ULT TOWER 10:

Φέρτε την αίσθηση μιας ζωντανής συναυλίας στον χώρο σας

Ενισχύστε τις χαμηλές συχνότητες για εξαιρετική ποιότητα μπάσων και νιώστε πόσο δυνατός είναι ο ήχος. Απολαύστε δύο διαφορετικά είδη ήχου ενισχυμένου με μπάσα. Δυνατά μπάσα για να νιώσετε τον ρυθμό και να παρασυρθείτε. Βαθιά ενίσχυση μπάσων για ήχο χαμηλών συχνοτήτων που θα κάνει την καρδιά σας να τρέμει. Νιώστε τον ήχο παντού γύρω σας και απολαύστε την ενέργεια ενός συναυλιακού χώρου όπου κι αν βρίσκεστε.

Πατήστε το κουμπί. Νιώστε το μπάσο.

Πατήστε το κουμπί ULT για να απολαύσετε τον δυνατό ήχο των ULT1 και ULT2. Επιλέξτε το ULT1 για βαθύτερα μπάσα χαμηλών συχνοτήτων. Επιλέξτε το ULT2 για δυνατά μπάσα.

Δυνατός ήχος σε κάθε χώρο

Ήχος πάρτι 360º για δυνατό ήχο σε κάθε γωνία του χώρου. Τέσσερα tweeter προσφέρουν ευκρινή ήχο μπροστά και πίσω από το ηχείο, με δύο ηχεία μεσαίων συχνοτήτων για υψηλή ευκρίνεια φωνητικών. Νιώστε τον ήχο των μπάσων χάρη στο μεγάλο X-Balanced Speaker Unit. Συνδυαστικά, διασφαλίζουν ότι όλοι θα νιώθουν τη δύναμη της μουσικής, όπου κι αν βρίσκονται στον χώρο.

Δυνατός ήχος με X-Balanced Speaker Unit

Το X-Balanced Speaker Unit διαθέτει ένα σχεδόν ορθογώνιο διάφραγμα, για αυξημένη επιφάνεια σε σχέση με τις συμβατικές μονάδες ηχείων. Η μεγάλη μονάδα woofer διαστάσεων 320 mm x 320 mm προσφέρει καθαρά και βαθιά μπάσα.

Μια πιο πλούσια, καθαρή και βαθιά εμπειρία

Το μη κυκλικό διάφραγμα όχι μόνο μεγιστοποιεί την περιοχή του ηχείου αλλά αυξάνει και την ηχητική πίεση, για πιο βαθιά και έντονα μπάσα, λιγότερη παραμόρφωση και πιο ευκρινή φωνητικά. Όλα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναβαθμίσουν την εμπειρία ακρόασης.

Η ελευθερία να απολαμβάνετε καραόκε όπου και αν βρίσκεστε

Τραγουδήστε με την καρδιά σας τα αγαπημένα σας κομμάτια, χάρη στο ασύρματο μικρόφωνο που περιλαμβάνεται με το προϊόν, και απολαύστε απόλυτο έλεγχο του ήχου, με χειριστήρια Echo και στοιχεία ελέγχου στο επάνω πάνελ. Μπορείτε να συνδέσετε κι άλλο ένα μικρόφωνο για ντουέτο, ενώ μπορείτε να συνδέσετε μια κιθάρα και να χρησιμοποιήσετε το ULT TOWER 10 ως ενισχυτή.

Ασύρματο μικρόφωνο

Το αυθεντικό ασύρματο μικρόφωνο Sony παρέχεται μαζί με το προϊόν, έτσι ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για μια βραδιά καραόκε.

Πλήρης έλεγχος του ήχου στο καραόκε

Χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες που προσφέρουν τα χειριστήρια Echo και τα στοιχεία ελέγχου στο επάνω πάνελ, έχετε τον απόλυτο έλεγχο του ήχου σας. Θα βρείτε επίσης μια ενσύρματη είσοδο για ένα δεύτερο μικρόφωνο ή για κιθάρα, έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε το ULT TOWER 10 ως ενισχυτή.

Απολαύστε λειτουργία καραόκε με την εφαρμογή Fiestable

Ελέγξτε τα χειριστήρια Echo, τα στοιχεία ελέγχου και τις λειτουργίες έντασης ήχου μέσω της δωρεάν εφαρμογής Fiestable. Μπορείτε ακόμα και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξουδετέρωσης φωνητικών, για να τραγουδάτε εσείς ενώ ακούτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής.

Ενισχυτής ήχου τηλεόρασης

Η μοναδική λειτουργία της Sony, ο Ενισχυτής ήχου τηλεόρασης, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ενισχυμένο οπτικοακουστικό ήχο, ό,τι κι αν παρακολουθείτε: από βίντεο ζωντανών συναυλιών έως ταινίες. Με βαθιά μπάσα και ρεαλιστική εξάπλωση ήχου υψηλών συχνοτήτων, απολαμβάνετε μια πραγματική οπτικοακουστική εμπειρία που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Το ULT TOWER 10 ενισχύει τον ήχο της τηλεόρασης με το X-Balanced Speaker Unit, ενώ τα tweeter στο πίσω μέρος της συσκευής κάνουν τον χώρο να γεμίσει με καθαρό ήχο. 

Σύνδεση τηλεόρασης και ULT TOWER 10

Συνδέστε το ULT TOWER 10 στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο οπτικό καλώδιο.

Ενεργοποιήστε τον Ενισχυτή ήχου τηλεόρασης στην εφαρμογή Sony | Music Center

Ενεργοποιήστε τον Ενισχυτή ήχου τηλεόρασης στην εφαρμογή Sony | Music Center.

Ενεργοποιήστε τον ήχο του ULT TOWER 10 και της τηλεόρασης

1. Ξεκινήστε την αναπαραγωγή περιεχομένου στην τηλεόραση.2. Προσαρμόστε την ένταση του ήχου στην τηλεόραση με το τηλεχειριστήριό της, έτσι ώστε να ακούτε τη φωνή ή τους διαλόγους.3. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου του ULT TOWER 10 από το Music Center, έτσι ώστε ο ήχος των μπάσων να είναι όσο δυνατός θέλετε.

Πώς λειτουργεί

Ένας δυνατός συνδυασμός του ήχου από την τηλεόραση, των δύο πίσω tweeter του ULT TOWER 10, και του X-Balanced Speaker Unit σάς επιτρέπει να αναβαθμίσετε τον ήχο της τηλεόρασής σας, ό,τι και αν παρακολουθείτε.

Πανίσχυρος ήχος εν κινήσει

Πιάστε την πρακτική λαβή μεταφοράς, γείρετε το ηχείο προς τα πίσω και μεταφέρετέ το όπου επιθυμείτε χάρη στα ροδάκια. Χάρη στα μεγάλα, σταθερά ροδάκια που διαθέτει, μπορείτε να το μεταφέρετε στο πάρτι από οπουδήποτε.

Πάνω οθόνη με προστασία splashproof

Μην ανησυχείτε για τυχόν υγρά που θα χυθούν στο επάνω πάνελ, καθώς το πάνελ αυτό είναι splashproof και διασφαλίζει ότι η μουσική δεν θα σταματήσει.

Μουσική που σε παρασύρει με το Party Connect

Συνδέστε έως και 100 ηχεία. Συμβατό μόνο μεταξύ των SRS-XB43, XB33, XB23, XP700, XP500, XG500, XG300, XE300, XE200, LSPX-S3, XV800, XV900, XV500, ULT FIELD 7 και του ULT TOWER 10. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση προϊόντων συμβατών με τις λειτουργίες ασύρματου Party Chain. Απαιτείται ενημέρωση υλικολογισμικού για τα τρέχοντα μοντέλα-ηχεία ώστε να συγχρονίσετε τη μουσική και τον φωτισμό μέσω του Party Connect – γεμίστε κάθε γωνία του χώρου με δυνατό ήχο για να δημιουργήσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα για πάρτι.

Προσθέστε ένα επιπλέον ηχείο για πλούσιο στερεοφωνικό ήχο με Stereo Pair

Συνδέστε δύο ηχεία ULT TOWER 10 μέσω Bluetooth® για να ενεργοποιήσετε τον στερεοφωνικό ήχο (αριστερά και δεξιά), ώστε να απολαμβάνετε μια πλούσια αίσθηση παρουσίας.

Συσκευές αναπαραγωγής USB, και φόρτισης

Συνδεθείτε και παίξτε μουσική με συνδεσιμότητα USB, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ULT TOWER 10 και για να φορτίσετε τις άλλες συσκευές σας.

Sony | Music Center

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής και ελέγξτε το Party Connect. Διαχειριστείτε τις συσκευές σας από το τηλέφωνό σας με την εφαρμογή Sony | Music Center.

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε από το κινητό σας, μέσω αυτής της εφαρμογής, τον έλεγχο διασκεδαστικών χαρακτηριστικών, όπως η λειτουργία ελέγχου DJ και η λειτουργία φωτισμού.

Bluetooth® Fast Pair και Multipoint συνδεσιμότητα

Με ένα πάτημα, το ULT TOWER 10 επιτρέπει γρήγορη και εύκολη ζεύξη με συσκευές Android™ μέσω Bluetooth. Για απόλυτη άνεση, μπορείτε να συνδέσετε το ULT TOWER 10 με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε άμεση εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών πηγών μουσικής.

Στόχος μας είναι το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Εμπνευσμένη από την ομορφιά του κόσμου, η Sony συμβάλλει στην προστασία της Γης, ενώ παράλληλα προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και ανώτερη εμπειρία ακρόασης. Με στόχο την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος για ολόκληρο τον όμιλο Sony Group έως το 2050, επιταχύνουμε πολυάριθμες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάζονται με γνώμονα την ποιότητα ήχου και την προστασία του περιβάλλοντος. Το ανακυκλωμένο πλαστικό που δημιουργήθηκε για τη Sony χρησιμοποιείται εν μέρει για το σώμα του ULT TOWER 10. Αυτό αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της Sony να μειώσει τον αντίκτυπο των προϊόντων της στο περιβάλλον.

Προσβασιμότητα

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να ενισχύει την αλληλεπίδραση, τη δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία και τη συμπερίληψη. Ενσωματώνοντας στα προϊόντα ήχου μια ανθρωποκεντρική, συμπεριληπτική σχεδίαση, προσφέρουμε την εμπειρία KANDO σε όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, τις ικανότητές τους ή το περιβάλλον τους.


Ήχος

ΤΥΠΟΣ ΗΧΕΙΩΝ

Woofer / Mid (Α / Δ) / Tweeter (Α / Δ)


ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΧΕΙΩΝ

Μονάδα Tweeter: 2, Μονάδα Woofer: 1, Μονάδα Midrange: 2, Πίσω μονάδα Tweeter: 2


ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΧΕΙΟΥ

Μονάδα Tweeter: Περίπου 40 mm, Μονάδα Woofer: Περίπου 320-320 mm, Μονάδα Midrange: Περίπου 80 mm, Πίσω μονάδα Tweeter: Περίπου 40 mm


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΗΧΟΥ

ΗΧΟΣ ULT POWER: 2 (ULT1 / ULT2), Ένταση ήχου: 51, ζώνη προσαρμοσμένου ισοσταθμιστή: 7


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΧΟΥ

Ενισχυτής ήχου τηλεόρασης, Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου


Μέγεθος και βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π x Υ x Β)

Περίπου 418 mm x 1106 mm x 428 mm


ΒΑΡΟΣ

Περίπου 29 kg


Προδιαγραφές Bluetooth®

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έκδοση 5,2


ΣΥΜΒΑΤΑ ΠΡΟΦΙΛ

A2DP, AVRCP, SPP


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΗΧΕΙΟΥ

Stereo Pair,Party Connect


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ

SBC, AAC, LDAC


ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

20 Hz - 20.000 Hz (δειγματοληψία 44,1 kHz)


ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

2,4 GHz


Διασύνδεση

ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ

Στερεοφωνική υποδοχή mini (IN), USB A, οπτική ψηφιακή είσοδος, είσοδος κιθάρας/μικροφώνου: 1 (φ6,3 mm)


Εφαρμογή

ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONE

Sony | Music Center / Fiestable


Γενικά χαρακτηριστικά

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

AC 120-240 V, 50 / 60 Hz


ΘΥΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ USB ΓΙΑ SMARTPHONE

Ναι


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Περίπου 139 W


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Splashproof (πάνω επιφάνεια)


Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ)

0,3 W


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ)

Δεν διατίθεται


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ) – ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ

2,0 W (Bluetooth) / 2,0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Μετά από 15 λεπτά


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ – ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ

Μετά από 15 λεπτά (Bluetooth®)


ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Αγγίξτε και κρατήστε παρατεταμένα το κουμπί - (ένταση ήχου) και το (BLUETOOTH) για 5 δευτερόλεπτα. Η ένδειξη (BLUETOOTH) σβήνει και οι λειτουργίες BLUETOOTH και ασύρματου μικροφώνου είναι απενεργοποιημένες. Όταν αγγίζετε και κρατάτε παρατεταμένα το κουμπί - (ένταση ήχου) και το (BLUETOOTH) για 5 δευτερόλεπτα και πάλι, η ένδειξη (BLUETOOTH) ανάβει και οι λειτουργίες BLUETOOTH και ασύρματου μικροφώνου τίθενται σε λειτουργία.  


Περιεχόμενα συσκευασίας

Καλώδιο οπτικής ίνας

Καλώδιο ρεύματος AC

Ασύρματο μικρόφωνο

Μπαταρίες για το μικρόφωνο

Brand :
Sony
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
SRSULT1000.CEL
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736157163
4548736157163
1.199,00 
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 36,64 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 599.5 €
3 Άτοκες 399.67 €
4 Άτοκες 299.75 €
5 Άτοκες 239.8 €
6 Άτοκες 199.83 €
7 Άτοκες 171.29 €
8 Άτοκες 149.88 €
9 Άτοκες 133.22 €
10 Άτοκες 119.9 €
11 Άτοκες 109 €
12 Άτοκες 99.92 €
13 Έντοκες 101.45 €
14 Έντοκες 94.21 €
15 Έντοκες 87.93 €
16 Έντοκες 82.43 €
17 Έντοκες 77.58 €
18 Έντοκες 73.27 €
19 Έντοκες 69.42 €
20 Έντοκες 65.95 €
21 Έντοκες 62.8 €
22 Έντοκες 59.95 €
23 Έντοκες 57.34 €
24 Έντοκες 54.95 €
25 Έντοκες 52.76 €
26 Έντοκες 50.73 €
27 Έντοκες 48.85 €
28 Έντοκες 47.1 €
29 Έντοκες 45.48 €
30 Έντοκες 43.96 €
31 Έντοκες 42.55 €
32 Έντοκες 41.22 €
33 Έντοκες 39.97 €
34 Έντοκες 38.79 €
35 Έντοκες 37.68 €
36 Έντοκες 36.64 €
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα