ACCESS CONTROLLER:

Εξατομίκευσε το χειριστήριο σου για να καλύπτει τις ανάγκες σου

Επίλεξε από μία μεγάλη γκάμα με καπάκια κουμπιών που περιλαμβάνονται στο κουτί, όλα σε διαφορετικά σχήματα και σχέδια, όπως επίπεδα, με καμπύλη και με προεξοχή. Μπορείς ακόμη και να αλλάζεις καπάκια μοχλών μέχρι να βρεις τη διάταξη που σου ταιριάζει καλύτερα. Χάρη στις ετικέτες που περιλαμβάνονται στο κουτί και μπορείς να εναλλάσσεις, έχεις τη δυνατότητα να επισημαίνεις ποιες λειτουργίες προγραμματίζεις σε κάθε κουμπί. Ρύθμισε τη θέση του βραχίονα προέκτασης όπως σε βολεύει και χρησιμοποίησε το κουμπί κλειδώματος για να τον ασφαλίσεις για άνεση και ευκολία.

Φτιαγμένο για εύκολη πρόσβαση, από κάθε θέση 360°, σε διαφορετικές επίπεδες επιφάνειες 


Η ευέλικτη, προσαρμόσιμη σχεδίαση του χειριστηρίου Access χωράει σε κάθε δίσκο αναπηρικού αμαξιδίου, συνδέεται σε βάση AMPS ή τρίποδο και προσανατολίζεται κατά 360° για την πιο άνετη χρήση για σένα.
 

Εύκολος προγραμματισμός ενεργειών σε κονσόλα PS5

Προγραμμάτισε μέχρι και δύο λειτουργίες σε ένα κουμπί ή απενεργοποίησε κουμπιά για να μην τα πατήσεις κατά λάθος. Μπορείς να χρησιμοποιείς τη λειτουργία "ενεργοποίησης/απενεργοποίησης" για να μην χρειάζεται να κρατάς πατημένο το ίδιο κουμπί για μεγαλύτερη χρονική περίοδο. Ή να ορίζεις κουμπιά σε διαφορετικές θέσεις, ώστε οι εντολές που χρειάζεσαι να βρίσκονται ακριβώς εκεί που τις θέλεις - τα διαχειρίζεσαι και τα εξατομικεύεις όλα εύκολα από το ειδικό περιβάλλον χρήστη της κονσόλας PS5.

Αλλαγή μεταξύ εξατομικευμένων προφίλ με το πάτημα ενός κουμπιού

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να αποθηκεύσουν μέχρι και 30 εξατομικευμένα προφίλ στην κονσόλα τους PS5 και η επιλογή των σωστών ρυθμίσεων για κάθε παιχνίδι είναι γρήγορη και εύκολη. Γρήγορη αλλαγή μεταξύ τριών εξατομικευμένων προφίλ που είναι αποθηκευμένα στο χειριστήριό σου με το ειδικό κουμπί προφίλ. Προεπισκόπηση στην οθόνη του προγραμματισμού κουμπιών, κρατώντας πατημένο το κουμπί προφίλ.

Ένωσε τις δυνάμεις σου με άλλα χειριστήρια και συσκευές

Χρησιμοποίησε το χειριστήριό σου Access μόνο του ή σε συνδυασμό με ένα δεύτερο χειριστήριο Access. Χρειάζεσαι περισσότερο έλεγχο; Πρόσθεσε ένα χειριστήριο DualSense ή ένα ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge και χρησιμοποίησε πολλαπλά χειριστήρια για να ταιριάξουν με τις ανάγκες του παιχνιδιού σου ή για παίξεις σε συνεργασία με άλλους. Συνδύασε το χειριστήριό σου Access με ένα χειριστήριο DualSense ή ένα ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge για επιπρόσθετες λειτουργίες. Επισκέψου τις «Ρυθμίσεις» στην κονσόλα σου PS5 για να ρυθμίσεις κάθε εξωτερική συσκευή - όπως διακόπτες τρίτων και αναλογικoύς μοχλούς, επιπρόσθετα εξωτερικά κουμπιά κ.ο.κ. Στη συνέχεια προγραμμάτισε ανάλογα με τις προτιμήσεις σου ή ρύθμισε την ευαισθησία και τις νεκρές ζώνες του μοχλού. Σύνδεσε με ευκολία αξεσουάρ προσβασιμότητας τρίτων, χρησιμοποιώντας τις θύρες προέκτασης 3,5 mm βιομηχανικού προτύπου.

Σχεδιασμένο για να απομακρύνει τα εμπόδια από το παιχνίδι

Η αποστολή πίσω από αυτό το σετ χειριστηρίου είναι να απομακρύνει τα εμπόδια από το παιχνίδι. Το χειριστήριο Access επωφελείται από χρόνια έρευνας στην προσβασιμότητα. Σχεδιάστηκε ολιστικά για να αντιμετωπίσει τις βασικές προκλήσεις που μοιράζονται πολλοί χρήστες. Ο στόχος είναι να προσφέρει περισσότερους τρόπους παιχνιδιού για περισσότερους ανθρώπους: από εκείνους που δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν έναν μοχλό ή να κρατήσουν ένα χειριστήριο, μέχρι αυτούς που δεν μπορούν να κρατούν πατημένα μικρά κουμπιά και σκανδάλες που βρίσκονται κοντά. Η αρθρωτή του σχεδίαση δίνει τη δύναμη σε παίκτες με ειδικές ανάγκες να δημιουργήσουν τις δικές τους διατάξεις που θα ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές τους ανάγκες.

Εύκολη εγκατάσταση από το κουτί μέχρι την κονσόλα

Προσβάσιμη συσκευασία, σχεδιασμένη να ανοίγει με ένα χέρι. Μια επεξηγηματική ροή είναι εύκολα προσβάσιμη σε κάθε κονσόλα PS5 ώστε να βοηθήσει τους gamers ή τα άτομα που τους φροντίζουν να ρυθμίσουν το χειριστήριο Access σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η διαδικασία είναι εύκολη – ακόμα και για γονείς και άτομα που παρέχουν φροντίδα και δεν παίζουν – χάρη στην προσεκτικά σχεδιασμένη συσκευασία, σε συνδυασμό με κωδικούς QR για πρόσβαση σε ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες και υποστήριξη.

Η αρχική εγκατάσταση σε κονσόλα PlayStation 5 απαιτεί ασύρματο χειριστήριο DualSense (περιλαμβάνεται στις κονσόλες PS5). Ενδέχεται να απαιτείται ασύρματο χειριστήριο DualSense ή χειριστήριο PlayStation VR2 Sense για πλήρη εμπειρία ή για συγκεκριμένα παιχνίδια.

* Το AMPS είναι μια βάση προτυποποιημένη για τη σύνδεση συσκευών σε εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας και την προσβασιμότητα.

Ελεγκτής πρόσβασης για PS5

Διαστάσεις (w/h/d): Περίπου. 141 x 39 x 191 mm

Βάρος: Περίπου. 322 γραμμάρια (0,7 λίβρες)


(4) θύρες επέκτασης

Θύρες AUX βιομηχανικών προτύπων 3,5 mm για παίκτες για τη σύνδεση πρόσθετων κουμπιών, ειδικών διακοπτών σκανδάλης και άλλων συμβατών αξεσουάρ


(19) καπάκια κουμπιών

(1) φαρδύ επίπεδο καπάκι κουμπιού

(καλύπτει δύο υποδοχές κουμπιών)


(2) καλύμματα κουμπιών προεξοχής

(ωφελεί τους παίκτες με μικρότερα χέρια καθώς είναι τοποθετημένοι πιο κοντά στο κέντρο)


(4) καπάκια κουμπιών καμπύλης

(μπορεί να ωθηθεί εάν τοποθετηθεί κατά μήκος της κορυφής ή να τραβηχτεί εάν τοποθετηθεί κατά μήκος του κάτω μέρους του ελεγκτή)


(8) καπάκια με κουμπιά μαξιλαριού


(4) επίπεδα καπάκια κουμπιών


(3) κολλητικά καπάκια

(1) καπάκι με μπαλάκι


(1) τυπικό καπάκι ραβδί


(1) καπάκι ραβδί θόλου


(23) ετικέτες καπακιού κουμπιών

Ετικέτες καλύμματος κουμπιών με δυνατότητα εναλλαγής για τους παίκτες να επισημαίνουν εύκολα ποιες εισόδους αντιστοιχίζουν σε κάθε κουμπί


Καλώδιο USB

1,5m καλώδιο USB Type-C σε Type-C (Hi-Speed USB)


Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και οδηγός ασφαλείας

Οδηγίες για τη ρύθμιση του ελεγκτή, τις ρυθμίσεις διεπαφής χρήστη και τις διαμορφώσεις κουμπιών στο PS5

    


Brand :
Sony
Χρώμα :
White
MPN / ISBN:
PS711000038369
Διαθεσιμότητα:
Προ-παραγγελία
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
711719567936
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
322 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
141 x 39 x 191 mm
711719567936
89,90 
Προ-παραγγελία
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 2,62 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 44.95 €
3 Άτοκες 29.97 €
4 Άτοκες 22.48 €
5 Άτοκες 17.98 €
6 Άτοκες 14.98 €
7 Έντοκες 13.49 €
8 Έντοκες 11.8 €
9 Έντοκες 10.49 €
10 Έντοκες 9.44 €
11 Έντοκες 8.58 €
12 Έντοκες 7.87 €
13 Έντοκες 7.26 €
14 Έντοκες 6.74 €
15 Έντοκες 6.29 €
16 Έντοκες 5.9 €
17 Έντοκες 5.55 €
18 Έντοκες 5.24 €
19 Έντοκες 4.97 €
20 Έντοκες 4.72 €
21 Έντοκες 4.5 €
22 Έντοκες 4.29 €
23 Έντοκες 4.1 €
24 Έντοκες 3.93 €
25 Έντοκες 3.78 €
26 Έντοκες 3.63 €
27 Έντοκες 3.5 €
28 Έντοκες 3.37 €
29 Έντοκες 3.26 €
30 Έντοκες 3.15 €
31 Έντοκες 3.05 €
32 Έντοκες 2.95 €
33 Έντοκες 2.86 €
34 Έντοκες 2.78 €
35 Έντοκες 2.7 €
36 Έντοκες 2.62 €

Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις προ-παραγγελίες.

Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα