Όλοι είναι νεκροί

Ως ο μόνος επιζών μιας αποτυχημένης αποστολής στο διάστημα, βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε τους μεταλλαγμένους πρώην συντρόφους σας στο The Persistence, ένα τρομακτικό παιχνίδι δράσης κι αθόρυβης κίνησης, αποκλειστικά για το PlayStation VR.
Μετά από ένα φρικιαστικό ατύχημα με τη σκοτεινή ύλη, το αποικιακό σκάφος κλάσης eon, The Persistence, έχει μείνει ακινητοποιημένο στην άκρη μιας μαύρης τρύπας, με όλο το πλήρωμα να έχει μεταλλαχθεί σε δολοφονικά και τρομακτικά εξαμβλώματα. Κινηθείτε αθόρυβα και πολεμήστε μέσα από ορδές εχθρών για να επισκευάσετε το σκάφος και να κάνετε το άλμα προς τη Γη.

Συνεχώς εναλλασσόμενο περιβάλλον


Όντας ένα αυτορυθμιζόμενο τεράστιο σκάφος που έχει εντυπωθεί μέσα στον αστεροειδή 19-Fortuna, το The Persistence μπορεί να αλλάζει πλήρως τη διάταξή του όποτε θέλει -  και εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας, αυτό ακριβώς θα συμβεί. 

Κάθε φορά που πεθαίνετε ή τηλεμεταφέρεστε ανάμεσα στα καταστρώματα, η διάταξη του σκάφους αλλάζει. Έτσι θα χρειαστεί να παίξετε κάθε ζωή σας με διαφορετικό τρόπο, με άλλους εχθρούς, άλλα αντικείμενα και ενισχύσεις που θα πρέπει να βρείτε και να αναβαθμίσετε.

Μια μοναδική παραλλαγή για παιχνίδι πολλών παικτών


Οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν, αν συνδεθούν στο παιχνίδι με το κινητό ή το tablet τους και χακάρουν το «Solex» - το μηχανολογικό σύστημα του σκάφους.
Μόλις συνδεθούν, αποκτούν πανίσχυρο έλεγχο πάνω στο παιχνίδι, όπως την ικανότητα να προσελκύουν αντιπάλους, να ανοίγουν πόρτες και να απενεργοποιούν παγίδες.  Όταν σας βοηθούν, μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημα Solex για να ξεκλειδώσουν ακόμα περισσότερες δυνάμεις - όπως την ικανότητα να παγώνουν αντιπάλους. Αλλά προσοχή: ο παίκτης από το tablet μπορεί επίσης να κερδίσει ανταμοιβές αν πεθάνετε και με την ικανότητα να δημιουργεί νέους εχθρούς και να τους κάνει να επιτίθενται, θα πρέπει να προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε.

Εκδότης 

Sony


Κατηγορία 

Action/ Adventure/ Horror


Τύπος Πολυμέσου 

Blu-Ray


Multiplayer 

Δεν διαθέτει


Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 

1


Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 

Δεν υποστηρίζεται


Επιτρεπόμενη Ηλικία 

18+    


    


Brand :
Sony
Multiplayer Offline:
ΟΧΙ
Multiplayer Online:
ΟΧΙ
Τύπος Παιχνιδιού:
Τρόμου
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
711719712916
29,00 
Κατόπιν Παραγγελίας
+
Αγορά με 1-κλικ
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα