ZV-1F :

Αναβαθμίστε το vlogging σας

Εύχρηστη και με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, η ZV-1F αποτελεί το ιδανικό επόμενο βήμα για δημιουργούς περιεχομένου και vlogger. 

Απλός, έξυπνος έλεγχος

Εικόνα μιας κατάστασης στην οποία ένα άτομο ελέγχει την κάμερα με ένα άγγιγμα


Η πρώτη φορά που οι χρήστες κάμερας μπορούν να κάνουν απευθείας λήψη με τη ZV-1F. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε πολύπλοκες ρυθμίσεις. Τα εικονίδια ελέγχου εμφανίζονται στην οθόνη και είναι εύκολα προσαρμόσιμα με ένα απλό άγγιγμα.


Μη χάσετε ποτέ ξανά τη δράση

Εικόνα προϊόντος με αναμμένη λάμπα και κόκκινο πλαίσιο

Όταν πατάτε εγγραφή, η λάμπα εγγραφής ανάβει σε κόκκινο χρώμα και ένα κόκκινο πλαίσιο εμφανίζεται στην οθόνη για να γνωρίζετε αμέσως ότι καταγράφετε αυτό που μετράει.


Άνετα φορητή

Εικόνα του προϊόντος στο χέρι


Μικρή και ελαφριά, η κάμερα έχει σχεδιαστεί για να την παίρνετε παντού μαζί σας, όπως ακριβώς κάνετε με το smartphone σας. Απαθανατίστε την καθημερινότητα με ευκολία, τραβήξτε περιεχόμενο εν κινήσει.


Περισσότερες λεπτομέρειες στο πλάνο

Ομαδική selfie με τη ZV-1F

Με τη ZV-1F μπορείτε πραγματικά να απαθανατίσετε τα πάντα. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια ομαδική selfie με μια ευρύτερη όψη ενός σκηνικού φόντου. Από τη στιγμή που η εξαιρετικά ευρυγώνιοι φακοί 20 mm της κάμερας απαθανατίσουν ένα πιο ευρύ οπτικό πεδίο από το ανθρώπινο οπτικό πεδίο, μπορείτε να τραβήξετε εικόνες με εντυπωσιακό βάθος και οπτική.

Όμορφοι τόνοι δέρματος για όλους

Εικόνες που εμφανίζουν τους τόνους της επιδερμίδας τεσσάρων ατόμων

Φανείτε στα καλύτερά σας κάθε στιγμή που κάνετε λήψεις. Χωρίς ειδική ρύθμιση, η ZV-1F θα αποτυπώσει με ακρίβεια τον τόνο της επιδερμίδας σας εξασφαλίζοντας σας μια υγιή και φυσική εμφάνιση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής εφέ απαλού δέρματος.

Ευκρινή αυτόματη εστίαση, φωτεινό πρόσωπο

Πορτραίτο που απεικονίζει τη λειτουργία της αυτόματης εστίασης στα μάτια διατηρώντας την εστίαση στο πρόσωπο


Με την αυτόματη εστίαση στα μάτια, η κάμερα αναγνωρίζει αυτόματα τα ανθρώπινα πρόσωπα και μάτια, εξασφαλίζοντας ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο του φακού. Η εναλλαγή της εστίασης με άλλο υποκείμενο είναι εύκολη: Απλώς αγγίξτε την οθόνη. Η Προτεραιότητα προσώπων AE θα φωτίσει αυτόματα το πρόσωπό σας.

Εύκολη αποεστίαση φόντου (bokeh) με το πάτημα ενός κουμπιού

Αποκτήστε φόντο αποεστίασης όπως ένας επαγγελματίας με το πάτημα του διακόπτη αποεστίασης. Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας τύπου 1.0 επιτρέπει πραγματική οπτική αποεστίαση φόντου. Επιλέξτε [Αποεστίαση] για να κάνετε το υποκείμενο να ξεχωρίζει έναντι του φόντου αποεστίασης ή [Καθαρό] για να διατηρήσετε ολόκληρη την εικόνα στο επίκεντρο.


Εντυπωσιακά χρώματα που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ

Τραβήξτε υπέροχες φωτογραφίες έγχρωμων εικόνων από την αρχή χωρίς να ανησυχείτε για την επεξεργασία. Με τη ZV-1F, δεν χρειάζεστε ένα εξεζητημένο συνεργείο για φαντεζί χρώματα. Διαλέξτε ανάμεσα σε 10 προεπιλογές για επαγγελματικές λήψεις που ταιριάζουν στη σκηνή και το στιλ σας.


Αργή ή γρήγορη κίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού

Απαθανατίστε αυτές τις συγκινητικές στιγμές σε αργή κίνηση ή αυξήστε την ενέργεια για δραματικές σκηνές χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία. Με τη ZV-1F μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα λήψεων πατώντας απλώς το κουμπί S&Q. Κάντε λήψη ομαλού βίντεο σε ταχύτητα μέχρι 5x ή χρησιμοποιήστε λήψη hyperlapse για να κάνετε το βίντεο πιο γρήγορο έως 60x και να δώσετε ζωή στο όραμά σας.

Σταθερή λήψη ακόμα και όταν περπατάτε

Η ανάδειξη του κόσμου γύρω σας αποτελεί περιεχόμενο αλληλεπίδρασης, αλλά οι κουνημένες λήψεις μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή. Η ZV-1F σάς επιτρέπει να τραβάτε ευκρινή βίντεο ακόμα και όταν περπατάτε. Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode βοηθά στον περιορισμό της θολότητας εικόνας από τη λήψη χειρός για πιο σταθερές λήψεις.

Ιδανικό για βίντεο κριτικής προϊόντων

Τοποθετήστε τα προϊόντα σας στο προσκήνιο με ένα μόνο άγγιγμα. Ορίστε τη ρύθμιση επίδειξης προϊόντος και κρατήστε απλά το προϊόν στο κέντρο του καρέ. Η κάμερα θα εστιάσει αυτόματα σε αυτό χωρίς πρόσθετες χειρονομίες. Αφήστε τον κόσμο να εστιάσει σε αυτό που μετράει όταν αυτό συμβαίνει.


Σχεδιασμένη για καθαρή εγγραφή ήχου

Εικόνα που δείχνει το κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες


Είτε βρίσκεστε σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο, η ZV-1F είναι σχεδιασμένη να αποτυπώνει πάντα την καθαρή φωνή σας ανεξαρτήτως το πού κάνετε λήψη. Το ενσωματωμένο κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες συλλέγει τον ήχο από την μπροστινή πλευρά της κάμερας, παρέχοντάς σας ήχο υψηλής ποιότητας.


Καθαρός ήχος ακόμα και σε ημέρες με πολύ άνεμο

Όταν κάνετε λήψεις σε εξωτερικό χώρο με κόντρα τον άνεμο, η ZV-1F μπορεί ακόμα να καταγράψει την καθαρή φωνή σας, χάρη στο παρεχόμενο προστατευτικό ανέμου που μειώνει δραστικά τον ήχο του ανέμου.


Το κατακόρυφο βίντεο έγινε εύκολο

Εικόνα ατόμου που τραβάει κατακόρυφο βίντεο


Τραβήξτε κατακόρυφα βίντεο για μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακριβώς όπως στο smartphone. Η ZV-1F παρέχει επίσης την επιλογή περιστροφής οριζόντιου βίντεο στην κάμερα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον επεξεργασία. Επιπλέον, στα κατακόρυφα βίντεο προστίθενται ετικέτες αυτόματα, για να μπορείτε να τις μεταφέρετε απευθείας στο smartphone.

Συνδέστε το smartphone για να κάνετε περισσότερα

Εικόνα ενός smartphone που είναι συνδεδεμένο σε μια κάμερα η οποία δείχνει μια εικόνα από μια κάμερα


Μεταφέρετε όλες τις εγγεγραμμένες εικόνες και βίντεο στο smartphone με Wi-Fi μέσω της εφαρμογής Imaging Edge Mobile Plus™.  Μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένη λήψη.

Επιλέξτε τις καλύτερες σκηνές

Εικόνα που εμφανίζει Δείκτη λήψης


Μεταφέρετε μόνο τις σκηνές που χρειάζεστε, εξοικονομώντας χρόνο και χώρο αποθήκευσης στο smartphone. Με την προσθήκη Δείκτη λήψης κατά τη λήψη ή με την επανάληψη αναπαραγωγής βίντεο, μπορείτε να αποκόψετε κλιπ 15, 30 ή 60 δευτερολέπτων για να στείλετε απευθείας στο smartphone σας. 


Χρησιμοποιήστε μια λαβή λήψης για εύκολο vlogging


Εικόνα της ZV-1F με προαιρετική λαβή λήψης


Το vlogging είναι πιο απλό και άνετο με τη λαβή λήψης GP-VPT2BT, η οποία σας βοηθά να κάνετε σταθερές λήψεις ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τρίποδο. Ο μοχλός ζουμ και το κουμπί εγγραφής βρίσκονται στην πλευρά λαβής, ώστε να μην χρειάζεται να τεντώνεστε.


Η ποιότητα ήχου σε άλλο επίπεδο

Εικόνα που δείχνει έναν χρήστη να βγάζει selfie με την κάμερα και τη λαβή λήψης με το ασύρματο μικρόφωνο ECM-W2BT


Αυξήστε την ποιότητα ήχου του vlog σας ακόμα περισσότερο μέσω της σύνδεσης εξωτερικών μικροφώνων. Συνδέστε το ECM-G1 για να καταγράψετε με σαφήνεια τον ήχο απευθείας στο μπροστινό μέρος της κάμερας ή καταγράψτε τη φωνή σας από απόσταση με το ασύρματο μικρόφωνο ECM-W2BT.

Απλό streaming με ένα μόνο καλώδιο

Εικόνα χρήστη σε ζωντανή ροή με τη ZV-1F

Μετατρέψτε τη ZV-1F σε κάμερα web υψηλής ποιότητας συνδέοντας απλώς μια συμβατή συσκευή μέσω USB. Ο αισθητήρας εικόνας τύπου 1.0 και το Creative Look χαρίζουν έντονα οπτικά εφέ, ενώ το κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες σας παρέχει εξαιρετικό ήχο.


Αισθητήρας

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Αισθητήρας Exmor RS CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2

ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)

Περίπου 20,1 megapixel


Φακός

ΤΥΠΟΣ ΦΑΚΩΝ

Φακός ZEISS Tessar T*, 6 στοιχεία σε 6 ομάδες

ΑΡΙΘΜΟΣ F (ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ)

F2,0

ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ

-

ΕΣΤΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

f = 7,6 mm

ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑ 35 MM)

94° (20 mm)

ΕΥΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ)

Περίπου 5 cm (0,17 ft.) έως το άπειρο

ΟΠΤΙΚΟ ΖΟΥΜ

-

ΖΟΥΜ ΕΥΚΡΙΝΟΥΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

20M περίπου 2x / 10M περίπου 2.8x / 5,0M περίπου 4x

ΖΟΥΜ ΕΥΚΡΙΝΟΥΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ)

4K: 1.5x HD: Περίπου 2x

ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΟΥΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

20M περίπου 4x / 10M περίπου 5.6x / 5,0M περίπου 8x

ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΟΥΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 4x

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

φ40.5


Οθόνη

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

7,5 cm (τύπου 3.0) (4:3) / 921.600 κουκκίδες / Xtra Fine / TFT LCD

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ

Γωνία ανοίγματος: περίπου 176 μοίρες, Γωνία περιστροφής: περίπου 270 μοίρες

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΜΕΣΩ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

1.6x, 4.0x

ΠΑΝΕΛ ΑΦΗΣ

Ναι


Εικονοσκόπιο

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΚΙΔΩΝ

-


Φωτογραφική μηχανή

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Ναι (BIONZ™ X)

STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Ηλεκτρονική διόπτρα

ΤΥΠΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, Συνεχής αυτόματη εστίαση, Μη αυτόματη εστίαση

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ευρεία (425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)), Ζώνη, Κέντρο, Ευέλικτο σημείο (S/M/L), Επέκταση ευέλικτου σημείου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Ναι (Παρακολούθηση)

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

[Στατικές εικόνες] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο. [Ταινία] Άνθρωπος

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Πολλαπλών μοτίβων, Κεντροβαρής, Σημείου, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

+/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ) (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ)

Αυτόματο(ISO125-6400) 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (Δυνατότητα επέκτασης σε ISO80/100)

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόματο (ISO125-6400)

125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ

Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυράκτωσης, Φως φθορισμού: Θερμό λευκό, Φως φθορισμού: Ψυχρό λευκό, Φως φθορισμού, Λευκό φως ημέρας, Φως φθορισμού: Φως ημέρας, Αυτόματη υποβρύχια λειτουργία, Θερμοκρασία/Φίλτρο χρωμάτων, Προσαρμογή

ΜΙΚΡΟΡΥΘΜΙΣΗ ΙΣΛ

Ναι (G7 έως M7, 57 βημάτων) (A7 έως B7, 29 βημάτων)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ

Αυτόματο πρόγραμμα(1/4" - 1/32000) / Χειροκίνητο πρόγραμμα(1/4" - 1/32000) / Προτεραιότητα διαφράγματος(1/4" - 1/32000) / Προτεραιότητα κλείστρου(1/4" - 1/32000)

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ

Αυτόματο πρόγραμμα(F2/F8) / Χειροκίνητο πρόγραμμα(F2/F8) / Προτεραιότητα κλείστρου(F2/F8) / Προτεραιότητα διαφράγματος(F2/F8)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΚΟΝΩΝ

Αντίθεση, Κορεσμός, Ευκρίνεια, Δημιουργικό στυλ, Χρωματικός χώρος, Ποιότητα (JPEG (Extra fine, Fine, Standard))

ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

Υψηλό ISO NR: Κανονικό/Χαμηλό/Ανενεργό

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΥΡΟΥΣ

Ανενεργό, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο 1-5)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΛΗΨΗΣ

Αυτόματη ρύθμιση (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση), Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση, Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση, Αυτόματη ταινία (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση)), Λειτουργία S&Q (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Μη αυτόματη έκθεση, Αυτόματο S&Q Auto (Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση))

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΗΨΗΣ (ΜΕΓΙΣΤΗ) (ΜΕ ΜΕΓ. PIXEL ΕΓΓΡΑΦΗΣ)

Συνεχής λήψη με προτεραιότητας ταχύτητας: περίπου 16 fps, Συνεχής λήψη: περίπου 3,5 fps 2 3

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / αυτόματος χρονοδιακόπτης (ταινία)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΣΚΟΥ

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη, Αυτόματος χρονοδιακόπτης

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ναι (διάστημα 1-60 δευτ., 1-9999 λήψεις, Κλείδωμα αυτόματης έκθεσης/Παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης [Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό])4

PANORAMA (ΛΗΨΗ)

-

ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΚΟΝΑΣ

Απενεργοποίηση / PP1-PP10 (Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG3), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρώματος, Βάθος χρώματος, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά)


Φλας

ΤΥΠΟΣ ΦΛΑΣ

-

ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ (BRACKETING)

-

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΛΑΣ

-


Εγγραφή

ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

[XAVC S (100Mbps)] Κάρτα μνήμης SDXC/SDHC (UHS-I U3 ή υψηλότερη), [XAVC S (60 Mbps / 50 Mbps)] Κάρτα μνήμης SDXC/SDHC (κατηγορίας 10 ή υψηλότερης), [Στατική εικόνα ] Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro5, Memory Stick Micro(Mark2)5, Κάρτα μνήμης SDXC/SDHC/SD (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης), Κάρτα μνήμης micro SDXC/SDHC/SD (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης)5 6

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

[Στατική εικόνα] : JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.32, συμμόρφωση με MPF Baseline), [Ταινία]: XAVC S

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΗΧΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ)

XAVC S: LPCM 2 καν.

ΧΩΡΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

sRGB, Adobe® RGB

DCF/DPOF

DCF/EXIF/MPF

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ PIXEL ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ)

Λειτουργία 3:2: 20M (5.472×3.648) / 10M (3.888×2.592) / 5M (2.736×1.824), λειτουργία 4:3: 18M (4.864×3.648) / 10M (3.648×2.736) / 5M (2.592×1.944) / λειτουργία 16:9: 17M (5.472×3.080) / 7,5M (3.648×2.056) / 4,2M (2.720×1.528), λειτουργία 1:1: 13M (3.648×3.648) / 6,5M (2.544×2.544) / 3,7M (1.920×1.920)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (NTSC)

Επιλογέας NTSC/PAL: [NTSC] XAVC S 4K: 30p 100 M (3.840 x 2.160/30p) / 30p 60 M (3.840 x 2.160/30p) / 24p 100 M (3.840 x 2.160/24p) / 24p 60 M (3.840 x 2.160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1.920 x 1.080/60p) / 60p 25 M (1.920 x 1.080/60p) / 30p 50 M (1.920 x 1.080/30p) / 30p 16 M (1.920 x 1.080/30p) / 24p 50 M (1.920 x 1.080/24p) / 120p 100 M (1.920 x 1.080/120p) / 120p 60 M (1.920 x 1.080/120p)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (PAL)

Επιλογέας NTSC/PAL: Λειτουργία [PAL] XAVC S 4K: 25p 100 M (3.840 x 2.160/25p) / 25p 60 M (3.840 x 2.160/25p), XAVC S HD: 50p. 50 M (1.920 x 1.080/50p) / 50p 25 M (1.920 x 1.080/50p) / 25p 50 M (1.920 x 1.080/25p) / 25p 16 M (1.920 x 1.080/25p) / 100p 100 M (1.920 x 1.080/100p) / 100p 60 M (1.920 x 1.080/100p)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ PIXEL ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

XAVC S 4K : 8.3M (3840×2160) XAVC S HD: 2.1M (1920×1080)

ΕΓΓΡΑΦΗ PROXY

Ναι (1280 x 720 (Περίπου 9 Mbps))


Διασύνδεση

ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ

Τερματικό USB Type-C (USB2.0), Micro HDMI, Υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm)

NFC

-

WI-FI

Ναι (IEEE802.11b/g/n (ζώνη συχνοτήτων 2,4GHz))

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

-

BLUETOOTH®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 (εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz))


Ισχύς

ΠΗΓΗ ΙΣΧΥΟΣ

DC 3,6 V (παρεχόμενη μπαταρία)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BX1

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΜΕΡΑ)

Περίπου 1,5 W με οθόνη LCD (πρότυπο CIPA)

ΦΟΡΤΙΣΗ USB/ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ USB

Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 360 / Περίπου 180 λεπτά, Οθόνη (όταν η αυτόματη απενεργοποίηση οθόνης ορίζεται στα 2 δευτ.): Περίπου 540 / Περίπου 270 λεπτά,

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 60 λεπτά 7 8 9

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΗΨΗ) (CIPA) 

Οθόνη: Περίπου 90 λεπτά 7 9


Άλλα

PLAYMEMORIES CAMERA APPS

-

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ

Δείκτης λήψης, Εφέ Soft Skin, Σετ επίδειξης προϊόντος, Αποεστίαση φόντου, Ζουμ με βήματα, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Γραμμή πλέγματος, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου (κύλιση και περιστροφή), Τονισμός περιγραμμάτων (Οθόνη: Ενεργό/Ανενεργό) (Επίπεδο: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό) (Χρώμα: Κόκκινο/Κίτρινο/Μπλε/Λευκό), Zebra, Εμφάνιση δείκτη, Επίπεδο εγγραφής ήχου, Ένδειξη επιπέδου ήχου, Απομακρυσμένος έλεγχος υπολογιστή, Υποβοήθηση εμφάνισης Ορισμός ονόματος αρχείου, Κλείστρο αφής / Εστίαση με αφή / Παρακολούθηση με αφή, My Menu

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

BRAVIA Sync (Έλεγχος για HDMI), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Αυτόματος προσανατολισμός, Παρουσίαση, Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (Ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Αποτύπωση φωτογραφίας, Αξιολόγηση, Αυτόματη περιστροφή εικόνας

ΧΡΩΜΑ TRILUMINOS

Ναι 10

ΕΞΟΔΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 4K

Ναι

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0°C - +40°C / 32°F - 104°F


Εκτύπωση

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)


Μέγεθος και βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

105,5 x 60,0 x 46,4 mm (4 1/4 ίντσες × 2 3/8 ίντσες × 1 7/8 ίντσες)

ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)

Περίπου 256 g (9,1 oz.) (περιλαμβάνεται η μπαταρία και η κάρτα μνήμης) / Περίπου 229 g (8,1 oz.) (μόνο το σώμα)


Χρώμα

Μαύρο


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1), Καλώδιο USB Type-C (USB2.0), Ανεμοθώρακας, Προσαρμογέας ανεμοθώρακα, Εγχειρίδιο χρήσης

Brand :
Sony
Megapixels :
Περίπου 20,1MP
MIC Input :
NAI
Αισθητήρας :
1" (13,2 mm x 8,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Φακός :
ZEISS
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
ZV1FBDI.EU
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
5013493456426
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
256 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
105,5 x 60,0 x 46,4 mm
5013493456426
719,00 
649,00 
Κερδίζετε: 70,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 18,93 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 324.5 €
3 Άτοκες 216.33 €
4 Άτοκες 162.25 €
5 Άτοκες 129.8 €
6 Άτοκες 108.17 €
7 Άτοκες 92.71 €
8 Άτοκες 81.13 €
9 Άτοκες 72.11 €
10 Άτοκες 64.9 €
11 Άτοκες 59 €
12 Άτοκες 54.08 €
13 Έντοκες 52.42 €
14 Έντοκες 48.68 €
15 Έντοκες 45.43 €
16 Έντοκες 42.59 €
17 Έντοκες 40.09 €
18 Έντοκες 37.86 €
19 Έντοκες 35.87 €
20 Έντοκες 34.07 €
21 Έντοκες 32.45 €
22 Έντοκες 30.98 €
23 Έντοκες 29.63 €
24 Έντοκες 28.39 €
25 Έντοκες 27.26 €
26 Έντοκες 26.21 €
27 Έντοκες 25.24 €
28 Έντοκες 24.34 €
29 Έντοκες 23.5 €
30 Έντοκες 22.72 €
31 Έντοκες 21.98 €
32 Έντοκες 21.3 €
33 Έντοκες 20.65 €
34 Έντοκες 20.04 €
35 Έντοκες 19.47 €
36 Έντοκες 18.93 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+60,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony


Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα