ILCE-7M3K:

 

 

Αισθητήρας πλήρους καρέ 24,2 MP με οπίσθιο φωτισμό

Αισθητήρας πλήρους καρέ 24,2 MP με οπίσθιο φωτισμό

Ο αισθητήρας εικόνας Exmor R™ CMOS πλήρους καρέ 35 mm διαθέτει ανάλυση 24,2 megapixel οπίσθιο φωτισμό και σχεδίαση φακών πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, για εξαιρετική ευαισθησία και δυναμικό εύρος. Δύο φορές ταχύτερη ανάγνωση δεδομένων, χάρη στα χάλκινα επαργυρωμένα σύρματα και το LSI εμπρόσθιου άκρου.

Πλήρως βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Πλήρως βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Ο συνδυασμός συστήματος επεξεργασίας εικόνας νέας γενιά και του νέου αισθητήρα επιτυγχάνει βελτίωση ποιότητας εικόνας έως 1, 5 στοπ. Τυπικό μεγάλος εύρος ευαισθησίας ISO έως ISO 51200 και επιτυγχάνεται δυναμικό εύρος περίπου 15 στοπ σε ρυθμίσεις χαμηλής ευαισθησίας. Η αναβάθμιση λεπτομερούς αναπαραγωγής και η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή συνδυάζονται για να μειώνουν τον θόρυβο και να διατηρούν μια συνολική αίσθηση υψηλής ανάλυσης. Η απόδοση χρωμάτων, ειδικά στην επιδερμίδα και τα φυσικά τοπία έχει επίσης βελτιωθεί δραματικά. Η α7 III επίσης υποστηρίζει έξοδο 14 bit RAW ακόμα και κατά τη διάρκεια αθόρυβης λήψης / συνεχούς λήψης.

Ευρύτερη, ταχύτερη, πιο σταθερή απόδοση αυτόματης εστίασης.

Ευρύτερη, ταχύτερη, πιο σταθερή απόδοση αυτόματης εστίασης.

Το εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και οι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης της φωτογραφικής μηχανής α9 που έχουν βελτιστοποιηθεί για την α7 III βελτιώνουν την ταχύτητα, την ακρίβεια και την απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης. Τα 693 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης παρέχουν ευρεία κάλυψη υψηλής πυκνότητας. Με έως δύο φορές βελτιωμένη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και η πιο ακριβής απόδοση παρακολούθησης αυτόματης εστίασης μπορείτε να καταγράψετε και να διατηρήσετε την εστίαση σε θέμα που κινείται γρήγορα και απρόβλεπτα. Επιπλέον, η α7 III εστιάζει αυτόματα με αξιοπιστία σε φωτεινότητα έως EV-3.

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης λειτουργεί ακόμα και όταν ο φακός A-mount είναι προσαρτημένος στη α7 III μέσω προσαρμογέα LA-EA3. Το σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης 693 σημείων προσφέρει κάλυψη μεγάλης περιοχής, γρήγορη απόκριση και παρακολούθηση υψηλής απόδοσης.

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια υποστηρίζει τη λειτουργία AF-C με μεγαλύτερη ακρίβεια που βελτιώνει δραματικά τις λήψεις πορτραίτων, ενώ η υψηλότερη ταχύτητα αυτόματης εστίασης προσφέρει ευκολότερη λήψη πορτραίτου κινούμενου αντικειμένου, ακόμα και αν το θέμα κοιτάζει κάτω και μακριά από την κάμερα, ή φωτίζεται από πίσω με το πρόσωπο σε μερικό σκοτάδι. Η α7 III υποστηρίζει αυτόματη εστίαση στα μάτια για φακούς A-mount με προσαρμογέα.

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής

Το νέο κουμπί AF-ON ενεργοποιεί την αυτόματη εστίαση χωρίς να χρειάζεται να πατάτε μέχρι τη μέση το κουμπί. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη στιγμή που πρέπει να απελευθερώσετε το κλείστρο για να αποτυπώσετε αμέσως την εικόνα. Ένα ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής σάς επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα και αποτελεσματικά το σημείο εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε και να μετατοπίσετε το σημείο εστίασης εύκολα, για να μη χάνετε καμία ευκαιρία λήψης κινούμενων θεμάτων.

Ολοκληρωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης

Ολοκληρωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης

Η ευαισθησία αυτόματης εστίασης κατά τη λήψη εικόνων προσαρμόζεται σε πέντε βήματα για θέματα που κινούνται έξω από την περιοχή εστίασης. Οι περιοχές και τα σημεία αυτόματης εστίασης παραμένουν τα ίδια ή μεταβάλλονται, κατά την εναλλαγή ανάμεσα σε οριζόντιο και κάθετο προσανατολισμό, ανάλογα με τις συνθήκες λήψης. Η καταχώριση περιοχής εστίασης επιτρέπει την απομνημόνευση των συχνά χρησιμοποιούμενων σημείων εστίασης και την αντιστοίχισή τους σε κουμπιά, για γρήγορη, εύκολη ανάκληση με ένα άγγιγμα, όταν χρειάζεται.

Έως 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης

Έως 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης

Με τη νέα μονάδα κλείστρου και τις βελτιώσεις του συστήματος επεξεργασίας εικόνας, η α7 III επιτυγχάνει συνεχείς λήψεις έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης (έως και 8 fps με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής σε λειτουργία συνεχούς λήψης με live view) για εύκολη, σταθερή λήψη ακόμα και έντονα δραστήριων θεμάτων. Περίπου έως 177 εικόνες JPEG (τυπικές) σε πλήρη ανάλυση, 89 συμπιεσμένες εικόνες RAW ή 40 ασυμπίεστες εικόνες RAW μπορούν να αποτυπωθούν σε μία συνεχή λήψη. Χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο, οι λήψεις άγριας ζωής και άλλες όπου και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της ιδανικής λήψης, γίνονται αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς.

Βελτιωμένη λειτουργία για συνεχείς λήψεις

Βελτιωμένη λειτουργία για συνεχείς λήψεις

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν σε λειτουργία συνεχούς λήψης μπορούν να προβληθούν ως ομάδα, και τέτοιες ομάδες μπορούν να διαγραφούν ή να προστατευτούν με έναν γρήγορο χειρισμό. Επιπλέον, με υψηλότερη δυνατότητα ριπής και συμβατότητα μέσων UHS-II, η φωτογραφική μηχανή βελτιστοποιεί τη λειτουργία εγγραφής δεδομένων σε κάρτες μνήμης. Το κουμπί Fn και το κουμπί μενού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αλλαγή ρυθμίσεων αμέσως μετά τη συνεχή λήψη, κατά τη διάρκεια της εγγραφής δεδομένων.

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες. Έτσι, καταστέλλονται οι ανωμαλίες έκθεσης και χρώματος στο πάνω και το κάτω μέρος των εικόνων στις λήψεις με υψηλές ταχύτητες κλείστρου, καθώς και η ασυνέπεια έκθεσης και χρώματος ανάμεσα στις συνεχόμενες λήψεις, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K

Ταινίες πλήρους καρέ υψηλής ανάλυσης 4K με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, που συμπυκνώνει περίπου 2,4 φορές την ποσότητα δεδομένων που απαιτούνται για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160), με ελάχιστο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Η προηγμένη επεξεργασία εικόνας καθιστά δυνατή την εγγραφή ταινιών 4K πλήρους καρέ, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας από τις μεσαίες έως και τις υψηλές τιμές ISO, για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το μοναδικό δυναμικό της ταινίας σε φορμά 4K σε κάθε λήψη. Το φορμά Super 35 mm είναι επίσης διαθέσιμο, αντί για τη λειτουργία πλήρους καρέ, αν χρειάζεται.

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Η α7 III υποστηρίζει πολλές από τις ανάγκες της παραγωγής ταινιών HDR, προσφέροντας καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2, για μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων με λειτουργία διαβάθμισης χρώματος στο στάδιο του post-production[1] και νέο προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma) για άμεση ροή εργασίας HDR. Ωστόσο, δεν απαιτείται διαβάθμιση χρώματος για να απολαύσετε αμέσως την αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικές εικόνες [2] χωρίς υποέκθεση σκιών ή επερέκθεση φωτεινών τόνων σε τηλεόραση συμβατή με HDR (HLG).

Ευέλικτες λειτουργίες εγγραφής ταινίας

Η α7 III διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών κάνοντας πιο εύκολη τη ροή εργασίας του επαγγελματία φωτογράφου, όπως η έξοδος HDMI καθαρού σήματος, ο χρονοκωδικός / bit χρήστη (TC/UB), ο έλεγχος εγγραφής, η εμφάνιση/ρύθμιση δείκτη, η λειτουργία zebra, η αργή και γρήγορη κίνηση, η ταυτόχρονη εγγραφή proxy για ταινίες, η εξαγωγή και χωριστή αποθήκευση στατικής εικόνας από ταινία και η λειτουργία υποβοήθησης εμφάνισης γάμμα, μεταξύ άλλων.

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο και αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης αιχμαλωτίζει με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα και, στη συνέχεια, τα παρακολουθεί ομαλά κατά την εγγραφή ταινίας. Η κάλυψη αυτόματης εστίασης για ταινίες επεκτείνεται σε μια περιοχή σχεδόν τόσο μεγάλη όσο και η περιοχή κάλυψης για στατικές εικόνες, έτσι ώστε μόλις το υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης "κλειδώσει" σε ένα θέμα ταινίας, η μηχανή συνεχίζει να το παρακολουθεί σταθερά και επίμονα. Οι τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας αυτόματης εστίασης σάς προσφέρουν την ελευθερία χρήσης εφέ αργής εστίασης κατά τη λήψη σκηνών ταινίας.

Διασύνδεση "My Menu" και νέο μενού

Διασύνδεση "My Menu" και νέο μενού

Το My Menu διαθέτει πλέον δυνατότητα εγγραφής και καταχώρισης έως και 30 στοιχείων μενού κατά σειρά συχνότητας χρήσης για στιγμιαία ανάκληση και, αν χρειάζεται, τα στοιχεία που δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να διαγραφούν. Μπορεί να δημιουργηθεί προσαρμοσμένο μενού για συγκεκριμένες ανάγκες λήψης. Έχει γίνει αναδιάταξη των βασικών μενού της α7 III για πιο εύκολη αναζήτηση, με ονόματα ομάδων και αριθμούς σελίδων στο πάνω μέρος της οθόνης.

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση

Μπορείτε να καταχωρήσετε βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια στις στατικές εικόνες, η οποία διατηρείται κατά την εισαγωγή των εικόνων στο PlayMemories Home ή στη νέα σουίτα λογισμικού απεικόνισης της Sony για υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία καθώς και η λειτουργία προστασίας που αποτρέπει την ακούσια διαγραφή εικόνων μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί (η προστασία βρίσκεται από προεπιλογή στο C3). Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής βαθμολογίας και προστασίας μέσω της προβολής αναπαραγωγής εξέτασης και μπορείτε να εξετάσετε, να προστατεύσετε και να διαγράψετε ομάδες συνεχούς λήψης επί τόπου ή όταν ταξιδεύετε.

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Μπορείτε να καταγράψετε διαμορφώσεις φωτογραφικής μηχανής (μέχρι δύο στη μηχανή και τέσσερις στην κάρτα μνήμης) για γρήγορη πρόσβαση μέσω του ρυθμιστικού λειτουργίας. Έως και 81 λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε 11 προσαρμοσμένα πλήκτρα, ενώ μπορείτε ακόμη και να αντιστοιχίσετε προεπιλογές προσαρμοσμένων λειτουργιών για στατικές εικόνες, ταινίες και αναπαραγωγή. Η λειτουργία ανάκλησης προσαρμοσμένης ρύθμισης με παρατεταμένο πάτημα προσφέρει εύκολη προσωρινή ανάκληση των ρυθμίσεων λήψης που έχουν αντιστοιχιστεί στα προσαρμοσμένα κουμπιά, κατά το πάτημά τους.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης

Με υψηλή ανάλυση και αντίθεση, καθώς και εξαιρετική διαβάθμιση και αναπαραγωγή χρώματος, που αποτελούν πλεονεκτήματα των εικονοσκοπίων OLED, αυτό το XGA OLED Tru-Finder 2359 χιλ. κουκκίδων αναπαριστά πιστά εικόνες με καθαρή ορατότητα σε ολόκληρη την επιφάνεια. Η μεγέθυνση είναι 0,78x (περίπου 38,5° διαγώνιο FOV). Η επικάλυψη ZEISS T* μειώνει κατά πολύ την ενοχλητική αντανάκλαση φακού στον οπτικό φακό. Περίπου 40% πιο γρήγορη εκκίνηση, συγκριτικά με τον α7 II όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη Επιπλέον, η λειτουργία προβολής μπορεί να ρυθμιστεί στο "High" για να προσφέρει μεγαλύτερη και πιο φυσική λεπτομέρεια, αξιοποιώντας πλήρως την ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα 24.2 ενεργών megapixel.

Οθόνη αφής LCD για εύκολη λειτουργία εστίασης στη στιγμή

Οθόνη αφής LCD για εύκολη λειτουργία εστίασης στη στιγμή

Η οθόνη LCD τύπου 3.0, 922 χιλ. κουκκίδων προσφέρει χειρισμό με οθόνη αφής και φωτεινές, καθαρές, λεπτομερείς εικόνες ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιήστε την εστίαση με αφή για στιγμιαία εστίαση στο σημείο που αγγίζετε στην οθόνη και την επιφάνεια αφής για να σύρετε το πλαίσιο εστίασης με το δάκτυλο στην οθόνη LCD, καθώς παρακολουθείτε τη λήψη μέσα από το εικονοσκόπιο. Η οθόνη LCD παίρνει κλίση προς επάνω έως 107° και προς τα κάτω έως 41°, για ευέλικτο και άνετο κράτημα της μηχανής και παρακολούθηση της λήψης. 

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου 5.0 βημάτων

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου 5.0 βημάτων

Ολοκληρωμένο σύστημα που αντισταθμίζει πέντε τύπους αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής που τείνουν να θολώνουν τις εικόνες: κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή κατά τη λήψη σε μεγαλύτερες εστιακές αποστάσεις, κραδασμοί στον άξονα X/Y στις κοντινές (και στις macro) λήψεις, και κραδασμοί περιστροφής κατά την εγγραφή στατικών εικόνων και ταινιών. Πετυχαίνει αποτελεσματικά πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου 5.0 βημάτων, ώστε η α7 III να μπορεί πλήρως να αξιοποιήσει τις υψηλής ποιότητας δυνατότητες απεικόνισης και απόδοσης εικόνας σε ζωντανή προβολή. Επιπλέον, λειτουργεί με φακούς A-mount συνδεδεμένους με προσαρμογέα τοποθέτησης, καθώς και με φακούς E-mount.

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®

Η κάμερα μπορεί να συνδυαστεί με την εγκατάσταση της εφαρμογής Imaging Edge Mobile σε ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο ή μια συσκευή tablet για την απόκτηση δεδομένων τοποθεσίας, την καταγραφή τους σε στατικές εικόνες και τη σωστή επιλογή ρυθμίσεων ημερομηνίας/ώρας και τοποθεσίας της φωτογραφικής μηχανής.

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Μια θύρα USB Type-C™ με υποστήριξη για USB 3.1 Gen 1 διευκολύνει την απομακρυσμένη μεταφορά σε υπολογιστή μεγάλων αρχείων δεδομένων RAW, για γρήγορη εξέταση των εικόνων σε υπολογιστή και επιστροφή στη λήψη, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, η ρύθμιση για μεταφορά σε υπολογιστή μόνο των αρχείων JPEG σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις εικόνες στον υπολογιστή ακόμα πιο γρήγορα μετά τη συνεχή λήψη, καθώς η μηχανή δεν χρειάζεται να στέλνει μεγάλους όγκους δεδομένων RAW.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Για παρατεταμένες περιόδους αξιόπιστων λήψεων, η μπαταρία NP-FZ100 διαθέτει περίπου 2,2 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από την μπαταρία NP-FW50, επιτρέποντας τη λήψη περίπου 710 φωτογραφιών με μία πλήρη φόρτιση και η προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C3EM χωράει δύο μπαταρίες. Χάρη στις θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB, η μηχανή μπορεί να φορτίσει από εξωτερικές φορητές μπαταρίες για παρατεταμένες λήψεις. Για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα, τα αξεσουάρ όπως η μονάδα του τηλεχειριστηρίου μπορούν να χρησιμοποιούνται από τη θύρα Multi/Micro USB ενώ η θύρα USB Type-C™ παρέχει ρεύμα. Ο προαιρετικός φορτιστής BC-QZ1 προσφέρει πιο γρήγορη φόρτιση από τη φόρτιση μέσω USB.

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει δύο υποδοχές μέσων για κάρτα SD (συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή δεδομένων) και για κάρτα SD/Memory Stick, αντίστοιχα. Δύο κάρτες στις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή δεδομένων, για διαχωρισμό των δεδομένων RAW από τα δεδομένα JPEG ή των στατικών εικόνων από τις ταινίες, και για αντιγραφή δεδομένων από τη μία κάρτα στην άλλη. Το κάλυμμα της κάρτας μνήμης κλειδώνει για να αποτρέπεται το ακούσιο άνοιγμα.

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Η α7 III λειτουργεί με αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες. Το σώμα είναι ενισχυμένο με ελαφρύ πάνω, εμπρός και πίσω κάλυμμα, καθώς και εσωτερικό πλαίσιο υψηλής αντοχής από κράμα μαγνησίου. Οι βίδες στη βάση του φακού αυξήθηκαν στις 6 για ενισχυμένη αντοχή. Προστέθηκε στεγανοποίηση στα κύρια κουμπιά και χειριστήρια. Ολόκληρο το σώμα στεγανοποιήθηκε για ελαχιστοποίηση της εισόδου σκόνης και υγρασίας.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα μπορεί να μετατρέψει ένα smartphone ή tablet σε εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile μέσω Wi-Fi στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και ακουμπήστε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή για να τις συνδέσετε. Αν δεν έχετε NFC, χρησιμοποιήστε συμβατότητα κωδικού QR για να συζεύξετε τις συσκευές.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Χειρισμός εξωτερικού φλας από τη μηχανή

Ενημέρωση λογισμικού της μηχανής, του φλας και του ασύρματου τηλεχειριστηρίου, που προσθέτει τη λειτουργία ρύθμισης εξωτερικού φλας, με δυνατότητα διαμόρφωσης των ρυθμίσεων ενός συνδεδεμένου φλας ή ασύρματου τηλεχειριστηρίου (και τα δύο πωλούνται ξεχωριστά) από τη μηχανή. Οι περισσότερες ρυθμίσεις, όπως και η έξοδος φωτός, είναι προσβάσιμες από το μενού της μηχανής και οι αλλαγές φαίνονται στην οθόνη του φλας. 

Φακός 

Συμβατότητα φακού

Φακοί E-mount της Sony

Τοποθέτηση φακού

E-mount


Αισθητήρας απεικόνισης

Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 24,2 megapixel

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 25,3 megapixel

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας


Εγγραφή (φωτογραφίες) 

Φορμά εγγραφής

JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.31, συμβατό με MPF Baseline), RAW (Sony ARW φορμά 2.3)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 4000 (24M), M: 3936 x 2624 (10M), S: 3008 x 2000 (6,0 M), APS-C L: 3936 x 2624 (10M), M: 3008 x 2000 (6,0M), S: 1968 x 1312 (2,6M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 3376 (20M), M: 3936 x 2216 (8,7M), S: 3008 x 1688 (5,1 M), APS-C L: 3936 x 2216 (8,7M), M: 3008 x 1688 (5,1M), S: 1968 x 1112 (2,2M)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [Sweep Panorama]

-

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW και JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

Εφέ εικόνας

8 είδη: Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων

Δημιουργικό στυλ

Κανονικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))

Χώρος χρωμάτων

Τυπικό sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και τυπικό Adobe RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

14bit RAW

Ναι

Ασυμπίεστο RAW

Ναι


Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

Φορμά XAVC S, Φορμά AVCHD συμβατό με έκδ. 2.0

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS

Εφέ εικόνας

Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Δημιουργικό στυλ

Κανονικό, Ζωντανό, Ουδέτερο, Διαφανές, Βαθύ, Φως, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή λήψη, Φθινοπωρινά φύλλα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Style Box (1-6), (Αντίθεση (βήματα -3 έως +3), Κορεσμός (βήματα -3 έως +3), Ευκρίνεια (βήματα -3 έως +3))

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

Μέγεθος εικόνας (σε pixels), NTSC

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100M), 3840 x 2160 (24p, 100M), 3840 x 2160 (30p, 60M), 3840 x 2160 (24p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100M), 1920 x 1080 (120p, 60M), 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M), 1920 x 1080 (60p, 25M), 1920 x 1080 (30p, 16M), AVCHD: 1920 x 1080 (60i, 24 M, FX), 1920 x 1080 (60i, 17 M, FH)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel), PAL

XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100M), 3840 x 2160 (25p, 60M), XAVC S HD:1920 x 1080 (100p, 100M), 1920 x 1080(100p, 60M), 1920 x 1080 (50p, 50M), 1920 x 1080 (25p, 50M), AVCHD:1920 x 1080 (50i, 24M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17M, FH)

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps,15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps σε λειτουργία PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1920 x 1080 (60 p, 30 p, 24 p), λειτουργία PAL: 1920 x 1080 (50 p, 25 p)

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Στάθμη εγγραφής ήχου, Επιλογέας PAL/NTSC, Ναι (1280 x 720 (περίπου 9 Mbps)), TC/UB, (Προεπιλογή TC/Προεπιλογή UB/Φορμά TC/Λειτουργία TC/Δημιουργία TC/Χρονοδιακόπτης εγγραφής UB), Αυτόματο αργό κλείστρο, Έλεγχος εγγραφής, Πληροφορίες καθαρού σήματος. (Επιλογή ενεργό/ανενεργό), Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Έξοδος HDMI καθαρού σήματος

3840 x 2160 (25p), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080 (24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160 (24p), YCbCr 4:2:2 8bit / RGB 8bit


Σύστημα εγγραφής

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι

Μέσα

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I/II), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I/II), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC

Υποδοχή κάρτας μνήμης

SLOT1: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II), ΥΠΟΔΟΧΗ2: Υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo/SD (συμβατή με UHS-I)

Λειτουργία εγγραφής σε 2 κάρτες μνήμης

Ταυτ. εγγρ. (Φωτογραφία), Ταυτ. εγγρ. (Ταινία), Ταυτ. Εγγραφή (Φωτογραφία/,Ταινία), Διαχωρισμός (JPEG/RAW), Διαχωρισμός (Φωτογραφία/,Ταινία), αυτόματη εναλλαγή μέσων (Ενεργό/ανενεργό), Αντιγραφή


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό

Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ

-


Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Θερμό λευκό / Ψυχρό λευκό / Λευκό φως ημέρας / Φως ημέρας / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος 2500 έως 9900 K και φίλτρο χρώματος G7 έως M7 (57 βήματα), A7 έως B7 (29 βήματα)/ Προσαρμοσμένη

Μικρορύθμιση AWB

Ναι G7 έως M7, 57 βήματα A7 έως B7, 29 βήματα

Ρύθμιση προτεραιότητας σε AWB

Ναι

Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ


Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor R CMOS

Σημείο εστίασης

Πλήρες καρέ 35 mm: 693 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), λειτουργία APS-C με φακό πλήρους καρέ: 299 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) με φακό APS-C: 221 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία [693 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)] / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Κλείδωμα αυτόματης εστίασης [Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L) / Επέκταση ευέλικτου σημείου]

Άλλα χαρακτηριστικά

Αυτόματη εστίαση Eye-Start (μόνο με προσαρτημένο τον LA-EA2 ή τον LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά)), Κλείδωμα αυτόματης εστίασης, Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Μικρορρύθμιση αυτόματης εστίασης με τον LA-EA2 ή τον LA-EA4 (πωλείται ξεχωριστά), Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αισθητήρας παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, Περιοχή αυτόματης εστίασης Swt.V/H, Περιοχή εγγραφής αυτόματης εστίασης

AF Illuminator

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS)

Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

με δυνατότητα επιλογής (εντοπισμός φάσης, εντοπισμός αντίθεσης)


Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor R CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου, Σημείου τυπική/μεγάλη, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (επιλέξιμα βήματα 1/3 EV, 1/2 EV), (με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3 EV (βήματα 1/3 EV))

Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0 ή 3,0 EV, με 9 καρέ, σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3 ή 1,0 EV

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διαθέσιμο με κουμπί κλειδώματος αυτόματης έκθεσης (Ενεργό/Ανενεργό/Αυτόματο)

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto), Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Μη αυτόματο (M), Ταινία [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Αργή και γρήγορη κίνηση [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Επιλογή σκηνής

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Στατικές εικόνες: ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμο με ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 102400 και πάνω μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο)

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

Ναι

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Νυχτερινό πορτραίτο


Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), XGA OLED

Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες

Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο)

Αυτόματο/Χειροκίνητο (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)

Έλεγχος θερμοκρασίας χρώματος

Χειροκίνητο (5 βήματα)

Κάλυψη πεδίου

100>#/p### Μεγέθυνση

Περίπου 0,78x (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1 m-1)

Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1

Σημείο ματιού

Περίπου 23 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 18,5 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)

Επιλογή ρυθμού καρέ

-

Προβολή περιεχόμενων

Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Αριθμός κουκκίδων

921.600 κουκίδες

Πάνελ αφής

Ναι

Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 107 μοίρες, κάτω περίπου 41 μοίρες

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

ΝΑΙ (Αυτόματα/Μη αυτόματα)

Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο (LCD)

Ενεργό/ανενεργό

Quick Navi

Ναι

Μεγέθυνση εστίασης

Ναι (πλήρες καρέ 35 mm: APS-C 5,9x, 11,7x: 3,8x, 7,7x)

Zebra

Ναι (επιλέξιμο επίπεδο + εμβέλεια ή χαμηλότερο όριο ως προσαρμοσμένη ρύθμιση)

Peaking στη μεγέθυνση εστίασης

Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)

Άλλα

Γραμμή πλέγματος (πλέγμα του κανόνα των τρίτων / τετράγωνο πλέγμα / διαγώνιο + τετράγωνο πλέγμα / απενεργοποίηση), δείκτης ταινιών (κέντρο / αναλογία εικόνας / ζώνη ασφαλείας / κάδρο καθοδήγησης)

Προβολή περιεχόμενου

Οθόνη γραφικών, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα, Για εικονοσκόπιο, Απενεργοποίηση οθόνης


Άλλα χαρακτηριστικά

PlayMemories Camera Apps™

-

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες: Περίπου. 2x, Ταινίες: Περίπου 1,5x (4K), περίπου 2x (HD)

Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (φωτογραφίες): Πλήρες καρέ 35 mm: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x, APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x, ψηφιακό ζουμ (φωτογραφίες): Πλήρες καρέ 35 mm: L: περίπου 4x, M: περίπου 6,1x, S: περίπου 8x, APS-C: L: περίπου 4x, M: περίπου 5,2x, S: περίπου 8x, ψηφιακό ζουμ (ταινία): Πλήρες καρέ 35 mm: περίπου 4x, APS-C: περίπου 4x

Ανίχνευση προσώπου

Λειτουργίες: Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση (Ενεργό/Ανενεργό), Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης (Ενεργό/Ανενεργό), Εγγραφή Προτεραιότητα προσώπων (Ενεργό/Ανενεργό), Εγγραφή προσώπου, Μέγιστος αριθμός ανιχνεύσιμων: 8

Αυτόματος χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας

-

Άλλα

Εστίαση με αφή: Ναι (Διαθέσιμη με λειτουργία οθόνης LCD ή εικονοσκόπιου), ISO AUTO Min. SS, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Ρύθμιση ονόματος αρχείου, Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, Οδηγός βοήθειας, Ρύθμιση περιοχής, Λειτουργία βιτρίνας, λειτουργία φωτισμού βίντεο, Περιστροφή δακτυλίου ζουμ

Eye-Fi ready

-


Κλείστρο

Τύπος

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Τύπος κλείστρου

-

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/250 δευτ.

Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ON/OFF)

Αθόρυβη λήψη

Ναι (ON/OFF)


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

5,0 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)


Έλεγχος φλας

Χειρισμός

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Οριοθέτηση έκθεσης φλας

Επιλογή 3/5/9 καρέ. Με 3 ή 5 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0, 2,0, 3,0 EV, με 9 καρέ σε βήματα 1/3, 1/2, 2/3, 1,0 EV.

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματο, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι

Ασύρματος χειρισμός

Ναι (Φωτεινό σήμα: Διαθέσιμο με το φλας συμπλήρωσης, τον αργό συγχρονισμό, τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας / Ασύρματο σήμα: Διαθέσιμο με το φλας συμπλήρωσης, τον συγχρονισμός οπίσθιου φλας, τον αργό συγχρονισμό, τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας)


Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: μέγ. 10 fps, Υψηλή: μέγ. 8 fps, Μεσαία: μέγ. 6 fps, Χαμηλή: μέγ. 3 fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: 163 καρέ, JPEG Fine L: 172 καρέ, JPEG Standard L: Περίπου 177 καρέ, RAW: 89 καρέ, RAW και JPG: 79 καρέ / RAW (ασυμπίεστα): 40 καρέ, RAW (ασυμπίεστα) και JPG: 36 καρέ

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ./Καθυστέρηση 5 δευτ./Καθυστέρηση 2 δευτ./Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης (3 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 10 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 5 δευτ./3 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ./5 καρέ μετά από καθυστέρηση 2 δευτ.)/Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (bracketing)


Αναπαραγωγή

Λήψη φωτογραφιών

Ναι

Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 18,8x, M: 12,3x, S: 9,4x), Αυτόματη εξέταση (10/5/2 δευτ., Ανενεργό), Προσανατολισμός εικόνας (επιλογή από Αυτόματος/Χειροκίνητος/Ανενεργό), Παρουσίαση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία/Στατικές εικόνες/AVCHD/XAVC S HD/XAVC S 4K), Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Βαθμολογία, Εμφάνιση ομαδοποίησης συνεχούς λήψης


Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Υποδοχή multi / micro USB

Ναι

Ακροδέκτης USB Type-C™

Ναι (Συμβατό με SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1))

NFC™

Ναι (Συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum τύπου 3) Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ασύρματο δίκτυο LAN (ενσωματωμένο)

Συμβατότητα με Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz), προβολή σε smartphone, τηλεχειρισμός μέσω smartphone, αποστολή σε υπολογιστή, προβολή σε τηλεόραση

Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))

Έξοδος HD

Σύνδεση micro HDMI (τύπου D), BRAVIA Sync (χειριστήριο για HDMI), PhotoTV HD, έξοδος ταινίας 4Κ / αναπαραγωγή φωτογραφιών 4K

Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι

Υποδοχή αξεσουάρ με αυτόμ. κλείδωμα

-

Έξυπνος ακροδέκτης αξεσουάρ 2

-

Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Τερματικό DC IN

-

Υποδοχή Sync

-

Τερματικό ακουστικών

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)

Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

Ναι

Τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή

Ναι

Τερματικό LAN

-


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (πωλούνται ξεχωριστά)

Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση

Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία

Τύπος κάμερας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση (Σώμα: 2 προεπιλογές / Κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές), My Menu, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης


Αντιστάθμιση φακού

Ρύθμιση

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση


Ισχύς

Παρεχόμενη μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100

Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 610 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 710 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Περίπου 115 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 125 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Περίπου 200 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 210 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι (Διαθέσιμο με ακροδέκτη Multi/Micro USB ή ακροδέκτη USB Type-C)

Κατανάλωση ρεύματος με το Εικονοσκόπιο

Στατικές εικόνες: Περίπου 3,2 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS), Ταινίες: Περίπου 4,9 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS), Ταινίες:

Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

Στατικές εικόνες: Περίπου 2,8 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS), Ταινίες: Περίπου 4,7 W (με προσαρτημένο φακό FE 28 - 70 mm F3,5 - 5,6 OSS)

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι (Διαθέσιμο με ακροδέκτη Multi/Micro USB ή ακροδέκτη USB Type-C)


Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας

32 - 104 βαθμοί F/0 - 40 βαθμοί C


Μέγεθος και βάρος

Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Περίπου 650 g (1lb 7,0 oz)

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm, Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 62,7 mm (από τη λαβή έως την οθόνη)/ Περίπου 5 x 3 7/8 x 3 ίντσες, Περίπου 5 x 3 7/8 x 2 1/2 ίντσες (από τη λαβή έως την οθόνη)    


    


Brand :
Sony
Megapixels :
24,2 - 24,6MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ X
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
ILCE7M3KB.CEC
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736079748
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
Περίπου 650 g (1lb 7,0 oz)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm, Περίπου 126,9 mm x 95,6 mm x 62,7 mm (από τη λαβή έως την οθόνη)/ Περίπου 5 x 3 7/8 x 3 ίντσες, Περίπου 5 x 3 7/8 x 2 1/2 ίντσες (από τη λαβή έως την οθόνη)
4548736079748
2.790,00 
1.999,00 
Κερδίζετε: 791,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 61,08 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 999.5 €
3 Άτοκες 666.33 €
4 Άτοκες 499.75 €
5 Άτοκες 399.8 €
6 Άτοκες 333.17 €
7 Άτοκες 285.57 €
8 Άτοκες 249.88 €
9 Άτοκες 222.11 €
10 Άτοκες 199.9 €
11 Άτοκες 181.73 €
12 Άτοκες 166.58 €
13 Άτοκες 153.77 €
14 Άτοκες 142.79 €
15 Άτοκες 133.27 €
16 Άτοκες 124.94 €
17 Άτοκες 117.59 €
18 Άτοκες 111.06 €
19 Άτοκες 105.21 €
20 Άτοκες 99.95 €
21 Άτοκες 95.19 €
22 Άτοκες 90.86 €
23 Άτοκες 86.91 €
24 Άτοκες 83.29 €
25 Έντοκες 87.96 €
26 Έντοκες 84.57 €
27 Έντοκες 81.44 €
28 Έντοκες 78.53 €
29 Έντοκες 75.82 €
30 Έντοκες 73.3 €
31 Έντοκες 70.93 €
32 Έντοκες 68.72 €
33 Έντοκες 66.63 €
34 Έντοκες 64.67 €
35 Έντοκες 62.83 €
36 Έντοκες 61.08 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+105,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα