a9 III:

Νέος αισθητήρας full-frame 24,6 MP Stacked Exmor RS™ με καθολικό κλείστρο

Νέος αισθητήρας full-frame 24,6 MP Stacked Exmor RS™ με καθολικό κλείστρο

Η α9 III διαθέτει έναν επαναστατικό full-frame αισθητήρα εικόνας με περίπου 24,6 εκατομμύρια ενεργά pixel, δομή Stacked CMOS και ενσωματωμένη μνήμη, προσφέροντας υψηλή ανάλυση και εντυπωσιακή ταχύτητα. Μπορεί να αποτυπώνει γρήγορα κινούμενα θέματα χωρίς καθόλου παραμόρφωση, ενώ η δομή στοίβαξης του αισθητήρα και η προηγμένη μετατροπή A/D επιτρέπουν επεξεργασία υψηλής ταχύτητας με ελάχιστη καθυστέρηση. Επιπλέον, με το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας BIONZ XR™, η α9 III μπορεί να αποτυπώνει συνεχείς ριπές σε έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο διατηρώντας όλη τη δράση σε εστίαση χάρη στην εντυπωσιακή τεχνολογία AI, την πυκνή περιοχή αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και την ευρεία αναγνώριση θεμάτων.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR

Με έως και οκτώ φορές περισσότερη ισχύ επεξεργασίας σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση κατά την επεξεργασία, ενώ ενισχύει σημαντικά την ισχύ επεξεργασίας της εικόνας, δημιουργώντας εικόνες με υψηλή διαβάθμιση χρώματος, ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων και χαμηλό επίπεδο θορύβου. Μπορεί να επεξεργαστεί τον μεγάλο όγκο δεδομένων που δημιουργούνται από τον νέο αισθητήρα εικόνας Exmor RS σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και σε συνεχή λήψη με ριπές σε έως και τα 120 fps, ενώ μπορεί να αποτυπώσει υψηλής ποιότητας εικόνας RAW 14 bit σε όλες τις λειτουργίες λήψης στατικών εικόνων.

Λήψη χωρίς υποέκθεση

Λήψη χωρίς υποέκθεση

Δεν χάνετε ούτε στιγμή χάρη στο εικονοσκόπιο χωρίς υποέκθεση, κάτι που εξαλείφει το φαινόμενο της υποέκθεσης ακόμα και κατά τη συνεχή λήψη σε γρήγορα κινούμενα θέματα. Αυτό επιτρέπει την απρόσκοπτη αποτύπωση της δράσης και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο για τη λήψη γρήγορα κινούμενων θεμάτων, όπως αθλητές, ή για πορτραίτα, όταν ακόμα και η μικρότερη έκφραση του προσώπου μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια μέτρια και μια εξαιρετική λήψη.  (1) Λήψη χωρίς υποέκθεση  (2) Λήψη με υποέκθεση

Εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα κλείστρου 1/80000 του δευτερολέπτου

Εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα κλείστρου 1/80000 του δευτερολέπτου

Αποτυπώστε δράση υψηλής ταχύτητας σε αθλητικά γεγονότα και άλλα. Ο αισθητήρας καθολικού κλείστρου επιτρέπει εξαιρετικά υψηλή μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/80000 του δευτερολέπτου για στατικές εικόνες, καθιστώντας δυνατή, για παράδειγμα, ακόμα και την αποτύπωση μιας σφαίρας που φεύγει από την κάννη ενός όπλου σε αγώνες σκοποβολής.

Αποτυπώστε σημαντικές στιγμές με την καινοτόμα υποστήριξη ριπής υψηλής ταχύτητας

Αποτυπώστε σημαντικές στιγμές με την καινοτόμα υποστήριξη ριπής υψηλής ταχύτητας

Δεν χάνετε καμία σημαντική στιγμή χάρη στη λειτουργία Pre-Capture, η οποία καθιστά δυνατή την αποτύπωση στιγμών που έλαβαν χώρα πριν από την απελευθέρωση του κλείστρου. Τα δεδομένα (έως και 120 εικόνες ανά δευτερόλεπτο) αποθηκεύονται προσωρινά όταν το κουμπί κλείστρου είναι πατημένο μέχρι τη μέση, και έως και 1 δευτερόλεπτο προτού μπορούν να αποτυπωθούν μετά από το πλήρες πάτημα του κλείστρου. Αυτό διευκολύνει την αποτύπωση στιγμών που έχουν διάρκεια κλάσματος του δευτερολέπτου, όπως εικόνες πουλιών που απογειώνονται, ακόμα και αν η ίδια η απελευθέρωση του κλείστρου αργήσει λιγάκι.

Continuous Shooting Speed Boost

Continuous Shooting Speed Boost

Η λειτουργία Continuous Shooting Speed Boost ενισχύει προσωρινά την ταχύτητα λήψης κατά τη λήψη με ριπές, επιτρέποντας στον χρήστη να αυξήσει τον ρυθμό καρέ στα 120 fps, για παράδειγμα, όταν πλησιάζει μια σημαντική στιγμή. Χρησιμοποιείται ιδανικά κατά τη λήψη αθλημάτων και άλλων δραστηριοτήτων υψηλής ταχύτητας, όταν δεν είναι εύκολη η ακριβής πρόβλεψη του χρόνου της ενέργειας που θέλει να αποτυπώσει ο χρήστης.

Υπολογισμός ανθρώπινης στάσης με μοντέλο βάσει σκελετού

Υπολογισμός ανθρώπινης στάσης με μοντέλο βάσει σκελετού

Με την καινοτόμα μονάδα επεξεργασίας AI, η α9 III χρησιμοποιεί δεδομένα μορφής θέματος για ακριβή αναγνώριση κίνησης. Η τεχνολογία εκτίμησης ανθρώπινης στάσης σώματος δεν αναγνωρίζει μόνο τα μάτια, αλλά και τις θέσεις του σώματος και του κεφαλιού με υψηλή ακρίβεια. Αυτό καθιστά δυνατό το κλείδωμα και την παρακολούθηση θέματος που δεν κοιτά τη φωτογραφική μηχανή ή με πρόσωπο που αποκρύπτεται. Ένα μακρινό θέμα που αποτελείται από έναν άνθρωπο και καταλαμβάνει μόνο μια μικρή περιοχή του καρέ (ακόμα μικρότερη σε σχέση με τις παλαιότερες δοκιμές Αυτόματης εστίασης αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο) μπορεί να αναγνωριστεί αν το θέμα βρίσκεται κοντά στην περιοχή εστίασης όταν το κλείστρο είναι πατημένο μέχρι τη μέση κατά τη λήψη με συνεχή αυτόματη εστίαση. Αυτό μπορεί να επιταχύνει την εστίαση, για παράδειγμα, σε έναν αθλητή που πλησιάζει από μακριά σε στίβο ή σε αγώνες σκι.

Αξιόπιστη αναγνώριση μεγαλύτερου φάσματος θεμάτων

Αξιόπιστη αναγνώριση μεγαλύτερου φάσματος θεμάτων

Η μονάδα επεξεργασίας με τεχνολογία AI υποστηρίζει αναγνώριση ανθρώπων, ζώων, πουλιών, εντόμων, αυτοκινήτων/τρένων και αεροπλάνων. Στην κατηγορία των αυτοκινήτων/τρένων, πλέον υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης κράνους, όπως τα κράνη που φορούν οι οδηγοί στους αγώνες Formula. Η αναγνώριση ζώων εντοπίζει τα μάτια μηρυκαστικών και μικρών ζώων, επιπλέον των ματιών, των κεφαλιών και των σωμάτων σκύλων, γατών και όμοιων ζώων. Η αναγνώριση πουλιών έχει ενημερωθεί επίσης, εντοπίζοντας ευκολότερα τα μάτια διαφόρων πουλιών, αλλά και αναγνωρίζοντας τα σώματά τους. Επιπλέον, μια νέα ρύθμιση Ζώο/Πουλί εξαλείφει την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ δύο ρυθμίσεων για τη λήψη ζώων ή πουλιών.

Ευρεία, γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση

Ευρεία, γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση

Η α9 III διαθέτει ένα σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης που συνδυάζει την ταχύτητα και την απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης με την ακρίβεια της αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης, κλειδώνοντας αξιόπιστα τα θέματα και παρακολουθώντας τα καθώς κινούνται με γρήγορο ή/και ακανόνιστο τρόπο. Πλέον διαθέτει 759 σημεία ανίχνευσης φάσης σε ένα υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο που καλύπτει περίπου το 95,6% της περιοχής της εικόνας.

Έως και 120 υπολογισμοί AF/AE ανά δευτερόλεπτο

Έως και 120 υπολογισμοί AF/AE ανά δευτερόλεπτο

Αφήστε την παρακολούθηση στη φωτογραφική μηχανή — η υψηλής ταχύτητας ανάγνωση του νέου αισθητήρα εικόνας επιτρέπει στην α9 III να κάνει έως και 120 υπολογισμούς παρακολούθησης AF/AE ανά δευτερόλεπτο, δύο φορές περισσότερους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η αυτόματη εστίαση παρακολουθεί σύνθετες κινήσεις θεμάτων και προβλέπει ξαφνικές κινήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, ενώ η αυτόματη έκθεση ανταποκρίνεται εύκολα σε ξαφνικές μεταβολές φωτεινότητας. Η α9 III συνεχίζει την παρακολούθηση ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνεχούς λήψης, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.  (1) Υπολογισμοί AF/AE  (2) 120 καρέ/δευτ.

Η λήψη συνδυασμένων εικόνων RAW μειώνει τον θόρυβο

Η λήψη συνδυασμένων εικόνων RAW μειώνει τον θόρυβο

Κατά τη λήψη συνδυασμένων εικόνων RAW αποτυπώνονται περισσότερες εικόνες (4, 8, 16, ή 32, ανάλογα με την επιλογή), οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να συγχωνευτούν μέσω της εφαρμογής για επιτραπέζιο υπολογιστή Imaging Edge Desktop™ της Sony, έτσι ώστε να δημιουργηθούν εικόνες πλήρους ανάλυσης με πολύ χαμηλό θόρυβο. Αυτό καθιστά δυνατή τη λήψη θεμάτων της άγριας φύσης σε υψηλές ταχύτητες κλείστρου ή τη λήψη πορτραίτων σε χαμηλό φωτισμό, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας με χαμηλό θόρυβο, ακόμα και σε υψηλότερες ρυθμίσεις ISO. Επιπλέον, κατά τη λήψη σε χαμηλότερα επίπεδα ευαισθησίας, η α9 III μπορεί να αξιοποιήσει την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής που υπάρχει στις χειροκίνητες λήψεις και μέσω των συνδυασμένων εικόνων RAW να δημιουργήσει εικόνες με μειωμένα ψεύτικα χρώματα και ακανόνιστα περιγράμματα.  (1) Τυπική (2) Συνδυασμένη RAW

Προηγμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

Προηγμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

Χειροκίνητες λήψεις με αυτοπεποίθηση. Η α9 III διαθέτει μονάδα σταθεροποίησης εικόνας υψηλής ακρίβειας, ενώ προηγμένοι γυροσκοπικοί αισθητήρες και βελτιστοποιημένοι αλγόριθμοι σταθεροποίησης εικόνας εντοπίζουν και διορθώνουν αποτελεσματικά την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής, προσφέροντας σταθεροποίηση 8.0 βημάτων. Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο μέσω συμβατών φακών με ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας και με τη βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ του σώματος και των φακών, η οποία παρέχει αποτελεσματικό έλεγχο για λήψεις χωρίς θόλωση ακόμα και σε εστιακή απόσταση τηλεφακού.  [1] Εκτροπή [2] Κύλιση [3] Κλίση

Γρήγορος συγχρονισμός σε όλες τις ταχύτητες κλείστρου

Γρήγορος συγχρονισμός σε όλες τις ταχύτητες κλείστρου

Με συμβατή μονάδα φλας της Sony (όπως η HVL-F60RM2 ή η HVL-F46RM), η α9 III μπορεί να εκτελέσει πλήρη συγχρονισμό φλας έως τη μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/80000 του δευτερολέπτου. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του φλας για περισσότερο φωτισμό του θέματος κατά τη λήψη σε εξωτερικούς χώρους με έντονο φως ημέρας και υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου, μειώνοντας την ανάγκη για εξοπλισμό φωτισμού μεγάλων διαστάσεων και επεκτείνοντας απεριόριστα τις δημιουργικές δυνατότητες λήψης.

Προηγμένος αισθητήρας εικόνας με σύστημα καθολικού κλείστρου για ταινίες χωρίς παραμόρφωση

Προηγμένος αισθητήρας εικόνας με σύστημα καθολικού κλείστρου για ταινίες χωρίς παραμόρφωση

Ο νέος full-frame αισθητήρας εικόνας 24,6 megapixel Exmor RS με καθολικό κλείστρο και δομή στοίβαξης CMOS προσφέρει απεριόριστα πλεονεκτήματα για τη δημιουργία ταινιών και τη φωτογραφία. Η παραμόρφωση του κυλιόμενου φίλτρου είναι ανύπαρκτη, έτσι ώστε να μπορούν να αποτυπωθούν λήψεις με φυσικό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το θέμα ή από την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής, ακόμα και κατά τη λήψη από ένα όχημα που κινείται γρήγορα ή κατά τη γρήγορη μετατόπιση της φωτογραφικής μηχανής.

4K 120p χωρίς περικοπή για πρώτη φορά σε σώμα μηχανής Alpha

4K 120p χωρίς περικοπή για πρώτη φορά σε σώμα μηχανής Alpha

Για πρώτη φορά στη σειρά Alpha της Sony, η α9 III προσφέρει εγγραφή βίντεο 4K (3840 x 2160) 120p χωρίς περικοπή, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν όλη τη γωνία θέασης κάθε φακού. Για παράδειγμα, οι λήψεις 4K σε αργή κίνηση 120p και οι λήψεις σε κανονική ταχύτητα 24p εντός της ίδιας σκηνής θα έχουν την ίδια γωνία θέασης και μπορούν εύκολα να υποβληθούν μαζί σε επεξεργασία χωρίς επανάληψη του καδραρίσματος.

S-Cinetone™ για κινηματογραφική αισθητική

S-Cinetone™ για κινηματογραφική αισθητική

Το προφίλ εικόνας S-Cinetone της Sony παρέχει την ίδια τεχνολογία χρώματος που προσφέρει πιο όμορφη απόδοση χρωμάτων και τόνους δέρματος σε όλη την περίφημη σειρά Cinema Line. Το S-Cinetone παρέχει φυσικούς μεσαίους τόνους απαραίτητους για το υγιές δέρμα και απαλά χρώματα και εντυπωσιακά φωτεινά σημεία. Αυτό επιτρέπει στους δημιουργούς να επικεντρωθούν στη λήψη, ενώ επιτυγχάνουν μια κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη χρωματικής διαβάθμισης.

Αντιστάθμιση αναπνοής για να διατηρείται η γωνία θέασης κατά την εστίαση

Αντιστάθμιση αναπνοής για να διατηρείται η γωνία θέασης κατά την εστίαση

Η λειτουργία αντιστάθμισης focus breathing μειώνει αποτελεσματικά την αναπνοή κατά τη λήψη ταινιών. Η πρωτότυπη τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας της Sony χρησιμοποιείται για να διατηρεί αυτόματα μια σταθερή γωνία θέασης κατά τις αλλαγές εστίασης για πιο σταθερές εικόνες. Τα μεταδεδομένα αναπνοής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τις προηγμένες δυνατότητες αντιστάθμισης αναπνοής της πιο πρόσφατης εφαρμογής λογισμικού Catalyst Browse/Prepare στο στάδιο του post production.

Δυναμική σταθεροποίηση Active Mode

Δυναμική σταθεροποίηση Active Mode

Μια μονάδα σταθεροποίησης υψηλής ακρίβειας και γυροσκοπικοί αισθητήρες ενσωματωμένοι στη φωτογραφική μηχανή υποστηρίζονται από βελτιστοποιημένους αλγορίθμους σταθεροποίησης εικόνας και επιτρέπουν στην προηγμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση να λειτουργεί σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων της φωτογραφικής μηχανής. Το Dynamic Active Mode βελτιώνει τη σταθεροποίηση πάνω από 30% σε σχέση με το υπάρχον Active Mode (περ.).

Εργονομική σχεδίαση λαβής που βελτιώνει τη λειτουργικότητα ενώ μειώνει την κόπωση

Εργονομική σχεδίαση λαβής που βελτιώνει τη λειτουργικότητα ενώ μειώνει την κόπωση

Η α9 III διαθέτει λαβή με νέο σχήμα, το οποίο βελτιώνει το κράτημα και μειώνει τη φυσική καταπόνηση του χρήστη, ακόμα και κατά τη λήψη με τηλεφακούς μεγάλου βάρους ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ένα εργονομικά βελτιωμένο περίγραμμα διασφαλίζει ότι η λαβή γεμίζει το χέρι του χρήστη για ασφαλές κράτημα που δεν προκαλεί κούραση.

Νέο προσαρμοσμένο μπροστινό κουμπί για μεγαλύτερη ευελιξία

Νέο προσαρμοσμένο μπροστινό κουμπί για μεγαλύτερη ευελιξία

Ενημερώνοντας τη σχεδίαση της σειράς Alpha της Sony, η α9 III διαθέτει προσαρμοσμένο κουμπί στο μπροστινό μέρος για γρηγορότερη, ευκολότερη λειτουργία κατά το κράτημα της λαβής. Αυτό διευκολύνει ακόμα περισσότερο την προσαρμογή σε διαφορετικά στυλ και σε διαφορετικές ανάγκες λήψης. Για παράδειγμα, η λειτουργία Continuous Speed Shooting Boost μπορεί να αντιστοιχιστεί στο μπροστινό κουμπί για άμεση ενίσχυση της ταχύτητας κατά τη λήψη με ριπές.

Ρυθμιστικά λειτουργίας μονάδας και λειτουργίας εστίασης

Ρυθμιστικά λειτουργίας μονάδας και λειτουργίας εστίασης

Τα ρυθμιστικά για τη λειτουργία μονάδας στοίβαξης και τη λειτουργία εστίασης προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση και επιλογή. Ο χρήστης μπορεί γρήγορα να επιλέξει τη μεμονωμένη ή τη συνεχή λειτουργία μονάδας, ή τη μεμονωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης ή τη συνεχή λειτουργία αυτόματης εστίασης, χωρίς να χρειάζεται να αποκτήσει πρόσβαση σε μενού μέσω κουμπιών. Και τα δύο ρυθμιστικά έχουν δυνατότητα κλειδώματος, αποτρέποντας ακούσιες αλλαγές λειτουργίας κατά τη χρήση. Επιπλέον, ως νέα λειτουργία, το ρυθμιστικό λειτουργίας μονάδας μπορεί να απενεργοποιηθεί και να αντιστοιχιστεί στο Μενού FN ή σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί — μια χρήσιμη ρύθμιση για λήψεις στο σκοτάδι ή με κάλυμμα βροχής που μπορεί να σκιάζει το ρυθμιστικό.

Πρωτότυπος μηχανισμός 4 αξόνων της Sony για ενισχυμένη ευελιξία λήψης

Πρωτότυπος μηχανισμός 4 αξόνων της Sony για ενισχυμένη ευελιξία λήψης

Η α9 III διαθέτει οθόνη πολλαπλών γωνιών 4 αξόνων που συνδυάζει τη χρήση μιας συμβατικής οθόνης με κλίση με την ευελιξία που προσφέρει μια οθόνη πολλαπλών γωνιών που ανοίγει από το πλάι, επιτρέποντας προσαρμογή γωνίας χωρίς περιορισμούς, σε κατακόρυφη ή οριζόντια λήψη. Λεπτός, διακριτικός και στιβαρός, ο μηχανισμός επιτρέπει στην οθόνη να απομακρυνθεί από το πίσω μέρος του σώματος και να αποκτήσει κλίση προς τα επάνω έως και 98°, προς τα κάτω έως και 40°, και να κινηθεί στο πλάι έως και 180°. Η ευαίσθητη στην αφή οθόνη LCD 3,2 είναι βελτιστοποιημένη για λήψη σε εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας ανάλυση 2,1 εκατομμυρίων κουκκίδων, ευρεία γκάμα χρωμάτων και άπλετη φωτεινότητα για ευκρινή και εύκολη προβολή.

Προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C5

Προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C5

Η προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C5 προσφέρει εξαιρετική άνεση και λειτουργικότητα για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα λήψης. Η λαβή και το κουμπί κλείστρου διαθέτουν την ίδια εργονομική σχεδίαση με το σώμα της μηχανής. Η πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου είναι παρόμοια, με ένα ανεξάρτητο μπροστινό προσαρμοσμένο κουμπί (C5), ένα μπροστινό ρυθμιστικό, πίσω ρυθμιστικά L και R, αλλά και λειτουργία κλειδώματος στο ρυθμιστικό R. Η κατακόρυφη λαβή VG-C5 μπορεί να χωρέσει δύο μπαταρίες NP-FZ100 για παρατεταμένο χρόνο λήψης.

Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση 

Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση 

Το εικονοσκόπιο OLED 9,44 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου) περιλαμβάνει μεγέθυνση 0,90x με οπτικό πεδίο 41° για καθαρή, ευρεία οπτική, και νέα δομή με μεγάλη απόσταση ματιού 25 mm. Η πρωτότυπη οπτική σχεδίαση ελαχιστοποιεί την απόκλιση που μπορεί να δημιουργεί περισπασμούς γύρω από την εικόνα του εικονοσκοπίου, προσφέροντας συνεπέστερη εμπειρία προβολής. Ο χρόνος του εικονοσκοπίου και ο χρόνος καθυστέρησης κατά την παρακολούθηση έχουν μειωθεί επίσης, για πιο σταθερό καδράρισμα, ειδικά σε συνεχή λήψη. Ο ρυθμός καρέ του εικονοσκοπίου μπορεί να ρυθμιστεί σε "Τυπικός" (60 fps), "Υψηλός" (120 fps) ή "Μέγιστος" (240 fps). Η ρύθμιση 240 fps προσφέρει εξαιρετικά ομαλή εικόνα εικονοσκοπίου με ελάχιστη θόλωση κινούμενης εικόνας κατά τη λήψη κινούμενων θεμάτων και βελτιώνει σημαντικά τη θόλωση κινούμενης εικόνας κατά τη μετατόπιση ή την κλίση της φωτογραφικής μηχανής.

Κουρτίνα σκίασης που κλείνει κατά την απενεργοποίηση

Κουρτίνα σκίασης που κλείνει κατά την απενεργοποίηση

Μια κουρτίνα σκίασης προστατεύει τον αισθητήρα εικόνας από τη σκόνη και τα σωματίδια κατά την αλλαγή φακού. Όταν ρυθμιστεί σε ON, κλείνει αυτόματα κατά την απενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής.

Στιβαρή και ανθεκτική για απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα

Στιβαρή και ανθεκτική για απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα

Με ελαφρύ, εξαιρετικά άκαμπτο κράμα μαγνησίου στο επάνω κάλυμμα, το μπροστινό κάλυμμα, το εσωτερικό πλαίσιο και το πίσω κάλυμμα, η α9 III προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα σώματος, εξαιρετική ανθεκτικότητα στους κραδασμούς και αποτελεσματική διάχυση θερμότητας. Έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να αντέχει σε απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα ενώ παραμένει σχετικά μικρή και ελαφριά.

Στιβαρή αξιοπιστία στο πεδίο

Στιβαρή αξιοπιστία στο πεδίο

Η α9 III διαθέτει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, χάρη στις βελτιώσεις στη σχεδίασή της με περίβλημα ελαστικής σιλικόνης γύρω από τα κουμπιά, κουμπί κλειδώματος του φακού, καθώς και προστατευτική επένδυση γύρω από τη βάση του φακού και αλλού. Η βελτιωμένη σχεδίαση του ηλεκτρονικού εικονοσκοπίου σφραγίζει αποτελεσματικά την οπτική διαδρομή του εικονοσκοπίου, επιτυγχάνοντας το ίδιο αποτέλεσμα που θα είχε μια δομή από διπλό γυαλί. Σε συνδυασμό με φακούς ανθεκτικούς στη σκόνη και την υγρασία, μονάδες φλας ή/και την προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C5, η α9 III γίνεται ο πυρήνας ενός στιβαρού συστήματος με αντοχή στη σκόνη και την υγρασία.

Βελτιωμένη ομαδοποίηση οθόνης

Βελτιωμένη ομαδοποίηση οθόνης

Η αποτελεσματική ροή εργασιών ενισχύεται σημαντικά χάρη στις ομάδες εικόνων. Οι εικόνες που αποτυπώνονται σε έως και 120 fps σε συνεχείς ριπές μπορούν να οριστούν ως "ομάδες," διευκολύνοντας τη γρήγορη αναζήτηση και τον εντοπισμό μιας συγκεκριμένης εικόνας σε μια μεγάλη ομάδα εικόνων. Σε αυτές τις ομάδες μπορούν να αντιστοιχιστούν και βαθμολογίες, οι οποίες, στη συνέχεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλτράρισμα και αναζήτηση. Η βαθμολογία είναι ενσωματωμένη στις εικόνες που εισάγονται σε εφαρμογές επεξεργασίας σε υπολογιστή. Αυτό απλοποιεί σημαντικά τη διαχείριση των δεδομένων και επιταχύνει τη ροή των εργασιών.

Ρυθμίσεις Μενού Fn

Ρυθμίσεις Μενού Fn

Αν το Μενού Fn αναπαραγωγής έχει αντιστοιχιστεί στο κουμπί Fn από πριν, τότε παρέχει γρήγορη πρόσβαση για τον έλεγχο της κατάστασης προστασίας, της μεταφοράς μέσω smartphone, της μεταφοράς μέσω FTP, και άλλων λειτουργιών κατά την αναπαραγωγή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή και την εκκίνηση λειτουργιών για μια φιλτραρισμένη παρτίδα εικόνων, επιτρέποντας, για παράδειγμα, τη γρήγορη παράδοση μέσω μεταφοράς FTP. Κατά τον έλεγχο μίας εικόνας, το Μενού Fn είναι εύκολα προσβάσιμο απλώς μέσω της σάρωσης προς τα επάνω στην οθόνη LCD και είναι διαθέσιμο κατά την αναπαραγωγή ενός στοιχείου, τη αναπαραγωγή ευρετηρίου, την αναπαραγωγή ημερολογίου/φακέλου και την προβολή επιλεγμένων εικόνων.

Συνθήκη φίλτρου αναπαραγωγής

Συνθήκη φίλτρου αναπαραγωγής

Κατά την αναπαραγωγή ελέγχου υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής φίλτρου αναζήτησης. Ακόμα και για τεράστιες βιβλιοθήκες εικόνων, υπάρχει δυνατότητα γρήγορου φιλτραρίσματος εικόνων βάσει ημερομηνίας, φακέλου, στατικής εικόνας/ταινίας, βαθμολογίας, κατάστασης προστασίας, FTP και άλλων παραμέτρων, διευκολύνοντας τον χρήστη περισσότερο από ποτέ να βρίσκει συγκεκριμένες εικόνες.

Remote Camera Tool

Remote Camera Tool

Το Remote Camera Tool είναι μια εφαρμογή λογισμικού που επιτρέπει λήψη μέσω απομακρυσμένου υπολογιστή (tethered) με ενσύρματο LAN. Μόλις η φωτογραφική μηχανή συνδεθεί σε έναν υπολογιστή ή όταν ένας κόμβος μεταγωγής συνδεθεί σε έναν υπολογιστή, το Remote Camera Tool μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής και για τη λήψη εικόνων.

Ενσωματωμένο Wi-Fi για μεταφορές με FTP και με smartphone, αλλά και tethering μέσω απομακρυσμένου υπολογιστή

Ενσωματωμένο Wi-Fi για μεταφορές με FTP και με smartphone, αλλά και tethering μέσω απομακρυσμένου υπολογιστή

Το ενσωματωμένο Wi-Fi (IEEE 802.11ac) με υποστήριξη 2x2 MIMO επιτρέπει μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, επιτρέποντας στην α9 III να μεταφέρει δεδομένα έως και δύο φορές πιο γρήγορα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η επικοινωνία 5 GHz προσφέρει μέγιστη ταχύτητα και σταθερότητα, κάτι απαραίτητο για φωτογράφους που ασχολούνται με την ειδησεογραφία και την κάλυψη αθλητικών μεταδόσεων και χρειάζονται άμεση μεταφορά του υλικού τους μέσω FTP, αλλά και για περιβάλλοντα στούντιο.

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Εκτός από κάρτες UHS-I και UHS-II SD, οι υποδοχές πολυμέσων της α9 III υποστηρίζουν κάρτες CFexpress Type A. Οι κάρτες αυτές είναι ιδανικές για λήψη στατικών εικόνων με συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας σε έως και 120 fps και παρέχουν υψηλές ταχύτητες εγγραφής για να καθαρίζουν την προσωρινή μνήμη των φωτογραφικών μηχανών που δημιουργούν μεγάλο όγκο δεδομένων στατικών εικόνων και ταινιών. Η α9 III επιτρέπει επίσης την εγγραφή στατικών εικόνων και ταινιών σε μέσα μνήμης με διάφορους τρόπους, όπως η αποθήκευση δεδομένων σε διαφορετικές υποδοχές πολυμέσων ανάλογα με τον τύπο του αρχείου, το μέγεθος εικόνας και την ποιότητα εικόνας, ενώ προσφέρει και μια διαδοχική λειτουργία εγγραφής. Όλα αυτά συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών.

Υπηρεσίες cloud της Sony 

Υπηρεσίες cloud της Sony 

Οι υπηρεσίες cloud της Sony υποστηρίζουν τις εργασίες από τη λήψη έως την παραγωγή. Η εφαρμογή για κινητές συσκευές Creators' App επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν απομακρυσμένα τη φωτογραφική μηχανή και να μεταφέρουν στατικές εικόνες και ταινίες απευθείας στη συσκευή. Για την επεξεργασία, η υπηρεσία Creators' Cloud της Sony προσφέρει πρόσβαση σε πληθώρα χρήσιμων εργαλείων που υποστηρίζουν την παραγωγή. Για παράδειγμα, το Master Cut (Beta), χρησιμοποιεί μεταδεδομένα της φωτογραφικής μηχανής και AI στο cloud για αποτελεσματική εκτέλεση βασικών ενεργειών επεξεργασίας σε ταινίες, ενώ το Ci Media Cloud διευκολύνει τη συνεργασία ομάδων στην παραγωγή. Εμπνευστείτε περισσότερο από την υπηρεσία δικτύωσης Discover, η οποία φέρνει κοντά τους δημιουργούς, τους βοηθά να προωθούν τις δραστηριότητές τους και προσφέρει πρόσβαση σε χρήσιμα άρθρα σχετικά με τις λήψεις και τις μεθόδους επαγγελματιών πρεσβευτών της Sony, μαζί με άλλες πολύτιμες συμβουλές.


Γενικά

ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΑΚΟΥ

E-mount


Ενότητα κάμερας

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)


NUMBER OF PIXELS (TOTAL)

Περίπου 25,2 megapixel


ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)

Στατικές εικόνες: Έως περίπου 24,6 megapixel, Ταινίες: Έως περίπου 20,3 megapixel


ΟΠΤΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟΠΕΡΑΤΟ ΦΙΛΤΡΟ

Ναι


ΕΥΡΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

2500 K - 9900 K


Αισθητήρας απεικόνισης

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ

Ναι


Εγγραφή (φωτογραφίες)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.32, συμμόρφωση με MPF Baseline), HEIF (συμμόρφωση με MPEG-A MIAF), RAW (συμμόρφωση με το φορμά Sony ARW 5.0)


ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (PIXEL) [3:2]

35 mm full frame L: 6000 x 4000 (24 εκατομμύρια), M: 3936 x 2632 (10 εκατομμύρια), S: 3008 x 2000 (6,0 εκατομμύρια)


Εγγραφή (βίντεο)

ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ

LPCM 2 καναλιών (48 kHz 16 bit), LPCM 2 καναλιών (48 kHz 24 bit)3, LPCM 4 καναλιών (48 kHz 24 bit)


Σύστημα εγγραφής (Ταινία)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit) (Περ.):119.88p (200 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit) (Περ.):100p (200 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit) (Περ.):59.94p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit) (Περ.):50p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit) (Περ.):23.98p (100 Mbps / 50 Mbps / 30 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):119.88p (280 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):100p (280 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):59.94p (200 Mbps / 100 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):50p (200 Mbps / 100 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):23.98p (100 Mbps / 50 Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):119.88p (200 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):100p (200 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):59.94p (150 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):50p (150 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):29.97p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):25p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):23.98p (100 Mbps / 60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):119.88p (280 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):100p (280 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):59.94p (200 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):50p (200 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):29.97p (140 Mbps),3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):25p (140 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):23.98p (100 Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):119.88p (100 Mbps / 60 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):100p (100 Mbps / 60 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):59.94p (50 Mbps / 25 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):50p (50 Mbps / 25 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):29.97p (50 Mbps / 16 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):25p (50 Mbps / 16 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περ.):23.98p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):59.94p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):50p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):29.97p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):25p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):23.98p (50 Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):59.94p (600 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):50p (500 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):29.97p (300 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):25p (250 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):23.98p (240 Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):59.94p (222 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):50p (185 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):29.97p (111 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):25p (93 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περ.):23.98p (89 Mbps)


Λειτουργίες ταινίας

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ)

Ναι


ΕΓΓΡΑΦΗ PROXY

Ναι


TC / UB

Ναι


ΕΞΟΔΟΣ RAW

Ναι (HDMI)


Σύστημα εγγραφής

ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΥΠΟΔΟΧΗ 1: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II) / Κάρτα CFexpress Type A, ΥΠΟΔΟΧΗ 2: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II) / Κάρτα CFexpress Type A


Σύστημα εστίασης

ΤΥΠΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Στατικές εικόνες: Μέγ. 759 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), Ταινίες: Μέγ. 627 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)


FOCUS SENSITIVITY RANGE

EV-5 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2,0)


ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Άνθρωποι, Ζώα, Πουλιά, Έντομα, Αυτοκίνητα, Τρένα, Αεροπλάνα


ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ)

Άνθρωποι, Ζώα, Πουλιά, Έντομα, Αυτοκίνητα, Τρένα, Αεροπλάνα


ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επίπεδο αυτόματης εστίασης για διασταύρωση (Στατικές εικόνες), Παρακολούθηση αυτόματης εστίασης για αλλαγή ταχύτητας (Στατικές εικόνες), Ευαισθησία αλλαγής θέματος AF (Ταινία), Ταχύτητα μετάβασης αυτόματης εστίασης (Ταινία), Εναλλαγή περιοχής αυτόματης εστίασης Κ/Ο, Εγγραφή περιοχής αυτόματης εστίασης, Κύκλος σημείου εστίασης, Χάρτης εστίασης (Ταινία), AF Assist (Ταινία)


AF ILLUMINATOR

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)


Έλεγχος έκθεσης

ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών


ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

EV-5 έως EV17 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

+/- 5,0 EV (1/3 EV, βήματα 1/2 EV επιλέξιμα)


ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO

Στατικές εικόνες: ISO 250-25600 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 125 - 51200), AUTO (ISO 250 - 12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδυναμία με ISO 250-25600, AUTO (ISO 250-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)


ΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΜΟΠΑΙΓΜΑ

Ναι


Εικονοσκόπιο

ΤΥΠΟΣ

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (Quad-XGA OLED) 1,6 cm (τύπου 0,64)


ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΚΚΙΔΩΝ

9.437.184 κουκκίδες


ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Περίπου 0,90x (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-1)


DIOPTRE

-4,0 έως +3,0 m-1


ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΤΙΟΥ

Περίπου 25 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 21 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)


ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΡΕ

Λειτουργία NTSC: STD 60 fps / HI 120 fps / HIGHER 240 fps, Λειτουργία PAL: STD 50 fps / HI 100 fps / HIGHER 200 fps


Οθόνη LCD

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

8,0 cm (τύπου 3,2) τύπος TFT


ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Ναι


ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΚΚΙΔΩΝ

2 095 104 κουκίδες


ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ

Γωνίες ανοίγματος (περίπου): Επάνω 98 °, κάτω 40 °, πλάι 180 °, περιστροφή 270 °


Άλλα χαρακτηριστικά

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εφέ Soft Skin, Creative Look, Προσαρμοσμένη λειτουργία, Προφίλ εικόνας, Time-lapse, Αυτόματο καδράρισμα, Pre-Capture, Continuous Shooting Speed Boost, Λήψη NR


CLEAR IMAGE ZOOM (STILL IMAGES)

Περίπου 2x


CLEAR IMAGE ZOOM (MOVIES)

Περίπου 1,5x (4Κ), Περίπου 2x (HD)


Κλείστρο

ΤΥΠΟΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

Ηλεκτρονικό κλείστρο


ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

Στατικές εικόνες: 1/80000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ταινίες: 1/8000 έως 1 δευτ.


ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΦΛΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

1/80000 δευτ., 1/500 δευτ.


Σταθεροποίηση εικόνας

ΤΥΠΟΣ

Αισθητήρας εικόνας-μηχανισμός μετατόπισης με αντιστάθμιση 5 αξόνων (η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)


ΕΦΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ

8,0 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο τον φακό FE 50mm F1.2 GM. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στατικές εικόνες: Ενεργό / Ανενεργό, Ταινία: Δυναμικά ενεργό / Ενεργό / Τυπικό / Ανενεργό


Φλας

ΤΥΠΟΣ

-


ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Προ-φλας TTL


ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΦΛΑΣ

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)


EXTERNAL FLASH COMPATIBILITY

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής


Μονάδα δίσκου

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΗΨΗΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΓ.)

Hi+: 120 fps


Αναπαραγωγή

MODES

Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής, Προστασία, Αξιολόγηση, Δείκτης λήψης (Ταινία), Διαχωριστικό καρέ, Περικοπή, Λήψη φωτογραφίας


Προσβασιμότητα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης, Μεγέθυνση εστίασης, Χάρτης εστίασης (Ταινία), Οθόνη με τονισμό περιγραμμάτων, Αναγνώριση θέματος με AF, Εστίαση αφής, Παρακολούθηση αφής, Κλείστρο αφής, Αυτόματη έκθεση αφής, Οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών, Προσαρμοσμένη λειτουργία


Διασύνδεση

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ:

Μαζική αποθήκευση / MTP


ΥΠΟΔΟΧΗ MULTI/MICRO USB

Ναι


ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

Ναι [Συμβατότητα με SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2)]


NFC

-


ΥΠΟΔΟΧΗ SYNC

Ναι


ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ WLAN(ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ)

Ναι (Συμβατότητα με Wi-Fi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (Ζώνη 2,4 GHz/Ζώνη 5 GHz))


BLUETOOTH®

Ναι [τυπική έκδοση Bluetooth® 5.0 (Εύρος ζώνης 2,4 GHz)]


ΕΞΟΔΟΙ HDMI

Υποδοχή HDMI (Type-A), 3840 x 2160 (30p / 25p / 24p) / 1920 x 1080 (60p / 50p / 24p) / 1920 x 1080 (60i / 50i), YCbCr 4:2:2 8 bit / RGB 8 bit, 4672 x 2628 (59.94p / 29.97p / 23.98p), Raw 16 bit


ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

Ναι (με ψηφιακή διασύνδεση ήχου)


ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ (ΑΣΥΡΜΑΤΟ)

Ναι (τηλεχειριστήριο Bluetooth)


ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ LAN

Ναι (1000BASE-T, 100BASE-TX, 10BASE-T)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP (Ενσύρματο LAN, Tethering μέσω USB, Wi-Fi), Αποστολή σε smartphone, Τηλεχειρισμός μέσω smartphone, Τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή


Σύνδεση USB με συνεχή ροή δεδομένων

ΦΟΡΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

MJPEG,YUV420


ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

3840 x 2160 (15p / 30p),3840 x 2160 (12.5p / 25p),1920 x 1080 (30p / 60p),1920 x 1080 (25p / 50p),1280 x 720 (30p),1280 x 720 (25p)


ΦΟΡΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΗΧΟΥ

LPCM 2 καναλιών (16 bit 48 kHz)


Ήχος

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό, Ενσωματωμένες φωνητικές σημειώσεις


ΗΧΕΙΟ

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Αντιστάθμιση φακού

SETTING

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση, Αλλαγή εστίασης (Ταινία)


Ισχύς

SUPPLIED BATTERY

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περίπου 400 λήψεις (εικονοσκόπιο) / Περίπου 530 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ)

Περίπου 90 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 95 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ)

Περίπου 145 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 150 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)


ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ναι (Διατίθεται με ακροδέκτη USB Type-C. Συμβατότητα με USB Power Delivery)


ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ USB

Ναι (Διατίθεται με ακροδέκτη USB Type-C. Συμβατότητα με USB Power Delivery)


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ LCD

Στατικές εικόνες: Περίπου 4,8 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS), Ταινίες: Περίπου 6,8 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS)


Βάρος

ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

Περίπου 617 g/Περίπου 1 lb 5,8 oz


Βάρος

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ

Περίπου 702 g/Περίπου 1 lb 8,8 oz


Μέγεθος και βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β)

Περίπου 136,1 x 96,9 x 82,9 mm, Περίπου 136,1 x 96,9 x 72,8 mm (από τη λαβή έως την οθόνη)/Περίπου 5 3/8 x 3 7/8 x 3 3/8 ίντσες, Περίπου 5 3/8 x 3 7/8 x 2 7/8 ίντσες (από τη λαβή μέχρι την οθόνη)


Θερμοκρασία λειτουργίας

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0 - 40 ℃ / 32 - 104 °F


Παρεχόμενο αξεσουάρ

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία, NP-FZ100, Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1, Καλώδιο ρεύματος, Προστατευτικό καλωδίων, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής σύνδεσης αξεσουάρ, Eyepiece cup

Brand :
Sony
Megapixels :
24,2 - 24,6MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ XR
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
ILCE9M3B.CEC
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736153349
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
702 g/ 1 lb 8,8 oz
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
136,1 x 96,9 x 82,9 mm
4548736153349
7.239,00 
7.199,00 
Κερδίζετε: 40,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 299,96 € / μήνα σε 24 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 3599.5 €
3 Άτοκες 2399.67 €
4 Άτοκες 1799.75 €
5 Άτοκες 1439.8 €
6 Άτοκες 1199.83 €
7 Άτοκες 1028.43 €
8 Άτοκες 899.88 €
9 Άτοκες 799.89 €
10 Άτοκες 719.9 €
11 Άτοκες 654.45 €
12 Άτοκες 599.92 €
13 Άτοκες 553.77 €
14 Άτοκες 514.21 €
15 Άτοκες 479.93 €
16 Άτοκες 449.94 €
17 Άτοκες 423.47 €
18 Άτοκες 399.94 €
19 Άτοκες 378.89 €
20 Άτοκες 359.95 €
21 Άτοκες 342.81 €
22 Άτοκες 327.23 €
23 Άτοκες 313 €
24 Άτοκες 299.96 €
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα