεδομένα σε έναν καθορισμένο απομακρυσμένο διακομιστή FTP μέσω Wi-Fi (ασύρματο δίκτυο LAN). Για απόλυτη ασφάλεια, υποστηρίζεται FTPS (πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων μέσω SSL/TLS), που επιτρέπει την κρυπτογράφηση δεδομένων SSL ή TLS, για μέγιστη ασφάλεια. Καθώς η μεταφορά αρχείων μέσω FTP τώρα υποστηρίζεται ως λειτουργία παρασκηνίου, η μεταφορά αρχείων εικόνας είναι δυνατή και κατά τη διάρκεια της λήψης, και μπορείτε να καταχωρίσετε έως εννέα διακομιστές FTP εκ των προτέρων στη φωτογραφική μηχανή. Αυτές οι προηγμένες λειτουργίες αυξάνουν κι άλλο την αποτελεσματικότητα της επαγγελματικής ροής εργασιών. Εμπιστευτείτε την πιο εύκολη επιλογή εικόνας και μεταφορά με FTP μέσω της εφαρμογής Transfer & Tagging add-on, για την αποστολή αρχείων με κινητή συσκευή. Διαθέσιμο Wi-Fi 5 GHz για σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

Έξυπνη συνεργασία με κινητές συσκευές και αξεσουάρ

Έξυπνη συνεργασία με κινητές συσκευές και αξεσουάρ

Ακόμα και μετά την απενεργοποίηση της μηχανής, τα αρχεία φωτογραφίας και ταινιών που είναι αποθηκευμένα σε κάρτα μνήμης SD μπορούν να μεταφερθούν μέσω σύνδεσης Wi-Fi, αν το ρυθμίσετε εξ αρχής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile στην κινητή συσκευή σας, ενώ είναι σε σύζευξη με τη φωτογραφική μηχανή, για να επιλέξετε τις απαραίτητες εικόνες.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Ενημέρωση λογισμικού της μηχανής, του φλας και του ασύρματου τηλεχειριστηρίου, που προσθέτει τη λειτουργία ρύθμισης εξωτερικού φλας, με δυνατότητα διαμόρφωσης των ρυθμίσεων ενός συνδεδεμένου φλας ή ασύρματου τηλεχειριστηρίου (και τα δύο πωλούνται ξεχωριστά) από τη μηχανή. Οι περισσότερες ρυθμίσεις, όπως και η έξοδος φωτός, είναι προσβάσιμες από το μενού της μηχανής και οι αλλαγές φαίνονται στην οθόνη του φλας. 

Φακός

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony

Τοποθέτηση φακού

E-mount


Αισθητήρας απεικόνισης

Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 61,0 megapixel

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 62,5 megapixel

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R CMOS 35 mm (35,7 x 23,8 mm)

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής

JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.31, συμβατό με MPF Baseline), RAW (Sony ARW φορμά 2.3)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

Πλήρες καρέ 35mm L: 9504 x 6336 (60M), M: 6240 x 4160 (26M), S: 4752 x 3168 (15M) APS-C L: 6240 x 4160 (26M), M: 4752 x 3168 (15M), S: 3120 x 2080 (6,5 M)

ΜΕΓΕΘ. ΕΙΚ. (PIXEL) [4:3] 

Πλήρες καρέ 35 mm L: 8448 x 6336 (54M), M: 5552 x 4160 (23M), S: 4224 x 3168 (13M) APS-C L: 5552 x 4160 (23M), M: 4224 x 3168 (13M), S: 2768 x 2080 (5,8M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

Πλήρες καρέ 35 mm L: 9504 x 5344 (51M), M: 6240 x 3512 (22M), S: 4752 x 2672 (13M) APS-C L: 6240 x 3512 (22M), M: 4752 x 2672 (13M), S: 3120 x 1752 (5,5 M)

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (PIXEL) [1:1] 

Πλήρες καρέ 35 mm L: 6336 x 6336 (40M), M: 4160 x 4160 (17M), S: 3168 x 3168 (10M) APS-C L: 4160 x 4160 (17M), M: 3168 x 3168 (10M), S: 2080 x 2080 (4,3M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [Sweep Panorama]

-

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW και JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση [βήματα -3 έως +3], Κορεσμός [βήματα -3 έως +3], Ευκρίνεια [βήματα -5 έως +5])

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Ανενεργό, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο [1-5])

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

14bit RAW

Ναι

Ασυμπίεστο RAW

Ναι


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

Φορμά XAVC S, Φορμά AVCHD συμβατό με έκδ. 2.0

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

Εφέ εικόνας

7 είδη: Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση [βήματα -3 έως +3], Κορεσμός [βήματα -3 έως +3], Ευκρίνεια [βήματα -5 έως +5])

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Μέγεθος εικόνας (σε pixels), NTSC

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100M), 3840 x 2160 (24p, 100M), 3840 x 2160 (30p, 60M), 3840 x 2160 (24p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100M), 1920 x 1080 (120p, 60M), 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M), 1920 x 1080 (60p, 25M), 1920 x 1080 (30p, 16M), AVCHD: 1920 x 1080 (60i, 24 M, FX), 1920 x 1080 (60i, 17 M, FH)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel), PAL

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100M), 3840 x 2160 (25p, 60M), XAVC S HD:1920 x 1080 (100p, 100M), 1920 x 1080 (100p, 60M), 1920 x 1080 (50p, 50M), 1920 x 1080 (25p, 50M), 1920 x 1080 (50p, 25M), 1920 x 1080 (25p, 16M), AVCHD: 1920 x 1080 (50i, 24M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17M, FH)

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps σε λειτουργία PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1920 x 1080 (60 p, 30 p, 24 p), λειτουργία PAL: 1920 x 1080 (50 p, 25 p)

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη επιπέδου ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, Επιλογέας PAL/NTSC, Εγγραφή proxy [1280 x 720 (περίπου 9 Mbps)], TC/UB (Προεπιλογή TC / Προεπιλογή UB / Φορμά TC / Λειτουργία TC / Δημιουργία TC / Χρονοδιακόπτης εγγραφής UB), Αυτόματο αργό κλείστρο, Έλεγχος εγγραφής, Πληροφορίες HDMI καθαρού σήματος. (Επιλογή ενεργό/ανενεργό), Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Έξοδος HDMI®

3840 x 2160 (25p), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080(24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160(24p), YCbCr 4:2:2 8 bit / RGB 8 bit


Σύστημα εγγραφής

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι

Μέσα

Κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC

Υποδοχή κάρτας μνήμης

SLOT1: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II), SLOT2: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II)

Λειτουργία εγγραφής σε 2 κάρτες μνήμης

Ταυτ. εγγρ. (Φωτογραφία), Ταυτ. εγγρ. (Ταινία), Ταυτ. εγγρ. (Φωτογραφία/Ταινία), Διαχωρισμός (JPEG/RAW), Διαχωρισμός (Φωτογραφία/Ταινία), Αυτόματη εναλλαγή μέσων (Ενεργό/Ανενεργό), Αντιγραφή


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

-


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού (Θερμό λευκό / Ψυχρό λευκό / Λευκό φως ημέρας / Φως ημέρας) / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900 K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7 (57 βήματα), A7 έως B7 (29 βήματα)) / Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

Ναι (G7 έως M7, 57 βημάτων) (A7 έως B7, 29 βημάτων)

Ρύθμιση προτεραιότητας σε AWB

Ναι

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ 

Ναι (Κλείστρο πατημένο μέχρι τη μέση/ Συνεχής λήψη / Ανενεργό)

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor R CMOS

Σημείο εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: 567 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), Λειτουργία APS-C με φακό πλήρους καρέ: 325 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), Με φακό APS-C: 247 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (567 σημεία [αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης], 425 σημεία [αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης]) / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Παρακολούθηση (Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο [S/M/L] / Επέκταση ευέλικτου σημείου)

Άλλα χαρακτηριστικά

Αυτόματη εστίαση Eye-Start (μόνο με προσαρτημένο LA-EA2 ή LA-EA4 [πωλείται ξεχωριστά]), Κλείδωμα αυτόματης εστίασης [Φωτογραφίες] Άνθρωπος (Επιλογή αριστερού/δεξιού ματιού) / Ζώο, [Ταινία] Άνθρωπος (Επιλογή αριστερού/δεξιού ματιού), Μικρορρύθμιση αυτόματης εστίασης, (πωλείται ξεχωριστά) με τον LA-EA2 ή τον LA-EA4, Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αισθητήρας παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, Εναλλαγή περιοχής αυτόματης εστίασης Κ/Ο, Εγγραφή περιοχής αυτόματης εστίασης, Κύκλος σημείου εστίασης

AF Illuminator

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS)

Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

εντοπισμός φάσης


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor R CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου, Σημείου τυπική/μεγάλη, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (βήματα 1/3 EV, 1/2 EV επιλέξιμα) (με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3 EV (βήματα 1/3 EV))

Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής/Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0 ή 3,0 EV, με 9 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3 ή 1,0 EV.

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο)

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto), Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Μη αυτόματο (M), Ταινία [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Αργή και γρήγορη κίνηση [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)]

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Στατικές εικόνες: ISO 100-32000 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

Ναι

Επιλογή σκηνής

-


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), UXGA OLED

Αριθμός κουκκίδων

5.760.000 κουκκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100% Μεγέθυνση

Περίπου 0,78x (με φακό 50mm στο άπειρο, -1m-1)

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 18,5 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)

Επιλογή ρυθμού καρέ

Λειτουργία NTSC: STD 60 fps / Υψηλό 120 fps, λειτουργία PAL: STD 50 fps/ Υψηλό 100 fps

Προβολή περιεχόμενων

Οθόνη γραφικών, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα, Για εικονοσκόπιο, Απενεργοποίηση οθόνης


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκκίδες

Πάνελ αφής

Ναι

Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 107 μοίρες, κάτω περίπου 41 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

ΝΑΙ (Αυτόματα/Μη αυτόματα)

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Quick Navi

Ναι

Μεγέθυνση εστίασης

Ναι (πλήρες καρέ 35 mm: 5,9x, 11,9x APS-C: 3,9x, 7,8x)

Zebra

Ναι (επιλέξιμο επίπεδο + εμβέλεια ή χαμηλότερο όριο ως προσαρμοσμένη ρύθμιση)

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Κόκκινο/Κίτρινο/Μπλε/Λευκό)

Άλλα

Γραμμή πλέγματος (πλέγμα του κανόνα των τρίτων / τετράγωνο πλέγμα / διαγώνιο + τετράγωνο πλέγμα / απενεργοποίηση), δείκτης ταινιών (κέντρο / αναλογία εικόνας / ζώνη ασφαλείας / κάδρο καθοδήγησης)

Προβολή περιεχόμενου

Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα


Άλλα χαρακτηριστικά

PlayMemories Camera Apps™

-

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες: περίπου 2x, Ταινίες: Περίπου 1,5x (4Κ), Περίπου 2x (HD)

Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφίες): Πλήρες καρέ 35 mm: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x, ψηφιακό ζουμ (φωτογραφίες): Πλήρες καρέ 35 mm: L: περίπου 4x, M: περίπου 6,1x, S: περίπου 8x APS-C: L: περίπου 4x, M: περίπου 5,3x, S: περίπου 8x, ψηφιακό ζουμ (ταινία): Πλήρες καρέ 35 mm: APS-C περίπου 4x: περίπου 4x

Ανίχνευση προσώπου

Λειτουργίες: Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση (Ενεργό/Ανενεργό), Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης (Ενεργό/Ανενεργό), Εγγραφή Προτεραιότητα προσώπου (Ενεργό/Ανενεργό), Εγγραφή προσώπου, Μέγ. αριθμός ανιχνεύσιμων: 8 πρόσωπα

Αυτόματος χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας

-

Άλλα

Εγγραφή σε διαστήματα, Εστίαση με αφή: Ναι (Εστίαση με αφή / Επιφάνεια αφής / Παρακολούθηση με αφή), ISO AUTO Min. SS, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων, Ρύθμιση ονόματος αρχείου, Ρυθμίσεις αποθήκευσης/εισαγωγής Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, Οδηγός βοήθειας, Ρύθμιση περιοχής, Λειτουργία βιτρίνας, Λειτουργία φωτισμού βίντεο, Περιστροφή δακτυλίου ζουμ


Κλείστρο

Τύπος

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (βήματα 1/3), έως και 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/25 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/250 δευτ.

Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ON/OFF)

Αθόρυβη λήψη

Ναι (ON/OFF)


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

5,5 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)


Έλεγχος φλας

Χειρισμός

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Οριοθέτηση έκθεσης φλας

Επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0 EV.

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματο, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι

Ασύρματος χειρισμός

Ναι (Φωτεινό σήμα: Διαθέσιμο με το φλας συμπλήρωσης, τον αργό συγχρονισμό, τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας / Ασύρματο σήμα: Διαθέσιμο με το φλας συμπλήρωσης, τον συγχρονισμός οπίσθιου φλας, τον αργό συγχρονισμό, τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας)


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: μέγ. 10 fps, Υψηλή: μέγ. 8 fps, Μεσαία: μέγ. 6 fps, Χαμηλή: μέγ. 3 fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: 68 καρέ, JPEG Fine L: 68 καρέ, JPEG, RAW: 68 καρέ, RAW και JPG: 68 καρέ, RAW (ασυμπίεστα): 30 καρέ, RAW (ασυμπίεστα) και JPG: 30 καρέ

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 2 δευτ./Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης (3 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ.)/Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (Απενεργοποίηση/Καθυστέρηση 2 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 10 δευτ.)

Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

Ναι (4/16)


Αναπαραγωγή

Λήψη φωτογραφιών

Ναι

Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 23,8x, M: 15,6x, S: 11,9x), Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., Ανενεργό), Προσανατολισμός εικόνας (επιλογή από Αυτόματος/Μη αυτόματος/Ανενεργό), Παρουσίαση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/Στατικές εικόνες/AVCHD/XAVC S HD/XAVC S 4K), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Βαθμολογία, Εμφάνιση ομαδοποίησης συνεχούς λήψης


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Υποδοχή multi / micro USB

Ναι

NFC™

Ναι (Συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3) Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ασύρματο δίκτυο LAN (ενσωματωμένο)

Συμβατότητα με Wi-Fi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (ζώνη 2,4 GHz / 5 GHz), Προβολή σε smartphone, Τηλεχειρισμός μέσω smartphone, Αποστολή σε υπολογιστή, Προβολή σε τηλεόραση

Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI (τύπου D), BRAVIA Sync (χειριστήριο για HDMI), PhotoTV HD, έξοδος ταινίας 4Κ / αναπαραγωγή φωτογραφιών 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι (με ψηφιακή διασύνδεση ήχου)

Υποδοχή αξεσουάρ με αυτόμ. κλείδωμα

-

Έξυπνος ακροδέκτης αξεσουάρ 2

-

Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Τερματικό DC IN

-

Υποδοχή Sync

Ναι

Τερματικό ακουστικών

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

Ναι

Τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Ναι

Τερματικό LAN

-


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό 

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος κάμερας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση (Σώμα: 3 προεπιλογές / Κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές), My Menu, Ρυθμίσεις My Dial, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης


Αντιστάθμιση φακού

Ρύθμιση

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 530 λήψεις (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 670 λήψεις (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Περίπου 90 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 105 λεπτά (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Περίπου 160 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 170 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι (Διαθέσιμο με ακροδέκτη Multi/Micro USB ή ακροδέκτη USB Type-C)

Κατανάλωση ρεύματος με το Εικονοσκόπιο

Στατικές εικόνες: Περίπου 3,7 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS), Ταινίες: Περίπου 6,2 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS)

Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

Στατικές εικόνες: Περίπου 2,9 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS), Ταινίες: Περίπου 5,8 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS)

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι (Διαθέσιμο με ακροδέκτη Multi/Micro USB ή ακροδέκτη USB Type-C)


Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας

32 - 104 βαθμοί F/0 - 40 βαθμοί C


Μέγεθος και βάρος

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Περίπου 665 g / 1lb 7,5 oz

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 128,9 mm x 96,4 mm x 77,5 mm, Περίπου 128,9 mm x 96,4 mm x 67,3 mm (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ) / Περίπου 5 1/8 x 3 7/8 x 3 1/8 ίντσες, Περίπου 5 1/8 x 3 7/8 x 2 3/4 ίντσες (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ)    


Brand :
Sony
Megapixels :
61,0MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
Περίπου 665 g / 1lb 7,5 oz
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
Περίπου 128,9 mm x 96,4 mm x 77,5 mm, Περίπου 128,9 mm x 96,4 mm x 67,3 mm (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ) / Περίπου 5 1/8 x 3 7/8 x 3 1/8 ίντσες, Περίπου 5 1/8 x 3 7/8 x 2 3/4 ίντσες (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ)
5754654696230
3.999,00 
3.599,00 
Κερδίζετε: 400,00 €
Σε απόθεμα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Με πιστωτική κάρτα από 104,97 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1799.5 €
3 Άτοκες 1199.67 €
4 Άτοκες 899.75 €
5 Άτοκες 719.8 €
6 Άτοκες 599.83 €
7 Άτοκες 514.14 €
8 Άτοκες 449.88 €
9 Άτοκες 399.89 €
10 Άτοκες 359.9 €
11 Άτοκες 327.18 €
12 Άτοκες 299.92 €
13 Άτοκες 276.85 €
14 Άτοκες 257.07 €
15 Άτοκες 239.93 €
16 Άτοκες 224.94 €
17 Άτοκες 211.71 €
18 Άτοκες 199.94 €
19 Άτοκες 189.42 €
20 Άτοκες 179.95 €
21 Άτοκες 171.38 €
22 Άτοκες 163.59 €
23 Άτοκες 156.48 €
24 Άτοκες 149.96 €
25 Έντοκες 151.16 €
26 Έντοκες 145.34 €
27 Έντοκες 139.96 €
28 Έντοκες 134.96 €
29 Έντοκες 130.31 €
30 Έντοκες 125.97 €
31 Έντοκες 121.9 €
32 Έντοκες 118.09 €
33 Έντοκες 114.51 €
34 Έντοκες 111.15 €
35 Έντοκες 107.97 €
36 Έντοκες 104.97 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη