ZV-E10:

Δείγματα εικόνων με χρήση φακού macro, τηλεφακού, φακού σταθερής εστιακής απόστασης και ευρυγώνιου φακού

Δείτε τον κόσμο με τη δική σας οπτική, επιλέγοντας τον φακό που σας ταιριάζει

Επιλέξτε τον ιδανικό φακό από μια μεγάλη ποικιλία φακών E-mount της Sony και αναβαθμίστε τα vlog σας με μοναδικές, εντυπωσιακές εικόνες. Ενσωματώστε το σκηνικό του φόντου στο πλάνο σας με έναν ευρυγώνιο φακό ή φέρτε το θέμα στο επίκεντρο της προσοχής με έναν φακό σταθερής εστιακής απόστασης με καλλιτεχνικό θάμπωμα φόντου. Κάντε κοντινά πλάνα με έναν φακό macro ή φέρτε μακρινά θέματα πιο κοντά με έναν τηλεφακό.Απεικόνιση που συγκρίνει τα μεγέθη αισθητήρων της ZV-E10, μιας φωτογραφικής μηχανής μικρού μεγέθους με αισθητήρα μίας ίντσας, και ενός smartphone με αισθητήρα 1/2,3 ιντσών

Ένας αισθητήρας εικόνας μεγάλου φορμά για εικόνες επαγγελματικής ποιότητας

Οι εντυπωσιακές εικόνες της ZV-E10 είναι το αποτέλεσμα του μεγάλου αισθητήρα εικόνας μεγέθους APS-C. Σε σύγκριση με μια μηχανή smartphone, ο αισθητήρας εικόνας της ZV-E10 είναι πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερος, προσφέροντας όμορφες, επαγγελματικές εικόνες με υψηλή ανάλυση και εξαιρετική λεπτομέρεια.  [1] APS-C  [2] 1 ίντσα  [3] 1/2,3~1/3,4 ίντσες

Δείγμα λήψης φωτογραφίας με ZV-E10

Αποδοτική συγκέντρωση φωτός για εικόνες υψηλής ποιότητας με ελάχιστο θόρυβο

Ο αισθητήρας εικόνας μεγάλου φορμά της ZV-E10 είναι σχεδιασμένος για μέγιστη συγκέντρωση φωτός, για ταινίες 4K με εικόνες υψηλής ποιότητας με λιγότερο θόρυβο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Εικόνα προϊόντος του ZV-E10, από επάνω

Άμεση πρόσβαση στα κουμπιά ελέγχου

Απολαύστε εύκολη δημιουργία vlog, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε τα κουμπιά. Το κουμπί MOVIE στην ZV-E10 βρίσκεται στο πάνω μέρος, για εύκολη πρόσβαση. Υπάρχει επίσης ένας εύχρηστος μοχλός ζουμ και ένα κουμπί Still/Movie/S&Q για εύκολη εναλλαγή μεταξύ στατικών εικόνων, κανονικών βίντεο και λειτουργιών Αργής και γρήγορης κίνησης.

Εικόνα προϊόντος του ZV-E10

Σχεδιασμένη για εύκολη λήψη selfie και vlog

Με βάρος μόλις 364 γραμμάρια η ZV-E10 σε ακολουθεί σε όποια τοποθεσία κι αν επιλέξεις για vlog. Η οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών ανοίγει από το πλάι και είναι εύχρηστη για λήψη selfie και έλεγχο του καδραρίσματος, ακόμα όταν κάνετε λήψη από χαμηλά ή ψηλά, ενώ η εργονομική λαβή είναι σχεδιασμένη για ασφαλές και σταθερό κράτημα.

Απεικόνιση που εξηγεί ότι το ZV-1 χρησιμοποιεί δεδομένα αντίστοιχα της ανάλυσης 6K για να παράξει βίντεο 4K

Βίντεο 4K με υπερδειγματοληψία, για μεγαλύτερη λεπτομέρεια

Οι εσωτερικές εγγραφές βίντεο 4K δημιουργούνται μέσω ανάγνωσης όλων των pixel από τον αισθητήρα, συγκεντρώνοντας έτσι σχεδόν 2,4 φορές περισσότερα δεδομένα απ' ότι απαιτείται για βίντεο 4K (σχεδόν 6K). Αυτή η υπερδειγματοληψία σημαίνει ότι οι λήψεις περιέχουν μεγαλύτερη συμπύκνωση οπτικών δεδομένων σε κάθε καρέ, δημιουργώντας βίντεο εξαιρετικής λεπτομέρειας.  (A) Πληροφορίες επί 2,4

Εικόνα όπου άτομο αγγίζει την οθόνη LCD για να ενεργοποιήσει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Η λειτουργία Real-time Tracking κάνει την εστίαση παιχνιδάκι

Η λειτουργία Real-time Tracking με AI της ZV-E10 είναι εύκολη στη χρήση. Απλώς πατήστε στην οθόνη για να επιλέξετε το θέμα στο οποίο θέλετε να εστιάσετε και η λειτουργία Real-time Tracking θα διατηρεί το θέμα σταθερά εστιασμένο.

Απεικόνιση κάλυψης 84% των σημείων κάλυψης αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης

Γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Η εστίαση διατηρείται ακόμα και σε θέματα που κινούνται γρήγορα, χάρη στη γρήγορη υβριδική AF της ZV-E10. Με 425 σημεία εντοπισμού φάσης που καλύπτουν σχεδόν το 84% της επιφάνειας εικόνας του αισθητήρα, η ευρεία κάλυψη και η πυκνή διάταξη των σημείων AF βοηθά στην ακριβή αποτύπωση θεμάτων στα οποία η εστίαση θα ήταν δύσκολη διαφορετικά.

Εικόνα προϊόντος ZV-E10, όπου η ενδεικτική λυχνία ανάβει σε κόκκινο χρώμα, με το κόκκινο πλαίσιο στην οθόνη LCD

Προστασία από σφάλματα εγγραφής

Η ZV-E10 σάς ενημερώνει με μία ματιά εάν πραγματοποιείτε εγγραφή ή όχι. Μια λυχνία εγγραφής στο μπροστινό μέρος της μηχανής ανάβει κόκκινη και εμφανίζεται επίσης ένα έντοκο κόκκινο πλαίσιο στην οθόνη LCD που σας ειδοποιεί ότι γίνεται εγγραφή.

Λήψη selfie, χρησιμοποιώντας το προϊόν με την οθόνη ανοιχτή σε ανάκλιση

Εύκολος έλεγχος θόλωσης φόντου

Δεν χρειάζονται περίπλοκες χειροκίνητες ρυθμίσεις, η αποεστίαση φόντου (bokeh) ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Με το κουμπί μπορείτε να επιλέξετε ένα θαμπό φόντο με πλούσιο bokeh ή ένα φόντο με εστίαση, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις.Εικόνα σύγκρισης μεταξύ του ON/OFF του προϊόντος, που δείχνει τη ρύθμιση

Μεταβάσεις με εστίαση ακριβείας για απρόσκοπτες κριτικές προϊόντων

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Ρύθμιση επίδειξης προϊόντος της ZV-E10, ιδανική για βίντεο κριτικής προϊόντων. Όταν η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, όποτε κρατάτε ένα προϊόν μπροστά στη μηχανή, η εστίαση θα μεταφερθεί αυτόματα πάνω του και, όταν βγει από το κάδρο, πάλι πίσω στο πρόσωπό σας. Αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη ακόμα και όταν η σταθεροποίηση εικόνας είναι ενεργή.Απεικόνιση που δείχνει πότε η αυτόματη εστίαση στα μάτια είναι ενεργοποιημένη

Αφήστε τη μηχανή να αναλάβει την εστίαση πάνω σας

Με την ZV-E10 μπορείτε να επικεντρωθείτε στο πιο δημιουργικό κομμάτι της λήψης vlog. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο αναγνώρισης θέματος για να εντοπίζει και να παρακολουθεί γρήγορα και με ακρίβεια τα μάτια του θέματος, διατηρώντας τα σε εστίαση.Δείγμα εικόνας ατόμου

Βελτιωμένη, λεία εμφάνιση επιδερμίδας

Η ZV-E10 διαθέτει Εφέ Soft Skin για βελτιστοποίηση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Η λειτουργία αυτή λειαίνει την επιδερμίδα, διατηρώντας την ευκρίνεια γύρω από τα μάτια και το στόμα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων επιπέδων (από "ανενεργό" έως "υψηλό") βάσει του αποτελέσματος που επιθυμείτε.Εικόνα ατόμου που τραβάει τον εαυτό του, με προσαρτημένη τη λαβή ZV-E10

Καλά φωτισμένο θέμα, όπου κι αν πάτε

Ακόμα και αν αλλάξουν ξαφνικά οι συνθήκες φωτισμού, η ZV-E10 εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα καλά φωτισμένοι. Στο φως του ήλιου, σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό, και οπουδήποτε αλλού, η μηχανή εντοπίζει το πρόσωπο του θέματος και χειρίζεται αυτόματα αλλαγές φωτεινότητας, προσαρμόζοντας αυτόματα την έκθεση για αντιστάθμιση.

Εικόνες 4 ατόμων

Φυσικοί τόνοι επιδερμίδας

Η ZV-E10 είναι σχεδιασμένη για να δημιουργεί υγιείς και φυσικούς τόνους επιδερμίδας για όλους χωρίς επιπλέον επεξεργασία. Χάρη στη ρύθμιση φυσικού χρώματος που διαθέτει η ZV-E10, προσαρμόζει αυτόματα την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Δείγμα λήψης φωτογραφίας με ZV-E10

Εύκολη λειτουργία αργής/γρήγορης κίνησης

Οι λειτουργίες Αργής και γρήγορης κίνησης καταγράφουν βίντεο με ταχύτητα έως και x5 πιο αργή ή x60 πιο γρήγορη από ό,τι σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο έως και 50 Mbps με ποιότητα Full HD, και όλα γίνονται μέσα στη μηχανή, χωρίς να χρειάζεται επεξεργασία σε PC. Υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής υψηλής ταχύτητας σε Full HD στα 120 fps, για τη δημιουργία ακολουθιών αργής κίνησης κατά την επεξεργασία.Απεικόνιση κατευθυντικού μικροφώνου με τρεις κάψουλες της ZV-E10

Σχεδιασμένη για καθαρή εγγραφή ήχου

Χάρη στο ενσωματωμένο κατευθυντικό μικρόφωνο 3 καψουλών, η ZV-E10 ηχογραφεί καθαρά τη φωνή σας ακόμα και ανάμεσα στο πλήθος. Διαθέτει βελτιστοποιημένη λειτουργία εγγραφής φωνής μπροστά από τη μηχανή, με λιγότερους ήχους περιβάλλοντος, για τέλεια vlog.Εικόνα ατόμου που ηχογραφεί βίντεο με την ZV-E10 ενώ κινείται

Ομαλή λήψη σταθερών εικόνων ακόμη και όταν περπατάτε

Η ZV-E10 σάς εξασφαλίζει σταθερές και ομαλές λήψεις ενώ κινείστε. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας Active Mode εξασφαλίζει σταθερή εγγραφή βίντεο με ελάχιστη θόλωση και αστάθεια μηχανής κατά την εγγραφή με κράτημα μηχανής στο χέρι και είναι διαθέσιμη και όταν η Ρύθμιση παρουσίασης προϊόντος είναι ενεργή.

Δεξιά όψη φωτογραφικής μηχανής με το κάλυμμα ανοιχτό

Εύκολη παρακολούθηση ήχου

Βεβαιωθείτε ότι η μετάδοση ήχου είναι αυτή ακριβώς που θέλετε. Η ZV-E10 διαθέτει μια τυπική έξοδο ακουστικών 3,5 mm, για να συνδέετε τα ακουστικά σας και να ελέγχετε ότι ο ήχος καταγράφεται σωστά.

Εικόνα ατόμου που χρησιμοποιεί τη ZV-E10 με προσαρτημένο ECM-W2BT

Για ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα ήχου

Αντίθετα με την αναλογική μετάδοση ήχου, δεν υπάρχουν παρεμβολές στο σήμα λόγω καλωδίου. Απλώς κάντε σύζευξη του ZV-E10 με μικρόφωνο Sony που υποστηρίζει διασύνδεση ψηφιακού ήχου μέσω υποδοχής MI, για καθαρό, πλήρως ψηφιακό ήχο χαμηλού θορύβου. Ή συνδέστε το μικρόφωνό σας με το βύσμα μικροφώνου της μηχανής, για ακόμα καλύτερο ήχο.

Εικόνα ατόμου που ηχογραφεί σε μέρη με αέρα

Καθαρή εγγραφή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους

Η ZV-E10 συνοδεύεται από ανεμοθώρακα, για απρόσκοπτη εγγραφή σε εξωτερικές λήψεις. Ο παρεχόμενος ανεμοθώρακας μπορεί να προσαρτηθεί εύκολα στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI), μειώνοντας τον θόρυβο σε περιβάλλον με αέρα.

Εικόνα αναπαράστασης ατόμου που γυρίζει βίντεο κάθετα

Κάθετη λήψη χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις

Οι βιντεοσκοπήσεις σε κατακόρυφο προσανατολισμό μπορούν τώρα να προβάλλονται με τον ίδιο τρόπο σε PC ή smartphone, χάρη στα μεταδεδομένα της μηχανής.

Δεν χρειάζεται να γίνει χειροκίνητη περιστροφή του βίντεο, για εύκολη κοινή χρήση στα social media.

Εικόνα αναπαράστασης ατόμου που χρησιμοποιεί Imaging Edge Mobile

Μεταφορά σε smartphone, για γρήγορη κοινή χρήση

Με την ZV-E10 μπορείτε να κοινοποιείτε εύκολα ταινίες 4K και στατικές εικόνες. Ακόμα και όταν η μηχανή είναι απενεργοποιημένη, οι εικόνες σας μπορούν να συνεχίσουν να μεταφέρονται ασύρματα σε ένα smartphone, για να τις μοιραστείτε όταν είστε έτοιμοι.

Εικόνα αναπαράστασης χρήσης της ZV-E10 με προσαρτημένο GP-VPT2BT

Προαιρετική λαβή για εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι

Η λαβή GP-VPT2BT Bluetooth® (πωλείται ξεχωριστά) προσφέρει εύκολο έλεγχο των λειτουργιών εγγραφής και ζουμ χωρίς καλώδια, μαζί με ένα προσαρμόσιμο κουμπί. Οι λειτουργίες ζουμ και εγγραφής είναι προσβάσιμες κατά τη λήψη με το ένα χέρι και ο διακόπτης Bokeh είναι τοποθετημένος σε εύχρηστο κουμπί για λειτουργία με ένα άγγιγμα.

Δείγμα λήψης εικόνας με ZV-E10, χρησιμοποιώντας τα εφέ εικόνας

Προσθέστε ειδικά εφέ μέσα στη μηχανή

Παίξτε με τα χρώματα, για να δημιουργήσετε διάφορα καλλιτεχνικά εφέ. Απλώς αλλάξτε τη ρύθμιση Δημιουργικού στυλ ή επιλέξτε ανάμεσα σε εφτά διαφορετικά οπτικά εφέ με τη λειτουργία Εφέ εικόνας, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.

Απεικόνιση πριν και μετά τη διαβάθμιση χρώματος S-Log3

Ευέλικτος έλεγχος χρωματικών τόνων με υποστήριξη S-Log3

Εάν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία στην προσαρμογή των χρωμάτων στο στάδιο της επεξεργασίας, η ZV-E10 υποστηρίζει S-Log3, το πρότυπο για μέγιστη απόδοση αισθητήρα σε επαγγελματικές μηχανές. Το S-Log3 επιτρέπει ένα ευρύ δυναμικό εύρος, προσφέροντας τα αυξημένα οπτικά δεδομένα που απαιτούνται για καλύτερο χρώμα στο στάδιο της επεξεργασίας σε PC.

Εικόνα αναπαράστασης ατόμου που χρησιμοποιεί το Movie Edit Add-on στην επεξεργασία ταινίας

Επεξεργασία ταινιών μέσω smartphone

Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα βίντεο που τραβήξατε στη μηχανή σε ένα smartphone με τη χρήση του Movie Edit add-on μέσω της εφαρμογής Imaging Edge™ Mobile. Η λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας χρησιμοποιεί τα δεδομένα γυροσκοπικού χαρακτήρα της μηχανής για αντιστάθμιση του τραντάγματος. Επίσης, η λειτουργία έξυπνου καδραρίσματος χρησιμοποιεί τα δεδομένα της μηχανής κάνοντας εφικτή την περικοπή την αλλαγή αναλογίας εικόνας, διατηρώντας το θέμα στο κάδρο.

Δείγμα εικόνας ατόμου

Τελειοποίηση των μεταβάσεων κατά την αλλαγή εστίασης

Όταν αλλάζετε εστίαση από ένα θέμα σε ένα άλλο, θα απολαμβάνετε χειρισμό ακριβείας στην Ταχύτητα μετάβασης AF. Η ταχύτητα μετάβασης ελέγχει αν θα γίνει μια γρήγορη μετάβαση ή μια πιο σταδιακή, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εφτά επίπεδα.

Δείγμα λήψης φωτογραφίας με ZV-E10

Δημιουργήστε ταινίες time-lapse

Με τη λειτουργία λήψης σε διαστήματα της ZV-E10 μπορείτε να δημιουργείτε εντυπωσιακές ταινίες time-lapse από στατικές εικόνες. Το διάστημα λήψης μπορεί να ρυθμιστεί από 1 έως 60 δευτερόλεπτα μεταξύ των λήψεων, με δυνατότητα έως και 9.999 λήψεων. Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση της τελικής ταινίας μέσα στη μηχανή και, στη συνέχεια με την εφαρμογή Imaging Edge Desktop να δημιουργήσετε το τελικό βίντεο σε ένα PC.Δείγμα λήψης φωτογραφίας με ZV-E10

Δημιουργία ταινιών 4K HDR με ζωντανά χρώματα

Μπορείτε να επιτύχετε φυσικά, ρεαλιστικά χρώματα σε ταινίες 4K HDR, χωρίς μετέπειτα επεξεργασία ή διαβάθμιση χρώματος, χάρη στην εγγραφή 4K HDR μέσω του προεπιλεγμένου προφίλ εικόνας HLG που υποστηρίζει η μηχανή.

Απεικόνιση διάρκειας ζωής μπαταρίας

Χειριστείτε μεγάλες περιόδους λήψης χωρίς ανησυχία για τη μπαταρία

Όταν κάνετε λήψη σε εξωτερικό χώρο ή οπουδήποτε χωρίς τροφοδοσία ρεύματος, μπορείτε να βασιστείτε στην μπαταρία για 125 λεπτά συνεχόμενης λήψης βίντεο ή λήψη 440 στατικών εικόνων. Η μηχανή υποστηρίζει επίσης την εξωτερική τροφοδοσία μέσω μιας υποδοχής USB Type-C®, όπου μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική φορητή μπαταρία για επιπλέον χρόνο εγγραφής.

Εικόνα προϊόντος ZV-E10 με AC-PW20AM

Χρησιμοποιήστε ρεύμα AC για λήψεις μεγαλύτερης διάρκειας

Όταν κάνετε ζωντανή μετάδοση ροής ή παρατεταμένη λήψη και έχετε πρόσβαση σε τροφοδοσία ρεύματος AC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τροφοδοτικό AC, όπως το AC-PW20AM (πωλείται ξεχωριστά), χωρίς να ανησυχείτε για τη μπαταρία.

Εικόνα αναπαράστασης ενός ατόμου που χρησιμοποιεί τη λειτουργία streaming με USB

Η ρύθμιση της ζωντανής μετάδοση ροής είναι εύκολη

Με ένα καλώδιο, η ZV-1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως online εργαλείο επικοινωνίας, αξιοποιώντας τον μεγάλο αισθητήρα και το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Για να χρησιμοποιήσετε τη ZV-E10 ως εξωτερική μηχανή , συνδέστε τη σε ένα PC ή σε ένα smartphone Sony Xperia™ μέσω ενός καλωδίου USB Type-C®. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τη λειτουργία USB Streaming σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, για γρήγορη μετάδοση ροής.=Εικόνα αναπαράστασης ενός ατόμου που χρησιμοποιεί τη ZV-E10 ενώ περπατάει

Βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας και λειτουργίες επεξεργασίας

Τα μεταδεδομένα αστάθειας καταγράφονται από γυροσκόπιο, για ομαλή και σταθερή χειροκίνητη λήψη στο post production. Με το Catalyst Browse/Catalyst Prepare της Sony εξισορροπείτε τα επίπεδα αυτοματοποιημένης αντιστάθμισης αστάθειας και περικοπής. Το Catalyst κάνει αποτελεσματική χρήση των καταγεγραμμένων δεδομένων περιστροφής φωτογραφικής μηχανής.

Εικόνα αναπαράστασης ενός στούντιο με το λογότυπο του Imaging Edge Desktop

Imaging Edge DesktopTM

Αναβαθμίστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge Desktop "Remote" (Τηλεχειρισμός) για έλεγχο και ζωντανή παρακολούθηση λήψης σε PC, "Viewer" (Προβολή) για προεπισκόπηση και επιλογή από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και "Edit" (Επεξεργασία) για εμφάνιση παραδοτέων υψηλής ποιότητας από RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Φακός

Τοποθέτηση φακού

E-mount


Αισθητήρας απεικόνισης


Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2


Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 24,2 megapixel


Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 25,0 megapixel


Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)


Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

-


Εγγραφή (φωτογραφίες)


Φορμά εγγραφής

JPEG (συμμόρφωση με DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ.2.32, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3)


Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

L: 6000 x 4000 (24 εκατομ.), M: 4240 x 2832 (12 εκατομ.), S: 3008 x 2000 (6,0 εκατομ.)


ΜΕΓΕΘ. ΕΙΚ. (PIXEL) [4:3] 

L: 5328 x 4000 (21 εκατομ.), M: 3776 x 2832 (11 εκατομ.), S: 2656 x 2000 (5,3 εκατομ.)


Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

L: 6000 x 3376 (20 εκατομ.), M: 4240 x 2400 (10 εκατομ.), S: 3008 x 1688 (5,1 εκατομ.)


ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (PIXEL) [1:1] 

L: 4000 x 4000 (16 εκατομ.), M: 2832 x 2832 (8,0 εκατομ.), S: 2000 x 2000 (4,0 εκατομ.)


Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW, RAW & JPEG, JPEG (Extra fine / Fine / Standard)


Εφέ εικόνας

13 τύποι: Toy Camera (Normal / Cool / Warm / Green / Magenta), Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση (Χρώμα, Α/Μ), Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα (R/G/B/Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Ασπρόμαυρο, Σέπια


Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΦΟΣ

-


Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Απενεργοποίηση, Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους, Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος


Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με γκάμα χρωμάτων sYCC) και πρότυπο Adobe RGB συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


14bit RAW

Ναι


Εγγραφή (βίντεο)


Φορμά εγγραφής

XAVC S


Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264


Φορμά εγγραφής ήχου

XAVC S: LPCM 2 καν.


Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο xvYCC (x.v.Color όταν είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου HDMI), συμβατό με χρώμα TRILUMINOS


Εφέ εικόνας

7 τύποι: Toy Camera (Normal / Cool / Warm / Green / Magenta), Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση (Χρώμα, Α/Μ), Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα (R/G/B/Y), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης


Δημιουργικό στυλ

Τυπικό, Ζωντανό, Πορτραίτο, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Ασπρόμαυρο, Σέπια


Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP10), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΦΟΣ

-


ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 30 p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 24 p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 25 p (100 Mbps / 60 Mbps)


ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8bit, NTSC) (Περίπου) 120p (100 Mbps / 60 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 60 p (50 Mbps / 25 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 30 p (50 Mbps / 16 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου) 24 p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 100 p (100 Mbps / 60 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 50 p (50 Mbps / 25 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου) 25 p (50 Mbps / 16 Mbps)


ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps. 15fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps / Λειτουργία PAL: 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps


Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, επιλογέας PAL/NTSC, Εγγραφή proxy [1280 x 720 (Περίπου 9 Mbps)], TC/UB, Αυτόματο αργό κλείστρο, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα


Σύστημα εγγραφής


Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι


Μέσα

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC


Υποδοχή κάρτας μνήμης

Υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo/SD


Μείωση θορύβου


Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/ανενεργό, διαθέσιμο για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1 δευτ., μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό


  Ισορροπία λευκού


Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900 K) & φίλτρο χρώματος / Προσαρμοσμένη


ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ 

-


Εστίαση


Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor CMOS


Σημείο εστίασης

425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


Λειτουργία εστίασης

AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση) DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση


Περιοχή εστίασης

Ευρεία/Ζωνοβαρής/Κεντροβαρής/Ευέλικτου σημείου/Επέκταση ευέλικτου σημείου/Παρακολούθηση


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

[Στατικές εικόνες] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο, [Ταινία] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού)


Άλλα χαρακτηριστικά

Μικρορρύθμιση αυτόματης εστίασης, (πωλείται ξεχωριστά) με τον LA-EA2 ή τον LA-EA4, Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Ταχύτητα μετάβασης AF (Ταινία), Ευαισθησία αλλαγής θέματος AF (Ταινία)


AF Illuminator

-


Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

εντοπισμός φάσης


Έκθεση


Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών


Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor CMOS


Ευαισθησία μέτρησης

EV-2 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight


Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (επιλογή από 1/3 βήματα EV και 1/2 βήματα EV)


Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5 καρέ. (Φυσικό φως, Φλας)


Κλείδωμα AE

ΝΑΙ


Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto/λειτουργία Superior Auto), Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Μη αυτόματο (M), Ταινία [iAuto, Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Αργή και γρήγορη κίνηση [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M)], Sweep Panorama, Επιλογή σκηνής


Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

[Στατικές εικόνες] ISO 100-32000 (οι τιμές ISO από ISO 50 έως ISO 51200 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), [Ταινίες] ισοδυναμία με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο)


Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

-


Επιλογή σκηνής

Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Αποφυγή θόλωσης κινούμενης εικόνας


Εικονοσκόπιο


Τύπος εικονοσκοπίου

-


Οθόνη LCD


Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)


Αριθμός κουκκίδων

921.600 κουκκίδες


Πάνελ αφής

Ναι (Εστίαση με αφή / Παρακολούθηση αφής / Κλείστρο αφής)


Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather


Ρυθμιζόμενη γωνία

Γωνία ανοίγματος: περίπου 176 μοίρες, Γωνία περιστροφής: περίπου 270 μοίρες


Μεγέθυνση εστίασης

Ναι, Μεγέθυνση εστίασης (5,9x, 11,7x)


  Επάνω πάνελ


Επάνω πάνελ

-


Άλλα χαρακτηριστικά


Δυνατότητες vlog

Σετ επίδειξης προϊόντος, Αποεστίαση φόντου


PlayMemories Camera Apps™

-


Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

[Στατικές εικόνες] Περίπου 2x, [Ταινίες] Περίπου 1,5x (4K), Περίπου 2x (HD)


Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (Στατικές εικόνες): M: Περίπου 1,4x, S: περίπου 2x, Ψηφιακό ζουμ (Στατικές εικόνες): L: περίπου 4x, M: Περίπου 5,7x, S: Περίπου 8x, Ψηφιακό ζουμ (Ταινία): Περίπου 4x


Ανίχνευση προσώπου

Προτεραιότητα προσώπου/ματιού στην αυτόματη εστίαση, Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης, Εγγρ. Προτεραιότητα προσώπων


Αυτόματος χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας

Ναι


Άλλα

Εγγραφή σε διαστήματα, Χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Οδηγός βοήθειας


Κλείστρο


Τύπος

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου


Τύπος κλείστρου

Μηχανικό κλείστρο / Ηλεκτρονικό κλείστρο


Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες: 1/4000 έως 30 δευτ, Λυχνία, [Ταινίες]: 1/4000 έως 1/4 (βήματα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)


Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/160 s


Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι (ON/OFF)


Αθόρυβη λήψη

Ναι (ON/OFF)


Σταθεροποίηση εικόνας


Τύπος

[Στατικές εικόνες] Η σταθεροποίηση εικόνας υποστηρίζεται στο φακό, [Ταινία] Η σταθεροποίηση εικόνας υποστηρίζεται στο φακό (Τυπική λειτουργία) / Ηλεκτρονική (Ενεργή λειτουργία)


Εφέ αντιστάθμισης

-


Έλεγχος φλας


Τύπος

-


Αριθμός οδηγού

-


Κάλυψη φλας

-


Χειρισμός

Προ-φλας TTL


Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)


Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Ασύρματος έλεγχος, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας


Χρόνος ανακύκλωσης

-


Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής


Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι


Ασύρματος χειρισμός

Ναι (Σήμα φωτός: Διατίθεται με Φλας συμπλήρωσης, Αργό συγχρονισμό, Συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας / Ασύρματο σήμα: Διατίθεται με Φλας συμπλήρωσης, Συγχρονισμό οπίσθιου φλας, Αργό συγχρονισμό, Συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας)


Μονάδα δίσκου


Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: μεμονωμένη, Οριοθέτηση: συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO


Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: 11 fps, Υψηλή: 8 fps, Μεσαία: 6 fps, Χαμηλή: 3 fps


Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: 99 καρέ, JPEG Fine L: 116 καρέ, JPEG Standard L: 137 καρέ, RAW: 46 καρέ, RAW & JPG: 45 καρέ


Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ. / Καθυστέρηση 5 δευτ. / Καθυστέρηση 2 δευτ. / Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης / Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (bracketing)


Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

-


Αναπαραγωγή


Λήψη φωτογραφιών

Ναι


Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, Ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), Προβολή ευρετηρίου, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 18,8x, M: 13,3x, S: 9,4x, Panorama (τυπικό): 25,6x, Panorama (ευρύ): 38,8x), Αυτόματη εξέταση, Προσανατολισμός εικόνας, Παρουσίαση, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία / Στατική / XAVC S HD / XAVC S 4K), Προστασία, Αξιολόγηση, Εμφάνιση ομάδας


Διασύνδεση


Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση / MTP


Υποδοχή multi / micro USB

-


Bluetooth®

Ναι (τυπική έκδοση Bluetooth 4.1 [Εύρος ζώνης 2,4 GHz])


Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι (με ψηφιακή διασύνδεση ήχου)


Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


Υποδοχή Sync

-


Τερματικό ακουστικών

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


Υποδοχή κατακόρυφης λαβής

-


Τερματικό LAN

-


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Προβολή σε smartphone, Τηλεχειρισμός μέσω smartphone, Τηλεχειριστήριο υπολογιστή BRAVIA Sync (χειριστήριο για HDMI), PhotoTV HD


Ήχος


Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό


Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Εκτύπωση


Συμβατά πρότυπα

Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF


Προσαρμοσμένη λειτουργία


Τύπος κάμερας

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, Προγραμματιζόμενη ρύθμιση (Σώμα: 1 προεπιλογή / Κάρτα μνήμης: 4 προεπιλογές), My Menu


Αντιστάθμιση φακού


Ρύθμιση

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση


Ισχύς


Παρεχόμενη μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50


Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 440 λήψεις (οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Περίπου 80 λεπτά (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Περίπου 125 λεπτά (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι


Εξωτερική τροφοδοσία

Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-PW20 (πωλείται ξεχωριστά)


Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

[Στατικές εικόνες] Περίπου 2,0 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 16-50 mm F3.5-5.6 OSS), [Ταινίες] Περίπου. 3,5 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 16-50 mm F3.5-5.6 OSS)


Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι


Άλλα


Θερμοκρασία λειτουργίας

0 - 40 ℃ / 32 - 104 °F


Μέγεθος και βάρος


Βάρος (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Περίπου 343 g, Περίπου 12,1 oz


Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 115,2 x 64,2 x 44,8 mm (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ), Περίπου 4 5/8 x 2 5/8 x 1 13/16 ίντσες, (ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ)

Brand :
Sony
Megapixels :
24,2 - 24,6MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΟΧΙ
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
ZVE10BDI.EU
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
5013493418318
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
343 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
115,2 x 64,2 x 44,8 mm
5013493418318
837,00 
769,00 
Κερδίζετε: 68,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 22,43 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 384.5 €
3 Άτοκες 256.33 €
4 Άτοκες 192.25 €
5 Άτοκες 153.8 €
6 Άτοκες 128.17 €
7 Άτοκες 109.86 €
8 Άτοκες 96.13 €
9 Άτοκες 85.44 €
10 Άτοκες 76.9 €
11 Άτοκες 69.91 €
12 Άτοκες 64.08 €
13 Άτοκες 59.15 €
14 Άτοκες 54.93 €
15 Άτοκες 51.27 €
16 Άτοκες 48.06 €
17 Άτοκες 45.24 €
18 Άτοκες 42.72 €
19 Άτοκες 40.47 €
20 Άτοκες 38.45 €
21 Άτοκες 36.62 €
22 Άτοκες 34.95 €
23 Άτοκες 33.43 €
24 Άτοκες 32.04 €
25 Έντοκες 32.3 €
26 Έντοκες 31.06 €
27 Έντοκες 29.91 €
28 Έντοκες 28.84 €
29 Έντοκες 27.84 €
30 Έντοκες 26.92 €
31 Έντοκες 26.05 €
32 Έντοκες 25.23 €
33 Έντοκες 24.47 €
34 Έντοκες 23.75 €
35 Έντοκες 23.07 €
36 Έντοκες 22.43 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+70,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα