Predator: Hunting Grounds (PS Plus απαιτείται):

Ένα κυνήγι για ατσάλινα νεύρα ξεκινά…

Παίξε ως μέλος της ελίτ ομάδας Fireteam και ολοκλήρωσε παραστρατιωτικές επιχειρήσεις πριν σε βρει ο Predator. Ή παίξε ως ο ίδιος ο Predator για να κυνηγήσεις το πιο πολύτιμο θήραμα, επιλέγοντας από μια σειρά θανατηφόρων αντικειμένων εξωγήινης τεχνολογίας για να συλλέξεις τα τρόπαια σου, ένα προς ένα.

Επισκόπηση Gameplay για τον Predator

Γίνε ο Predator

Η αποστολή του Predator είναι ξεκάθαρη: το κυνήγι. Μελέτησε τους πολεμιστές στη ζούγκλα και επίλεξε τον καλύτερο όλων. Εξουδετέρωσε τους στόχους σου και σύλλεξε τρόπαια για να τα επιδεικνύεις ως σύμβολα για κάθε κυνήγι. Μην αφήσεις το θήραμά σου να σου ξεφύγει. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή.


Καμουφλάζ

Το καμουφλάζ του Predator τον καθιστά σχεδόν αόρατο, κάμπτοντας το φως γύρω από το σώμα του και κάνοντάς τον ένα με το περιβάλλον. Αυτό επιτρέπει στον Predator να παραμένει κρυμμένος μέχρι να είναι σε θέση να επιτεθεί.  


Plasma Caster

Εκτοξεύει βέλη πλάσματος που διαπερνούν τις πανοπλίες από μεγάλες αποστάσεις. Αυτό το ισχυρό πυροβόλο όπλο είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα όπλα του Predator.    


Λεπίδες καρπού

Όταν είσαι έτοιμος για την εξουδετέρωση, χρησιμοποίησε αυτό το ζευγάρι ενισχυμένων λεπίδων για αποτρόπαια επίθεση σώμα με σώμα.


Combi-stick

Μικρό σε μέγεθος και εύκολο να κρυφτεί όταν δεν χρησιμοποιείται, το Combi-stick επεκτείνεται για να μετατραπεί σε θανατηφόρο δόρυ χρήσιμο τόσο σε στενές μάχες όσο και από απόσταση. 


Smart Disc*

Μπορεί να είναι μικρό, αλλά το Smart Disc είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα αντικείμενα στο οπλοστάσιο του Predator. Όταν το πετάς, χρησιμοποιεί ένα σύστημα καθοδήγησης για να χτυπήσει πολλαπλούς στόχους πριν επιστρέψει στον Predator.Κατηγορίες και προσαρμογές.


Yautja Bow*

Ένα κλασικό κυνηγετικό όπλο, το τόξο είναι ελαφρύ και μικρό μέχρι να το επεκτείνετε για μεγαλύτερη δύναμη και απόσταση ως τακτικό σύνθετο τόξο. 

*Τα όπλα ξεκλειδώνονται μέσα στο παιχνίδι.

Κατηγορίες και προσαρμογές


Κατηγορία Scout

Ο Scout Predator είναι γρήγορος, ελαφρύς και έμπειρος σε ευρεία γκάμα όπλων, ικανός να ορμά και να πηδά πιο μακριά, ενώ παράλληλα επωφελείται από τη βελτιωμένη αντοχή και ανάκτηση υγείας. Οι Scout, ωστόσο, είναι λιγότερο αποτελεσματικοί σε μάχες σώμα με σώμα, έχουν μικρότερο απόθεμα υγείας και έχουν περιορισμούς στον εξοπλισμό που μπορούν να μεταφέρουν.  


Κατηγορία Hunter*

Η κατηγορία των Hunter αποτελείται από ισορροπημένους, ευπροσάρμοστους και ευέλικτους πολεμιστές που διαθέτουν μέση δύναμη, υγεία, ταχύτητα, αντοχή και ανάκτηση υγείας και συνολική δύναμη μάχης σώμα με σώμα. 


Κατηγορία Berserker*

Οι μεγαλύτεροι από τους Predator, οι Berserkers έχουν υψηλότερη υγεία, ισχυρότερες επιθέσεις σώμα με σώμα και μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Αλλά με το τίμημα της κακής αντοχής, της πιο αργής κίνησης και ανάκτησης της ενέργειας, και μιας λιγότερο επιδέξιας επίθεσης με ορμή.   *Οι κατηγορίες Predator Hunter, Berserker και τα κράνη ξεκλειδώνονται μέσα στο παιχνίδι.

Μάσκες

Επισκόπηση Gameplay για την Fireteam

Ανέβα στο ελικόπτερο

Γίνε μέλος μιας ελίτ ομάδας δράσης των παραστρατιωτικών δυνάμεων και ολοκλήρωσε δύσκολες αποστολές με κάθε κόστος για να επιστρέψεις στο σπίτι ζωντανοί. Όποια και αν είναι η αποστολή, κινήσου έξυπνα, συνεργάσου και "Ανέβα στο ελικόπτερο!" 

Αποστολές και χάρτες

Προσγειώσου χωρίς να σε αντιληφθούν στις επικίνδυνες ζούγκλες της Νότιας Αμερικής για να αντιμετωπίσεις σκληρές ένοπλες δυνάμεις και να επιτύχεις αδύνατες αποστολές. Βγάλε από τη μέση έναν διαβόητο βαρόνο των ναρκωτικών ή διέκοψε τις συνδέσεις με τις τοπικές βάσεις πριν κατευθυνθείς προς την ασφάλεια.

Κατηγορίες και εξοπλισμοί

Απόκτησε πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα επιλογών εξοπλισμού και επίλεξε αυτόν που ταιριάζει με το στυλ του στρατιώτη σου. Επίλεξε μια κατηγορία για να καθορίσεις τις ικανότητές σου, εξοπλίσου με διάφορα όπλα για να μεγιστοποιήσεις τη δύναμη πυρός σου και χρησιμοποίησε πολλές άλλες επιλογές για να βελτιστοποιήσεις τον εξοπλισμό του στρατιώτη σου.

Εκδότης 

Sony


Κατηγορία 

Action/ First Person Shooter


Τύπος Πολυμέσου 

Blu-Ray


Multiplayer 

Διαθέτει


Επιτρεπόμενη Ηλικία 

18+    


Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
711719361404
39,90 
19,90 
Κερδίζετε: 20,00 €
Σε απόθεμα
+
Κάντε μία ερώτηση
Δωρεάν Μεταφορικά
Μέθοδοι Πληρωμής
Δες Σχετικά

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ PS PLUS

Παράδοση με Ασφάλεια

Προδιαγραφές Covid-19 Free

Άμεση παράδοση

Σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής

Δωρεάν παράδοση

για παραγγελίες άνω των 85€

Δωρεάν επίδειξη και συντονισμό

για συστήματα εικόνας και ήχου

Επίσημη εργοστασιακή εγγύηση Sony

με πανευρωπαϊκή κάλυψη