MHC-V43D:

Γεμίστε όλο το πάρτι με υπέροχο ήχο 

Με διευρυμένο ήχο, δύο tweeter και μονάδες μεσαίων συχνοτήτων υψηλής απόδοσης ο ήχος μεταδίδεται σε μεγαλύτερο εύρος και ύψος, από το μπροστινό μέρος της μονάδας, έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι να μπορούν να απολαύσουν πλούσιο, καθαρό ήχο. 


Δύο tweeter υψηλής απόδοσης γεμίζουν τον χώρο σας με ήχο

Τα δύο tweeter υψηλής απόδοσης τύπου χοάνης στο μπροστινό μέρος του MHC-V43D, επεκτείνουν το ηχητικό πεδίο και αυξάνουν το επίπεδο πίεσης του ήχου προς τα πάνω, εξαπλώνοντας τη μουσική πιο μακριά, σε μεγαλύτερο εύρος και ύψος. 


Υψηλή απόδοση μεσαίων συχνοτήτων για καλύτερα φωνητικά

Η υψηλής απόδοσης μονάδα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων με ηχεία χοάνης μεσαίων συχνοτήτων πίσω και εμπρός διανέμει καθαρό ήχο με βελτιωμένη πίεση για τις μεσαίες συχνότητες. Είτε βρίσκεστε μπροστά είτε πίσω από τη μονάδα, είτε κοντά είτε μακριά, θα απολαμβάνετε πιο καθαρά φωνητικά, ενώ χορεύετε ή τραγουδάτε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Νιώστε τον ρυθμό ακόμα και από πολύ μακριά, με το JET BASS BOOSTER

Νιώστε τον ρυθμό ακόμα και από πολύ μακριά, με το JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις. 

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ με ζωντανά συγκροτήματα.

Η τεχνολογία DSSE αποκαθιστά αυτόματα τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Βελτιώστε την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) τα αποκαθιστά πιστά, προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την πρωτότυπη εγγραφή του CD. 

Δώστε φως στις βραδιές

Δώστε φως στις βραδιές

Φωταγωγήστε το πάρτι, από το δάπεδο έως την οροφή, με τον φωτισμό πάρτι. Στείλτε κύματα σκούρου μπλε και γαλάζιου χρώματος, με ζωηρές κόκκινες λωρίδες, για να απολαμβάνετε αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή εξωτερικής συναυλίας.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση. Με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέστε μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιήστε το σύστημα σαν ενισχυτή κιθάρας. Απολαύστε τρεις λειτουργίες: "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για παραμόρφωση κιθάρας και "Bass" για μπάσο. Και, όταν τελειώσετε, η μονάδα έχει δύο θέσεις για μικρόφωνο, για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μικρόφωνα με ασφάλεια. 


Έλεγχος με κάθετες και οριζόντιες κινήσεις των χεριών

Παραλείψτε κομμάτια, αλλάξτε από εφέ Flanger σε WAH, δυναμώστε την ένταση στο μικρόφωνο για καραόκε, χειριστείτε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής ή ανεβάστε την ένταση του ήχου, με μια κάθετη ή οριζόντια κίνηση του χεριού σας. Ο έλεγχος με κινήσεις προσφέρει εύκολο και γρήγορο έλεγχο των λειτουργιών του MHC-V43D, για να μη χρειάζεται να αποσπαστείτε από την ατμόσφαιρα του πάρτι. 


Αποκτήστε τον έλεγχο του πάρτι με Fiestable

Διασκεδαστική, απλή και εύχρηστη, η εφαρμογή Fiestable προσφέρει απόλυτο έλεγχο του MHC-V43D. Δηλαδή, μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική, τον φωτισμό και άλλα με ένα πάτημα στο τηλέφωνό σας ή ακόμα και με τη φωνή σας.


Πάρτε τον έλεγχο του πάρτι στα χέρια σας με την εφαρμογή Fiestable

Διασκεδαστική και εύχρηστη, η εφαρμογή Fiestable είναι μια συναρπαστική λειτουργία, που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του MHC-V43D. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Fiestable, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή Sony | Music Center. Στη συνέχεια, πάρτε τον έλεγχο της μουσικής, του φωτισμού και άλλων λειτουργιών, απλώς πατώντας την οθόνη του τηλεφώνου σας ή χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.


Αφήστε τους φίλους σας να φτιάξουν την τέλεια λίστα αναπαραγωγής 

Όλοι μπορούν να προσθέσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στη λίστα αναπαραγωγή σας, με την εφαρμογή Fiestable. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να προσθέτουν μουσική που είναι αποθηκευμένη στα δικά τους smartphone, μέσω του δικτύου Wi-Fi®, ώστε το πάρτι να μην τελειώνει ποτέ.


Αφήστε τους σταρ του τραγουδιού να λάμψουν με την κατάταξη καραόκε του Fiestable

Κάντε διαγωνισμό για την ανάδειξη του Βασιλιά ή της Βασίλισσας του πάρτι, με την κατάταξη καραόκε. Και όποιος μπει στους 10 πρώτους, μπορεί να προσθέσει το όνομά του/της και τον τίτλο του τραγουδιού στον πίνακα κατάταξης.


Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.


Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Με την εφαρμογή Sony | Music Center ελέγχετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου απευθείας από το τηλέφωνο. Με την εφαρμογή Fiestable ελέγχετε τα χρώματα του φωτισμού και ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και ΚΑΡΑΟΚΕ. Κάντε αλλαγές με μια κίνηση του καρπού, χάρη στον εύκολο έλεγχο με κινήσεις. 


Έξοδος HDMI™ για απλή ρύθμιση

Με την έξοδο HDMI™ (ARC), μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα με την τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, απολαμβάνοντας τον ήχο από τα ηχεία MHC-V43D.


Παρακολουθήστε ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε κινηματογράφο και καλέστε φίλους και συγγενείς για εντυπωσιακές βραδιές σπιτικού σινεμά. Νιώστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατό ήχο και ένταση, που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης.

Ομαλό streaming μέσω Bluetooth®

Ομαλό streaming μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία Bluetooth® εξαλείφει τις ασύρματες συνδέσεις και τις περίπλοκες διαδικασίες σύνδεσης. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Απολαύστε ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 


Ακούστε περισσότερα με DAB+ 

Δεν θέλετε να κάνετε τον DJ; Με τον πλήρως συμβατό δέκτη DAB+, μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς. 


Σχεδιασμένο για δυνατά πάρτι

Το σκληρό πλαστικό, που καλύπτει εξωτερικά όλες τις πλευρές, και τα ανθεκτικά προστατευτικά γωνιών προσφέρουν στο MHC-V43D μακροχρόνια αντοχή και εύκολη μεταφορά, όπου κι αν γίνεται το πάρτι. 


Πάρτε το πάρτι μαζί σας όπου κι αν πάτε

Χάρη στα ροδάκια και στη βολική χειρολαβή, είναι πιο εύκολο από ποτέ να παίρνετε μαζί σας το MHC-V43D όπου κι αν γίνεται το πάρτι.


Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε μέχρι και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε τη μουσική και τον φωτισμό.


Η σύνδεση πολλαπλών συσκευών επιτρέπει τον έλεγχο της μουσικής από περισσότερα άτομα

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V43D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth®. Θα μπορείτε όλοι να παίζετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές. 


Θύρα USB για άμεση σύνδεση και αναπαραγωγή

Παίξτε κομμάτια που έχουν αποθηκευτεί σε μονάδα USB ή δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής, με απευθείας εγγραφή από CD σε USB. Απλώς συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα PLAY / REC και παίξτε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια στο επόμενο πάρτι. 

Λειτουργίες

CD

Ναι


DVD

Ναι


USB 1

Ναι


FM

Ναι


Είσοδος ήχου 1

Ναι (στερεοφωνικό βύσμα mini)


Τηλεόραση

Ναι (HDMI), (ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΧΟΥ)


Bluetooth®

Ναι (iAP μέσω BT)


Είσοδοι και έξοδοι


Αναλογική είσοδος ήχου

1


Έξοδος HDMI®

1


Θύρα USB

1


Είσοδος μικροφώνου

2 (6φ / Διαθέσιμη είσοδος κιθάρας για μία θύρα - MIC 2 / GUITAR)


Χαρακτηριστικά ήχου


Ισοσταθμιστής μουσικής

Μουσική (ισοσταθμιστής Emotion)


Ισοσταθμιστής Latin

-


Λειτουργία ποδοσφαίρου

ΝΑΙ (OFF / Narration ON / Narration OFF) [ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ αφήγησης / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ αφήγησης]


Ισοσταθμιστής βίντεο

ΤΑΙΝΙΕΣ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ / ΣΕΙΡΕΣ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Λειτουργία ΠΑΡΤΙ

Ναι


Λειτουργία ενίσχυσης μπάσων

MEGA BASS


Βελτίωση ήχου DSEE

DSEE (ΑΥΤΟΜΑΤΟ)


Party Chain (ενσύρματο)

Όχι


Ασύρματο Party Chain μέσω Bluetooth®

Ναι


Λειτουργία προσθήκης ηχείου (Bluetooth)

Όχι


ClearAudio+

Ναι


Ήχος Surround


Dolby® Digital

Ναι


Χώρος κινηματογράφου / Surround

-/Ναι


Ηχητική ψυχαγωγία


Εφέ Flanger

Ναι


Εφέ απομόνωσης

Ναι


Εφέ περιστροφής

Ναι


Εφέ Wah

Ναι


Εφέ δειγματοληψίας

Ναι (Scratch και άλλα)


TAIKO

Όχι


Εφέ φωτισμού


Φωτισμός ηχείων

Ναι (Μπλε για το woofer και τις μονάδες μεσαίων)


Φωτισμός πάρτι

Ναι (Για μπροστά, Τόξο:Σκούρο μπλε / Γαλάζιο, Λωρίδα: Κόκκινο)


Καραόκε


Εξασθένιση φωνής

Ναι


Έλεγχος πλήκτρων

Ναι


Βαθμολογία

Ναι


Ένταση μικροφώνου

Ναι


Ηχώ

Ναι


Οδηγός ήχου

Ναι (Μόνο εφαρμογές)


Μετατροπέας φωνής

Ναι


Χαρακτηριστικά ευκολίας


Έλεγχος με κινήσεις

Ναι (Κάθετη και οριζόντια κατεύθυνση)


Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ναι


Έξοδος θύρας USB για φόρτιση

1A


Πλήκτρα αφής

Όχι


Εγγραφή USB

Ναι


Κατανάλωση ρεύματος


Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)

0,5 W


Ασύρματη σύνδεση


NFC σύζευξη με ένα άγγιγμα

Όχι


Bluetooth®


LDAC

Ναι


AAC

Ναι


A2DP (SINK)

Ναι


AVRCP

Ναι (Έκδ. 1.3)


SPP

Ναι


Εφαρμογή


Συμβατές εφαρμογές για smartphone

Ναι (Sony | Music Center & Fiestable)


Προδιαγραφές δέκτη


Ζώνη

FM / DAB


RDS

Ναι


Εξωτερική κεραία

-


Εύρος συντονισμού καναλιών (FM)

87,5-108 MHz/50 kHz


Προσυντονισμός καναλιών

FM20 / DAB20


Γενικά


Κλείδωμα συρταριού

Ναι


Κλείδωμα για τα παιδιά

Ναι


Λαβή μεταφοράς

Ναι (Πίσω και πλάι)


Κύκλοι

Ναι


Δίσκοι με δυνατότητα αναπαραγωγής (ήχου)


CD

Ναι


CD-R

Ναι


CD-RW

Ναι


Δίσκος 8 cm (CD)

Ναι


Δίσκος 8 cm (DVD)

Ναι


Δίσκοι με δυνατότητα αναπαραγωγής (βίντεο)


DVD

Ναι


DVD+R

Ναι


DVD-R

Yes


DVD+R DL

Ναι


DVD+RW

Ναι


DVD-RW (βίντεο)

Ναι


Δίσκοι VCD

Ναι


Φορμά αναπαραγωγής (δεδομένα)


MP3

Ναι


Xvid

Ναι


Mpeg4 *Απλό προφίλ

Ναι (και με υποστήριξη MPEG1)


Προδιαγραφές ηχείου


ΗΧΟΣ 360 (TWEETER ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ)

Όχι


Γεννήτρια διευρυμένου ήχου

Όχι


Ενίσχυση μπάσων με εφέ ήχου τζετ

Ναι


Προδιαγραφές μπροστινού ηχείου


Τουίτερ

4 cm x2 (horn υψηλής απόδοσης)


Μεσαίες συχνότητες

8 cm x2 (horn υψηλής απόδοσης εμπρός και πίσω)


Γούφερ

1 των 25 cm


Κύρια μονάδα, κεντρική μονάδα


Διαστάσεις κύριας μονάδας (Π x Υ x Β σε cm) (κατά προσέγγιση)

349,5 mm x 795 mm x 328,5 mm


Βάρος (kg) (Κατά προσέγγιση)

14,5 kg

Brand :
Sony
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
MHCV43D.CEL
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736108028
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
14,5 kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
349,5 mm x 795 mm x 328,5 mm
4548736108028
519,00 
369,00 
Κερδίζετε: 150,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 11,28 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 184.5 €
3 Άτοκες 123 €
4 Άτοκες 92.25 €
5 Άτοκες 73.8 €
6 Άτοκες 61.5 €
7 Έντοκες 57.99 €
8 Έντοκες 50.74 €
9 Έντοκες 45.1 €
10 Έντοκες 40.59 €
11 Έντοκες 36.9 €
12 Έντοκες 33.83 €
13 Έντοκες 31.22 €
14 Έντοκες 28.99 €
15 Έντοκες 27.06 €
16 Έντοκες 25.37 €
17 Έντοκες 23.88 €
18 Έντοκες 22.55 €
19 Έντοκες 21.36 €
20 Έντοκες 20.3 €
21 Έντοκες 19.33 €
22 Έντοκες 18.45 €
23 Έντοκες 17.65 €
24 Έντοκες 16.91 €
25 Έντοκες 16.24 €
26 Έντοκες 15.61 €
27 Έντοκες 15.03 €
28 Έντοκες 14.5 €
29 Έντοκες 14 €
30 Έντοκες 13.53 €
31 Έντοκες 13.09 €
32 Έντοκες 12.68 €
33 Έντοκες 12.3 €
34 Έντοκες 11.94 €
35 Έντοκες 11.6 €
36 Έντοκες 11.28 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+40,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα