NW-WM1ZM2:


Καθαρά υλικά για καθαρό ήχο

Καθαρά υλικά για καθαρό ήχο

Παρά τη φήμη για δύσκολη επεξεργασία του χαλκού χωρίς οξυγόνο (OFC), το WM1ZM2 διαθέτει ένα επίχρυσο περίβλημα OFC, όπως ο προκάτοχός του. Αυτήν τη φορά όμως, η καθαρότητα του OFC αγγίζει το 99,99%, προσφέροντας ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα για ποιότητα ήχου και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Τα μπάσα είναι καθαρά και δυνατά, η ατμόσφαιρα πιο διευρυμένη, ενώ οι μέσες και υψηλές συχνότητες ακούγονται πανέμορφα.

Πιστή αναπαραγωγή ήχου

Πιστή αναπαραγωγή ήχου

Η τεχνολογία ψηφιακού ενισχυτή S-Master™ HX, που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα για το Walkman®, είναι συμβατή με την εγγενή μορφή DSD, και υποστηρίζει υψηλή ισχύ εξόδου. Μειώνει την παραμόρφωση και τον θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, για πλούσιο ήχο που ενισχύεται από νέες συγκολλήσεις που δεν περιέχουν μόλυβδο.

Ακόμη πιο ισχυρή τροφοδοσία

Ακόμη πιο ισχυρή τροφοδοσία

Εμπνευσμένο από το DMP-Z1, η κορυφαία ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής WM1ZM2 διαθέτει ακόμη πιο ισχυρή τροφοδοσία από τον προκάτοχό της, τόσο στο αναλογικό όσο και στο ψηφιακό μπλοκ.

Μεγάλος συμπαγής πυκνωτής υψηλού πολυμερούς

Μεγάλος συμπαγής πυκνωτής υψηλού πολυμερούς

Ως βοήθημα μπαταρίας για το μπλοκ ενισχυτή, ο μεγάλος συμπαγής πυκνωτής υψηλού πολυμερούς προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και χαμηλή αντίσταση. Χάρη στην ικανότητά του να παρέχει μεγάλες ποσότητες ισχύος στη στιγμή, μπορεί να αποδίδει έξοδο σήματος ακριβείας, αποτρέποντας την απότομη πτώση της τάσης. Προσφέρει καθαρά, ισχυρά και ακριβή μπάσα και καθαρά φωνητικά.

Πυκνωτής FT CAP3 (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς)

Πυκνωτής FT CAP3 (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς)

Ειδικά κατασκευασμένο για τη Sony και ρυθμισμένο από τους μηχανικούς της Sony, το FT CAP3 υιοθετείται για όλους τους πυκνωτές παράκαμψης στην τροφοδοσία μπλοκ ήχου. Έχει βοηθήσει στη βελτίωση της έκφρασης ήχου και τη δημιουργία ομαλότερου ήχου, με πιο ευρύ ηχητικό πεδίο, μεγαλύτερη καθαρότητα και σφιχτά μπάσα.

Μπλοκ κυκλώματος από χαλκό χωρίς οξυγόνο

Μπλοκ κυκλώματος από χαλκό χωρίς οξυγόνο

Ένα μπλοκ κυκλώματος από χαλκό χωρίς οξυγόνο καλύπτει το ψηφιακό μπλοκ, για ενίσχυση της ψηφιακής γείωσης και βελτίωση της θωράκισης θορύβου από στοιχεία ψηφιακού μπλοκ, όπως ο επεξεργαστής εφαρμογής και οι συσκευές μνήμης. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα καθαρός ήχος.

Πυκνωτές υψηλού πολυμερούς

Πυκνωτές υψηλού πολυμερούς

Οι πυκνωτές υψηλού πολυμερούς μέσα στο WM1ZM2 χρησιμοποιούνται για ενίσχυση της τροφοδοσίας ρεύματος του μπλοκ ενισχυτή για μη ισορροπημένη έξοδο, βελτιώνοντας την απόδοση αναπαραγωγής των χαμηλών συχνοτήτων, για μια πιο διευρυμένη εμπειρία ακρόασης.

Πυκνωτές μεμβράνης

Πυκνωτές μεμβράνης

Χάρη στους υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης που μεταφέρουν την τάση στις συχνότητες με γραμμική απόκριση, μειώνεται η παραμόρφωση και ο θόρυβος.

Επαγωγείς περιτύλιξης

Επαγωγείς περιτύλιξης

Αντικαθιστώντας τον συμβατικό πυκνωτή με προστατευτική επίστρωση, οι επαγωγείς περιτύλιξης στην τροφοδοσία του ψηφιακού μπλοκ συμβάλλουν σε καθαρό ήχο. 

KIMBER KABLE®

KIMBER KABLE®

Το υλικό καλωδίωσης από τη βάση ενισχυτή στην υποδοχή ακουστικών έχει αναβαθμιστεί σε KIMBER KABLE®, όπως στην κορυφαία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής DMP-Z1. Αυτό αποτρέπει τον εξωτερικό θόρυβο, μεταδίδει σήματα ήχου υψηλής ποιότητας και πετυχαίνει ισχυρή και ομαλή ποιότητα ήχου.

Fine Sound Register

Fine Sound Register

Το Fine Sound Register τοποθετείται σε επιφάνεια και διασφαλίζει ομοιόμορφη, αποτελεσματική κατανομή της ισχύος στα στοιχεία του κυκλώματος, για σταθερή ποιότητα ήχου.

Κρυσταλλικοί ταλαντωτές

Κρυσταλλικοί ταλαντωτές

Οι δύο μικροί κρυσταλλικοί ταλαντωτές θορύβου χαμηλής φάσης εξασφαλίζουν σταθερότητα χρονισμού ακριβείας σε πολλαπλάσια ρυθμών δειγματοληψίας των 44,1 kHz και 48 kHz. Το τμήμα κρυσταλλικού ηλεκτροδίου σχηματίζεται με εναπόθεση ατμών χρυσού για βελτιωμένα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά και διαχωρισμό των μουσικών οργάνων. Αυτό μειώνει τον θόρυβο για καθαρό ήχο.

Οι νέες συγκολλήσεις ανάτηξης περιέχουν χρυσό

Οι νέες συγκολλήσεις ανάτηξης περιέχουν χρυσό

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Sony χρησιμοποίησε συγκολλήσεις ανάτηξης που περιέχουν χρυσό σε όλη την επιφάνεια της πλακέτας κυκλώματος. Η επίδραση είναι σημαντική, με βελτιωμένη απόδοση ήχου και πιο ευρύ ηχητικό πεδίο.

Συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας που περιέχουν χρυσό

Συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας που περιέχουν χρυσό

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού διασφαλίζει ελαχιστοποίηση της απώλειας σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνητικά, το κύκλωμα των WM1ZM2 συνδέεται με την μπαταρία με συγκόλληση υψηλής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού.

Πλακέτα κυκλώματος χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς

Πλακέτα κυκλώματος χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς

Η πλακέτα κυκλώματος χρησιμοποιεί υλικό χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς για ακριβή μετάδοση σήματος, ενώ οι οπές διέλευσης έχουν χαλκό για περαιτέρω μείωση της σύνθετης αντίστασης. Το αποτέλεσμα είναι ευρύ ηχητικό πεδίο με καθαρό ήχο.br[A] Κανονική διέλευση [B] Γεμισμένη διέλευση

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος, η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακές παρεμβολές.

Σύστημα Remastering DSD

Σύστημα Remastering DSD

Γίνεται τροποποίηση του ήχου PCM σε εξαιρετικά υψηλής συχνότητας ακουστική ροή 1 bit DSD για απευθείας ψηφιακές μεταδόσεις στα 11,2 MHz. Η παρεχόμενη ροή 1 bit στο DAC έχει κοντινό χαρακτήρα στον αναλογικό, δίνοντας περισσότερους τρόπους να απολαύσετε τη μουσική σας.

DSEE Ultimate

DSEE Ultimate

Οι τεχνολογίες Edge-AI και DSEE Ultimate™ αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Και ο εξελισσόμενος αλγόριθμος παρέχει πλέον ακόμη μεγαλύτερα οφέλη για κωδικοποιητή ήχου χωρίς απώλειες ποιότητας CD (16 bit 44,1/48kHz). Αποκαθιστώντας τις ακουστικές λεπτομέρειες και το δυναμικό εύρος, παρέχει πιο πλούσια εμπειρία ακρόασης.

Επεξεργαστής βινυλίου

Επεξεργαστής βινυλίου

Δώστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά κομμάτια σας. Απολαύστε τη λεπτή αναπαραγωγή του συντονισμού χαμηλής συχνότητας, την αντίσταση tone-arm και τον θόρυβο της επιφάνειας για να προσφέρετε μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης.

Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC

Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC

Ο ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC αναπαράγει αποτελεσματικά μια μεγάλη σειρά ηχητικών υπογραφών. Εφαρμόζει επεξεργασία ψηφιακού σήματος προκειμένου να αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά φάσης διάφορων τύπων αναλογικού ενισχυτή για την απόδοση πιο αγνού ήχου με αναλογικές ιδιότητες. Επιλέξτε από έξι ρυθμίσεις χαρακτήρα φάσης.

Ισορροπημένη σύνδεση

Ισορροπημένη σύνδεση

Το Walkman® διαθέτει ένα ισορροπημένο βύσμα που έχει σχεδιαστεί για το καλώδιο Ø4,4 ισορροπημένης σύνδεσης. Διαχωρίζει το αριστερό και δεξιό σήμα ήχου, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες κατά τη μετάδοση που προκαλούν υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. 

Απαράμιλλη πιστότητα ήχου σε κάθε νότα

Απαράμιλλη πιστότητα ήχου σε κάθε νότα

Με High-Resolution Audio, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας και αναπαράγοντας τον ψηφιακό ήχο με ρυθμό ταχύτερο από τα CD (24 bit / 96 kHz και άνω), το High-Resolution Audio σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης.

11,2 MHz DSD Native / PCM 384 kHz

11,2 MHz DSD Native / PCM 384 kHz

Ποιότητα που υπερέχει με 11,2 MHz DSD native χρησιμοποιώντας ισορροπημένα ακουστικά και υποστήριξη PCM 384 KHz / 32 bit.

Ασύρματος ήχος υψηλής ανάλυσης

Ασύρματος ήχος υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης χωρίς καλώδια, χάρη στον LDAC, τον ανώτερης ποιότητας ασύρματο κωδικοποιητή. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit από τη συμβατική τεχνολογία BLUETOOTH®, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης της μουσικής σας.

MQA™ 

MQA™ 

Το Walkman περιλαμβάνει τεχνολογία MQA που σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου MQA.

Οικείες λειτουργίες

Οικείες λειτουργίες

Τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού περιλαμβάνουν τη διπλή υποδοχή ακουστικών και το εύχρηστο πλαϊνό πλήκτρο, στοιχεία που είχε και ο προκάτοχός του.

Διακριτικό πίσω τμήμα

Διακριτικό πίσω τμήμα

Το πλαίσιο OFC με πίσω μέρος αλουμινίου διαμορφωμένο από μηχανήματα συμβάλλει στον ήχο υψηλής ποιότητας και δημιουργεί πολυτελή αίσθηση. Επιπλέον, το διακριτικό πίσω τμήμα, πιο παχύ από το προηγούμενο μοντέλο, αντανακλά τα μεγαλύτερα εξαρτήματα ήχου ανώτερης ποιότητας που φιλοξενεί.

Στον απόηχο του αναλογικού ήχου

Στον απόηχο του αναλογικού ήχου

Κάθε στοιχείο του WM1ZM2 έχει σχεδιαστεί για την απόλαυση της μουσικής, μέχρι και το περιβάλλον χρήσης έντασης ήχου, που θυμίζει την κλασική αναλογική σχεδίαση.

Το Wi-Fi παρέχει ροή και λήψη ακόμη περισσότερης μουσικής

Το Wi-Fi παρέχει ροή και λήψη ακόμη περισσότερης μουσικής

Με υποστήριξη Android™ και συμβατότητα με Wi-Fi, το WM1ZM2 προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία στην απόλαυση της μουσικής. Ακούστε αγαπημένες εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής από το Walkman ή συνδεθείτε σε PC για να κατεβάσετε κομμάτια και λίστες.

Μεγάλη οθόνη 5,0”

Μεγάλη οθόνη 5,0”

Με ομαλή εμπειρία υψηλής απόκρισης, η μεγάλη οθόνη αφής 5,0” (12,7 cm) έχει μεγεθυνθεί σε σχέση με τον προκάτοχό της των 4,0” (10,2 cm) και αναβαθμίστηκε σε HD.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Βυθιστείτε στη μουσική σας με έως και 40 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης FLAC 96 KHz.

Αρχική οθόνη Walkman®

Αρχική οθόνη Walkman®

Με την Αρχική οθόνη Walkman®, μπορείτε να εξατομικεύσετε την αρχική οθόνη, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Θύρα USB Type-C®

Θύρα USB Type-C®

Μια θύρα USB Type-C®, συμβατή με USB 3.2 Gen1, προσφέρει γρήγορη μεταφορά αρχείων μουσικής και εύκολη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

Επέκταση χώρου αποθήκευσης 

Επέκταση χώρου αποθήκευσης 

Με ενσωματωμένη μνήμη 256 GB και μια υποδοχή κάρτας SD, το WM1ZM2 σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας ακόμη και τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές.

Ανακαλύψτε το Signature Series

Ανακαλύψτε το Signature Series

Μην συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από μια καθηλωτική εμπειρία με την πλήρη σειρά των προϊόντων Signature Series. Σχεδιασμένα για ανώτερη ποιότητα ήχου, υπερβαίνουν τις συμβάσεις στον ήχο και απογειώνουν κάθε νότα.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio. Απολαύστε το 360 Reality Audio με το WM1ZM2.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας του WM1ZM2 δεν περιέχει πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 80,5 mm x 142,5 mm x 21,0 mm


Βάρος

Περίπου 490 g


Wi-Fi

Μπάντα συχνοτήτων

2,4 / 5 GHz


Ισχύς

ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

MP3 (128 kbps) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: Περίπου 40 ώρες, MP3 (128 kbps) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: Περίπου 40 ώρες, FLAC (96 kHz / 24 bit) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: Περίπου 40 ώρες, FLAC (96 kHz / 24 bit) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: Περίπου 40 ώρες, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: Περίπου 35 ώρες, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: Περίπου 35 ώρες, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: Περίπου 25 ώρες, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: Περίπου 15 ώρες, DSD (5,6448 MHz / 1 bit) / Στερεοφωνική υποδοχή mini: Περίπου 18 ώρες, DSD (5,6448 MHz / 1 bit) / Ισορροπημένη τυπική υποδοχή: Περίπου 13 ώρες


ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

FLAC (96 kHz / 24 bit) / Προτιμώμενη σύνδεση LDAC (αυτόματα): Περίπου 18 ώρες


Χρόνος πλήρους φόρτισης μπαταρίας

Περίπου 4,5 ώρες


Ενσωματωμένη μπαταρία

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου:


Φόρτιση και τροφοδοσία ρεύματος

Τροφοδοσία USB (από υπολογιστή μέσω USB)


Μέσα αποθήκευσης

Μέγεθος μνήμης

256 GB *Η πραγματική διαθέσιμη μνήμη είναι 215 GB


Αναπαραγωγή και προβολή

Μέθοδοι αναζήτησης μουσικής

Όλα τα κομμάτια, Καλλιτέχνης, Έτος κυκλοφορίας, Λίστες αναπαραγωγής, Άλμπουμ, Είδος, Συνθέτης, Υψηλή ανάλυση, Πρόσφατες μεταφορές, Φάκελος, Φύλλα σειράς αναπαραγωγής


Λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής

Αναπαραγωγή με τυχαία σειρά, Απενεργοποίηση επανάληψης, Επανάληψη 1 κομματιού, Επανάληψη όλων, Αναπαραγωγή όλων, Αναπαραγωγή επιλεγμένων


Μεταφορά και απόθεση

Ναι


Ανάλυση οθόνης

12,7 cm (5,0 ίντσες) ,HD (1280 x 720 pixel)


Τύπος οθόνης

Έγχρωμη οθόνη TFT με λευκό οπίσθιο φωτισμό LED


Εφέ ήχου

Απευθείας πηγή (απευθείας), Ισοσταθμιστής 10 ζωνών, DSEE Ultimate, Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC, Δυναμικός κανονικοποιητής, Επεξεργαστής βινυλίου


Αναπαραγωγή ήχου

MP3: 32-320 kbps (υποστηρίζει VBR) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA: 32-192 kbps (υποστηρίζει VBR) / 44,1 kHz, FLAC: 16, 24 bit / 8-384 kHz, WAV: 16, 24, 32 bit (αριθμοί κινητής υποδιαστολής/ακέραιοι) / 8-384 kHz, AAC: 16-320 kbps / 8-48 kHz, HE-AAC: 32-144 kbps / 8-48 kHz, Apple Lossless: 16, 24 bit / 8-384 kHz, AIFF: 16, 24, 32 bit / 8-384 kHz, DSD: 1 bit / 2,8 MHz, 11,2 MHz, APE: 8, 16, 24 bit / 8-192 kHz (Γρήγορο, Κανονικό, Υψηλό), MQA: Υποστηρίζεται


Έξοδος ακουστικών (στερεοφωνική υποδοχή mini)

Συχνότητα

20-60.000 Hz


Μέγιστη ισχύς εξόδου (JEITA 16 Ω/mW)

60 mW + 60 mW (υψηλή απολαβή)


Έξοδος ακουστικών (ισορροπημένη τυπική υποδοχή)

Συχνότητα

20-60.000 Hz


Μέγιστη ισχύς εξόδου (JEITA 16 Ω/mW)

250 mW + 250 mW (υψηλή απολαβή)


Λογισμικό

Λειτουργικό σύστημα

Android 11


Δυνατότητα σύνδεσης

ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Ακουστικά: Στερεοφωνική υποδοχή mini, ισορροπημένη τυπική υποδοχή, εξωτερική μνήμη: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC


Ασύρματες δυνατότητες

Σύστημα επικοινωνίας: Προδιαγραφές Bluetooth® έκδοσης 5.0, NFC: Όχι, Υποστηριζόμενα προφίλ Bluetooth: Ναι, Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές (Μετάδοση): Ναι, Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές (Λήψη): Όχι


Προσβασιμότητα

talkback

Ναι

Brand :
Sony
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
490 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
80,5 mm x 142,5 mm x 21,0 mm
4548736129603
3.699,00 
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από 107,89 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1849.5 €
3 Άτοκες 1233 €
4 Άτοκες 924.75 €
5 Άτοκες 739.8 €
6 Άτοκες 616.5 €
7 Άτοκες 528.43 €
8 Άτοκες 462.38 €
9 Άτοκες 411 €
10 Άτοκες 369.9 €
11 Άτοκες 336.27 €
12 Άτοκες 308.25 €
13 Άτοκες 284.54 €
14 Άτοκες 264.21 €
15 Άτοκες 246.6 €
16 Άτοκες 231.19 €
17 Άτοκες 217.59 €
18 Άτοκες 205.5 €
19 Άτοκες 194.68 €
20 Άτοκες 184.95 €
21 Άτοκες 176.14 €
22 Άτοκες 168.14 €
23 Άτοκες 160.83 €
24 Άτοκες 154.13 €
25 Άτοκες 147.96 €
26 Άτοκες 142.27 €
27 Άτοκες 137 €
28 Άτοκες 132.11 €
29 Άτοκες 127.55 €
30 Άτοκες 123.3 €
31 Άτοκες 119.32 €
32 Άτοκες 115.59 €
33 Άτοκες 112.09 €
34 Άτοκες 108.79 €
35 Άτοκες 105.69 €
36 Άτοκες 102.75 €
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά
Δείτε επίσης
Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη