Η πιο μικρή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ευρύ ζουμ

Η πιο μικρή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ευρύ ζουμ

Η φωτογραφική μηχανή HX99 καλύπτει το εύρος από ευρεία γωνία 24 mm έως τηλεφακό 720 mm, έτσι είναι ιδανική για αξέχαστες ταξιδιωτικές και καθημερινές φωτογραφίες. Ο φακός ZEISS® Vario-Sonnar T* εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλο το εύρος ζουμ, και η λειτουργία "Ζουμ ευκρινούς εικόνας" επιτρέπει την περαιτέρω μεγέθυνση του θέματος (έως 1440 mm), διατηρώντας παράλληλα την ανάλυση υψηλή. [1] 24 mm [2] 720 mm [3] 1440 mm

Exmor R™ και BIONZ X™ για εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Exmor R™ και BIONZ X™ για εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Ο αισθητήρας εικόνας της φωτογραφικής μηχανής HX99, ένας αισθητήρας CMOS 18,2 megapixel (ενεργά) με οπίσθιο φωτισμό, συνεργάζεται με το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνων BIONZ X για την παροχή εξαιρετική ποιότητας εικόνας, ακόμα και για τις πιο λεπτές υφές και λεπτομέρειες. Με εύρος ISO80-6400 (επέκταση), ακόμη και οι ανεπαρκώς φωτισμένες φωτογραφίες είναι όμορφες, ενώ οι βελτιώσεις αναπαραγωγής χρώματος παράγουν φυσικούς τόνους δέρματος.

Εγγραφή ταινιών 4K με πλήρη ανάγνωση των pixel

Εγγραφή ταινιών 4K με πλήρη ανάγνωση των pixel

Το μοντέλο HX99 είναι το πρώτο στη σειρά HX με δυνατότητα εγγραφής 4K (QFHD, 3840 x 2160 pixel). Βίντεο 4K υψηλής ποιότητας που επιτυγχάνεται με πλήρη ανάγνωση των pixel από τον αισθητήρα και χωρίς ομαδοποίηση pixel, συλλέγοντας περίπου 1,6 φορές περισσότερες πληροφορίες απ' ότι χρειάζεται. Αυτό το εφέ υπερδειγματοληψίας δημιουργεί εικόνες εξαιρετικής ανάλυσης με λιγότερο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα.

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση για την αποτύπωση καθοριστικών στιγμών

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση για την αποτύπωση καθοριστικών στιγμών

Η φωτογραφική μηχανή υιοθετεί την γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση, χρησιμοποιώντας αυτόματη εστίαση με ανίχνευση αντίθεσης υψηλής ακρίβειας και απόκριση 0,09 δευτερολέπτων. Επιτυγχάνει εστίαση ελαχιστοποιώντας την περιττή κίνηση του φακού, προβλέποντας το εύρος της αυτόματης εστίασης και επιταχύνοντας τη μονάδα φακού, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόκρισης, ώστε να καταγράφετε ακόμη πιο γρήγορες σκηνές.

Δυνατότητα αυτόματης εστίασης στα μάτια για άψογα πορτραίτα

Δυνατότητα αυτόματης εστίασης στα μάτια για άψογα πορτραίτα

Η εξελιγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια αυτής της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να ανιχνεύει και να εστιάζει αυτόματα στα μάτια των κύριων θεμάτων στις λήψεις σας. Ανιχνεύει γρήγορα και με ακρίβεια τα μάτια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως όταν το θέμα κοιτάζει προς τα κάτω ή όταν τα πρόσωπα φωτίζονται από πίσω ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνεχής λήψη έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Συνεχής λήψη έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Προσφέρει δυνατότητα συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας σε έως 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για έως 155 λήψεις. Η προβολή, διαγραφή και προστασία των φωτογραφιών συνεχούς λήψης μπορούν επίσης να γίνουν σε ομάδες.

Σταθεροποίηση εικόνας με Optical SteadyShot™

Σταθεροποίηση εικόνας με Optical SteadyShot™

Η λειτουργία Optical SteadyShot της φωτογραφικής μηχανής είναι σχεδιασμένη για λήψη με το χέρι και σε ρυθμίσεις ζουμ τηλεφακού, ακόμα και με μεγάλη μεγέθυνση. Σταθεροποιεί την εικόνα και μειώνει αποτελεσματικά την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής, χάρη σε έναν γυροσκοπικό αισθητήρα υψηλής απόδοσης και έναν εξειδικευμένο αλγόριθμο. Καθώς πρόκειται για λειτουργία του οπτικού συστήματος, η σταθεροποίηση της εικόνας πραγματοποιείται χωρίς υποβάθμιση της ανάλυσης. [1] SteadyShot ανενεργό [2] SteadyShot ενεργό

Ευκρινές, εύχρηστο εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™

Ευκρινές, εύχρηστο εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™

Το εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder διαθέτει υψηλή αντίθεση και είναι φωτεινότερο από τα συμβατικά ηλεκτρονικά εικονοσκόπια. Εμφανίζει πληροφορίες προεπισκόπησης και λήψης σε πραγματικό χρόνο, συνεπώς ό,τι βλέπετε στην οθόνη είναι ακριβώς ό,τι έχετε καταγράψει. Το εικονοσκόπιο αναδιπλώνεται εύκολα, για φορητότητα, ασφάλεια και ευκολία.

Δακτύλιος ελέγχου για ανώτερες φωτογραφίες

Δακτύλιος ελέγχου για ανώτερες φωτογραφίες

Με τον πρακτικό δακτύλιο ελέγχου φακού, μπορείτε να χειρίζεστε μη αυτόματα στοιχεία ελέγχου επαγγελματικού τύπου, όπως επιλογή ταχύτητας κλείστρου, διαφράγματος και πολλά άλλα για περισσότερο δημιουργικό έλεγχο. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να συμβιβάζετε το δημιουργικό σας όραμα εξαιτίας του μικρού μεγέθους της φωτογραφικής μηχανής.

Εστίαση αφής και κλείστρο

Εστίαση αφής και κλείστρο

Με την εστίαση αφής, μπορείτε απλώς να αγγίζετε την οθόνη LCD στο σημείο της εικόνας όπου θέλετε να εστιάσετε, τόσο για φωτογραφίες όσο και βίντεο, για την καταγραφή θεμάτων που βρίσκονται ακόμα και στην άκρη του πλαισίου, χωρίς να αλλάζετε το καρέ. Ο χειρισμός του κλείστρου μπορεί επίσης να γίνει πατώντας την οθόνη LCD.

Αυτόματη εστίαση με επιφάνεια αφής

Αυτόματη εστίαση με επιφάνεια αφής

Όταν χρησιμοποιείτε το εικονοσκόπιο, χρησιμοποιήστε την επιφάνεια αφής αυτόματης εστίασης, για να αλλάξετε την εστίαση ομαλά και εύκολα, απλώς μετακινώντας το δάχτυλό σας στην οθόνη LCD.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180° για ευέλικτες επιλογές σύνθεσης

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180° για ευέλικτες επιλογές σύνθεσης

Η οθόνη υψηλής ανάλυσης 3 ιντσών με δυνατότητα ανάκλισης είναι ιδανική για λήψη selfie και τέλειο καδράρισμα λήψεων από χαμηλή οπτική γωνία. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για λήψη από διάφορες θέσεις, για περισσότερη ευελιξία κατά την αποτύπωση δημιουργικών συνθέσεων.

Υποβοήθηση ζουμ

Υποβοήθηση ζουμ

Αν χάσετε το κινούμενο θέμα ενώ καδράρετε με ζουμ, η λειτουργία υποβοήθησης ζουμ σάς διευκολύνει να το βρείτε ξανά. Προγραμματίστε τη στο κουμπί C (προσαρμογή) και, στη συνέχεια, απλώς πιέστε το παρατεταμένα για αυτόματη επαναφορά του ζουμ, βρείτε και καδράρετε ξανά το θέμα και μετά αφήστε το κουμπί. Η φωτογραφική μηχανή επαναφέρει το ζουμ στην αρχική εστιακή απόσταση, ώστε να συνεχίσετε με τη λήψη του θέματος.

Εγγραφή σε φορμά RAW

Για να ελέγχουν οι χρήστες καλύτερα την τελική εμφάνιση των φωτογραφιών τους, το μοντέλο HX99 διαθέτει εγγραφή εικόνων σε φορμά RAW ως προεπιλογή. Με αυτό το φορμά, όλα τα δεδομένα από τον αισθητήρα διατηρούνται, συνεπώς η έκθεση, η φωτεινότητα, η ισορροπία λευκού και άλλες πτυχές της εικόνας μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας εικόνων.

Εγγραφή βίντεο HD με υψηλό ρυθμό καρέ για ταχέως κινούμενα θέματα

Όταν γυρίζετε ταινίες, μπορείτε να καταγράψετε αντικείμενα που κινούνται γρήγορα με υψηλό ρυθμό καρέ HD σε έως 120p (NTSC) ή 100p (PAL). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε κατά την επεξεργασία να δημιουργείτε εντυπωσιακές σκηνές σε αργή κίνηση. Ο υψηλός ρυθμός μετάδοσης bit, έως και 100 Mbps, διασφαλίζει επίσης λεπτομερείς εικόνες.

Εγγραφή δεδομένων proxy για πιο εύκολη και γρήγορη επεξεργασία και κοινή χρήση

Κατά την εγγραφή βίντεο 4K πλήρους ανάλυσης, η φωτογραφική μηχανή αποτυπώνει επίσης ένα αρχείο proxy αργού ρυθμού μετάδοσης bit που είναι μικρότερου μεγέθους και πιο εύκολο στη χρήση. Αυτό διευκολύνει την αποστολή και την κοινή χρήση φωτογραφιών αμέσως μετά τη λήψη τους, για πιο εύκολη διαδικτυακή συνεργασία.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης για περισσότερες ευκαιρίες φωτογράφησης

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης για περισσότερες ευκαιρίες φωτογράφησης

Το κλείδωμα αυτόματης εστίασης αποτυπώνει και συνεχίζει να παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα. Η λειτουργία αυτή ρυθμίζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ-στόχου της αυτόματης εστίασης ανάλογα με το μέγεθος του θέματος, βελτιώνει την απόδοση της παρακολούθησης και σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε πλήρως κάθε ευκαιρία για φωτογραφία.

Πιο σταθερή λαβή για πιο σταθερές λήψεις

Πιο σταθερή λαβή για πιο σταθερές λήψεις

Η λαβή της φωτογραφικής μηχανής έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει καλύτερα στο χέρι σας, για πιο εύκολο κράτημα και καλύτερη σταθερότητα, παρά το μικρό μέγεθος της μηχανής. Εξασφαλίζει πιο σταθερό καδράρισμα χειροκίνητων λήψεων και μειώνει την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής, για σταθερές λήψεις ακόμα και με το ένα χέρι.

Εσωτερικό αναδυόμενο φλας

Εσωτερικό αναδυόμενο φλας

Η ενσωματωμένη λειτουργία μη αυτόματου αναδυόμενου φλας της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει διάφορες λειτουργίες φωτογράφησης με φλας. Ο αργός συγχρονισμός είναι χρήσιμος για τη λήψη ατμοσφαιρικών νυχτερινών πορτραίτων, ο συγχρονισμός οπίσθιου φλας σάς επιτρέπει να εκφράζετε δημιουργικά την κίνηση και η ρύθμιση αυτόματου φλας καθορίζει αυτόματα αν είναι απαραίτητο το φλας.

Φέρτε το μενού στα μέτρα σας με το My Menu

Φέρτε το μενού στα μέτρα σας με το My Menu

Με τη δυνατότητα My Menu, μπορείτε να καταχωρίσετε στοιχεία μενού για άμεση ανάκληση και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μενού. Η οθόνη μενού ανασχεδιάστηκε και μπορείτε να αντιστοιχίσετε λειτουργίες για έως και 30 στοιχεία, ώστε να αναδιοργανώσετε τη διασύνδεση της φωτογραφικής μηχανής ανάλογα με τις προτιμήσεις λήψης σας.

Εύχρηστη αξιολόγηση και ταξινόμηση επιτόπου

Αξιολογήστε και προστατέψτε τις φωτογραφίες σας επιτόπου, αντιστοιχίζοντας εύκολα προσαρμοσμένα κουμπιά. Οι αξιολογήσεις, από 1 έως 5 αστέρια, μπορούν να ελεγχθούν όταν οι φωτογραφίες εισάγονται στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το PlayMemories Home™ ή το νέο λογισμικό Sony Imaging Edge για γρήγορη ταξινόμηση ακόμη και μεγάλων βιβλιοθηκών εικόνων.

Νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας LCD

Όταν ο διακόπτης λειτουργίας του σώματος της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται στη θέση ON, η οθόνη LCD μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα (2, 5 ή 10 δευτ. μετά την τελευταία λειτουργία) για εξοικονόμηση ενέργειας.

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα και κοινή χρήση

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα και κοινή χρήση

Με τον τηλεχειρισμό με ένα άγγιγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet ως οθόνη και τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα επιτρέπει εύκολη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο σε συσκευή Android™ με δυνατότητα NFC™, για εύκολη αποστολή και κοινή χρήση. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile από το app store της συσκευής και ακουμπήστε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή, για να τις συνδέσετε. Η συμβατότητα με QR Code επιτρέπει τη σύνδεση και με συσκευές που δεν έχουν δυνατότητα NFC.

Γεωγραφική ετικέτα για εικόνες μέσω Bluetooth®

Με τον σύνδεσμο πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®, μπορείτε να προσθέσετε εύκολα γεωγραφική ετικέτα στις φωτογραφίες σας, τέλεια λειτουργία όταν ταξιδεύετε. Απλώς συνδέστε τη φωτογραφική μηχανή σε συμβατό smartphone με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile και τα δεδομένα της τοποθεσίας σας θα καταγράφονται σε κάθε φωτογραφία.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά, στην οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3 (7,82 mm)


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περ. 18,2 megapixel


Φακός

Τύπος φακών

Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*, 11 στοιχεία σε 10 ομάδες (5 ασφαιρικά στοιχεία)


Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F3,5 (W) - 6,4 (T)


Εστιακή απόσταση

f=4,25 - 118 mm


ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

84 μοίρες - 3 μοίρες 30 λεπτά (24 - 720 mm)


Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)

Αυτόματη λειτουργία: AF (W: Περίπου 5 cm (0,16 ft.) έως το άπειρο, T: Περίπου 250 cm (8,20 ft.) έως το άπειρο)/Αυτόματο πρόγραμμα: AF (W: Περίπου 5 cm (0,16 ft.) έως το άπειρο, T: Περίπου 250 cm (8,20 ft.) έως το άπειρο)


Οπτικό ζουμ

28x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)

18 M περίπου 60x/10 M περίπου 80x/5,0 M περίπου 113x/VGA περίπου 459x/13 M (16:9) περίπου 60x/2,1 M (16:9) περίπου 153x


Ζουμ ευκρινούς εικόνας (ταινία)

4K: Περίπου 45x, HD: Περίπου 60x


Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

18 M περίπου 120x / 10 M περίπου 161x / 5,0 M περίπου 226x / VGA περίπου 459x / 13 M (16:9) περίπου 120x / 2,1 M (16:9) περίπου 306x


Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Περίπου 120x


Οθόνη

Τύπος οθόνης

7,5 cm (τύπου 3,0) (4:3) / 921.600 κουκκίδες / Xtra Fine / TFT LCD


Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω περίπου 180 μοίρες


Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)

Αυτόματο / Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο


Μεγέθυνση μέσω υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης

7,7x, 15,3x


Πάνελ αφής

Ναι


Εικονοσκόπιο

Τύπος οθόνης/Αριθμός κουκίδων

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο τύπου 0,2 (OLED), 638.400 κουκκίδες


Κάλυψη πεδίου

100%, Ταινία 4K: Περίπου 97%


Μεγέθυνση

Περίπου 0,5x με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-1(διόπτρα) (ισοδύναμη με 35 mm)


Σημείο ματιού

Περίπου 20 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 19,2 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1 m-1(διόπτρα) (πρότυπο CIPA)


Ρύθμιση διόπτρας

-4,0 έως +3,0 m-1


Έλεγχος φωτεινότητας

Αυτόματη, Μη αυτόματη (5 βημάτων)


Φωτογραφική Μηχανή

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας

Ναι (BIONZ™ X)


STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Οπτικό


STEADYSHOT (ΤΑΙΝΙΑ)

Ναι (Έξυπνη ενεργή λειτουργία, Οπτικός τύπος με ηλεκτρονική αντιστάθμιση, τύπος κατά της κύλισης)


Τύπος εστίασης

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης


Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, Συνεχής αυτόματη εστίαση (μόνο ταινία), Άμεση μη αυτόματη εστίαση, Μη αυτόματη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρεία / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο (S/M/L), Επέκταση ευέλικτου σημείου


ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΕ

ναι


Λειτουργία φωτομέτρησης

Πολλαπλών μοτίβων, Κεντροβαρής, Σημείου, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV


Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Αυτόματο (ISO 80 - 3200, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), 80/100/200/400/800/1600/3200 (επέκταση σε ISO6400), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματο (ISO 80 - 3200 ίδιο με το επιλεγμένο εύρος στο Αυτόματο), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800


Ευαισθησία ISO (βίντεο)

Αυτόματο (ISO80-3200, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), 80/100/200/400/800/1600/3200 (επέκταση σε ISO6400)


Ελάχιστος φωτισμός (ταινία)

Αυτόματη λειτουργία: 9 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30)


Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυράκτωσης, Φως φθορισμού: Θερμό λευκό φως φθορισμού, Ψυχρό λευκό φως φθορισμού, Λευκό φως φθορισμού ημέρας, Φως ημέρας, Φλας, Θερμοκρασία χρώματος/Φίλτρο, Προσαρμογή1, Προσαρμογή2, Προσαρμογή3, Προσαρμοσμένη ρύθμιση


Μικρορύθμιση ΙΣΛ

G7-M7 (57 βήματα), A7-B7 (29 βήματα)


Ταχύτητα κλείστρου

iAuto (4" - 1/2.000)/Αυτόματο πρόγραμμα (1" - 1/2.000)/Προτεραιότητα διαφράγματος (8" - 1/2.000)/Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/2.000)/ Μη αυτόματη (30" - 1/2.000)


Διάφραγμα

iAuto (F 3,5 - F 6,3 (W)) / Αυτόματο πρόγραμμα (F 3,5 - F 6,3 (W) ) / Μη αυτόματο (F 3,5 - F 8,0 (W)) / Προτεραιότητα διαφράγματος (F 3,5 - F 8,0 (W)) / Προτεραιότητα κλείστρου (F 3,5 - F 6,3 (W))


Έλεγχος εικόνων

Αντίθεση, Κορεσμός, Ευκρίνεια, Δημιουργικό στυλ, Χρωματικός χώρος, Ποιότητα (RAW / RAW και JPEG (Extra fine, Fine, Standard) / JPEG (Extra fine, Fine, Standard)


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική/Χαμηλή, Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ: Αυτόματη, ISO100-12800


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5)), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος: Απενεργοποίηση, διαφορά αυτόματης έκθεσης, επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV)


Λειτουργία λήψης

Αυτόματο (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση / Superior Auto), Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση, MR (Ανάκληση μνήμης) 1,2, Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση), Sweep Panorama, Επιλογή σκηνής


Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας, Κατοικίδιο, Γκουρμέ, Πυροτεχνήματα, Υψηλή ευαισθησία


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)

Συνεχής λήψη με προτεραιότητα ταχύτητας περίπου 10 fps, συνεχής λήψη περίπου 3 fps


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Απενεργοποίηση / 10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / 3 διαδοχικές λήψεις με 10 δευτ., 5 δευτ. ή 2 δευτ. / 5 διαδοχικές λήψεις με 10 δευτ., 5 δευτ. ή 2 δευτ.


Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μία λήψη, Συνεχής λήψη, Συνεχής λήψη με προτεραιότητα ταχύτητας, Χρονοδιακόπτης, Χρονοδιακόπτης (συνεχής λήψη), Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing) συνεχούς λήψης, Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing) μίας λήψης, Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing) ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing) DRO


Panorama (λήψη)

Sweep Panorama


Εφέ εικόνας

[Στατική εικόνα]: Toy Camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα [Ταινία]: Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Ασπρόμαυρο, Σέπια


Αριθμός αναγνωρίσιμων σκηνών

[Στατική εικόνα]: Superior Auto: 44 / iAuto: 33, [Ταινία]: 44


Φλας

Λειτουργία φλας

Χωρίς φλας / Αυτόματο φλας / Φλας συμπλήρωσης / Αργός συγχρονισμός / Συγχρονισμός οπίσθιου φλας


Τύπος φλας

Ενσωματωμένο, χειροκίνητη αναδίπλωση


AF Illuminator

Αυτόματο / Απενεργοποίηση


Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)

Ναι


Εύρος φλας

ISO Auto: Περίπου 0,3 έως 5,4 m (11' 13/16" έως 17' 8 19/32") (W) / Περίπου 2,5 m έως 3,0 m (8' 2 27/64" έως 9' 10 7/64") (T)


Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής

Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark 2), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC


Φορμά εγγραφής

[Στατική εικόνα]: JPEG (συμμόρφωση με DCF έκδοση 2.0, Exif έκδοση 2.31, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3), [Ταινία]: XAVC S, συμβατότητα με φορμά AVCHD έκδοση 2.0


Φορμά εγγραφής (ήχος ταινίας)

XAVC S: LPCM 2 καναλιών, AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2 καναλιών (Dolby Digital Stereo Creator)


Χώρος χρωμάτων (στατική εικόνα)

sRGB, Adobe® RGB


DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF


Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 3:2: 16 M (4.896 × 3.264)/8,9 M (3.648 × 2.432)/4,5 M (2.592 × 1.728), Λειτουργία 4:3: 18 M (4.896 × 3.672)/10 M (3.648 × 2.736)/5 M (2.592 × 1.944)/VGA (640 × 480), Λειτουργία 16:9: 13 M (4.896 × 2.752)/7,5 M (3.648 × 2.056)/2,1 M (1.920 × 1.080), Λειτουργία 1:1: 13 M (3.664 × 3.664)/7,5 M (2.736 × 2.736)/3,7 M (1.920 × 1.920), Sweep Panorama: Ευρύ (12.416 × 1.856/5.536 × 2.160), Τυπικό (8.192 × 1.856/3.872 × 2.160)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)

Επιλογέας PAL/NTSC: [NTSC] AVCHD: 24 M FX (1.920 x 1.080/60i) / 17 M FH (1.920 x 1.080/60i), XAVC S 4K: 30p 100 M (3.840 x 2.160/30p) / 30p 60 M (3.840 x 2.160/30p) / 24p 100 M (3.840 x 2.160/24p) / 24p 60 M (3.840 x 2.160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1.920 x 1.080/60p)/ 60p 25 M (1.920x1.080/60p)/ 30p 50 M (1.920 x 1.080/30p)/ 30p 16 M (1.920 x 1.080/30p)/ 24p 50 M (1.920 x 1.080/24p)/ 120p 100 M (1.920 x 1.080/120p)/120p 60 M (1.920 x 1.080/120p)


Λειτουργία εγγραφής ταινίας (PAL)

Επιλογέας PAL/NTSC: [PAL] AVCHD: 24 M FX (1.920 x 1.080/50i) / 17 M FH (1.920 x 1.080/50i), XAVC S 4K: 25p 100 M (3.840 x 2.160/25p) / 25p 60 M (3.840 x 2.160/25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1.920 x 1.080/50p) / 50p 25 M (1.920 x 1.080/50p) / 25p 50 M (1.920 x 1.080/25p) / 25p 16 M (1.920 x 1.080/25p) / 100p 100 M (1.920 x 1.080/100p) / 100p 60 M (1.920 x 1.080/100p)


Εγγραφή proxy

Ναι


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Ακροδέκτης Multi/Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI


NFC

Συμβατότητα με ετικέτες τύπου 3 (NFC Forum), απομακρυσμένη λειτουργία με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα


WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))


Bluetooth®

Ναι (έκδοση 4.1)


Ισχύς

Πηγή ισχύος

DC 3,6 V (παρέχεται μπαταρία) / DC 5,0 V (παρέχεται τροφοδοτικό AC)


Σύστημα μπαταρίας

NP-BX1


Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα)

Περίπου 1,5 W με την οθόνη LCD και 1,8 W με το εικονοσκόπιο (πρότυπο CIPA)


Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB

Ναι (με το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC και την μπαταρία)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 370 / Περίπου 185 λεπτά, Οθόνη (όταν η αυτόματη απενεργοποίηση οθόνης ορίζεται στα 2 δευτ.): Περίπου 460 / Περίπου 230 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 300 / περίπου 150 λεπτά


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 55 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 55 λεπτά.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 95 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 100 λεπτά.


Άλλα

Λειτουργίες λήψης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Λειτουργία Smile Shutter, Γραμμή πλέγματος, Βηματικό ζουμ/Γρήγορο ζουμ, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing) ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO, Υποβοήθηση μη αυτόματης εστίασης, Τονισμός περιγραμμάτων, Zebra, Εμφάνιση δείκτη, Επίπεδο αναφοράς μικροφώνου, Υποβοήθηση ζουμ, Ρύθμιση My Menu, Χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας


Λειτουργίες αναπαραγωγής

BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Αυτόματος προσανατολισμός, Παρουσίαση, Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Motion Shot Video, Αυτόματη περιστροφή εικόνας, Ομαδοποίηση συνεχούς λήψης


χρώμα TRILUMINOS

Ναι


έξοδος εικόνας 4K

Ναι


Θερμοκρασία λειτουργίας

0°C - +40°C / 32°F - 104°F


Εκτύπωση

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)


Μέγεθος και Βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

102,0 mm x 58,1 mm x 35,5 mm (4 1/8" x 2 3/8" x 1 7/16")


ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 242 g (8,6 oz) (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης) / Περίπου 216 g (7,7 oz) (μόνο το σώμα)    


Megapixels :
18,2 - 20,4MP
MIC Input :
OXI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1/2,3" (7,82 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Ζουμ :
28x - 35x
Φακός :
ZEISS
Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
5754654695916
579,00 
499,00 
Κερδίζετε: 80,00 €
Διαθέσιμο σε 1 έως 3 ημέρες
Με πιστωτική κάρτα από 14,55 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 249.5 €
3 Άτοκες 166.33 €
4 Άτοκες 124.75 €
5 Άτοκες 99.8 €
6 Άτοκες 83.17 €
7 Άτοκες 71.29 €
8 Άτοκες 62.38 €
9 Άτοκες 55.44 €
10 Άτοκες 49.9 €
11 Άτοκες 45.36 €
12 Άτοκες 41.58 €
13 Άτοκες 38.38 €
14 Άτοκες 35.64 €
15 Άτοκες 33.27 €
16 Άτοκες 31.19 €
17 Άτοκες 29.35 €
18 Άτοκες 27.72 €
19 Άτοκες 26.26 €
20 Άτοκες 24.95 €
21 Άτοκες 23.76 €
22 Άτοκες 22.68 €
23 Άτοκες 21.7 €
24 Άτοκες 20.79 €
25 Έντοκες 20.96 €
26 Έντοκες 20.15 €
27 Έντοκες 19.41 €
28 Έντοκες 18.71 €
29 Έντοκες 18.07 €
30 Έντοκες 17.47 €
31 Έντοκες 16.9 €
32 Έντοκες 16.37 €
33 Έντοκες 15.88 €
34 Έντοκες 15.41 €
35 Έντοκες 14.97 €
36 Έντοκες 14.55 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη