€100 Όφελος με την αγορά ασύρματου shooting grip
=
Συνολική τιμή καταλόγου1.078,00 €
Τιμή για όλα899,00 €

ZV-1:Οθόνη πολλαπλών γωνιών LCD, για λήψεις selfie με αυτοπεποίθηση

Οθόνη πολλαπλών γωνιών LCD, για λήψεις selfie με αυτοπεποίθηση

Με την πτυσσόμενη οθόνη LCD μπορείτε να ελέγχετε το καδράρισμα για vlog και selfie, χωρίς η εικόνα να εμποδίζεται από άλλα αξεσουάρ, όπως το μικρόφωνο. Ο έλεγχος μέσω οθόνης αφής απλοποιεί την προσαρμογή της εστίασης, του κλείστρου και άλλων ρυθμίσεων, ακόμα και κατά τη λήψη selfie.

Κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες και ανεμοθώρακα

Κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες και ανεμοθώρακα

Ηχογραφήστε καθαρά τη φωνή σας, ακόμα και ανάμεσα στο πλήθος, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο με τρεις κάψουλες. Η μοναδική σχεδίαση και δομή χρησιμοποιεί φιλτράρισμα χώρου, για καταγραφή καθαρού ήχου μπροστά στη μηχανή, με λιγότερους ήχους περιβάλλοντος. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνοδευτικό ανεμοθώρακα για μεγαλύτερη αξιοπιστία στις εξωτερικές λήψεις, ακόμα και όταν έχει αέρα.

Βελτιστοποιημένο για εύκολες και φυσικές selfie

Βελτιστοποιημένο για εύκολες και φυσικές selfie

Η ZV-1 έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη λήψη vlog, με εργονομική λαβή για σταθερές selfie και φωτεινή ένδειξη εγγραφής, για να μην ξεχνάτε να πατάτε το Rec.

Συμβατό με τις grip Bluetooth® "όλα σε ένα"

Συμβατό με τις grip Bluetooth® "όλα σε ένα"

Η ZV-1 είναι συμβατή με τα μοντέλα λαβών λήψης της Sony, συμπεριλαμβανομένης και της GP-VPT2BT με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®, για εύκολο απομακρυσμένο έλεγχο της εγγραφής, του ζουμ και των προσαρμόσιμων χειριστηρίων, χωρίς καλώδια. Οι grip Sony, το ιδανικό αξεσουάρ για vlog, προσφέρουν σταθερή και ευέλικτη λήψη και μετατρέπονται σε μίνι τρίποδα, για χρήση hands-free, σε μικρές διαστάσεις, όπου και αν βρίσκεστε.

Όμορφοι και φυσικοί τόνοι δέρματος για όλους

Όμορφοι και φυσικοί τόνοι δέρματος για όλους

Η βελτιωμένη τεχνολογία χρώματος της Sony διασφαλίζει ρεαλιστική, φυσική εικόνα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο μεγάλο εύρος αποχρώσεων της επιδερμίδας. Είναι διαθέσιμη για λήψη ταινίας αλλά και φωτογραφιών, και υποστηρίζεται επίσης από την επιλογή Soft Skin, που εξομαλύνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.

Υψηλή ποιότητα εικόνας και εύκολα προηγμένα εφέ

Υψηλή ποιότητα εικόνας και εύκολα προηγμένα εφέ

Παρά τις μικρές διαστάσεις της, η ZV-1 διαθέτει μεγάλο αισθητήρα Exmor RSTM CMOS τύπου 1.0, για υψηλής ποιότητας εικόνα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού ή δύσκολου φωτισμού. Επιπλέον, ο μεγάλος αισθητήρας αποδίδει εικόνες με επαγγελματική εμφάνιση, με θολή αποεστίαση φόντου (bokeh), καθώς και υψηλής ταχύτητας ανάγνωση δεδομένων για εντυπωσιακή ποιότητα 4Κ και καταγραφή βίντεο σε εξαιρετικά αργή κίνηση.

Εμπιστευτείτε την εστίαση στη μηχανή, με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Εμπιστευτείτε την εστίαση στη μηχανή, με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Απλώς στρέψτε το πρόσωπό σας στην κάμερα και η κάμερα θα αναγνωρίσει το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα), την απόσταση του θέματος (βάθος) και τις πληροφορίες προσώπου/ματιού, και αυτόματα θα μπει σε λειτουργία παρακολούθησης εστίασης ακριβείας. Επιπλέον, όταν η μηχανή αναγνωρίζει τα μάτια, τα πρόσωπα ή τα θέματα, εμφανίζεται ένα πλαίσιο σε κάθε στόχο, ώστε να βεβαιώνεστε ότι το θέμα είναι σε εστίαση και να τραβάτε χωρίς ενδοιασμούς.

Γρήγορη εναλλαγή εστίασης ανάμεσα στα θέματα

Γρήγορη εναλλαγή εστίασης ανάμεσα στα θέματα

Ο υψηλής απόδοσης αισθητήρας αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης ενεργοποιεί την υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας εστίαση, με γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί 315 σημεία εστίασης εντοπισμού φάσης στο 65% της επιφάνειας οθόνης, για γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στα θέματα. Κατά τη λήψη selfie, η μηχανή μπορεί να αλλάξει την εστίαση με ένα μόνο άγγιγμα, από το πρόσωπό σας στο φόντο και πίσω πάλι, για εύκολη ευκρινή εστίαση ακριβείας.

Όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh), εύκολα

Όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh), εύκολα

Τραβήξτε εκφραστικές selfie, που φαίνονται σαν επαγγελματικές, με το φόντο σε θολή εστίαση. Ο μοναδικός Διακόπτης αποεστίασης φόντου (bokeh) (κουμπί C1) παρακάμπτει την περιπλοκότητα της εξισορρόπησης έκθεσης και του ελέγχου του βάθους πεδίου, και την αντικαθιστά με ένα μόνο κουμπί. Απλώς πατήστε για εναλλαγή ανάμεσα στην πλήρη εστίαση και τη θόλωση του φόντου, για επαγγελματική παρουσίαση του θέματος.

Κάντε τα review σας να ξεχωρίζουν με τη ρύθμιση προβολής προϊόντων (Product Showcase)

Κάντε τα review σας να ξεχωρίζουν με τη ρύθμιση προβολής προϊόντων (Product Showcase)

Η Ρύθμιση επίδειξης προϊόντος προσφέρει νέο επίπεδο επαγγελματισμού στις κριτικές προϊόντων, για γρήγορες μεταβάσεις με εστίαση ακριβείας από εσάς στο αγαπημένο σας προϊόν. Το προσαρμοσμένο κουμπί C2 ενεργοποιεί από προεπιλογή τη Ρύθμιση επίδειξης προϊόντος, καταργώντας την προτεραιότητα εστίασης στο πρόσωπό σας και διευρύνοντας το πεδίο προβολής. Αρκεί να κρατήσετε ένα προϊόν μπροστά στη μηχανή και η εστίαση θα μετακινηθεί από το πρόσωπό σας σε αυτό. Έτσι, μπορείτε εύκολα να γυρίζετε βίντεο κριτικής προϊόντων, χωρίς να ανησυχείτε για την αυτόματη εστίαση.

Ισχυρή σταθεροποίηση εικόνας

Ισχυρή σταθεροποίηση εικόνας

Ακόμα και όταν περπατάτε με τη μηχανή, μπορείτε να τραβάτε ομαλές, εξαιρετικά σταθερές λήψεις, χάρη στον συνδυασμό οπτικού και ηλεκτρονικού συστήματος σταθεροποίησης SteadyShot™. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με το χέρι και για vlog με λαβή λήψης, για σίγουρες λήψεις, χωρίς θόλωση και κραδασμούς. Αντί να μένετε ακίνητοι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην παρουσίαση και στο καδράρισμα.

Έξυπνη μετάβαση αυτόματης έκθεσης (AE), βελτιστοποιημένη για πρόσωπα

Έξυπνη μετάβαση αυτόματης έκθεσης (AE), βελτιστοποιημένη για πρόσωπα

Οι απρόβλεπτες λήψεις πάνω στην έμπνευση της στιγμής, που δημιουργούν ενδιαφέρουσες αναρτήσεις vlog, αποτελούν πρόκληση για τις περισσότερες κάμερες. Ο έξυπνος αλγόριθμος μετάβασης αυτόματης έκθεσης της ZV-1, ωστόσο, προσαρμόζει γρήγορα την έκθεση, ακόμα και όταν οι συνθήκες φωτισμού αλλάζουν δραστικά, από τη σκιά στο φως του ήλιου, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Και, δίνοντας προτεραιότητα στα πρόσωπα, διασφαλίζει ότι τα άτομα στο βίντεο πάντα φαίνονται όμορφα, ακόμα και σε κακό φωτισμό.

Συνδέστε επαγγελματικά αξεσουάρ με την υποδοχή MI

Συνδέστε επαγγελματικά αξεσουάρ με την υποδοχή MI

Η μοναδική υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI) της Sony προσφέρει απίστευτη ευελιξία για προσθήκη φώτων, μικροφώνων και άλλων.Όχι μόνο υποστηρίζει τα τυπικά αξεσουάρ και φλας για υποδοχή Cold, αλλά η διασύνδεση επίσης επιτρέπει την προσθήκη υψηλής απόδοσης προσαρμογέων ήχου, όπως είναι το στερεοφωνικό μικρόφωνο ECM-XYST1M, με τροφοδοσία απευθείας από τη μηχανή.

Δυναμική εξαιρετικά αργή κίνηση

Δυναμική εξαιρετικά αργή κίνηση

Αποτυπώστε σπάνιες και καθημερινές σκηνές σε δραματική, εξαιρετικά αργή κίνηση, για να προσθέσετε εύκολα θεατρικότητα και μαγεία σε ένα βίντεο. Με τόσο υψηλούς ρυθμούς καρέ έως 960 fps, μπορείτε να αποτυπώσετε σχεδόν κάθε σκηνή, ενώ ο ρυθμιζόμενος ρυθμός αναπαραγωγής επιτρέπει την επιβράδυνση της δράσης, από 4x έως 40x.

Το time-lapse προσθέτει κινηματογραφικό στιλ στο πέρασμα του χρόνου

Το time-lapse προσθέτει κινηματογραφικό στιλ στο πέρασμα του χρόνου

Η ZV-1 διαθέτει λειτουργία λήψης σε διαστήματα, ιδανική για δημιουργία ταινιών time-lapse σε κινηματογραφικό στιλ, με τη βοήθεια του λογισμικού Imaging EdgeTM Desktop για υπολογιστή PC. Χάρη στον ρυθμιζόμενο χρόνο των διαστημάτων λήψης (από 1 έως 60 δευτ.) και στον πλήρη χειροκίνητο έλεγχο της μηχανής, μπορείτε να τραβήξετε εντυπωσιακά πλάνα από κινούμενα σύννεφα, ροές φώτων κυκλοφορίας και άλλα, σε έως και 9.999 λήψεις. Προσθέστε μια εξωτερική μπαταρία στην είσοδο USB, για πολλές, συνεχόμενες ώρες εγγραφής.

Υψηλής ποιότητας αποτύπωση εικόνας 20,1 MP

Υψηλής ποιότητας αποτύπωση εικόνας 20,1 MP

Βγάλτε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, χάρη στον αισθητήρα Exmor RS CMOS τύπου 1.0 και στον φακό ZEISS® 24-70 mm. Ο μεγάλος αισθητήρας και ο ευρυγώνιος φακός με διάφραγμα F1,8-2,8, μαζί με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή BIONZ X™, προσφέρουν λήψεις επαγγελματικής ποιότητας, με εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και εντυπωσιακή αποεστίαση φόντου (bokeh) για πορτραίτα.

Δημιουργήστε καλλιτεχνικές εικόνες, με το Δημιουργικό στιλ και το Εφέ εικόνας

Δημιουργήστε καλλιτεχνικές εικόνες, με το Δημιουργικό στιλ και το Εφέ εικόνας

Χάρη στις ρυθμίσεις Δημιουργικού στιλ και Εφέ εικόνας, η ZV-1 προσφέρει μεγάλη ποικιλία εμφανίσεων που κάνουν το βίντεό σας πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό. Με το Δημιουργικό στιλ μπορείτε να προσαρμόσετε παραμέτρους της εικόνας, όπως την αντίθεση και το χρώμα, ενώ το Εφέ εικόνας προσθέτει νέα αίσθηση στις εικόνες σας, όπως το κομψό μονόχρωμο ύφος και το χαριτωμένο εφέ μινιατούρας, μεταξύ άλλων.

Στείλτε βίντεο στο smartphone σας από παντού, με το Imaging Edge Mobile

Στείλτε βίντεο στο smartphone σας από παντού, με το Imaging Edge Mobile

Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να έχετε τον υπολογιστή σας για να μοιραστείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον κόσμο. Χάρη στο Imaging Edge Mobile, δωρεάν για συσκευές Android και iOS, μπορείτε να προβάλλετε και να ελέγχετε τη ZV-1 από μακριά, καθώς και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να μεταφέρετε εικόνες στο smartphone ακόμα και με τη μηχανή ανενεργή. Με το Imaging Edge Mobile μπορείτε να κοινοποιήσετε φωτογραφίες από οπουδήποτε, χωρίς να πρέπει να συμβιβαστείτε με τη χαμηλότερη ποιότητα εικόνας της κάμερας του τηλεφώνου σας.

Το Movie Edit add-on περικόπτει ταινίες και βελτιώνει τη σταθεροποίηση εικόνας

Το Movie Edit add-on περικόπτει ταινίες και βελτιώνει τη σταθεροποίηση εικόνας

Τραβήξτε άψογες λήψεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθείας από εκεί που βρίσκεστε, με το Movie Edit add-on. Διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μαζί με το Imaging Edge Mobile, αυτή η απλή εφαρμογή προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο και περικοπής της αναλογίας εικόνας, για προσαρμογή σε διάφορες πλατφόρμες μέσων δικτύωσης. Το βελτιωμένο εργαλείο σταθεροποίησης εικόνας μειώνει κι άλλο τους κραδασμούς στο βίντεο, για ακόμα πιο ομαλή κίνηση.

Προσθήκη ετικετών σε κατακόρυφο βίντεο, για εύκολη κοινοποίηση

Προσθήκη ετικετών σε κατακόρυφο βίντεο, για εύκολη κοινοποίηση

Η ZV-1 μπορεί να προσθέτει ετικέτες μεταδεδομένων σε βίντεο κατακόρυφης εγγραφής, επιτρέποντας έτσι την άμεση ανάρτηση σε πλατφόρμες συμβατές με κινητές συσκευές, χωρίς να χρειάζεται περιστροφή ή περικοπή σε PC.

Έξυπνος χειρισμός αφής

Έξυπνος χειρισμός αφής

Η οθόνη αφής της ZV-1 απλοποιεί την επιλογή της εστίασης και των σημείων παρακολούθησης, καθώς και άλλες ρυθμίσεις, ακόμα και όταν έχει περιστραφεί για selfie και λήψη vlog. Δεν χρειάζεται πλέον να ψηλαφίζετε στα τυφλά πίσω από τη μηχανή, για τα κουμπιά και τα χειριστήρια πλοήγησης. 

Τραβήξτε βίντεο 4Κ, όπως οι επαγγελματίες

Τραβήξτε βίντεο 4Κ, όπως οι επαγγελματίες

Αποτυπώστε όλη την ομορφιά του κόσμου –και του εαυτού σας– με εγγραφή βίντεο σε 4K (QFHD 3.840 x 2.160). Χάρη στον υψηλής ταχύτητας αισθητήρα LSI, η ZV-1 χρησιμοποιεί ανάγνωση όλων των pixel, με επανάληψη δειγματοληψίας επί 1,7 τον αριθμό των pixel που απαιτούνται για 4K, συμπυκνώνοντας απίστευτη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ. 

Υποστήριξη για επαγγελματική ροή εργασιών εγγραφής ταινίας 

Υποστήριξη για επαγγελματική ροή εργασιών εγγραφής ταινίας 

Για πιο απαιτητικές παραγωγές, η φωτογραφική μηχανή ZV-1 υποστηρίζει μια σειρά λειτουργιών για ταινίες που συνήθως περιλαμβάνονται σε επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως τις καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2. Το ευρύ δυναμικό εύρος που διαθέτουν αυτά τα προφίλ S-Log είναι ιδανικό για την αντιστοίχιση φωτογραφικών μηχανών, καθώς και για την ελαχιστοποίηση της υπερέκθεσης φωτεινών τόνων ή των χαμένων λεπτομερειών στις σκιές. Προσφέρονται ακόμα οι επιλογές για Προφίλ εικόνας και Δημιουργικό στιλ, καθώς και προηγμένες λειτουργίες, όπως υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, μέτρηση Zebra, έξοδος HDMI καθαρού σήματος με έλεγχο εγγραφής, χρονοκώδικας και εγγραφή proxy. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας βίντεο σε καθημερινές συνθήκες εργασίας.  

Ενσωματωμένα φίλτρα ND για έλεγχο έκθεσης ακριβείας

Ενσωματωμένα φίλτρα ND για έλεγχο έκθεσης ακριβείας

Το ενσωματωμένο φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας διασφαλίζει ότι η έκθεση είναι πάντα ιδανική, χωρίς να ακυρώνει τις καλλιτεχνικές ρυθμίσεις της γωνίας κλείστρου ή του F-stop. Σταθερή αξία σε κάθε επαγγελματικό βίντεο, το φίλτρο ND επιτρέπει την καταγραφή θολής κίνησης και εκφραστικής αποεστίασης φόντου (bokeh), σε περιστάσεις που άλλοτε θα ήταν αδύνατο, όπως σε συνθήκες φωτός ημέρας έως EV19.

Εξαγωγή στατικών εικόνων από ταινίες

Εξαγωγή στατικών εικόνων από ταινίες

Η ZV-1 μπορεί να αποτυπώσει στατικά καρέ πλήρους ανάλυσης από τα καταγεγραμμένα βίντεο εντός μηχανής, χωρίς να χρειάζεται PC. Αποτυπώστε τις σημαντικότερες στιγμές από τα βίντεό σας ή εξοικονομήστε χρόνο και κοινοποιήστε ένα πλήρες πακέτο με βίντεο και μικρογραφίες, απευθείας από τη μηχανή.

Εφαρμογή Imaging Edge Desktop<sup>TM</sup> για υπολογιστή

Εφαρμογή Imaging Edge DesktopTM για υπολογιστή

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge Desktop. "Remote" (Τηλεχειρισμός) για έλεγχο και παρακολούθηση λήψης σε πραγματικό χρόνο μέσω PC, "Viewer" (Λειτουργία προβολής) για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και "Edit" (Επεξεργασία) για τελική εμφάνιση παραδοτέων υψηλής ποιότητας από δεδομένα RAW. 

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας EXMOR RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2 

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 20,1 megapixel 


Φακός

Τύπος φακών

Φακός ZEISS Vario-Sonnar T*, 10 στοιχεία σε 9 ομάδες (9 ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του φακού AA) 

Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)

F1.8 (Ε) - 2.8 (T) 

Ουδέτερο φίλτρο

Αυτόματο / Ενεργοποίηση (3 βήματα) / Απενεργοποίηση 

Εστιακή απόσταση

f=9.4-25.7mm 

ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

84 βαθμοί - 34 βαθμοί((24-70mm) 

Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)

Αυτόματη εστίαση (W: περίπου 5 cm έως άπειρο, T: περίπου 30 cm έως άπειρο) 

Οπτικό ζουμ

2,7 x 

Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)

20m περίπου 5.8x/ 10M περίπου 8.2x/ 5.0M περ. 

Ζουμ ευκρινούς εικόνας (ταινία)

4K: 4,35x, HD: περίπου 5,8x 

Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία)

20 M περίπου 11x / 10 M περίπου 16x / 5,0 M περίπου 23x / VGA περίπου 44x 

Ψηφιακό ζουμ (βίντεο)

Ψηφιακό ζουμ περίπου 11x 


Οθόνη

Τύπος οθόνης

7.5cm (τύπος 3.0) (4:3) /921.600 τελείες/Πρόστιμο Xtra/TFT LCD 

Ρυθμιζόμενη γωνία

Ανοίγοντας γωνία: περ. 176 βαθμοί, Γωνία περιστροφής: περ. 

Επιλογή προβολής (εικονοσκόπιο/LCD)


Μεγέθυνση μέσω υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης

x5,3, x10,7 

Πάνελ αφής

Ναι 


Φωτογραφική μηχανή

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας

Ναι (BIONZ™ X) 

STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Οπτικό 

STEADYSHOT (ΤΑΙΝΙΑ)

Ναι (Οπτικός τύπος με ηλεκτρονική αντιστάθμιση, Anti Rolling type) 

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης) 

Λειτουργία εστίασης

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, Αυτόματη εστίαση με αυτόματη ρύθμιση, Συνεχής αυτόματη εστίαση, Άμεση χειροκίνητη εστίαση, Μη αυτόματη εστίαση 

Περιοχή εστίασης

Ευρεία (315 σημεία (AF ανίχνευσης φάσης), 425 σημεία (AF ανίχνευσης αντίθεσης)), Ζώνη, Κέντρο, Εύκαμπτο σημείο (S/M/L), διευρυμένο εύκαμπτο σημείο, καταδίωξη (ευρύ/ζώνη/κέντρο/εύκαμπτο σημείο (S/M/L)/εκτεταμένο εύκαμπτο σημείο) 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Ναι (Παρακολούθηση) 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

[Ακόμα εικόνες] Ανθρώπινο (δεξιό/αριστερό μάτι επιλέξτε) / Ζώο, [Ταινία] Άνθρωπος (Δεξιό/Αριστερό Μάτι Επιλέξτε) 

Λειτουργία φωτομέτρησης

Πολλαπλών μοτίβων, Κεντροβαρής, Σημείου, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight 

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV 

Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Αυτόματο (ISO100-12800, επιλέξιμο με ανώτερο / κάτω όριο), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000 / 6400/8000/10000/12800 (Επεκτάσιμο σε ISO64 / 80), Multi-Frame NR: Auto (ISO100-12800), 100 / 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600 

Ευαισθησία ISO (βίντεο)

Αυτόματο: (επίπεδο-ISO1280επίπεδο επίπεδο-ISO12800 iso, επιλέξιμο με ανώτατο / κατώτερο όριο), 125/160/200/2500/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/1000/1200 

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυράκτωσης, Φως φθορισμού: Θερμό λευκό, Λυχνία φθορισμού: Ψυχρό λευκό, Λυχνία φθορισμού: Λευκό φώς ημέρας, Φως φθορισμού: Φως ημέρας, Φλας, Αυτόματη υποβρύχια λειτουργία, Θερμοκρασία/φίλτρο χρωμάτων, Προσαρμογή 

Μικρορύθμιση ΙΣΛ

Ναι (G7 έως M7,57-βήμα) (A7 έως B7,29-βήμα) 

Ταχύτητα κλείστρου

iAuto (4" - 1/2000) / Αυτόματο πρόγραμμα (30" - 1/2000) / Μη αυτόματο (Λυχνία, 30" - 1/2000) / Προτεραιότητα διαφράγματος (30" - 1/2000) / Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/2000) 

Ηλεκτρονικό κλείστρο

iAuto (4" - 1/32000) / Αυτόματο Πρόγραμμα (30" - 1/32000) / Εγχειρίδιο (30" - 1/32000) / Προτεραιότητα διαφράγματος (30" - 1/32000) / Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/32000) 

Διάφραγμα

iAuto (F1.8/F11(W)) / Αυτόματο Πρόγραμμα (F1.8/F11(W)) / Χειροκίνητο (F1.8/F11(W)) / Προτεραιότητα κλείστρου (F1.8/F11(W)) / Προτεραιότητα διαφράγματος (F1.8/F11(W)) 

Έλεγχος εικόνων

Αντίθεση, Κορεσμός, ευκρίνεια, δημιουργικό ύφος, διάστημα χρώματος (sRGB/πλίθα RGB), ποιότητα (RAW/RAW & amp; JPEG (Πρόσθετο πρόστιμο, πρόστιμο, τυποποιημένο)/JPEG (πρόσθετο πρόστιμο, λεπτό, τυποποιημένο) 

Μείωση θορύβου

Μακρά έκθεση NR: On /Off, διαθέσιμο ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1/3 sec., υψηλό ISO NR: Κανονική / Χαμηλή / Off, Multi Frame NR: Auto, ISO100-25600 

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο 1-5), Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης [βήμα 1,0-6,0 EV, 1,0 EV]) 

Λειτουργία λήψης

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση), Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση, MR (ανάκληση μνήμης) [σώμα: 3 προεπιλογές / κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές], Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση), ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Ταινίας (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση), Λειτουργία HFR (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση), Πανοραμική λήψη, Επιλογή σκηνής 

Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας, Κατοικίδιο, Γκουρμέ, Πυροτεχνήματα, Υψηλή ευαισθησία 

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)

Συνεχής λήψη – Υψηλό: περίπου 24 fps, Συνεχής λήψη – Μεσαίο: περίπου 10 fps, Συνεχής λήψη – Χαμηλό: περίπου 3,0 fps 

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / 3 ή 5 διαδοχικές λήψεις με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ. / Λήψεις οριοθέτησης έκθεσης με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ. 

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Ενιαία, συνεχής λήψη, μόνος-χρονόμετρο, μόνος-χρονόμετρο (cont.), Cont.-bracketing, Ενιαίος-bracketing, Άσπροbracketing ισορροπίας, ΥΠΟστηριγμάτων DRO 

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ναι (1-60 sec. διάστημα, 1-9999 βολές, AE lock / AE παρακολούθησης (High / Mid / Low)) 

Panorama (λήψη)

Sweep Panorama 

Εφέ εικόνας

[Ακόμα εικόνα]: Φωτογραφική μηχανή παιχνίδι, λαϊκό χρώμα, οπίσθια, αναδρομική φωτογραφία, μαλακό υψηλός-κλειδί, μερικό χρώμα, υψηλή αντίθεση μονο., μαλακή εστίαση, ζωγραφική HDR, Richtone μονόχρωμος, μινιατούρα, ακουαρέλα, απεικόνιση, [κινηματογράφος]: Φωτογραφική μηχανή παιχνίδι, λαϊκό χρώμα, αποπλάνηση, αναδρομική φωτογραφία, μαλακό υψηλός-κλειδί, μερικό χρώμα, υψηλή ς αντίθεσης μονο. 

Δημιουργικό στυλ

Πρότυπο, ζωντανό, πορτρέτο, τοπίο, σκηνή νύχτας, μαύρο & Λευκό, Σέπια 

Προφίλ εικόνας

off/PP1-PP10 (Μαύρο επίπεδο, Γάμμα (Ταινία, Ακόμα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG2, HLG3), Μαύρο Γάμμα, Γόνατο, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση Χρώματος, Βάθος Χρώματος, Λεπτομέρεια, Αντιγραφή, Επαναφορά, Επαναφορά) 

Αριθμός αναγνωρίσιμων σκηνών

Ακόμα εικόνα: iAuto: 33, Κινηματογράφος: off/PP1-PP10 (μαύρο επίπεδο, γάμμα (κινηματογράφος, ακόμα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, s-log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG3), μαύρο gamma, γόνατο, τρόπος χρώματος, κορεσμός, φάση χρώματος, βάθος χρώματος, λεπτομέρεια, αναστοιχειοθέτηση, αναστοιχειοθέτηση) 


Φλας

Λειτουργία φλας

Αυτόματο / Ενεργοποιημένο φλας / Αργός συγχρονισμός / Οπίσθιος συγχρονισμός / Χωρίς φλας 

Τύπος φλας


AF Illuminator


Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing)Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής

[XAVC S (100Mbps)] Κάρτα μνήμης SDXC/SDHC (UHS-I U3 ή νεότερη έκδοση) [XAVC S (60Mbps/50Mbps)] Κάρτα μνήμης SDXC/SDHC (κλάση 10 ή νεότερη). [AVCHD/Σταθερή εικόνα] Duo ραβδιών μνήμης, ραβδί μνήμης ΥΠΈΡ duo, ραβδί μνήμης ΥΠΈΡ-HG duo, μικροϋπολογιστής ραβδιών μνήμης, μικροϋπολογιστής ραβδιών μνήμης (Mark2), κάρτα μνήμης SDXC/SDHC/SD (κατηγορία 4 ή υψηλότερη), κάρτα μνήμης sdxc/SDHC/SD μικροϋπολογιστών (κατηγορία 4 ή υψηλότερη) 

Φορμά εγγραφής

[Still Image]: JPEG (DCF Ver.2.0, Exif Ver.2.31, MPF Baseline compliant), RAW (sony ARW 2.3 format), [Ταινία]: XAVC S, AVCHD format Ver.2.0 συμβατό 

Φορμά εγγραφής (ήχος ταινίας)

XAVC S: LPCM 2ch, AVCHD: Dolby Ψηφιακό (ΕΝΑΛΛΑΣΣΜΝΟΜΕΝΟ-3) 2ch (ψηφιακός στερεοφωνικός δημιουργός Dolby) 

Χώρος χρωμάτων (στατική εικόνα)

sRGB, Adobe® RGB 

DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF 

Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας)

Λειτουργία 3:2: 20M (5.472×3.648) / 10M (3.888×2.592) / 5M (2.736×1.824), Λειτουργία 4:3: 18M (4.864×3.648) / 10M (3.648×2.736) / 5M (2.592×1.944) / VGA, Λειτουργία 16:9: 17M (5.472×3.080) / 7,5M (3.648×2.056) / 4,2M (2.720×1.528), Λειτουργία 1:1: 13M (3.648×3.648) / 6,5M (2.544×2.544) / 3,7M (1.920×1.920), Sweep Panorama: Ευρεία (12.416×1.856/5.536×2.160), Τυπική (8.192×1.856/3.872×2.160) 

Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)

NTSC/PAL επιλογέας: [NTSC] AVCHD: 24M FX (1.920x1,080/60i) / 17M FH(1,920x1,080/60i), XAVC S 4K: 30p 100M (3.840x2,160/30p) / 30p 60M (3,840x2, 160/30p) / 24p 100M (3,840x2, 160/24p) / 24p 60M (3,840x2,160/24p), XAV C S HD:6 50m (1.920x1,080/60p) / 60p 25M (1,920x1, 080/60p) / 30p 50M (1,920x1,080/30p) / 30p 16M (1,920x1,, 080/30p) / 24p 50M (1,920x1,080/24p) / 120p 100M (1,920x1,080/120p) / 120p 60M (1.920x1,080/120p) 

Λειτουργία εγγραφής ταινίας (PAL)

NTSC/PAL επιλογέας: [PAL] τρόπος AVCHD: 24M FX (1.920x1,080/50i) /17M FH (1.920x1,080/50i), XAVC S 4K: 2 5p 100M (3.840x2, 160/25p) / 25p 60M (3.840x2, 160/25p), XAVC S HD: 50p 50M (1.920x1,080/50p) / 50p 25M (1,920x1,080/50p) / 25p 50M (1,920x1,080/25p) / 25p 16M (1,9 20x1, 080/25p) / 100p 100M (1.920x1,080/100p) / 100p 60M (1,920x1,080/100p) 

HFR

Εγγραφή: NTSC / PAL Selector: [PAL] mode XAVC S HD: 50p 50M (1,920x1,080 / 250fps), 50p 50M (1,920x1,080 / 500fps), 50p 50M (1,920x1,080 / 1000fps) / 25p 50M (1,920x1,080 / 250fps), 25p 50M (1,920x1,080 / 500fps), 25p 50M (1,920x1,080 / 1000fps), NTSC / PAL Selector: [NTSC] mode XAVC S HD: 60p 50M (1,920x1, 080 / 240fps), 60p 50M (1,920x1,080 / 480fps), 60p 50M (1,920x1,080 / 960fps) / 30p 50M (1,920x1,080 / 240fps), 30p 50M (1,920x1,080 / 480fps), 30p 50M (1,920x1,080 / 960fps) / 24p 50M (1,920x1,080 / 240fps), 24p 50M (1,920x1,080 / 480fps), 24p 50M (1,920x1,080 / 960fps) Αναγνώριση αισθητήρα Αριθμός αποτελεσματικών pixel: Ποιότητα Προτεραιότητα: 240fps / 250fps (1.824x1.026), 480fps / 500fps (1.824x616), 960fps / 1000fps (1.244x420) / Προτεραιότητα χρόνου λήψης: 240fps / 250fps (1.824x616), 480fps / 500fps (1.292x436), 960fps / fps 1000fps (912x308) 

Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας) κατά τη διάρκεια της ταινίας

Λειτουργία 16:9: 17M (5.472 × 3.080)/7,5M (3.648 × 2.056)/4,2M (2.720 × 1.528) 

Εγγραφή proxy

Ναι (1.280 x 720 [περίπου 9 Mbps]) 


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Τερματικός*15 πολυ/μικροϋπολογιστών USB*15, υψηλής ταχύτητας USB (USB2.0), μικροϋπολογιστής HDMI, γρύλος μικροφώνων (στερεοφωνικός μίνι γρύλος 3.5mm), πολυ παπούτσι διεπαφών 

NFC


WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz)) 

Διασυνδέσεις


Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz)) 


Ισχύς

Πηγή ισχύος

DC3.6V (παρεχόμενη μπαταρία) 

Σύστημα μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BX1 

Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα)

Περίπου 2.1W με το όργανο ελέγχου LCD (πρότυπο CIPA) 

Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB

Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή) 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA)

Οθόνη: περίπου 260 / περίπου 130 λεπτά, Οθόνη (Όταν η αυτόματη απενεργοποίηση οθόνης ορίζεται στα 2 δευτ.): περίπου 410 / περίπου 205 λεπτά 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ) (CIPA)

Οθόνη: περίπου 45 λεπτά 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΗΨΗ) (CIPA)

Οθόνη: Περίπου 75 λεπτά 


Άλλα

Playmemories Camera Apps


Λειτουργίες λήψης

Σετ προθηκών προϊόντος, Αποσύνθεση φόντου, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Εγγραφή ακίνητης εικόνας (κατά την εγγραφή ταινίας), κλείστρο χαμόγελου, Γραμμή πλέγματος, Ψηφιακό επίπεδο μετρητή (pitch and roll), Βραχίονας WB, Bracketing DRO, MF Assist, Peaking (Εμφάνιση: Απενεργοποίηση / Ενεργοποίηση (Επίπεδο: Υψηλό / Μεσαίο / Χαμηλό) (Χρώμα: Κόκκινο / Κίτρινο / Μπλε / Λευκό), Ζέβρα, Οθόνη σήμανσης, Επίπεδο εγγραφής ήχου, Οθόνη επιπέδου ήχου, Ζουμ βημάτων / Γρήγορο ζουμ, Χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας, TC / UB, Τηλεχειριστήριο υπολογιστή, Gamma Disp. Assist, [Mov] AF Tracking Sensitivity, [Mov] AF Drive Speed, Set File Name, Touch Shutter / Touch Focus / Touch Tracking, My Menu, Soft Skin Effect 

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Bravia Sync (Έλεγχος για HDMI), προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Αυτόματος Προσανατολισμός, Προβολή παρουσίασης, Εμπρός/Επαναφορά (Ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Βίντεο λήψης κίνησης, Εφέ Beatuty, Λήψη φωτογραφιών, Αξιολόγηση, Αυτόματη περιστροφή εικόνας 

χρώμα TRILUMINOS

Ναι 

έξοδος εικόνας 4K

Ναι 

Θερμοκρασία λειτουργίας

0°C - +40°C / 32°F - 104°F 


Εκτύπωση

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3) 


Μέγεθος και βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

105,5 x 60,0 x 43,5 mm (4 1/4in. × 2 3/8 in. × 1 3/4 in.) 

ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 294g (10.4oz.) (Περιλαμβάνονται κάρτα μπαταρίας και μνήμης) / Περίπου 267g (9,5 oz.) (Μόνο σώμα) 

Brand :
Sony
Megapixels :
18,2 - 20,4MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
1" (13,2 mm x 8,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Ζουμ :
2,7x - 6x
Φακός :
ZEISS
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
294g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
105,5 x 60,0 x 43,5 mm
754654696470
1.099,00 
899,00 
Κερδίζετε: 200,00 €
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από 37,46 € / μήνα σε 24 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 449.5 €
3 Άτοκες 299.67 €
4 Άτοκες 224.75 €
5 Άτοκες 179.8 €
6 Άτοκες 149.83 €
7 Άτοκες 128.43 €
8 Άτοκες 112.38 €
9 Άτοκες 99.89 €
10 Άτοκες 89.9 €
11 Άτοκες 81.73 €
12 Άτοκες 74.92 €
13 Άτοκες 69.15 €
14 Άτοκες 64.21 €
15 Άτοκες 59.93 €
16 Άτοκες 56.19 €
17 Άτοκες 52.88 €
18 Άτοκες 49.94 €
19 Άτοκες 47.32 €
20 Άτοκες 44.95 €
21 Άτοκες 42.81 €
22 Άτοκες 40.86 €
23 Άτοκες 39.09 €
24 Άτοκες 37.46 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη