Συνδύασέ το με Sony Φακούς E-Mount

και εξασφάλισε μέχρι και 350€!

=
Συνολική τιμή καταλόγου1.798,00 €
Τιμή για όλα1.728,00 €

ILCE-7M2K:Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες

Η α7 II επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης, αντισταθμίζοντας πέντε τύπους αστάθειας της μηχανής κατά τη λήψη στατικών εικόνων και ταινιών με κράτημα της μηχανής στο χέρι. Η εξαιρετικά αποτελεσματική αντιστάθμιση 4,5 βημάτων σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με σιγουριά το ζουμ σε απομακρυσμένα θέματα, να φωτογραφίζετε λεπτομερή κοντινά πλάνα, να καταγράφετε νυχτερινές σκηνές και πολλά περισσότερα, με ελάχιστη θόλωση από την αστάθεια της μηχανής.

Συμβατότητα με μεγάλη γκάμα φακών τοποθέτησης

Συμβατότητα με μεγάλη γκάμα φακών τοποθέτησης

Η νέα σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασυναγώνιστη ελευθερία κατά τη λήψη χωρίς τρίποδο, με περισσότερους από τους αγαπημένους σας φακούς τοποθέτησης. Η μικρή οπίσθια απόσταση της E-mount α7 II προσφέρει συμβατότητα με μεγάλη γκάμα φακών.

Αυτόματη βελτιστοποίηση για όλους του φακούς α

Αυτόματη βελτιστοποίηση για όλους του φακούς α

Χρησιμοποιήστε με σιγουριά τους αγαπημένους σας φακούς E-mount και A-mount, γνωρίζοντας ότι η α7 II θα αναλύσει τις πληροφορίες από το φακό για να βελτιστοποιήσει την απόδοση της απεικόνισης και θα χρησιμοποιήσει σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες για τον συγκεκριμένο φακό που έχετε τοποθετήσει στη μηχανή. Όταν χρησιμοποιείτε φακούς E-mount με οπτική σταθεροποίηση (OSS), η α7 II συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του φακού και της μηχανής για την σταθεροποίηση της εικόνας.

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση υψηλής απόδοσης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση υψηλής απόδοσης

Το βελτιωμένο σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης προσφέρει απόκριση με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, πρόβλεψη υψηλής ακρίβειας και ευρυγώνια κάλυψη, για αξιόπιστη αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης σε μια μηχανή πλήρους καρέ (30% ταχύτερο συγκριτικά με την α7), που προβλέπει με ακρίβεια την κίνηση του θέματος, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε σταθερά.

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο με τους φακούς A-mount

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο με τους φακούς A-mount

H α7 II προσφέρει αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο ακόμα κι όταν υπάρχει συνδεδεμένος κάποιος φακός A-mount μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης LAEA3(LA-EA1). Εκμεταλλευτείτε την ευρεία κάλυψη της αυτόματης εστίασης, την απόκριση υψηλής ταχύτητας, την υψηλή δυνατότητα παρακολούθησης και την υψηλή οπτική απόδοση των φακών A-mount.

Αισθητήρας Exmor® CMOS πλήρους καρέ 35mm με ανάλυση 24,3 megapixel

Αισθητήρας Exmor® CMOS πλήρους καρέ 35mm με ανάλυση 24,3 megapixel

Ο αισθητήρας επιτρέπει τη λήψη όμορφων εικόνων σε όλο το κάδρο με εντυπωσιακή ανάλυση 24,3 megapixel. Απολαύστε χαμηλό θόρυβο, εξαιρετικά μεγάλο δυναμικό εύρος και εντυπωσιακά πλούσιες και διακριτικές διαβαθμίσεις. Επιπλέον, οι καινοτομίες που μπορούν να επιτευχθούν μόνο από τη Sony επιτρέπουν την αναπαραγωγή λεπτομερειών με μεγαλύτερη πιστότητα, για απόδοση της κάθε σκηνής με απίστευτο ρεαλισμό.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Το σύστημα επεξεργασίας BIONZ X™ αποδίδει πιστά τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, ακριβώς όπως φαίνονται με γυμνό μάτι, χάρη στις δυνατότητες επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία ολοκλήρωσης μεγάλης κλίμακας εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λήψη στατικών εικόνων ή ταινιών.

Υποστηρίζει ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit

Νέα συμβατότητα με ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit, για να επιλέξετε το βέλτιστο φορμά που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η φωτογραφική μηχανή εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα διαβάθμισης τόνων, αξιοποιώντας στο μέγιστο το μεγάλο δυναμικό εύρος του αισθητήρα εικόνας.

Στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου

Στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου

Το εξαιρετικά μικρού μεγέθους και βάρους σώμα διαθέτει στιβαρή κατασκευή, ώστε να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες κατά τη φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους. Η μηχανή προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό του μικρού βάρους, της στιβαρής αξιοπιστίας και του σταθερού χειρισμού, χάρη στο επάνω και στο μπροστινό κάλυμμα αλλά και στο εσωτερικό της που έχουν κατασκευαστεί από άκαμπτο κράμα μαγνησίου.

Στιβαρή τοποθέτηση φακού

Στιβαρή τοποθέτηση φακού

Η αντοχή και η σταθερότητα του σώματος και η θέση τοποθέτησης του φακού έχουν βελτιωθεί, ώστε να παρέχουν μια εξαιρετικά ανθεκτική βάση για την τοποθέτηση φακών μεγάλου μεγέθους και βάρους, όπως οι σούπερ-τηλεφακοί και οι φακοί που χρησιμοποιούνται για τη λήψη ταινιών.

Βελτιωμένη λαβή και κουμπί κλείστρου

Βελτιωμένη λαβή και κουμπί κλείστρου

Το σχήμα και το ύψος της λαβής έχουν βελτιστοποιηθεί για πιο ασφαλές κράτημα της μηχανής, ακόμα και μετά την τοποθέτηση μεγάλων φακών. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν επίσης σταθερότερο χειρισμό για το κουμπί του κλείστρου και τα περιστροφικά ρυθμιστικά. Επιπλέον, το κουμπί του κλείστρου διαθέτει νέο σχήμα και έχει μετατοπιστεί προς τα εμπρός, για πιο φυσικές λήψεις με λιγότερη αστάθεια της μηχανής.

Απόδοση πλήρους καρέ χωρίς πρόσθετο όγκο

Η α7 II διαθέτει πανίσχυρες δυνατότητες για τη δημιουργία ταινιών σε ένα σώμα με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε ταινίες με συναρπαστική ποιότητα εικόνας και ήχου και εντυπωσιακή θόλωση του φόντου, λεπτομέρειες εξαιρετικής καθαρότητας και υψηλό βαθμό ευαισθησίας που ζωντανεύει τις σκοτεινές σκηνές. Οι δυνατότητες όπως το Προφίλ εικόνας και οι λειτουργίες P/A/S/M επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τις δημιουργικές επιλογές σας.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής αντίθεσης και ανάλυσης

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής αντίθεσης και ανάλυσης

Το εικονοσκόπιο προσφέρει εντυπωσιακή ορατότητα που διευκολύνει το χειρισμό χωρίς επιπλέον προβλήματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε με ακρίβεια τι θα εμφανίζεται στις τελικές εικόνες σας, καθώς απεικονίζει πιστά την επίδραση των διάφορων ρυθμίσεων της μηχανής. Επιπλέον, ένα προηγμένο οπτικό σύστημα 3 φακών εξασφαλίζει πλούσια διαβάθμιση τόνων και εξαιρετικά υψηλή αντίθεση.

Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά σταθερή εικόνα

Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά σταθερή εικόνα

Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα σταθεροποίησης που προσφέρει η λειτουργία αντιστάθμισης της αστάθειας της μηχανής από το εικονοσκόπιο ή την οθόνη LCD κατά τη λήψη στατικών εικόνων, πατώντας το κουμπί του κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του ή μεγεθύνοντας την εικόνα, αλλά και κατά τη λήψη ταινιών μεταβαίνοντας στη λειτουργία ταινίας. Μπορείτε να κάνετε λεπτομερείς ρυθμίσεις στη σύνθεση του κάδρου και στην εστίαση με εξαιρετική σταθερότητα και χωρίς άγχος, ακόμα και κατά τη χρήση τηλεφακού ή φακού macro.

Παρακολούθηση με κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Παρακολούθηση με κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Η διατήρηση της εστίασης των κινούμενων θεμάτων πραγματοποιείται εύκολα, χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης, η οποία αναλύει ακόμα περισσότερες πληροφορίες της σκηνής και εξασφαλίζει τη χρήση του καλύτερου δυνατού σημείου AF για ομαλή, σταθερή αυτόματη εστίαση. Η δυνατότητα εντοπισμού και παρακολούθησης κινούμενων θεμάτων έχει βελτιωθεί σημαντικά, χάρη στην προηγμένη, αποκλειστική τεχνολογία ανάλυσης εικόνας της Sony.

Τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών και τεχνολογία μείωσης της περίθλασης

Τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών και τεχνολογία μείωσης της περίθλασης

Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών επιτρέπει την απεικόνιση των λεπτομερειών με μεγαλύτερη πιστότητα και πιο ρεαλιστικές διαστάσεις, ενώ η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης περιορίζει την επίδρασή της για πιστή αναπαραγωγή των μικρών λεπτομερειών, ακόμα και κατά τη λήψη με μικρές ρυθμίσεις διαφράγματος.

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή διαχωρίζει επιλεκτικά την εικόνα σε περιοχές βάσει μοτίβων (π.χ., περιγράμματα, υφές και επίπεδες περιοχές όπως ο καθαρός ουρανός) και στη συνέχεια εφαρμόζει την πλέον κατάλληλη ρύθμιση μείωσης θορύβου για κάθε μία από αυτές, μειώνοντας σημαντικά το θόρυβο και επιτυγχάνοντας ένα νέο επίπεδο καθαρότητας.

Προφίλ εικόνας

Προφίλ εικόνας

Τελειοποιήστε την εμφάνιση των ταινιών πριν από τη λήψη, προσαρμόζοντας τις διαβαθμίσεις, το χρώμα και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προσαρμοσμένες παραμέτρους με άλλες ρυθμίσεις ως προφίλ, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 7 προφίλ για μετέπειτα χρήση.

Ρύθμιση gamma S-Log2

Ρύθμιση gamma S-Log2

Η αποκλειστική ρύθμιση gamma της Sony, η οποία είναι διαθέσιμη σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες, δημιουργεί μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κατά 1.300%, για ομαλότερη διαβάθμιση των χρωμάτων με μειωμένη υπερέκθεση (whiteout) και υποέκθεση (blackout). Μέσω της διαβάθμισης των χρωμάτων στο στάδιο της επεξεργασίας μετά τη λήψη, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εικόνα χαμηλού θορύβου και τις εξαιρετικά πλούσιες λεπτομέρειες, για να επιτύχετε διάφορα είδη έκφρασης.

Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Χρονοκώδικας/Bit χρήστη

Η λειτουργία αυτή παρέχει τη ρύθμιση "Λειτουργία κατά την εγγραφή" (Record Run) κατά την οποία ο χρονοκώδικας προχωράει μόνο όταν γίνεται εγγραφή, τη ρύθμιση "Ελεύθερη λειτουργία" (Free run) κατά την οποία ο χρονοκώδικας προχωράει είτε γίνεται εγγραφή είτε όχι, μια μέθοδο παράκαμψης καρέ και μια μέθοδο μη παράκαμψης καρέ. Όταν χρησιμοποιείται η ρύθμιση εξόδου HDMI καθαρού σήματος, η α7 II μπορεί επίσης να παρέχει έναν ενσωματωμένο χρονοκώδικα.

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Ο ακροδέκτης HDMI διευκολύνει τη μεταφορά σημάτων ταινίας Full HD σε πραγματικό χρόνο σε μια εξωτερική οθόνη, για προβολή και ακρόαση περιεχομένου σε μεγάλη οθόνη με εξαιρετική ακρίβεια. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει την εγγραφή ταινιών χωρίς συμπίεση σε εξωτερικό εξοπλισμό εγγραφής και επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας με απενεργοποιημένη τη λειτουργία εμφάνισης των πληροφοριών λήψης.

Χειριστήρια με αριστοτεχνική κατασκευή

Χειριστήρια με αριστοτεχνική κατασκευή

Τα στοιχεία ελέγχου έχουν βελτιστοποιηθεί για πανεύκολο χειρισμό και άμεση ρύθμιση των παραμέτρων κατά την παρακολούθηση των σκηνών μέσα από το εικονοσκόπιο. Τα εμπρός και πίσω περιστροφικά ρυθμιστικά έχουν βελτιστοποιηθεί σημαντικά και έχουν τοποθετηθεί λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό χειρισμό της μηχανής, για ευκολότερη, πιο αποτελεσματική περιστροφή. Το επίπεδο βελτιστοποίησης αυτής της μηχανής υπερβαίνει το αντίστοιχο άλλων μοντέλων της σειράς α7.

Εύκολη προσαρμογή κουμπιών

Εύκολη προσαρμογή κουμπιών

Χάρη στην προσαρμογή των κουμπιών, μπορείτε να τραβάτε λήψεις όπως ακριβώς θέλετε, αντιστοιχίζοντας τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά στα προσαρμόσιμα κουμπιά της επιλογής σας. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε εύκολα οποιαδήποτε από τις 56 λειτουργίες σε οποιοδήποτε από τα 10 κουμπιά, για να απολαύσετε ταχύτερο, πιο έξυπνο χειρισμό και μέγιστη ευκολία.

Πρακτική ανακλινόμενη οθόνη LCD

Πρακτική ανακλινόμενη οθόνη LCD

Η οθόνη LCD έχει δυνατότητα κλίσης προς τα επάνω περίπου 107 μοίρες και προς τα κάτω περίπου 41 μοίρες, προσφέροντας τη δυνατότητα λήψης από πολλές γωνίες. Ο συνδυασμός της ευελιξίας με τη φορητότητα και το μικρό μέγεθος, επεκτείνει σημαντικά τις επιλογές λήψης. Η παρακολούθηση στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη, χάρη στην τεχνολογία WhiteMagic™ που διπλασιάζει σχεδόν τη φωτεινότητα της οθόνης.

Σύστημα και επικάλυψη προστασίας από τη σκόνη

Σύστημα και επικάλυψη προστασίας από τη σκόνη

Για να διατηρείτε πεντακάθαρες τις φωτογραφίες σας, μια ειδική επίστρωση στην επιφάνεια του οπτικού φίλτρου αποτρέπει την προσκόλληση ξηρών και υγρών σωματιδίων σκόνης κατά την αλλαγή φακών. Παράλληλα, ένας μηχανισμός προστασίας από τη σκόνη προκαλεί δονήσεις με υψηλή ταχύτητα όταν επιλέγετε τη λειτουργία καθαρισμού, απομακρύνοντας τα σωματίδια που έχουν προσκολληθεί στο φίλτρο.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca

PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca

Η συναρπαστική νέα υπηρεσία λήψης εφαρμογών, PlayMemories Camera Apps, σας επιτρέπει να προσθέτετε νέες λειτουργίες στις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες της μηχανής σας, για ακόμα μεγαλύτερη φωτογραφική έκφραση ανάλογα με τις δικές σας δημιουργικές ανάγκες.

Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ

Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ

Η λειτουργία αυτή συνδυάζει τέσσερις λήψεις με σημαντική μείωση του θορύβου και αύξηση της ευαισθησίας, επιτρέποντας τη λήψη σκοτεινών σκηνών χωρίς τρίποδο ή φλας. Η θόλωση από την αστάθεια της μηχανής μειώνεται επίσης σημαντικά, ενώ αυξάνεται το επίπεδο της αντίθεσης και της λεπτομέρειας.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Λήψη αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης στα 5 fps με παρακολούθηση ακριβείας

Λήψη αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης στα 5 fps με παρακολούθηση ακριβείας

Όταν το θέμα σας κινείται με μεγάλη ταχύτητα, μπορείτε να καταγράψετε αποτελεσματικά την κατάλληλη στιγμή με ευκρινή και σωστά εκτεθειμένα αποτελέσματα, χάρη στη λειτουργία συνεχούς λήψης στα 5 fps με αυτόματη εστίαση/αυτόματη έκθεση. Ένας σημαντικά βελτιωμένος αλγόριθμος προβλέπει την κίνηση του θέματος, ώστε να παρακολουθείτε σταθερά το θέμα ακόμα και κατά τη συνεχή λήψη.

Φορμά XAVC S επαγγελματικής ποιότητας

Φορμά XAVC S επαγγελματικής ποιότητας

Για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας και ελάχιστο θόρυβο, καταγράψτε ταινίες σε φορμά XAVC S με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το επαγγελματικό φορμά XAVC 4K/HD. Επιτρέπει την καταγραφή εικόνων Full HD (1920 x 1080) στα 50Mbps (60p/50p, 30p/25p, 24p) και χρησιμοποιεί γραμμικό ήχο PCM για ηχογράφηση υψηλής ποιότητας.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Φακός

Τοποθέτηση φακού

E-mount

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony


Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

35 mm

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας πλήρους καρέ EXMOR® CMOS 35 mm (35,8 x 23,9 mm)

Αριθμός pixel (ενεργά)

24,3MP

Αριθμός pixel (συνολικά)

24,7 MP

Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας

3:2

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

ΝΑΙ


Εγγραφή (φωτογραφίες)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2

Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 4000 (24M), M: 3936 x 2624 (10M), S: 3008 x 2000 (6,0M)

APS-C L: 3936 x 2624 (10M), M: 3008 x 2000 (6,0M), S: 1968 x 1312 (2,6M)

Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9

Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 3376 (20M), M: 3936 x 2216 (8,7M), S: 3008 x 1688 (5,1M)

APS-C L: 3936 x 2216 (8,7M), M: 3008 x 1688 (5,1M), S: 1968 x 1112 (2,2M)

Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama

Ευρεία: οριζόντια 12.416 x 1.856 (23M), κατακόρυφα 5.536 x 2.160 (12M)

Τυπικό: οριζόντια 8.192 x 1.856 (15M), κατακόρυφα 3.872 x 2.160 (8,4M)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard

Έξοδος RAW

14 bit

Ασυμπίεστο RAW

Ναι

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Έγχρωμο)

Ποστεροποίηση (Α/Μ)

Ποπ χρώματα

Ρετρό φωτογραφία

Μερικό χρώμα (R/G/B/Y)

Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης

Toy Camera (Κανονικό/ψυχρό/θερμό/πράσινο/ματζέντα)

Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού

Τυπικό

Ζωντάνια

Ουδέτερο

Clear

Βαθύ

Φως

Πορτραίτο

Τοπίο

Ηλιοβασίλεμα

Νυχτερινή σκηνή

Φθινοπωρινά φύλλα

Ασπρόμαυρο

Σέπια

Style Box

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση

Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5))

Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

AVCHD 2.0 / MP4 / XAVC S (έως 1920 x 1080/60p 50Mbps)

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264

AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

AVCHD / MP4 / XAVC S

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Στάθμη εγγραφής ήχου, Αυτόματο αργό κλείστρο, Πληροφορίες HDMI®. Ενδείξεις (επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης), Χρονοκώδικας/Bit χρήστη, Διπλή εγγραφή χρήστη, Αυτόματο αργό κλείστρο, Έλεγχος εγγραφής


Μέσα αποθήκευσης

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Παρατεταμένη έκθεση

High ISO NR

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

Αυτόματο/ISO 100 έως 51200


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματη ισορροπία λευκού, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυρακτώσεως, Λυχνία φθορισμού (Θερμό λευκό/Ψυχρό λευκό/Λευκό φως ημέρας/Φως ημέρας), Φλας, Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7: 15 βήματα, A7 έως B7: 15 βήματα), Προσαρμοσμένη, Υποβρύχια

Μικρορύθμιση AWB

G7 έως M7 (15 βήματα), A7 έως B7 (15 βήματα)

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor® CMOS

Σημείο εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: 117 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)

APS-C: 99 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 25 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-1 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης (AF-S), Συνεχής αυτόματη εστίαση (AF-C), Άμεση μη αυτόματη εστίαση (DMF), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (117 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), 25 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης))

Ζώνη

κέντρο

Ευέλικτο σημείο (S/M/L)

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία/Ζώνη/Κέντρο/Ευέλικτο σημείο (S/M/L))

Τύπος

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS)


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor® CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV -1 έως EV 20 (ισοδυναμία με ISO 100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAUTO, Superior Auto), Προγράμματα AE (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Χειροκίνητο (M), Επιλογή σκηνής, Sweep Panorama, Ταινία

Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE)

Συνεχής/Οριοθέτηση: Μεμονωμένη λήψη, με βήματα 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV και δυνατότητα επιλογής 3/5 καρέ

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο)

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

ISO 50–25600


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο (έγχρωμο) τύπου 0,5"

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματα/Χειροκίνητα (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Κάλυψη πεδίου

100%

Μεγέθυνση

Περίπου 0,71x (με φακό 50mm στο άπειρο, -1m)

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m

Σημείο ματιού

Περίπου 27 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 22 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT LCD τύπου 3,0"

Συνολικός αριθμός κουκκίδων

1.228.800 κουκκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (LCD)

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Μεγέθυνση εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: APS-C 5,9x, 11,7x: 3,8x, 7,7x

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)


Άλλα χαρακτηριστικά

Ανίχνευση προσώπου

Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου)/Απενεργοποίηση

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες/Ταινίες: Περίπου 2x

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

Πλήρες καρέ 35 mm: APS-C έως 8x: έως 8x

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Πλήρες καρέ 35 mm: Περίπου 4x. APS-C: Περίπου 4x.

Αντιστάθμιση φακού

Περιφερειακή σκίαση, χρωματική απόκλιση, παραμόρφωση


Κλείστρο

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία

Βίντεο: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)


Σταθεροποίηση εικόνας

Εφέ αντιστάθμισης

4,5 βήματα (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Sonnar T* FE 55mm F1.8 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)


Έλεγχος φλας

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Λειτουργίες φλας

Απενεργοποίηση

Αυτόματο φλας

Φλας συμπλήρωσης

Αργός συγχρονισμός

Οπίσθιος συγχρονισμός

Μείωση κόκκινων ματιών (ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο)

Ασύρματα ακουστικά

Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

ΝΑΙ


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχής λήψη, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (επιλογή καθυστέρησης 10/2 δευτ.), Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής) (επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. με καθυστέρηση 10 δευτ.), Οριοθέτηση έκθεσης (συνεχής, μεμονωμένη, ισορροπίας λευκού, DRO)

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

5 fps (στη λειτουργία συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας)


Αναπαραγωγή

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών)

Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ

Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 18,8x, M: 12,3x, S: 9,4x, Panorama (τυπικό): 25,6x, Panorama (ευρύ): 38,8x)

Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., ανενεργό)

Προσανατολισμός εικόνας (αυτόματος/χειροκίνητος/ανενεργό, επιλέξιμο)

Παρουσίαση φωτογραφιών

Panorama με κύλιση

Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/ Φωτογραφίες/ MP4/ AVCHD/XAVC S)

Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία)

Delete

Προστασία


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

NFC™

ΝΑΙ

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI® (τύπου D), BRAVIA® Sync (μενού σύνδεσης), PhotoTV HD, αναπαραγωγή φωτογραφιών 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Άλλα

Υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Υποδοχή Multi/Micro USB

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Μίνι βύσμα ακουστικών

Υποδοχή κατακόρυφης λαβής


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή ECM-XYST1M / XLR-K1M (πωλούνται ξεχωριστά)

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος προσαρμοσμένης λειτουργίας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων

Προγραμματιζόμενη ρύθμιση


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Πακέτο επαναφορτιζόμενων μπαταριών NP-FW50 σειράς W

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Έως 350 λήψεις

Διάρκεια μπαταρίας ( βίντεο)

Πραγματική: Περίπου 60 λεπτά με εικονοσκόπιο, περίπου 65 λεπτά με οθόνη LCD (πρότυπο CIPA)

Συνεχής: Περίπου 100 λεπτά με εικονοσκόπιο, περίπου 100 λεπτά με οθόνη LCD (πρότυπο CIPA)

Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC-PW20 (προαιρετικά)


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

126,9 x 95,7 x 59,7 mm

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

556 g (μόνο το σώμα) / 599 g (με μπαταρία και μέσα)


WiFi® & NFC

Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου

Wi-Fi®

Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα

Εφαρμογές κάμερας με δυνατότητα λήψης

Brand :
Sony
Megapixels :
24,2 - 24,6MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
Full HD
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736001763
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
556 g (μόνο το σώμα) / 599 g (με μπαταρία και μέσα)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
126,9 x 95,7 x 59,7 mm
4548736001763
1.559,00 
999,00 
Κερδίζετε: 560,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 29,14 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 499.5 €
3 Άτοκες 333 €
4 Άτοκες 249.75 €
5 Άτοκες 199.8 €
6 Άτοκες 166.5 €
7 Άτοκες 142.71 €
8 Άτοκες 124.88 €
9 Άτοκες 111 €
10 Άτοκες 99.9 €
11 Άτοκες 90.82 €
12 Άτοκες 83.25 €
13 Έντοκες 80.69 €
14 Έντοκες 74.93 €
15 Έντοκες 69.93 €
16 Έντοκες 65.56 €
17 Έντοκες 61.7 €
18 Έντοκες 58.28 €
19 Έντοκες 55.21 €
20 Έντοκες 52.45 €
21 Έντοκες 49.95 €
22 Έντοκες 47.68 €
23 Έντοκες 45.61 €
24 Έντοκες 43.71 €
25 Έντοκες 41.96 €
26 Έντοκες 40.34 €
27 Έντοκες 38.85 €
28 Έντοκες 37.46 €
29 Έντοκες 36.17 €
30 Έντοκες 34.97 €
31 Έντοκες 33.84 €
32 Έντοκες 32.78 €
33 Έντοκες 31.79 €
34 Έντοκες 30.85 €
35 Έντοκες 29.97 €
36 Έντοκες 29.14 €
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα