HT-A9:


Τεχνολογία 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας

Η επαναστατική τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί έως και δώδεκα πλασματικά ηχεία, από μόνο τέσσερα πραγματικά. 

Ρεαλισμός 360 Spatial Sound experience, σαν να βρίσκεστε εκεί

Ρεαλισμός 360 Spatial Sound experience, σαν να βρίσκεστε εκεί

Τα πολλά πλασματικά ηχεία που σας περιβάλλουν, δημιουργούν ένα βελτιστοποιημένο ηχητικό πεδίο, έτσι ώστε να ακούτε κάθε φτερούγισμα και κάθε ριπή ανέμου, με απίστευτη ένταση. Είναι σαν εσείς και το σαλόνι σας να βρίσκεστε μέσα στην ταινία.

Απολαύστε εξαιρετικά ευρύ ήχο 360 Spatial Sound

Η εξαιρετικά ευρεία περιοχή ακρόασης γεμίζει κάθε σημείο του χώρου σας. Η οικογένεια και οι φίλοι σας απολαμβάνουν την ίδια εμπειρία ήχου, όπου κι αν βρίσκονται στον χώρο. Η περιοχή ακρόασης δεν περιορίζεται μπροστά στην τηλεόραση, αλλά καταλαμβάνει πολύ ευρύτερο χώρο.

Ευέλικτη διάταξη που ταιριάζει σε κάθε σαλόνι

Ευέλικτη διάταξη που ταιριάζει σε κάθε σαλόνι

Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε έπιπλα ή να τοποθετήσετε τα ηχεία σας με ακρίβεια. Το HT-A9 χρησιμοποιεί δύο μικρόφωνα σε κάθε ηχείο που μετράνε έξυπνα το σχετικό ύψος και τη θέση τους, επιτρέποντας στο σύστημα να δημιουργεί δώδεκα πλασματικά ηχεία και να περικλείει ολοκληρωτικά το δωμάτιό σας σε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο.

Με ασύρματη σύνδεση

Με ασύρματη σύνδεση

Τοποθετήστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην τηλεόραση και συνδέστε μέσω HDMI. Τα τέσσερα ηχεία συνδέονται ασύρματα στο πλαίσιο ελέγχου, για να μην μπλέκονται καλώδια στο σαλόνι σας.

Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου

Ενεργοποιήστε τη βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου, εκτελώντας τη λειτουργία εύκολης εγκατάστασης, από το αρχικό μενού στην οθόνη της τηλεόρασης. Το σύστημα home cinema HT-A9 μετράει έξυπνα την απόσταση ανάμεσα στα ηχεία και την οροφή, για αποτελεσματική και εύκολη ρύθμιση.

Πρωτοποριακή σχεδίαση ηχείου

Πρωτοποριακή σχεδίαση ηχείου

Τα ηχεία Sony είναι σχεδιασμένα με τεχνολογίες αιχμής και προσφέρουν την ανώτερη ποιότητα ήχου και την ευρεία κατευθυντικότητα που απαιτεί η λειτουργία 360 Spatial Sound Mapping. 

Ηχεία upfiring (X-Balanced Speaker Unit)

Ηχεία upfiring (X-Balanced Speaker Unit)

Η μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker αντανακλά τον ήχο στην οροφή, για καθηλωτικό ήχο από πάνω.

Woofer ευρείας κατευθυντικότητας (X-Balanced Speaker Unit)

Woofer ευρείας κατευθυντικότητας (X-Balanced Speaker Unit)

Μειώσαμε το εφέ της αντήχησης κοιλότητας σε αυτό το νέο woofer X-Balanced ευρείας κατευθυντικότητας, ελαχιστοποιώντας το βάθος του κοίλου σχήματος.

X-Balanced Speaker Unit

X-Balanced Speaker Unit

Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα των ηχείων αυτών μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος, για πιο πλούσια μπάσα. Μειώνει τη διαδρομή μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την πίεση ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και βελτιωμένη καθαρότητα φωνητικών. 

Tweeter 19 mm τύπου μαλακού θόλου

Tweeter 19 mm τύπου μαλακού θόλου

Το tweeter 19 mm τύπου μαλακού θόλου λειτουργεί με το woofer, για να αναπαράγει καθαρό, φυσικό ήχο σε μεσαίες έως υψηλές συχνότητες.

Πρόσοψη με λοξοτμημένες γωνίες

Πρόσοψη με λοξοτμημένες γωνίες

Η πρόσοψη έχει σχεδιαστεί με λοξοτμημένες αιχμές, για μείωση της περίθλασης ήχου στα πλαϊνά του ηχείου.

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Απολαύστε τη μουσική όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη, με ήχο υψηλής ανάλυσης, για πεντακάθαρη ακρίβεια. Ή ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής συναυλίας ή επαγγελματικής ηχογράφησης. Με το σύστημα home cinema HT-A9, η μουσική σας ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε.

Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Extreme™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα επιμέρους στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, και επαναφέρουν τον ήχο υψηλού εύρους που χάνεται στη συμπίεση, για πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Ταινίες και παιχνίδια με απίστευτο ρεαλισμό

Ταινίες και παιχνίδια με απίστευτο ρεαλισμό

Δείτε ζωηρές σκηνές γεμάτες με έντονα, ρεαλιστικά χρώματα και βάθος. Η αυθεντική ποιότητα εικόνας διατηρείται κατά την αναπαραγωγή από το σύστημα home cinema HT-A9, για ταινίες που πραγματικά σας καθηλώνουν. Τα παιχνίδια επίσης γίνονται πιο συναρπαστικά και ρεαλιστικά, καθώς το HT-A9 υποστηρίζει τις πιο σύγχρονες μορφές.

Ακούστε ιδιαίτερα δυνατά μπάσα με το προαιρετικό subwoofer 

Ακούστε ιδιαίτερα δυνατά μπάσα με το προαιρετικό subwoofer 

Με την προσθήκη του προαιρετικού subwoofer, που θα χειρίζεται τις χαμηλές συχνότητες, το σύστημα μπορεί να αναπαράγει ήχους με περισσότερο δύναμη και ένταση από πριν. Κυκλοφορούν δύο μοντέλα, σχεδιασμένα να προσφέρουν βαθύτερα μπάσα, πιο καθαρά φωνητικά και υψηλότερη πιστότητα σε όλα όσα ακούτε. 

Προαιρετικό subwoofer SA-SW5

Προαιρετικό subwoofer SA-SW5

300 W δυνατών, πλούσιων μπάσων, από μονάδα οδήγησης 180 mm με παθητικό πομπό.

Προαιρετικό subwoofer SA-SW3

Προαιρετικό subwoofer SA-SW3

200 W ήχου από ένα μικρό subwoofer ανάκλασης μπάσων με μονάδα οδήγησης160 mm.

Λειτουργεί ιδανικά με τηλεοράσεις Sony

Σε συνδυασμό με τις τηλεοράσεις BRAVIA™, το HT-A9 προσφέρει την απόλυτα καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony. Είναι το ιδανικό σύστημα ήχου surround για τις BRAVIA. 

Ακόμη πιο καθηλωτικός ήχος με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου

Κατά τη σύνδεση σε τηλεοράσεις BRAVIA με το παρεχόμενο καλώδιο, το ηχείο της τηλεόρασης παίζει τον ρόλο του κεντρικού καναλιού στο σύστημα home cinema και είναι μέρος της διάταξης 360 Spatial Sound Mapping. Έτσι, ο ήχος ταιριάζει ακριβώς με την εικόνα στην οθόνη, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Ο ήχος ταιριάζει τέλεια με τη δράση

Ο ήχος ταιριάζει τέλεια με τη δράση

Με τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, θα ακούτε τους διαλόγους να έρχονται ακριβώς από εκεί που στέκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή. Ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Όλα εναρμονίζονται τέλεια, με τη νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ήχου μόνο με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, καθώς και την κατάσταση του ηχοσυστήματος, ενώ βλέπετε προγράμματα. Με ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης, οι ρυθμίσεις του συστήματος home cinema εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων των τηλεοράσεων BRAVIA.

Απολαύστε μουσική με όλη την οικογένεια 

Αποκτήστε πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες μουσικής, όπως το Spotify και απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής σε streaming, με Chromecast και Apple AirPlay 2. Καλέστε την οικογένεια και διασκεδάστε όλοι μαζί. 

Όλοι στο σπίτι έχουν την καλύτερη θέση

Όλοι στο σπίτι έχουν την καλύτερη θέση

Με εξαιρετικά ευρεία περιοχή ακρόασης, μπορεί να απολαμβάνει όλη η οικογένεια μια ολοκληρωμένη εμπειρία streaming μουσικής, ακόμα κι αν κάθονται πλάι και μακριά.

Σύνδεση Bluetooth®

Σύνδεση Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. 

Streaming μέσω Wi-Fi

Streaming μέσω Wi-Fi

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ενσωματωμένο Wi-Fi ή LAN και κάντε streaming μουσικής από συσκευές στο οικιακό δίκτυο.

Spotify Connect™

Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Apple AirPlay 2

Apple AirPlay 2

Μεταδώστε μουσική από τις αγαπημένες σας συσκευές Apple στο σύστημα home cinema. Όλα με ένα πάτημα.

Απολαύστε ταινίες όπως ποτέ πριν, με χωρικό ηχητικό πεδίο 

Απολαύστε ταινίες όπως ποτέ πριν, με χωρικό ηχητικό πεδίο 

Ένας έξυπνος αλγόριθμος προσθέτει στα συμβατικά surround soundtrack ήχο που σας περιβάλλει και από ψηλά, ακόμα και στερεοφωνικό ήχο, μετατρέποντας όλα όσα ακούτε σε καθηλωτικές εμπειρίες ήχου 360 Spatial Sound. Απλώς πατήστε το κουμπί Immersive AE στο τηλεχειριστήριο για ενεργοποίηση.

Φωνητικός έλεγχος

Φωνητικός έλεγχος

Το σύστημα home cinema είναι συμβατό με συσκευές με Google Assistant με Chromecast built-in και με συσκευές με Amazon Alexa. Απλώς προσθέστε το sound bar HT-A9 στην ομάδα ηχείων, με την εφαρμογή Google Home και χειριστείτε τη μουσική, την ένταση ήχου και άλλα, μόνο με τη φωνή σας.

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το HT-A9 είναι ένα από τα πιο πρόσφατα οικιακά ηχοσυστήματα της Sony, σχεδιασμένο με βάση τη φιλοσοφία της πανκατευθυντικής σχεδίασης. Το κυλινδρικό σχήμα αναπαριστά ένα ενιαίο κομμάτι που παράγει 360 Spatial Sound. Η επίπεδη πίσω επιφάνεια εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο. Το ανοιχτό γκρι περλέ χρώμα τσυνδυάζεται εύκολα με τοίχους, ράφια και άλλα στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης.

Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα 

Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα 

Το HT-A9 είναι έτοιμο για χρήση σχεδόν αμέσως. Απλώς βάλτε το στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας με το HDMI και θέστε το σε λειτουργία. Με LAN, HDMI IN και HDMI OUT (eARC), είναι όλα έτοιμα για να απολαύσετε μια νέα εμπειρία χωρικού ήχου surround.

Μετατρέψτε ολόκληρο το σαλόνι σας σε καθηλωτικό ηχητικό πεδίο

Μετατρέψτε ολόκληρο το σαλόνι σας σε καθηλωτικό ηχητικό πεδίο

Ο εξαιρετικά διευρυμένος ήχος surround του HT-A9 κάνει τις οικογενειακές κινηματογραφικές βραδιές σας ακόμα πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές.

Ενισχυτής

Τύπος ενισχυτή

Ψηφιακός ενισχυτής, S-Master HX


Κανάλια ενισχυτή

12 καν.


Ισχύς εξόδου (συνολική)

504 W


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

USB τύπου A (μόνο ενημέρωση υλικολογισμικού), Ethernet, έξοδος S-Center Out


Έκδοση IEEE802.11

IEEE 802.11 a/b/g/n/ac


Bluetooth®

RX (Δέκτης) / TX (Πομπός)


HDCP 2.2

Ναι


HDMI®

Αριθμός εισόδων/εξόδων

1 / 1 (eARC/ARC)


eARC

Ναι


4K/60p/YUV4:4:4

Ναι


HDR

Ναι


Συμβατότητα με Dolby Vision™

Ναι


HLG (hybrid log gamma)

Ναι


BRAVIA® Sync

Ναι


HDMI® CEC

Ναι


Φορμά ήχου

Είσοδος HDMI

Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD Ήχος υψηλής ανάλυσης, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM


HDMI eARC

Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD Ήχος υψηλής ανάλυσης, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM


Bluetooth® (δέκτης)

AAC, SBC, LDAC


Bluetooth® (πομπός)

SBC, LDAC


Λειτουργία ήχου

Λειτουργία ήχου

Auto Sound, Cinema, Music, Standard


Εφέ ήχου

Night mode, Λειτουργία Voice, Immersive Audio Enhancement


Τεχνολογία εικονικού ήχου Surround

360 Spatial Sound Mapping, Dolby Surround, Nural:X


Διάταξη ηχείου

Δομή ηχείων

4.0.4 καν.


Λειτουργία δικτύου

Λειτουργία δικτύου

Chromecast built-in, Spotify Connect, κουμπί υπηρεσίας μουσικής, Google Home, Λειτουργεί με Google Assistant


Λεπτομέρειες

Κατανάλωση ρεύματος

Πλαίσιο ελέγχου 15 W / Ηχείο 22 W

Brand :
Sony
Χρώμα :
White
MPN / ISBN:
HTA9.CEL
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα διαθέσιμο
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736122000
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
13,29 KG
4548736122000
1.999,00 
1.499,00 
Κερδίζετε: 500,00 €
Άμεσα διαθέσιμο
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 45,80 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 749.5 €
3 Άτοκες 499.67 €
4 Άτοκες 374.75 €
5 Άτοκες 299.8 €
6 Άτοκες 249.83 €
7 Άτοκες 214.14 €
8 Άτοκες 187.38 €
9 Άτοκες 166.56 €
10 Άτοκες 149.9 €
11 Άτοκες 136.27 €
12 Άτοκες 124.92 €
13 Έντοκες 126.84 €
14 Έντοκες 117.78 €
15 Έντοκες 109.93 €
16 Έντοκες 103.06 €
17 Έντοκες 96.99 €
18 Έντοκες 91.61 €
19 Έντοκες 86.78 €
20 Έντοκες 82.45 €
21 Έντοκες 78.52 €
22 Έντοκες 74.95 €
23 Έντοκες 71.69 €
24 Έντοκες 68.7 €
25 Έντοκες 65.96 €
26 Έντοκες 63.42 €
27 Έντοκες 61.07 €
28 Έντοκες 58.89 €
29 Έντοκες 56.86 €
30 Έντοκες 54.96 €
31 Έντοκες 53.19 €
32 Έντοκες 51.53 €
33 Έντοκες 49.97 €
34 Έντοκες 48.5 €
35 Έντοκες 47.11 €
36 Έντοκες 45.8 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+70,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα