ULT WEAR:

Πατήστε το κουμπί. Νιώστε το μπάσο.

Επιλέξτε από δύο διαφορετικούς τύπους ήχου με έμφαση στα μπάσα: ULT1 για βαθιά, χαμηλής συχνότητας μπάσα ή ULT2 για να βιώσετε δυνατά και έντονα μπάσα.

Αναπαραγωγή αυθεντικού ήχου

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE™) τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.

Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε την κατάλληλη ποιότητα ήχου για τη μουσική σας, από μια ποικιλία προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Ή δημιουργήστε και αποθηκεύστε τη δική σας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ισοσταθμιστή της εφαρμογής Sony│Headphones Connect.

Λειτουργία Head tracking

Με συμβατά smartphone και υπηρεσίες, η ανίχνευση κεφαλής δημιουργεί μια ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης προσαρμόζοντας αυτόματα τα ηχητικά πεδία για να αντισταθμίσει την κίνηση του κεφαλιού σας. Ο ήχος συγχρονίζεται με ακρίβεια με την οθόνη του smartphone σας ακόμη και όταν κινείστε, για να γίνετε κι εσείς μέρος της προβολής.

Πιστοποιημένα ακουστικά για εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα για 360 Reality Audio ακουστικά και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να έχετε βελτιωμένη εμπειρία χρήσης αναλύοντας το σχήμα του αυτιού σας, και να απολαμβάνετε καθηλωτική ακρόαση μουσικής.

360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, θα απολαμβάνετε εμπειρία ήχου στα μέτρα σας. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR™[FN|Η ενημέρωση υλικολογισμικού θα είναι διαθέσιμη έως τον Ιανουάριο 2022 και απαιτείται για χωρικό ήχο 360 σε BRAVIA XR. Απαιτείται σύνδεση δικτύου για την ενημέρωση του υλικολογισμικού της BRAVIA XR. Μάθετε περισσότερα για τα υποστηριζόμενα μοντέλα: https://www.sony.net/hav_faq].

Εμπειρία Dolby Atmos®

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR™, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε τελείως στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Περισσότερη μουσική, λιγότερος θόρυβος περιβάλλοντος

Με δύο μικρόφωνα σε κάθε κάψα αυτιού και τεχνολογία με διπλούς αισθητήρες θορύβου για την πρόσληψη του ήχου του περιβάλλοντος, μπορείτε να απομονώσετε τους εξωτερικούς θορύβους όπου κι αν βρίσκεστε, έτσι ώστε να ακούτε μόνο τη μουσική σας.

Ακούστε πιο έξυπνα

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βοηθά στην εξάλειψη των εξωτερικών θορύβων, με χαμηλή καθυστέρηση επεξεργασίας, για αποτελεσματικότερη από ποτέ εξουδετέρωση θορύβου.

Εξουδετερώστε τον θόρυβο του ανέμου

Η δομή μείωσης θορύβου ανέμου γύρω από το μικρόφωνο μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος, για να απολαμβάνετε συνομιλίες και μουσική με καθαρό ήχο και χωρίς διακοπές.

Πιο φυσικοί ήχοι περιβάλλοντος

Στη λειτουργία ήχος περιβάλλοντος, τα ακουστικά ULT WEAR επιτρέπουν περισσότερο ήχο περιβάλλοντος, χάρη στα μικρόφωνα προσωτροφοδότησης και ανατροφοδότησης ακριβείας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια φυσική εμπειρία ακρόασης ενώ παραμένετε σε επαφή με το περιβάλλον σας. Επιπλέον, η εφαρμογή Sony | Headphones Connect σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τον ήχο του περιβάλλοντος σε 20 επίπεδα ή να χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση εστίασης στη φωνή, για να μπορείτε να συνομιλείτε χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα ακουστικά.

Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος, για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Αναγνωρίζει ακόμα και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως ο χώρος εργασίας σας, το γυμναστήριο ή η αγαπημένη σας καφετέρια, και προσαρμόζει τη λειτουργία ήχου ανάλογα με την περίσταση.

Σχεδιασμένο για ήχο

Η κομψή σχεδίαση του ULT WEAR είναι ταυτόχρονα λειτουργική και όμορφη. Η μηχανική δομή έχει σχεδιαστεί για να απομονώνει τον ήχο σας από τον έξω κόσμο, για κορυφαία ακρόαση και καθαρές φωνητικές κλήσεις, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Η τέλεια εφαρμογή για να μη χάνετε τη μουσική σας

Τα λεία μαξιλάρια χρησιμοποιούν μια μοναδική διαδικασία θερμικής συγκόλλησης αφρώδους υλικού, για λιγότερες ρυτίδες και πιο ισορροπημένη δύναμη σύσφιξης, παρέχοντας φορητότητα και εξαιρετική ακουστική απόδοση.

Με αναδιπλούμενη σχεδίαση για εύκολη χρήση

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά στη μικρή θήκη τους.

Θήκη μεταφοράς για εύκολες μετακινήσεις

Η συσκευασία περιλαμβάνει ανθεκτική θήκη μεταφοράς μαζί με καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Διατηρήστε την μπαταρία σας

Με διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες, έχετε αρκετή ισχύ για να ακούτε όλη τη μέρα και τη νύχτα. Και, αν βιάζεστε, με μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών έχετε έως και 90 λεπτά επιπλέον χρόνου αναπαραγωγής. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και 50 με απενεργοποιημένη τη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου.

Άμεση παύση. Άμεση έναρξη. 

Απλώς βγάλτε τα ακουστικά και η μουσική σταματά – ένας χωρητικός αισθητήρας γνωρίζει πότε τα φοράτε. Βελτιώνει επίσης την ακρίβεια της ανίχνευσης και τον σχεδιασμό. Ξαναφορέστε τα ακουστικά και η μουσική ξαναρχίζει αυτόματα.

Πεντακάθαρες συνομιλίες

Με τεχνολογία Precise Voice Pickup, μια δομή μείωσης θορύβου a ανέμου και μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης που πιάνουν τη φωνή σας, θα απολαμβάνετε πιο καθαρό ήχο στις κλήσεις και καλύτερες συνομιλίες.

Συνδεσιμότητα multipoint

Για απόλυτη ευκολία, αυτά τα ακουστικά Bluetooth® μπορούν να συνδυαστούν με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Έτσι, σε μια κλήση, τα ακουστικά γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. 

Έλεγχος με τη φωνή σας

Απολαύστε την ευκολία του hands-free – Απλώς πείτε "Hey Google" ή "Alexa", για να ενεργοποιήσετε τον Voice Assistant που προτιμάτε. Ακούστε μουσική, συνδεθείτε με φίλους, λάβετε ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα πολλά. Μπορείτε να χειριστείτε με τη φωνή σας ακόμα και λειτουργίες των ακουστικών όπως η εξουδετέρωση θορύβου.

Γρήγορη πρόσβαση

Μια συντόμευση για τη μουσική σας με απλά αγγίγματα – χωρίς να αγγίξετε το smartphone. Μπορείτε να απολαμβάνετε απλώς τη μουσική σας χωρίς κόπο.

Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Αλλάξτε κομμάτι, προσαρμόστε τον ήχο και απαντήστε ή πραγματοποιήστε κλήσεις, πατώντας ή σαρώνοντας την οθόνη αφής, στο πλάι των ακουστικών. Θέλετε να ακούτε γρήγορα τις φωνές ή τους ήχους γύρω σας; Απλώς βάλτε το χέρι πάνω στο περίβλημα για να χαμηλώσετε αμέσως την ένταση της μουσικής και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Βρείτε τα ακουστικά σας με το Fast Pair

Με ένα πάτημα, τα ULT WEAR ενεργοποιούν τη γρήγορη και εύκολη σύζευξη μέσω Bluetooth με συσκευές Android. Μπορείτε να δείτε ακόμα και πού αφήσατε τα ακουστικά τελευταία φορά.

Εύκολη ζεύξη με τον υπολογιστή

Με το Swift Pair μπορείτε να συνδέσετε εύκολα και γρήγορα τα ακουστικά με laptop με Windows 11 ή Windows 10, με επιτραπέζιο υπολογιστή ή με tablet. Όταν επιλέγεται η λειτουργία ζεύξης, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με οδηγίες στις κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10.

Προσπαθούμε να πετύχουμε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Εμπνευσμένη από την ομορφιά του κόσμου, η Sony συμβάλλει στην προστασία της Γης, ενώ επιτρέπει στους δημιουργούς να συνθέτουν ακόμη πιο όμορφες και δημιουργικές εικόνες. Με στόχο την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος για ολόκληρο τον όμιλο Sony Group έως το 2050, επιταχύνουμε πολυάριθμες πράσινες πρωτοβουλίες.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα μας σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Στα ακουστικά ULT WEAR χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο πλαστικό και δεν περιλαμβάνεται πλαστικό στην ατομική συσκευασία. Αυτό αντανακλά τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.Μέγεθος και βάρος

ΒΑΡΟΣ

Περίπου 255 g


Γενικά χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Κλειστά δυναμικά ακουστικά


ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

40 mm (τύπου θόλου)


ΜΑΓΝΗΤΗΣ

Νεοδύμιο


ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (OHM)

314 ohm (1 kHz) (για σύνδεση με το καλώδιο ακουστικών και ενεργοποιημένη τη μονάδα), 32 ohm (1 kHz) (για σύνδεση με το καλώδιο ακουστικών και απενεργοποιημένη τη μονάδα)


ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

5 Hz - 20.000 Hz (JEITA)


ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

5 Hz - 20.000 Hz (JEITA)


ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH®)

20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)


ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ (DB/MW)

110 dB / mW (για σύνδεση με το καλώδιο ακουστικών και ενεργοποιημένη τη μονάδα), 100 dB / mW (για σύνδεση με το καλώδιο ακουστικών και απενεργοποιημένη τη μονάδα)


ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ

Μονής πλευράς (αποσπώμενο)


ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ

Περ. 1,2 m


ΒΥΣΜΑ

Επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini σχήματος Γ


ΕΙΣΟΔΟΣ(ΟΙ)

Στερεοφωνικό μίνι βύσμα


ΣΤΥΛ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πάνω από τα αυτιά


DSEE

Ναι


ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ναι


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ναι


ΚΟΥΜΠΙ ULT

Ναι


ΜΟΝΑΔΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Πυκνωτικό μικρόφωνο ηλεκτρίτη


ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Όλες οι κατευθύνσεις


Μπαταρία

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Περίπου 3,5 ώρες


ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

USB


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

Μέγ. 30 ώρες (NC ΕΝΕΡΓΟ), Μέγ. 50 ώρες (NC ΑΝΕΝΕΡΓΟ)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑΣ)

Μέγ. 30 ώρες (ενεργή εξουδετέρωση θορύβου), μέγ. 40 ώρες (ανενεργή εξουδετέρωση θορύβου)


Προδιαγραφή Bluetooth®

ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ BLUETOOTH®

Προδιαγραφές Bluetooth έκδοσης 5.2


ΕΥΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

περίπου 10 m


ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Ζώνη 2,4 GHz (2,400 0 GHz - 2,483 5 GHz)


ΠΡΟΦΙΛ

A2DP, AVRCP, HFP, HSP


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ(Α) ΦΟΡΜΑ ΗΧΟΥ

SBC, AAC


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

SCMS-T


Εξουδετέρωση θορύβου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ναι     


Brand :
Sony
Extra Bass :
OXI
Hi-Res :
OXI
Noise Cancelling :
NAI
Ασύρματα :
NAI
Χρώμα :
Off White
MPN / ISBN:
WHULT900NW.CE7
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736158337
4548736158337
199,00 
159,00 
Κερδίζετε: 40,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
Off White
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 4,86 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 79.5 €
3 Άτοκες 53 €
4 Άτοκες 39.75 €
5 Άτοκες 31.8 €
6 Άτοκες 26.5 €
7 Άτοκες 22.71 €
8 Άτοκες 19.88 €
9 Άτοκες 17.67 €
10 Άτοκες 15.9 €
11 Άτοκες 14.45 €
12 Άτοκες 13.25 €
13 Έντοκες 13.45 €
14 Έντοκες 12.49 €
15 Έντοκες 11.66 €
16 Έντοκες 10.93 €
17 Έντοκες 10.29 €
18 Έντοκες 9.72 €
19 Έντοκες 9.21 €
20 Έντοκες 8.75 €
21 Έντοκες 8.33 €
22 Έντοκες 7.95 €
23 Έντοκες 7.6 €
24 Έντοκες 7.29 €
25 Έντοκες 7 €
26 Έντοκες 6.73 €
27 Έντοκες 6.48 €
28 Έντοκες 6.25 €
29 Έντοκες 6.03 €
30 Έντοκες 5.83 €
31 Έντοκες 5.64 €
32 Έντοκες 5.47 €
33 Έντοκες 5.3 €
34 Έντοκες 5.14 €
35 Έντοκες 5 €
36 Έντοκες 4.86 €
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα