WF-L900:

Κάθε πτυχή του κόσμου στο ΟΝ

Κάθε πτυχή του κόσμου στο ΟΝ

Τα LinkBuds συνδέουν άψογα κάθε πτυχή της πραγματικότητάς σας, με σχεδίαση ανοιχτού δακτυλίου που σας επιτρέπει να ακούτε τις κλήσεις, τη μουσική και άλλο online περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή, καθώς και ήχους του περιβάλλοντος με απόλυτη διαύγεια, χωρίς να νιώθετε τίποτα στο αυτί σας. Μικρά και ελαφριά, με εξαιρετική εφαρμογή για να τα φοράτε πολλές ώρες, διασφαλίζουν ότι παραμένετε σε άμεση επαφή με την καθημερινότητά σας, για να μην χάνετε στιγμή.

Εξαιρετικά μικρά και ελαφριά

Εξαιρετικά μικρά και ελαφριά

Με βάρος περίπου τέσσερα γραμμάρια και εξαιρετικά μικρό μέγεθος, τα LinkBuds είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ακουστικά ψείρες, η προστατευτική επιφάνεια που καλύπτει το διάφραγμα του ηχείου είναι ενσωματωμένη εντός του περιβλήματος, εξοικονομώντας χώρο.

Άνετη και ασφαλής εφαρμογή

Άνετη και ασφαλής εφαρμογή

Τα LinkBuds συνδυάζουν ένα σχήμα που εφαρμόζει τέλεια στο ανθρώπινο αυτί με μια εργονομική σχεδίαση για πιο σταθερή εφαρμογή. Σχεδιάσαμε τα LinkBuds χρησιμοποιώντας εκτενή δεδομένα για τα σχήματα αυτιών, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν in-ear ακουστικά στον κόσμο, το 1982. Δείτε το βίντεο "Μάθετε πώς" για καλύτερη χρήση και ακρόαση.

Συνδεδεμένα και σε ετοιμότητα

Συνδεδεμένα και σε ετοιμότητα

Μια νέα μονάδα οδήγησης τύπου δακτυλίου με το κέντρο του διαφράγματος ανοιχτό για διαύγεια ήχου, σας επιτρέπει να ακούτε τους ήχους γύρω σας. Έτσι, θα ακούτε όταν κάποιος φωνάζει το όνομά σας στη διάρκεια μιας κλήσης και μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας ενώ ακούτε μουσική.

Απόλυτα καθαρές κλήσεις, χωρίς θόρυβο

Απόλυτα καθαρές κλήσεις, χωρίς θόρυβο

Με την τεχνολογία Precise Voice Pickup με προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής θα ακούει πεντακάθαρα τη φωνή σας, ακόμη κι όταν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον. Ο αλγόριθμος μείωσης θορύβου αναπτύχθηκε με μηχανική εκμάθηση AI χρησιμοποιώντας περισσότερα από 500 εκατομμύρια φωνητικά δείγματα, για την κατάργηση του περιβάλλοντος θορύβου και την καθαρή εξαγωγή της φωνής σας σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων.

Αυθεντικός, φυσικός ήχος

Αυθεντικός, φυσικός ήχος

Απολαύστε καλά ισορροπημένο ήχο υψηλής ποιότητας με ένα καθαρό μεσαίο και υψηλό εύρος συχνοτήτων. Ο ενσωματωμένος μας επεξεργαστής V1 αναπαράγει κάθε λεπτομέρεια της μουσικής σας, με ελάχιστη παραμόρφωση, για μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης. Μια ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης δακτυλίου 12 mm με διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης (χαμηλή ανάκρουση) παρέχει πλούσιο και καλά ισορροπημένο ήχο.

Ενισχύστε την αγαπημένη σας μουσική

Ενισχύστε την αγαπημένη σας μουσική

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.

Απλώς πατήστε κοντά στο αυτί

Απλώς πατήστε κοντά στο αυτί

Τα LinkBuds μπορεί να είναι μικρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δύσκολα στη χρήση. Με Πάτημα Ευρείας Περιοχής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλά ή τριπλά πατήματα μπροστά από οποιοδήποτε από τα αυτιά σας, για να ελέγξετε την αναπαραγωγή της μουσικής σας, ώστε να μην χρειαστεί να αγγίξετε τα LinkBuds για τη λειτουργία τους.

Προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του ήχου στο περιβάλλον σας

Προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του ήχου στο περιβάλλον σας

Ο Προσαρμοζόμενος έλεγχος έντασης ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που βελτιστοποιεί αυτόματα την ένταση ήχου, ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Απολαύστε χαμηλότερη ένταση ήχου σε ήσυχα μέρη και υψηλότερη ένταση ήχου σε πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Μιλήστε και ακούστε μόνο τον ήχο περιβάλλοντος

Μιλήστε και ακούστε μόνο τον ήχο περιβάλλοντος

Ρυθμίστε το Speak-to-Chat να διακόπτει αυτόματα τη μουσική μόλις μιλήσετε σε κάποιον, ώστε να ακούτε μόνο τον ήχο περιβάλλοντος και να διεξάγετε αβίαστα μία συνομιλία. Χρήσιμο, αν δεν θέλετε να βγάλετε τα ακουστικά ή αν τα χέρια σας είναι απασχολημένα. Μόλις τελειώσει η συνομιλία, η μουσική αρχίζει και πάλι αυτόματα.

Ελευθερία κινήσεων χάρη στην τεχνολογία

Ελευθερία κινήσεων χάρη στην τεχνολογία

Η Sony και η Microsoft συνεργάστηκαν για τεχνολογία που βοηθά να κινούμαστε καλύτερα στον χώρο. Τα LinkBuds υποστηρίζουν την εφαρμογή Microsoft Soundscape. Η μοναδική ενσωμάτωση δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες για πλουσιότερη 3D πλοήγηση βάσει ήχου, χάρη στη μοναδικά διαφανή ηχοσχεδίαση ανοιχτού αυτιού, ενώ οι αισθητήρες στα LinkBuds επιτρέπουν πραγματικά heads-up και hands-free χρήση.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Έλεγχος με τη φωνή σας

Απολαύστε ευκολία hands-free. Πείτε "ΟΚ Google" ή "Alexa", για τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνία, μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε λειτουργίες των ακουστικών σας, όπως να ελέγχετε το υπολειπόμενο επίπεδο μπαταρίας με τη φωνή σας. Μπορείτε επίσης να ακούτε κάτι και να αλληλεπιδράτε με τα email σας στο Microsoft Outlook και να συμμετάσχετε στο Microsoft Teams χρησιμοποιώντας το Google Assistant ή το Siri.

Βρείτε τα ακουστικά σας με Fast Pair

Βρείτε τα ακουστικά σας με Fast Pair

Τα LinkBuds υποστηρίζουν τη νέα και χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Με ένα πάτημα της αναδυόμενης καθοδήγησης, τα LinkBuds επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη σύζευξη Bluetooth με τις Android συσκευές σας. Εντοπίστε εύκολα πού αφήσατε τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η μπαταρία των ακουστικών εξαντλείται, για να ξέρετε πότε να τα φορτίσετε.

Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να αντιστοιχίσετε γρήγορα τα LinkBuds με laptop με Windows 11 ή Windows 10, με επιτραπέζιο υπολογιστή ή με tablet. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10.

Γρήγορη πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική

Γρήγορη πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική

Με τη Γρήγορη πρόσβαση, μπορείτε να διαμορφώσετε τα LinkBuds να συνεχίζουν την αναπαραγωγή του Spotify με μόλις δύο πατήματα. Δεν χρειάζεται να αγγίξετε το smartphone σας.

Υλικά από ανακυκλωμένο πλαστικό

Υλικά από ανακυκλωμένο πλαστικό

Τα LinkBuds χρησιμοποιούν υλικά από ανακυκλωμένο πλαστικό από εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Χωρίς πλαστικό στην ατομική συσκευασία

Χωρίς πλαστικό στην ατομική συσκευασία

Το υλικό συσκευασίας των LinkBuds δεν περιέχει πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων της.

Ανθεκτικά στο νερό για καθημερινή χρήση

Ανθεκτικά στο νερό για καθημερινή χρήση

Με βαθμό ανθεκτικότητας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Πιο καθαρό, πιο σταθερό σήμα Bluetooth®

Πιο καθαρό, πιο σταθερό σήμα Bluetooth®

Για μικρή καθυστέρηση και υψηλή ποιότητα ήχου, ακόμη και σε περιβάλλον με παρεμβολές, το σήμα Bluetooth® μεταδίδεται και στα δύο αυτιά ταυτόχρονα. Χάρη στον πανίσχυρο ενσωματωμένο επεξεργαστή V1, θα απολαμβάνετε σταθερό ασύρματο ήχο χωρίς διακοπές. (A) Συμβατική μετάδοση Bluetooth® από Α σε Δ. (B) LinkBuds Ταυτόχρονη μετάδοση Bluetooth® σε Α/Δ.

Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Επωφεληθείτε από φόρτιση ακουστικών που διαρκεί μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα 5,5 ωρών, και αποθηκεύστε άλλες 12 ώρες στη θήκη. Αυτό σημαίνει 17,5 ολόκληρες ώρες ακρόασης μουσικής, κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Βιάζεστε; Με μία γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών, έχετε έως και 90 λεπτά χρόνο αναπαραγωγής, ενώ η εφαρμογή Sony | Headphones Connect θα σας ειδοποιήσει ακόμα και όταν η θήκη φόρτισης πέσει κάτω από το 30%.

Μικρή, τέλεια σχεδιασμένη θήκη

Μικρή, τέλεια σχεδιασμένη θήκη

Εξαιρετικά μικρή, με κομψή, στρογγυλεμένη σχεδίαση, η θήκη φόρτισης χωράει άνετα στο χέρι ή στην τσέπη σας για να σας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνετε. Ανοίγει με ένα απλό πάτημα του κουμπιού.

Τι υπάρχει στη συσκευασία

Τι υπάρχει στη συσκευασία

Ανοίξτε τη συσκευασία για τα LinkBuds και θα βρείτε 5 μεγέθη στηριγμάτων σε σχήμα τόξου που ταιριάζουν σε διαφορετικά σχήματα αυτιών, καθώς και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio. Με αυτά τα ακουστικά απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

Βάρος

Περίπου 4,1 g x 2


Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος ακουστικών

Ανοιχτά, δυναμικά


Μαγνήτης

Μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής ισχύος


Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)

20 Hz - 20.000 Hz (δειγματοληψία 44,1 kHz)


Αδιάβροχη προστασία

Ναι (IPX4)


DSEE

Ναι


Μπαταρία

Μέθοδος φόρτισης μπαταρίας

Φόρτιση μέσω USB (με θήκη)


Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής)

Μέγ. 5,5 ώρες


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑΣ)

Μέγ. 2,5 ώρες


Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος αναμονής)

Μέγ. 11 ώρες


Προδιαγραφή Bluetooth®

Έκδοση Bluetooth®

Προδιαγραφές Bluetooth Έκδοση 5.2


Εύρος λειτουργίας

10 m


Εύρος συχνοτήτων

Ζώνη 2,4 GHz (2,4000 GHz - 2,4835 GHz)


Προφίλ

A2DP, AVRCP, HFP, HSP


Υποστηριζόμενα φορμά ήχου

SBC, AAC


Υποστηριζόμενη προστασία περιεχομένου

SCMS-T


Θήκη φόρτισης

Βάρος

Περίπου 34 g


διάσταση

Περίπου 41,4 x 48,5 x 30,9 mm

Brand :
Sony
Extra Bass :
OXI
Hi-Res :
OXI
Noise Cancelling :
OXI
Ασύρματα :
NAI
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
WFL900H.CE7
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736132085
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
34 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
41,4 x 48,5 x 30,9 mm
4548736132085
179,00 
119,00 
Κερδίζετε: 60,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
black
+
Αγορά με 1-κλικ
Υπηρεσίες Sony Center
(+20,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα