TA-AN1000:

Τεχνολογία 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας

Τεχνολογία 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας

Ο δέκτης AN1000 διαθέτει τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping, ώστε να σας βυθίζει στην ψυχαγωγία όπως ποτέ άλλοτε. Βασισμένα σε στοιχεία που μετρήθηκαν από το σύστημα D.C.A.C. IX, πολλαπλά πλασματικά ηχεία παράγουν ήχο που σας περιβάλλει από παντού, για μια εντελώς νέα αίσθηση ήχου, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την ένταση του Dolby Atmos® και του DTS:X® με κάθε ανάσα, κάθε βήμα και κάθε λέξη, σαν είστε μέσα στην ταινία.

Απρόσκοπτη αυτόματη βαθμονόμηση με τα αγαπημένα σας ηχεία

Απρόσκοπτη αυτόματη βαθμονόμηση με τα αγαπημένα σας ηχεία

Χάρη στο μικρόφωνο βαθμονόμησης που παρέχεται και στο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης D.C.A.C τελευταίας γενιάς. IX, η αυτόματη βαθμονόμηση επιτρέπει στο AN1000 να υπολογίζει την τρισδιάστατη θέση των ηχείων. Αντισταθμίστε τις προκλήσεις της τοποθέτησης των ηχείων, τις καθυστερήσεις ή αλλαγές φάσεων και απολαύστε ρεαλιστικές εμπειρίες κινηματογράφου με προηγμένη επεξεργασία ψηφιακού σήματος, συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού καθηλωτικού χωρικού ήχου 360.

Βρείτε την τέλεια ρύθμιση για τη μουσική σας

Βρείτε την τέλεια ρύθμιση για τη μουσική σας

Η ευέλικτη λύση ηχείου "επανατοποθετεί" τον ήχο για μια προσομοίωση της βέλτιστης θέσης και της γωνίας που εξασφαλίζουν την καλύτερη ηχητική εμπειρία, παρακάμπτοντας τυχόν φυσικούς περιορισμούς που πηγάζουν από τον χώρο.

Πλήρης εμπειρία ήχου Surround

Πλήρης εμπειρία ήχου Surround

Η ρύθμιση πλασματικού πίσω ηχείου Surround αναπαράγει τον καθηλωτικό ήχο των φυσικών πίσω ηχείων Surround, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε εμπειρία ήχου Surround 7 καναλιών με διατάξεις ηχείου με μόνο 5 κανάλια.

Ταινίες και παιχνίδια με απίστευτο ρεαλισμό

Ταινίες και παιχνίδια με απίστευτο ρεαλισμό

Δείτε ζωηρές σκηνές γεμάτες με έντονα, ρεαλιστικά χρώματα και βάθος. Κατά την αναπαραγωγή με το AN1000, η εικόνα διατηρεί την αυθεντική της ποιότητα, για απόλυτα καθηλωτικές ταινίες. Τα παιχνίδια γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικά και ρεαλιστικά, με την υποστήριξη των τελευταίων φορμά, όπως ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR) και η αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης (ALLM) σε HDMI 2.1.

Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιών και ταινιών

Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιών και ταινιών

Απολαύστε παιχνίδια και ταινίες που καθηλώνουν με βελτιωμένες ρυθμίσεις εικόνας από την αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR και την αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας, όταν συνδέετε τηλεοράσεις BRAVIA XR™ και το PlayStation®5 μέσω αυτού του προϊόντος.

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Απολαύστε τη μουσική όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη, με High-Resolution Audio, για πεντακάθαρη ακρίβεια. Ή ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής συναυλίας ή επαγγελματικής ηχογράφησης. Με το AN1000, η μουσική ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε. Επιπλέον, υποστηρίζει την αναπαραγωγή εγγενούς φορμά DSD (Direct Stream Digital), χωρίς να περιλαμβάνεται μετατροπή, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο DSD στο έπακρο, χωρίς να χάνετε τίποτα από την αυθεντική ποιότητα.

DSEE Ultimate

DSEE Ultimate

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Ultimate™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα επιμέρους στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, ενώ μπορούν να αποκαταστήσουν τις ακουστικές λεπτομέρειες και το δυναμικό εύρος, καθώς και την καθαρότητα και τον ρεαλισμό στις υψηλές συχνότητες, για πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.*

Ψηφιακή ενότητα

Ψηφιακή ενότητα

Αυτό το προϊόν AV έχει ανανεωμένη ψηφιακή ενότητα, με το σύνολο της επεξεργασίας του σήματος να λαμβάνει χώρα σε ένα τσιπ.Έχει αλλάξει και το HDMI, έτσι ώστε να υποστηρίζει 8K I/O, αλλά και συσκευές και κυκλώματα.

Συνδυαστικός ενισχυτής J-FET

Συνδυαστικός ενισχυτής J-FET

Οι μηχανικοί ήχου μας προσάρμοσαν ειδικά τη διάταξη του κυκλώματος του AN1000 χρησιμοποιώντας την πραγματική αναλογική έξοδο του μετατροπέα ψηφιακού σήματος σε αναλογικό (DAC). Το αποτέλεσμα της προσθήκης του τρανζίστορ επίδρασης πεδίου (J-FET) βελτίωσε την απόδοση του λειτουργικού ενισχυτή περίπου κατά 20%. Αυτό ωφέλησε ειδικά τα φορμά High-Resolution Audio, με ακριβέστερη διαδοχή φάσεων σε υψηλότερες συχνότητες και συνολικά καθαρότερο ήχο.

Νέος μετασχηματιστής μεγάλης χωρητικότητας

Νέος μετασχηματιστής μεγάλης χωρητικότητας

Ο νέος μετασχηματιστής έχει σχεδιαστεί για ακόμα μικρότερη παραμόρφωση. Ένας βελτιωμένος χάλκινος τυλιχτός πυρήνας και ένα πηνίο, μαζί με μια νέα βελτιωμένη διαδικασία κατασκευής, προσφέρουν ακρίβεια ποιότητας audiophile σε κάθε περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Συγχρονισμός ακουστικού κέντρου

Συγχρονισμός ακουστικού κέντρου

Σε σύνδεση με μια τηλεόραση BRAVIA με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου , το ηχοσύστημα και η τηλεόραση γίνονται το κεντρικό ηχείο του συστήματος home cinema. Με τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, θα ακούτε τους διαλόγους από την οθόνη. Ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Με το ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης, οι ρυθμίσεις του AN1000 εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων της BRAVIA για εύκολο χειρισμό των λειτουργιών, όπως το ηχητικό πεδίο και η ένταση, από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, χωρίς αλλαγή στο τηλεχειριστήριο του AN1000. 

Μετακίνηση του κεντρικού ηχείου προς τα επάνω

Μετακίνηση του κεντρικού ηχείου προς τα επάνω

Η έξυπνη επεξεργασία ήχου επιτρέπει στο TA-AN1000 την εικονική επανατοποθέτηση του ήχου ενός κεντρικού ηχείου, ακόμα και αν είναι τοποθετημένο κάτω από την τηλεόραση ή τη συσκευή προβολής. Με αυτόν τον τρόπο οι διάλογοι και τα εφέ ευθυγραμμίζονται με την πηγή στην οθόνη για πιο φυσική και συναρπαστική προβολή.

Chromecast built-in™

Chromecast built-in™

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Apple AirPlay 2

Apple AirPlay 2

Μεταδώστε μουσική και όχι μόνο, από τις αγαπημένες συσκευές σας Apple στο AN1000. Όλα με ένα πάτημα.

Spotify Connect™

Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο.

Works with SONOS

Works with SONOS

Συνδεθείτε απρόσκοπτα στο οικιακό ηχοσύστημα SONOS για να ακούτε τα τραγούδια, τα podcast και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που αγαπάτε σε ολόκληρο το σπίτι σας. 

Roon Tested

Roon Tested

Οι συσκευές Roon Tested έχουν ελεγχθεί από την ομάδα της Roon για τη διασφάλιση απλής ρύθμισης και εύκολης καθημερινής χρήσης.

Σύνδεση Bluetooth®

Σύνδεση Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. 

Απολαύστε ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Απολαύστε ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 

Streaming μέσω Wi-Fi

Streaming μέσω Wi-Fi

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ενσωματωμένο Wi-Fi και κάντε streaming μουσικής από συσκευές στο οικιακό δίκτυο.

Sony┃Music Center

Sony┃Music Center

Κατεβάστε την εφαρμογή Sony | Music Center στο smartphone σας και απολαύστε τον ασύρματο έλεγχο της μουσικής σας.

Φωνητικός έλεγχος

Φωνητικός έλεγχος

Μπορείτε να επιλέξετε τη διάθεση της μουσικής με μια απλή φωνητική εντολή, χάρη στη συμβατότητα, με τις συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Google Assistant. Απλώς προσθέστε το AN1000 στο έξυπνο οικιακό δίκτυό σας και στις ομάδες των ηχείων σας και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να ελέγχετε την ένταση του ήχου, την αναπαραγωγή και πολλά ακόμα, μόνο με τη φωνή σας.

Συνδεθείτε με 6 εισόδους HDMI /2 εξόδους HDMI

Συνδεθείτε με 6 εισόδους HDMI /2 εξόδους HDMI

Δημιουργήστε ένα πραγματικά δυναμικό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας με έξι εισόδους και δύο εξόδους HDMI, μια μπροστινή θύρα USB, οπτικό, ψηφιακό και ομοαξονικό SPDIF, καθώς και αναλογικές συνδέσεις AV. Συνεπώς, μπορείτε να συνδέετε τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς, παιχνιδοκονσόλες, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, smartphone και πολλά άλλα γρήγορα και εύκολα. 

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα του οικιακού ηχοσυστήματος της Sony είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία ήχου αλλά και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Δεσμευόμαστε για λιγότερο πρωτογενές πλαστικό σε προϊόντα και συσκευασίες.Το AN1000 χρησιμοποιεί ειδικά ανεπτυγμένο ανακυκλωμένο πλαστικό σε περισσότερα εξαρτήματα του προϊόντος, για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου με μικρότερο οικολογικό αντίκτυπο. Περίπου το 95 της συσκευασίας αποτελείται από ανακυκλωμένο χαρτί και υλικά που έχουν ως βάση τους το χαρτί, για την ελαχιστοποίηση της χρήσης πρωτογενούς πλαστικού.

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β, mm)

430 x 156 x 331 mm


Βάρος (kg)

10,3 kg


Διαστάσεις (ΠxΥxΒ ίντσες)

17x6 1 / 4 x13 1 / 8 in


Βάρος (lb)

22 lb 12 oz


Γενικά χαρακτηριστικά

Αυτόματη λειτουργία αναμονής

Ναι


GUI (Περιβάλλον χρήσης με γραφικά)

Ναι


Απαιτήσεις ενέργειας

230 V 50/60 Hz


Κατανάλωση ρεύματος

240 W


Ενισχυτής

Αριθμός ενισχυτών Κανάλια

7 ch


Αριθμός καναλιών αποκωδικοποίησης

7.1 καν.


Ισχύς εξόδου

120 W + 120 W (6ohms, 1 kHz, THD 0,9%)


Σύνθετη αντίσταση ηχείων

6 - 16 ohm


Λειτουργίες ήχου

Ηχητικό πεδίο

Στερεοφωνικός ήχος 2 καναλιών, Direct, αυτόματη αποκωδικοποίηση φορμά, Multi Stereo, αυτόματη αποκωδικοποίηση φορμά για ταινία, Dolby Mode, DTS:X Mode, Audio Enhancer, ακουστικά (2 καναλιών)


Τεχνολογίες βελτίωσης ήχου

Συγχρονισμός ακουστικού κέντρου, DSEE Ultimate, εγγενής αναπαραγωγή DSDk, Pure Direct, λειτουργία ηχείου οροφής, μετακίνηση του κεντρικού ηχείου προς τα επάνω


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΗΧΟΥ SURROUND

360 Spatial Sound Mapping, Phantom Surround Back, μετεγκατάσταση των ηχείων


360 Reality Audio

Ναι


Ήχος υψηλής ανάλυσης

Ναι


Ασύρματος ήχος υψηλής ανάλυσης

Ναι


Φορμά αποκωδικοποίησης για HDMI

DSD, LPCM, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, DTS: X, DTS HD MA / DTS HD HR, DTS


Λειτουργίες ήχου

Φορμά υψηλής ανάλυσης

DSDIFF (DSD): Έως και 11.2 MHz, DSF: Έως και 11.2 MHz, WAV (LPCM), AIFF (LPCM), FLAC, ALAC


Λειτουργίες βαθμονόμησης

Το D.C.A.C. IX, αυτόματη αντιστοίχιση φάσεων


Δυνατότητες βίντεο

Υποστήριξη 4K 120

Ναι (GAME, MEDIA, BOX)


Υποστήριξη 8K 60

Ναι (GAME, MEDIA, BOX)


HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος)

Ναι (HDR10, Hybrid Log Gamma, Dolby Vision)


Αναβάθμιση βίντεο

Ναι (έως 4K/8K)


A/V Sync

Ναι (Μεταβλητό)


Κανάλι επιστροφής ήχου

Ναι (eARC/ARC)


BRAVIA® SYNC™ (Έλεγχος CEC)

Ναι


Διέλευση HDMI®

Ναι


Λειτουργίες που προσδιορίζονται στο HDMI™

VRR, ALLM


IMAX Enhanced

Ναι


Λειτουργίες για PlayStation®5

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΤΟΝΩΝ HDR (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ)

Ναι


ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ)

Ναι


Χαρακτηριστικά δικτύου

Spotify Connect

Ναι


Airplay2

Ναι


Chromecast built-in

Ναι


Φωνητικός έλεγχος

Ναι (Λειτουργεί με το Google Home)


Works with SONOS

Ναι


Roon tested

Ναι


DLNA

DMP, DMR


Χαρακτηριστικά δέκτη

FM/AM

Όχι / Όχι


Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)

δεν διατίθεται


Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)

0,5 W


Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

3,5 W (Ethernet, WiFi, Bluetooth, όλα τα τερματικά και τα δίκτυα σε σύνδεση) *Οι ενσύρματες συνδέσεις απενεργοποιούν αυτόματα τις ασύρματες συνδέσεις. *Η θύρα Wi-Fi και η θύρα Ethernet διαθέτουν λειτουργία δρομολογητή που μπορεί να προωθεί δεδομένα ήχου σε ορισμένα άλλα προϊόντα ήχου Sony (SA-SW3, SA-SW5, SA-RS3S, SA-RS5).


Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε

Μετά από 20 λεπτά


Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά

Μετά από 20 λεπτά (Ethernet) / 20 λεπτά (Wi-Fi®) / 20 λεπτά (Bluetooth®)


Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων

Για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών WiFi και Bluetooth, πατήστε το κουμπί ΗΟΜΕ (κουμπί Αρχικής οθόνης) και επιλέξτε διαδοχικά τα παρακάτω στοιχεία. 1. [Setup] (Ρυθμίσεις) - [Network Settings] (Ρυθμίσεις δικτύου) - [Wi-Fi Connection] ) (Σύνδεση Wi-Fi) - [On/Off] (Ενεργό/Ανενεργό) 2. [Setup] (Ρυθμίσεις) - [Bluetooth Settings] (Ρυθμίσεις Bluetooth) - [Bluetooth Mode] (Λειτουργία Bluetooth) - [Receiver/Transmitter/Off] (Δέκτης/Πομπός/Ανενεργό)


Προσαρμοσμένη εγκατάσταση και χειρισμός

Ζώνη 2 Ήχος

HDMI (σταθερό)


Zone2 Video

HDMI®


Zone 3 Audio

Ηχείο (μεταβλητό) / Line (μεταβλητό, σταθερό)


Είσ./έξ. επαν. IR

Ναι (1 / 1)


12V Trigger

Όχι


Διασύνδεση

Είσοδος ήχου

Επιλογή: 1,ομοαξονική είσοδος ήχου: 1,είσοδος αναλογικού ήχου: 4


Έξοδος ήχου

έξοδος ακουστικών, Pre Out (Subwoofer): 2, έξοδος S-Center out για συγχρονισμό ακουστικού κέντρου


Ακροδέκτες εξόδου ηχείου

Μπροστά A, κέντρο, Surround, Surround πίσω / ύψος (μπροστά B / Bi-AMP / ζώνη 3)


Είσοδος βίντεο

HDMI 6, Composite: 2


Έξοδος βίντεο

HDMI: 2, Έξοδος οθόνης Composite: 1


HDMI™ έκδοση HDCP

HDCP2.3


Άλλη είσοδος/έξοδος

Επιλογή ασύρματων ηχείων, δέκτης Bluetooth, πομπός Bluetooth, Wi-Fi, θύρα Ethernet: 1, USB: 1


Τι υπάρχει στη συσκευασία

Βάση μικροφώνου βαθμονόμησης

Μικρόφωνο βαθμονόμησης (στερεοφωνικό)

Μπαταρίες R03 (μέγεθος ΑΑΑ)

Τηλεχειριστήριο

Brand :
Sony
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
TAAN1000.CEL
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736135017
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
10,3 kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
430 x 156 x 331 mm
4548736135017
999,00 
849,00 
Κερδίζετε: 150,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 25,94 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 424.5 €
3 Άτοκες 283 €
4 Άτοκες 212.25 €
5 Άτοκες 169.8 €
6 Άτοκες 141.5 €
7 Άτοκες 121.29 €
8 Άτοκες 106.13 €
9 Άτοκες 94.33 €
10 Άτοκες 84.9 €
11 Άτοκες 77.18 €
12 Άτοκες 70.75 €
13 Έντοκες 71.84 €
14 Έντοκες 66.71 €
15 Έντοκες 62.26 €
16 Έντοκες 58.37 €
17 Έντοκες 54.94 €
18 Έντοκες 51.88 €
19 Έντοκες 49.15 €
20 Έντοκες 46.7 €
21 Έντοκες 44.47 €
22 Έντοκες 42.45 €
23 Έντοκες 40.6 €
24 Έντοκες 38.91 €
25 Έντοκες 37.36 €
26 Έντοκες 35.92 €
27 Έντοκες 34.59 €
28 Έντοκες 33.35 €
29 Έντοκες 32.2 €
30 Έντοκες 31.13 €
31 Έντοκες 30.13 €
32 Έντοκες 29.18 €
33 Έντοκες 28.3 €
34 Έντοκες 27.47 €
35 Έντοκες 26.68 €
36 Έντοκες 25.94 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+40,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα