ILCE-7CL:Το πιο μικρό και ελαφρύ σύστημα full-frame στον κόσμο 

Το πιο μικρό και ελαφρύ σύστημα full-frame στον κόσμο 

Παρουσιάζουμε το μικρότερο και ελαφρύτερο ψηφιακό σύστημα full-frame εναλλάξιμων φακών, με ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας (με φακό FE 28-60 mm F4-5.6). Χωρίς να μειώνεται η απόδοση μια μηχανής full-frame, η διάταξη των στοιχείων, η δομή του σώματος και οι εσωτερικοί μηχανισμοί έχουν εντελώς νέα σχεδίαση. Η λειτουργικότητα και η αντοχή έχουν βελτιστοποιηθεί και έχουν ενταχθεί σε ένα σώμα κατά περίπου 19% μικρότερο σε όγκο και 22% πιο ελαφρύ από της α7 III, σε μόλις 509 γραμμάρια.

Εκφραστικότητα δυνατή μόνο με αισθητήρα full-frame

Εκφραστικότητα δυνατή μόνο με αισθητήρα full-frame

Ο αισθητήρας εικόνας full-frame 35 mm είναι περίπου 30 φορές μεγαλύτερος από έναν αισθητήρα smartphone τύπου 1/2,3 και 2,3 μεγαλύτερος από έναν αισθητήρα APS-C. Αποτυπώνοντας σημαντικά περισσότερο φως, ανοίγει νέους ορίζοντες δημιουργικότητας, με μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, λιγότερο θόρυβο και υψηλότερη ανάλυση. Σε συνδυασμό με έναν φωτεινό (μεγάλου διαφράγματος) φακό full-frame, υπάρχει δυνατότητα βαθιάς αποεστίασης φόντου (bokeh), με χρήση ρηχού βάθους πεδίου.

Καταγράψτε πιστά αυτό που βλέπετε

Καταγράψτε πιστά αυτό που βλέπετε

Ο αισθητήρας Exmor R™ CMOS με οπίσθιο φωτισμό και το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ συνεργάζονται πολύ καλά. Τα extra-large pixel του αισθητήρα full-frame των 24,2 megapixel συγκεντρώνουν περισσότερο φως, για ευρύ δυναμικό εύρος 15 στοπ και πιο ομαλές διαβαθμίσεις από τις σκιές στα φωτεινά σημεία. Η εξαιρετική ανάλυση στο θέμα και ο μειωμένος θόρυβος συνδυάζονται με αναπαραγωγή χρωμάτων ακριβείας, για όμορφα ρεαλιστικούς τόνους επιδερμίδας και φυσικές υφές.

Εντυπωσιακή αποεστίαση φόντου (bokeh) από έναν αισθητήρα full-frame

Εντυπωσιακή αποεστίαση φόντου (bokeh) από έναν αισθητήρα full-frame

Η αποεστίαση φόντου (bokeh) είναι η επιλεκτική εστίαση με θολωμένο φόντο, που κάνει το θέμα να ξεχωρίζει. Τα πορτραίτα ή τα κοντινά πλάνα βελτιώνονται, αποκτώντας νέο νόημα και βάθος. Η α7C με τον αισθητήρα full-frame μπορεί να πετύχει bokeh εκεί που μια μηχανή με μικρότερου μεγέθους αισθητήρα και με φακό με ίδιο f-stop ίσως να μην μπορούσε. Σε συνδυασμό με τους πάνω από 50 διαθέσιμου φακούς Sony, η α7C γίνεται μια εξαιρετική επιλογή για δημιουργική σύνθεση φωτογραφίας και δημιουργία ταινιών.

Εντυπωσιακές εικόνες σε χαμηλό φως

Εντυπωσιακές εικόνες σε χαμηλό φως

Με μεγάλο μέγεθος pixel, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε υψηλές ταχύτητες κλείστρου, η μηχανή βγάζει όμορφες φωτογραφίες με χαμηλό θόρυβο, ακόμα και σε εύρος υψηλής ευαισθησίας. Το τυπικό ISO είναι από 100 έως ISO 51200 (με δυνατότητα επέκτασης από ISO 50 έως ISO 204800). Η μείωση θορύβου έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο συνηθισμένο μεσαίο εύρος ευαισθησίας, για να αποκαλύπτει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες στις σκιές.

Εκφραστείτε με φακούς E-mount

Εκφραστείτε με φακούς E-mount

Πάνω από 50 φακοί E-mount της Sony υποστηρίζουν ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνικής έκφρασης, ενώ ο αισθητήρας full-frame σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες των φακών Sony. Από ευρείες γωνίες, μέχρι βελτιωμένα εφέ δημιουργικής έκφρασης στους τηλεφακούς, η full-frame α7C προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες.

Το σύστημα που στηρίζει τις εικόνες σας

Το σύστημα που στηρίζει τις εικόνες σας

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία της Sony στις τεχνολογίες απεικόνισης. Επεξεργάζεται εικόνες με το σύστημα LSI εμπρόσθιου άκρου σε έξοδο δεδομένων RAW 16 bit και 14 bit, για πιο πλούσιες και πιο φυσικές διαβαθμίσεις, ακόμα και σε λειτουργία συνεχούς λήψης ή αθόρυβη λειτουργία. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα Sony, προσφέρει εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, μείωση θορύβου και απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. 

Λήψη ευκρινών εικόνων χωρίς κραδασμούς

Λήψη ευκρινών εικόνων χωρίς κραδασμούς

Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων σάς επιτρέπει να κάνετε ζουμ, να τραβάτε κοντινά πλάνα και να αποτυπώνετε νυχτερινές σκηνές με μεγαλύτερη καθαρότητα. Η αντιστάθμιση ισοδυναμεί με υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου κατά 5 βήματα. [1] Πρόνευση [2] Εκτροπή: για μεγάλες εστιακές αποστάσεις [3] Οριζόντια [4] Κάθετα: για πλευρική / πάνω-κάτω σε κοντινές λήψεις και macro, [5] Κύλιση: για περιστροφή σε μεγάλους χρόνους έκθεσης

Κρατήστε την εστίαση, παντού και πάντα 

Κρατήστε την εστίαση, παντού και πάντα 

Η αυτόματη εστίαση έχει βελτιωθεί με την εφαρμογή των τεχνολογικών εξελίξεων της α9, όπως της μοναδικής τεχνολογίας 4D FOCUS για σταθερή παρακολούθηση ευρείας περιοχής και πολύ υψηλής ταχύτητας. Με αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 693 σημείων και με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων, ο αισθητήρας παρέχει ευρεία και υψηλής πυκνότητας αυτόματη εστίαση που καλύπτει περίπου το 93% της εικόνας. 

Συνεχής εστίαση σε κινούμενα θέματα

Συνεχής εστίαση σε κινούμενα θέματα

Κατά την παρακολούθηση ενός γρήγορα κινούμενου θέματος, η μηχανή χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη λειτουργία Real-time Tracking με τεχνητή νοημοσύνη. Αυτός ο αλγόριθμος αναγνώρισης θέματος αξιοποιεί το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα), την απόσταση θέματος (βάθος) και τις πληροφορίες προσώπου/ματιού για να αναγνωρίζει και να παρακολουθεί το θέμα σας.

Αποτυπώστε τα μάτια για να πετύχετε τη λήψη

Αποτυπώστε τα μάτια για να πετύχετε τη λήψη

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο αναδεικνύει την τεχνολογία ταχύτητας και τεχνητής νοημοσύνης της Sony. Τόσο σε στατικές εικόνες όσο και σε ταινίες, όταν ένα πρόσωπο είναι μερικώς κρυμμένο, κοιτάζει κάτω ή φωτίζεται από πίσω η εστίαση παραμένει στα μάτια του θέματος, για αξιόπιστα εντυπωσιακά πορτραίτα. Υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες αυτόματης εστίασης και όταν η ρύθμιση [Face/Eye Priority in AF] (λειτουργία προτεραιότητας προσώπου/ματιού σε αυτόματη εστίαση) είναι στο ON (Ενεργή), μπορεί να ενεργοποιηθεί με τρεις τρόπους: προσαρμοσμένο κουμπί, πάτημα κλείστρου μέχρι τη μέση ή κουμπί AF-ON. 

Εστίαση λήψης και σε μάτια ζώων

Εστίαση λήψης και σε μάτια ζώων

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι της α7C υποστηρίζουν τη λήψη στατικών εικόνων με Real-time Eye AF στα μάτια ζώων. Η εστίαση στα μάτια, αντί για τη μύτη ή τα μουστάκια θα αυξήσει κατά πολύ την επιτυχημένη αποτύπωση εικόνων ζώων, από αγαπημένα κατοικίδια έως και απρόβλεπτη άγρια ζωή. Η παρακολούθηση συνεχίζει μέχρι το θέμα να μπει μερικώς σε σκιά ή να αλλάξει ο προσανατολισμός της μηχανής σας.

Ενεργοποιήστε το Real-time Tracking οποιαδήποτε στιγμή, με το κουμπί AF-ON

Ενεργοποιήστε το Real-time Tracking οποιαδήποτε στιγμή, με το κουμπί AF-ON

Στις λειτουργίες εστίασης AF-S, AF-A, AF-C ή DMF, το Real-time Tracking πλέον ενεργοποιείται με το κουμπί AF-ON. Είναι ένας εύχρηστος τρόπος φωτογράφισης κινούμενων θεμάτων, ακόμα και με τη λειτουργία εστίασης ρυθμισμένη σε AF-S. Η δυνατότητα ενεργοποίησης του Real-time Tracking οποιαδήποτε στιγμή μόνο με ένα πάτημα του αντίχειρα στις λειτουργίες αυτόματης εστίασης αυξάνει τις δυνατότητες λήψης.

Πανεύκολος χειρισμός και προβολή αφής 

Πανεύκολος χειρισμός και προβολή αφής 

Κατά τη χρήση του Real-time Tracking κ.λπ., η αυτόματη εστίαση ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα στην οθόνη LCD, τόσο για στατικές εικόνες όσο και για ταινίες. Το άγγιγμα της οθόνης LCD κατόπιν επιλογής συγκεκριμένων ρυθμίσεων όπως αυτή, επιτρέπει τον πανεύκολο χειρισμό της αυτόματης εστίασης. Όταν δεν χρησιμοποιείται AF, μπορείτε να ελέγξετε την εστίαση με μια γρήγορη ματιά στην οθόνη LCD. Σε λειτουργία DMF ή μη αυτόματης εστίασης (MF), εμφανίζεται μια δυνατότητα τονισμού περιγραμμάτων που επισημαίνει με χρώμα την περιοχή της πιο ακριβούς εστίασης, για να προσαρμόσει το σημείο εστίασης. Επιλέξτε από τέσσερα χρώματα τονισμού, για καλύτερη ορατότητα ή αντίθεση. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν απαιτείται εστίαση ακριβείας, όπως κατά τη λήψη με φακό macro.

Μη χάσετε την καλύτερη λήψη ενός κινούμενου θέματος

Μη χάσετε την καλύτερη λήψη ενός κινούμενου θέματος

Η α7C έχει δυνατότητα συνεχούς λήψης σε έως και 10 fps, με παρακολούθηση AF/AE, και έως 8 fps σε λειτουργία ζωντανής προβολής, για τη διατήρηση της εστίασης σε κινούμενο θέμα και τη λήψη στιγμών με ακρίβεια. Όταν συνδυάζεται με αθόρυβη λήψη σε έως και 10 fps, υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφισης σε περιβάλλοντα ευαίσθητα στους κραδασμούς ή λήψης μωρών ή κατοικίδιων σε κίνηση, χωρίς να τα ενοχλούν οι ήχοι του κλείστρου.

Αυτόματη εστίαση που λειτουργεί κι όταν πέφτει το σκοτάδι 

Αυτόματη εστίαση που λειτουργεί κι όταν πέφτει το σκοτάδι 

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι συμβάλλουν στην υψηλή ακρίβεια αυτόματης εστίασης και μέτρησης απόστασης, ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού έως EV-4 στη λειτουργία AF-S, για λήψεις με αυτόματη εστίαση ακριβείας, ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές.

Ταινίες 4K υψηλότερου επιπέδου 

Ταινίες 4K υψηλότερου επιπέδου 

Απολαύστε τη λήψη ταινιών με τον έλεγχο βάθους πεδίου, την όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh) και τις ευκρινείς σκηνές χαμηλού φωτισμού, που είναι δυνατές μόνο με αισθητήρα full-frame. Η α7C τραβάει σε 4K (QFHD: 840×2160) χρησιμοποιώντας πλήρη ανάγνωση pixel και υπερδειγματοληψία 6K, για εξαιρετική λεπτομέρεια με ελάχιστο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα.

Προφίλ λήψης ταινιών για εκφραστική δημιουργία

Προφίλ λήψης ταινιών για εκφραστική δημιουργία

Με τα προφίλ γάμμα S-Log3 μπορείτε να αποτυπώσετε το πλήρες δυναμικό εύρος μια σκηνής, με έως και 14 στοπ, για πλούσιες λεπτομέρειες και διαβαθμίσεις τόσο στις σκιές όσο και στα φωτεινά σημεία, στο στάδιο του post-production. Εναλλακτικά, η λειτουργία HLG (Hybrid Log-Gamma) επιτρέπει την άμεση αναπαραγωγή και επεξεργασία ταινιών HDR. Επιπλέον, η α7C διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις προφίλ εικόνας, για περισσότερες επιλογές κινηματογράφησης.

Εφέ υψηλής ταχύτητας, αργής κίνησης εντός της μηχανής

Εφέ υψηλής ταχύτητας, αργής κίνησης εντός της μηχανής

Είναι εύκολη η δημιουργία ταινιών από τη μηχανή σε ρυθμό καρέ από 1 έως 120/100 fps, για γρήγορη κίνηση έως x60 και αργή κίνηση x5, σε ανάλυση Full HD. Μετατρέψτε εύκολα τη συνηθισμένη κίνηση σε ξεχωριστή καλλιτεχνική δημιουργία, για να προσθέσετε ένταση και συναίσθημα στις ταινίες σας.

Σχεδιασμένη για παραγωγή ταινιών

Σχεδιασμένη για παραγωγή ταινιών

Το κουμπί MOVIE μετακινήθηκε στο πάνω μέρος, για πιο εύκολη χρήση κατά τη λήψη σε διαφορετικές γωνίες, όπως από το ύψος της μέσης, καθώς και για λήψεις selfie ή vlogging. Επιπλέον, η α7C κωδικοποιεί τον κάθετο προσανατολισμό στα μεταδεδομένα, και έτσι, μετά την αποστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από smartphone, το νέο δημοφιλές κάθετο φορμά ταινίας αναπαράγεται σωστά, εξαλείφοντας την ανάγκη για επεξεργασία σε PC.

Καθαρή ψηφιακή εγγραφή ήχου

Καθαρή ψηφιακή εγγραφή ήχου

Η α7C υποστηρίζει ψηφιακή διασύνδεση ήχου μέσω της υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων (MI). Ένα ψηφιακό μικρόφωνο, όπως το ECM-B1M Shotgun ή το κιτ προσαρμογέα XLR-K3M XLR παρέχουν καθαρό ψηφιακό ήχο για κάθε είδους εγγραφή ταινίας, βελτιώνοντας τον ήχο, ώστε να ταιριάζει με την εικόνα. Όπως και με άλλα εξαρτήματα υποδοχής MI, δεν χρειάζονται καλώδια ή μπαταρίες, για ανεμπόδιστη δημιουργία ταινιών.

Διευρυμένες δυνατότητες δημιουργίας βίντεο

Διευρυμένες δυνατότητες δημιουργίας βίντεο

Το εξωτερικό μικρόφωνο και οι υποδοχές ακουστικών σάς βοηθάνε να προσαρμόσετε τη διαδικασία λήψης ταινίας. Το βύσμα μικροφώνου υποστηρίζει υψηλής ποιότητας ακουστικά για καταγραφή ήχου ακριβείας και η χρονομέτρηση εξόδου ήχου μπορεί να ρυθμιστεί στο "Live" (Ζωντανά) για βέλτιστη παρακολούθηση ήχου ή στο "Lip Sync" (Συγχρονισμός χειλιών) για τον συγχρονισμό των εξόδων βίντεο και ήχου. Μπορείς να συνδέσεις μια μεγάλη ποικιλία εξωτερικών μικροφώνων στην είσοδο του μικροφώνου, για υπέροχο ήχο από διάφορα περιβάλλοντα. 

Εύκολο vlogging με λαβή λήψης χωρίς καλώδια

Εύκολο vlogging με λαβή λήψης χωρίς καλώδια

Η μικρή και ελαφριά α7C είναι ιδανική για υψηλής ποιότητας λήψεις για ταξίδια και vlog. Για εύκολες λήψεις με το ένα χέρι, η λαβή GP-VPT2BT με ασύρματη σύνδεση Bluetooth® έχει τις βασικές ρυθμίσεις της μηχανής όπως το ζουμ, την εγγραφή και το κλείστρο σε σημείο που να τις φτάνετε εύκολα, και επιπλέον, μετατρέπεται σε μίνι τρίποδο. Συνδυάστε τη με το μικρόφωνο ECM-B1M και θα έχετε ένα μικρών διαστάσεων σύστημα vlogging, χωρίς καλώδια.

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Οι περισσότερες ρυθμίσεις, όπως και η έξοδος φωτός, ενός προσαρτημένου συμβατού φλας ή ενός αυτόματου τηλεχειριστήριου, (και τα δύο πωλούνται ξεχωριστά) ελέγχονται από το μενού της μηχανής και οι αλλαγές εμφανίζονται στην οθόνη του φλας. Με συμβατές μονάδες φλας, μια νέα λειτουργία ισορροπίας λευκού που είναι συνδεδεμένη στο σύστημα ανίχνευσης προσώπου της μηχανής επιτυγχάνει φυσικό χρώμα στον τόνο του ανθρώπινου προσώπου, αναλύοντας τον φωτισμό του προσώπου του θέματος τόσο από το φλας όσο και από το περιβάλλον.

Κοινοποίηση με Wi-Fi® 

Κοινοποίηση με Wi-Fi® 

Το Wi-Fi® (2,4 GHz ή 5 GHz) προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης λήψης με τις εφαρμογές Imaging Edge™ Desktop και Imaging Edge Mobile™, για καλλιτεχνικές λήψεις, προεπισκοπήση, έλεγχο και μεταφορά σε PC και κινητές συσκευές, για selfie από μακριά. Μετά τη λήψη, μπορείτε γρήγορα να αποθηκεύσετε ή να κοινοποιήσετε εικόνες σε ολόκληρο τον κόσμο, με σύζευξη με smartphone ή tablet. Επίσης, είναι δυνατή η μεταφορά αρχείων στατικών εικόνων μέσω FTP, ακόμα και κατά τη διάρκεια της λήψης.

Φωτεινή και εύχρηστη οθόνη LCD

Φωτεινή και εύχρηστη οθόνη LCD

Η οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών είναι εύχρηστη, ανοίγει από το πλάι και περιστρέφεται 176° οριζόντια και 270° κάθετα. Η μεγάλη οθόνη περίπου 921 χιλιάδων κουκίδων είναι ευαίσθητη στην αφή και προσφέρει μέγιστη ορατότητα, ακόμα και σε έντονο φυσικό φως. Μπορείτε να καδράρετε τη λήψη ή τη selfie σας σχεδόν από οποιαδήποτε θέση και γωνία, τόσο για φωτογραφίες όσο και για ταινίες. Υποστηρίζει παρακολούθηση με αφή, εστίαση με αφή και κλείστρο αφής.

Εικονοσκόπιο για φωτογραφία στατικής εικόνας

Εικονοσκόπιο για φωτογραφία στατικής εικόνας

Χάρη στο κατάλληλα εξοπλισμένο εικονοσκόπιο, παρά το μικρό σώμα της, η προβολή εικόνας είναι ευκρινής σε κάθε είδους περιβάλλον. Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ 2,35 εκατομμυρίων κουκκίδων επιτυγχάνει υψηλή αντίθεση και πιστή αναπαραγωγή τόνων, για θέματα με πλούσιες μικρές λεπτομέρειες. Για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη, το κράτημα και το σχήμα της λαβής έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται ούτε το μέγεθος ούτε η ευκολία χρήσης.

Μικρή και ελαφριά, αλλά ανθεκτική και αξιόπιστη

Μικρή και ελαφριά, αλλά ανθεκτική και αξιόπιστη

Το κράμα μαγνησίου που χρησιμοποιείται στο πάνω, μπροστινό και πίσω κάλυμμα ενισχύει την αντοχή του σώματος. Τα μέρη και οι εσωτερικές δομές της μηχανής α7C βελτιώθηκαν προσεκτικά, ώστε να μειωθεί το μέγεθος και το βάρος της. Από τη μία, η δομή monocoque με μοτίβο εμπνευσμένο από τη σχεδίαση αεροσκαφών βοηθάει να μειωθεί το βάρος, αυξάνοντας ταυτόχρονα την αντοχή και δημιουργώντας ένα ελαφρύ σώμα μηχανής, με αντοχή και ευελιξία. Και από την άλλη, το σχήμα είναι πάρα πολύ εργονομικό και επίσης στεγανοποιημένο από τη σκόνη και την υγρασία, για άνετη και αξιόπιστη λήψη σε μεγάλο εύρος συνθηκών.

Περισσότερες φωτογραφίες και μεγαλύτερη διάρκεια λήψης

Περισσότερες φωτογραφίες και μεγαλύτερη διάρκεια λήψης

Παρά τις μικρές διαστάσεις σώματος, η μπαταρία NP-FZ100 παρέχει ισχύ για λήψη του κορυφαίου στην αγορά αριθμού των 740 εικόνων με πλήρη φόρτιση, όταν χρησιμοποιείται η οθόνη LCD ή των 680 με τη χρήση εικονοσκόπιου. Επίσης, υποστηρίζει τη λήψη 215 λεπτών βιντεοσκόπησης ταινίας χωρίς διάλειμμα, με χρήση οθόνης LCD. Επιπλέον, η θύρα USB Type-C® AC, προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης από τροφοδοτικό AC ή powerbank, κατά τη διάρκεια της λήψης, για απεριόριστες δυνατότητες.

Imaging Edge

Imaging Edge

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. Επιλέξτε "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Movie Edit add-on και Imaging Edge Mobile

Movie Edit add-on και Imaging Edge Mobile

Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi® και τις εφαρμογές Imaging Edge Mobile σε κινητή συσκευή, υπάρχει δυνατότητα ασύρματου χειρισμού του κλείστρου της μηχανής και έναρξης και λήξης της εγγραφής ταινίας. Οι εικόνες και οι ταινίες 4K επίσης μπορούν να σταλούν σε συσκευή, για εύκολη κοινοποίηση. Και με τη χρήση του Movie Edit add-on στην α7C, η λήψη ταινιών με το χέρι σταθεροποιείται αυτόματα, για ομαλή κίνηση σαν να υπάρχει gimbal, απευθείας από το smartphone.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα βραβευμένο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, που παρέχει υψηλής ποιότητας εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση των αρχείων εικόνων και ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας. Το Capture One Pro (for Sony) είναι διαθέσιμο για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μετάδοση αρχείων

Φακός

Τοποθέτηση φακού

E-mount


Αισθητήρας απεικόνισης

Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 24,2 megapixel


Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 25,3 megapixel


Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας full-frame Exmor R CMOS 35 mm (35,6 x 23,8mm)


Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Ναι (Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας)


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής

JPEG (συμμόρφωση με DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ.2.32, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3)


Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

Full-frame 35 mm L: 6000 x 4000 (24 εκατομ.), M: 3936 x 2624 (10 εκατομ.), S: 3008 x 2000 (6,0 εκατομ.), APS-C L: 3936 x 2624 (10 εκατομ.), M: 3008 x 2000 (6,0 εκατομ.), S: 1968 x 1312 (2,6 εκατομ.)


ΜΕΓΕΘ. ΕΙΚ. (PIXEL) [4:3] 

Full-frame 35 mm L: 5328 x 4000 (21 εκατομ.), M: 3488 x 2624 (9,2 εκατομ.), S: 2656 x 2000 (5,3 εκατομ.), APS-C L: 3488 x 2624 (9,2 εκατομ.), M: 2656 x 2000 (5,3 εκατομ.), S: 1744 x 1312 (2,3 εκατομ.)


Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

Full-frame 35 mm L: 6000 x 3376 (20 εκατομ.), M: 3936 x 2216 (8,7 εκατομ.), S: 3008 x 1688 (5,1 εκατομ.), APS-C L: 3936 x 2216 (8,7 εκατομ.), M: 3008 x 1688 (5,1 εκατομ.), S: 1968 x 1112 (2,2 εκατομ.).


ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (PIXEL) [1:1] 

Full-frame 35 mm L: 4000 x 4000 (16 εκατομ), M: 2624 x 2624 (6,9 εκατομ.), S: 2000 x 2000 (4,0 εκατομ.), APS-C L: 2624 x 2624 (6,9 εκατομ.), M: 2000 x 2000 (4,0 εκατομ.), S: 1312 x 1312 (1,7 εκατομ.)


Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW (Συμπιεσμένο / Ασυμπίεστο), JPEG (Extra fine / Fine / Standard), RAW και JPEG


Εφέ εικόνας

8 τύποι: Toy Camera (Normal / Cool / Warm / Green / Magenta), Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση (Χρώμα, Α/Μ), Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα (R/G/B/Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Φθινοπωρινά φύλλα; Ασπρόμαυρο, Λευκό, Σέπια, Style Box (1-6)


Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΦΟΣ

-


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους, Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος


Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


14bit RAW

Ναι


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

XAVC S


Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264


Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM 2 καν.


Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


Εφέ εικόνας

7 τύποι: Toy Camera (Normal / Cool / Warm / Green / Magenta), Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση (Χρώμα, Α/Μ), Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα (R/G/B/Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Φθινοπωρινά φύλλα; Ασπρόμαυρο, Λευκό, Σέπια, Style Box (1-6)


Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΦΟΣ

-


ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 30 p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 24 p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 25 p (100 Mbps / 60 Mbps)


ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8bit, NTSC) (Περίπου) 120p (100 Mbps / 60 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 60 p (50 Mbps / 25 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 30 p (50 Mbps / 16 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 24 p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 100 p (100 Mbps / 60 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 50 p (50 Mbps / 25 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 25 p (50 Mbps / 16 Mbps)


ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, λειτουργία PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps


Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, επιλογέας PAL/NTSC, TC/UB, Αυτόματο αργό κλείστρο, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα


Σύστημα εγγραφής

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι


Μέσα

Κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ)


Υποδοχή κάρτας μνήμης

Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II)


Λειτουργία εγγραφής σε 2 κάρτες μνήμης

-Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργή/Ανενεργή, διαθέσιμη σε ταχύτητες κλείστρου άνω του 1 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική/Χαμηλή/Ανενεργή


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) & φίλτρο χρώματος / Προσαρμοσμένη


ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ 

Ναι (Κλείστρο πατημένο μέχρι τη μέση / Συνεχής λήψη / Ανενεργό)


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor R CMOS


Σημείο εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: 693 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) λειτουργία APS-C με φακό FF: 299 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) με φακό APS-C: 221 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-4 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2,0)


Λειτουργία εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρεία/Ζωνοβαρής/Κεντροβαρής/Ευέλικτου σημείου/Επέκταση ευέλικτου σημείου/Παρακολούθηση


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

[Στατικές εικόνες] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο, [Ταινία] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού)


Άλλα χαρακτηριστικά

Αυτόματη εστίαση Eye-Start [μόνο με προσαρτημένο το LA-EA2 ή το LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά)], Μικρορρύθμιση αυτόματης εστίασης [με LA-EA2 ή LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά)], Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αισθητήρας παρακολούθησης αυτόματης εστίασης (Στατικές), Ευαισθησία αλλαγής θέματος AF (Ταινία), Ταχύτητα μετάβασης AF (Ταινία), Εναλλαγή περιοχής αυτόματης εστίασης Κ/Ο, Εγγραφή περιοχής αυτόματης εστίασης, Κύκλος σημείου εστίασης


AF Illuminator

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)


Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό OSS FE 28-70 mm F3,5-5,6)


Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

Εντοπισμός φάσης


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών


Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor R CMOS


Ευαισθησία μέτρησης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου (Τυπική/Μεγάλη), Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (βήματα 1/3 EV, 1/2 EV επιλέξιμα) [με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3 EV (βήματα 1/3 EV)]


Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5/9 καρέ. (Φωτισμός περιβάλλοντος, Φως φλας)


Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. (Ενεργό/Ανενεργό/Αυτόματο)


Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto), Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Μη αυτόματο (M), Ταινία [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Αργή και γρήγορη κίνηση [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)]


Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Στατικές εικόνες: ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO από ISO 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες αντίστοιχες με ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο)


Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

Ναι


Επιλογή σκηνής

-


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 1,0 cm (τύπου 0,39) (XGA OLED)


Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες


Κάλυψη πεδίου

100%


Μεγέθυνση

Περίπου x0,59 (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-1)


Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1


Σημείο ματιού

Περίπου 20mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 17,5mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1m-1 (πρότυπο CIPA)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ

Ιστόγραμμα, Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Γραμμή πλέγματος, Έλεγχος εστίασης, Peaking στη μεγέθυνση εστίασης, Ζέβρα, Δείκτης ταινιών, Για εικονοσκόπιο, Απενεργοποίηση οθόνης


Επιλογή ρυθμού καρέ

Λειτουργία NTSC: STD 60 fps / Υψηλό 120 fps, λειτουργία PAL: STD 50 fps/ Υψηλό 100 fps


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)


Αριθμός κουκκίδων

921.600 κουκίδες


Πάνελ αφής

Ναι (Κλείστρο αφής / Εστίαση με αφή / Επιφάνεια αφής / Παρακολούθηση με αφή)


Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather


Ρυθμιζόμενη γωνία

Γωνία ανοίγματος: περίπου 176 μοίρες, Γωνία περιστροφής: περίπου 270 μοίρες


Μεγέθυνση εστίασης

Ναι, Λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης (full-frame 35 mm: x5,9 / x11,7, APS-C: x3,8 / x7,7)


Άλλα χαρακτηριστικά

PlayMemories Camera Apps™

-


Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες: Περίπου 2x, Ταινίες: Περίπου 1,5x (4Κ), Περίπου 2x (HD)


Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (Στατικές εικόνες): full-frame 35 mm: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x / APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x, Ψηφιακό ζουμ (Στατικές εικόνες): πλήρους καρέ 35 mm: L: περίπου 4x, M: περίπου 6,1x, S: περίπου 8x, APS-C: L: περίπου 4x, M: περίπου 5,2x, S: περίπου 8x, Ψηφιακό ζουμ (ταινία): full-frame 35 mm: περίπου 4x, APS-C: περίπου 4x


Ανίχνευση προσώπου

Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση, Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης, Προτεραιότητα προσώπων


Αυτόματος χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας

-


Άλλα

Εγγραφή σε διαστήματα, ISO AUTO Min. SS, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων, Ρύθμιση ονόματος αρχείου, Οδηγός βοήθειας, Λειτουργία φωτισμού βίντεο, Περιστροφή δακτυλίου ζουμ


Κλείστρο

Τύπος

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου


Τύπος κλείστρου

Μηχανικό κλείστρο / Ηλεκτρονικό κλείστρο


Ταχύτητα κλείστρου

Φωτογραφία: Μηχανικό κλείστρο: 1/4000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ηλεκτρονικό κλείστρο: 1/8000 έως 30 δευτ., Ταινίες (λειτουργία NTSC): 1/4000 έως 1/4 (βήματα 1/3) έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου), ταινίες (λειτουργία PAL): 1/4000 έως 1/4 (βήματα 1/3), έως και 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/25 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)


Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/160 sec.


Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι


Αθόρυβη λήψη

Ναι (ON/OFF)


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)


Εφέ αντιστάθμισης

5 βήματα (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή. Με τοποθετημένο φακό Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA. Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης ανενεργή.)


Έλεγχος φλας

Τύπος

-


Αριθμός οδηγού

-


Κάλυψη φλας

-


Χειρισμός

Προ-φλας TTL[[F_DI0181]]


Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)


Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματο, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας


Χρόνος ανακύκλωσης

-


Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής


Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι


Ασύρματος χειρισμός

Ναι (Σήμα φωτός: Διατίθεται με Φλας συμπλήρωσης, Αργό συγχρονισμό, Συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας / Ασύρματο σήμα: Διατίθεται με Φλας συμπλήρωσης, Συγχρονισμό οπίσθιου φλας, Αργό συγχρονισμό, Συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας)


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Συνεχής λήψη: Hi+: 10 fps, Υψηλό: 8 fps, Μεσαίο: 6 fps, Χαμηλό: 3 fps


Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: πάνω από 215 καρέ, JPEG Fine L: πάνω από 223 καρέ, JPEG Standard L: πάνω από 223 καρέ, RAW: πάνω από 115 καρέ, RAW και JPEG: πάνω από 86 καρέ, RAW (Ασυμπίεστο): πάνω από 45, RAW (Ασυμπίεστο) και JPEG: πάνω από 39 καρέ


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ. / Καθυστέρηση 5 δευτ. / Καθυστέρηση 2 δευτ. / Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης / Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (bracketing)


Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

-


Αναπαραγωγή

Λήψη φωτογραφιών

Ναι


Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, Ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), Προβολή ευρετηρίου, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: x18,8, M: x12,3, S: x9,4), Αυτόματη εξέταση, Προσανατολισμός εικόνας, Παρουσίαση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία / Στατική / XAVC S HD / XAVC S 4K), Προστασία, Αξιολόγηση, Εμφάνιση ομάδας


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση / MTP


Υποδοχή multi / micro USB

Συμβατότητα με USB Type-C® SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2)


Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))


Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι (με ψηφιακή διασύνδεση ήχου)


Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


Υποδοχή Sync

-


Τερματικό ακουστικών

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

-


Τερματικό LAN

-


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP (Wi-Fi), Προβολή σε smartphone, Τηλεχειρισμός μέσω smartphone, Κοινή χρήση μέσω NFC με ένα άγγιγμα, Τηλεχειριστήριο υπολογιστή BRAVIA Sync (χειριστήριο για HDMI), PhotoTV HD


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό


Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος κάμερας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση (Σώμα: 3 προεπιλογές / Κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές), Ρυθμίσεις My Dial, My Menu, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης


Αντιστάθμιση φακού

Ρύθμιση

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100


Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 680 λήψεις (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 740 λήψεις (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Περίπου 140 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 140 λεπτά (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Περίπου 220 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 215 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)


Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι


Κατανάλωση ρεύματος με το Εικονοσκόπιο

Στατικές εικόνες: περίπου 2,9W (με προσαρτημένο φακό OSS FE 28-60 mm F4-5.6), Ταινίες: περίπου 4,5W (με προσαρτημένο φακό OSS FE 28-60 mm F4-5.6)


Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

Στατικές εικόνες: περίπου 2,7 W (με προσαρτημένο φακό OSS FE 28-60 mm F4-5.6), Ταινίες: περίπου 4,6 W (με προσαρτημένο φακό OSS FE 28-60 mm F4-5.6)


Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι


Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας

32 - 104 βαθμοί F/0 - 40 βαθμοί C


Μέγεθος και βάρος

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Περίπου 509 g / Περίπου 1lb 2,0 oz (Μόνο σώμα: Περίπου 424 g / Περίπου 0 lb 15,0 oz)


Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

124,0 mm x 71,1 mm x 59,7 mm, 124,0 mm x 71,1 mm x 53,5 mm (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ) / 5 x 2 7/8 x 2 3/8 ίντσες, 5 x 2 7/8 x 2 1/8 ίντσες (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ)

Brand :
Sony
Megapixels :
24,2 - 24,6MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Χρώμα :
Silver
MPN / ISBN:
ILCE7CLS.CEC
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736121720
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
0.953kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
124.0 x 71.1 x 59.7 mm
4548736121720
2.679,00 
2.299,00 
Κερδίζετε: 380,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
Silver
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 70,25 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1149.5 €
3 Άτοκες 766.33 €
4 Άτοκες 574.75 €
5 Άτοκες 459.8 €
6 Άτοκες 383.17 €
7 Άτοκες 328.43 €
8 Άτοκες 287.38 €
9 Άτοκες 255.44 €
10 Άτοκες 229.9 €
11 Άτοκες 209 €
12 Άτοκες 191.58 €
13 Άτοκες 176.85 €
14 Άτοκες 164.21 €
15 Άτοκες 153.27 €
16 Άτοκες 143.69 €
17 Άτοκες 135.24 €
18 Άτοκες 127.72 €
19 Άτοκες 121 €
20 Άτοκες 114.95 €
21 Άτοκες 109.48 €
22 Άτοκες 104.5 €
23 Άτοκες 99.96 €
24 Άτοκες 95.79 €
25 Έντοκες 101.16 €
26 Έντοκες 97.27 €
27 Έντοκες 93.66 €
28 Έντοκες 90.32 €
29 Έντοκες 87.2 €
30 Έντοκες 84.3 €
31 Έντοκες 81.58 €
32 Έντοκες 79.03 €
33 Έντοκες 76.63 €
34 Έντοκες 74.38 €
35 Έντοκες 72.25 €
36 Έντοκες 70.25 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+105,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα