Τρόποι Αποστολής & Κόστη

  1. Με ιδιόκτητα μέσα της Digital Passion. Για οποιαδήποτε παράδοση τηλεόρασης-Home Cinema εντός Αθηνών η αποστολή είναι δωρεάν. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 20:00. Για παραγγελίες εκτός Αττικής προηγείται επικοινωνία με το τμήμα παραγγελιών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με πρακτορείο ή με ταχυμεταφορική.
  2. Εταιρεία ταχυμεταφορών: Αποστολές εντός και εκτός Αττικής με ταχυμεταφορική συνεργαζόμενη της εταιρείας μας .
  3. Παραλαβή από την έδρα μας: Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε ένα από τα δύο καταστήματά μας (Κατάστημα Γλυφάδας, Κατάστημα Golden Hall) καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 20:00 και Σάββατο 09:00 – 17:00.Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για το σημείο παραλαβής.(Τα προϊόντα της παραγγελίας χωρίς προκ/βολή δεσμεύονται ως 4 εργάσιμες ή σε συνεννόηση με τα καταστήματά μας).
  4. Για προϊόντα που  αναφέρονται σε Απόθεμα-Παραλαβή μόνο από το κατάστημα και για Συλλεκτικές εκδόσεις  προϊόντων δεν πραγματοποείται Δωρεάν Αποστολή &Αντ/βολή.Ακόμα σε ειδικές προσφορές , το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα επιβάρυνσης με έξοδα αποστολής (το παρόν ισχύει για αποστολές εκτός Αθηνών)

 

Για οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτός Home Cinema-Τηλεόραση τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής

Αποστολή με ταχυμεταφορική Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ (εντός και εκτός Aθηνών για Ελλάδα)

Για αγορές άνω των 85€ δεν υπάρχει χρέωση ενώ για αγορές κάτω των 85€ η συνολική χρέωση μεταφορικών είναι 4€ και δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής (μόνο για Ελλάδα)

*Για εκτός Ελλάδος αποστολές προηγείται επικοινωνία με το τμήμα διακίνησης για εκτίμηση κόστους*