ILCE-7CM2:

Αισθητήρας full-frame 33,0 megapixel CMOS 

Αισθητήρας full-frame 33,0 megapixel CMOS 

Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας τόσο σε στατικές εικόνες όσο και σε ταινίες, ο αισθητήρας εικόνας 33,0 megapixel Exmor R™ CMOS της α7C II σηματοδοτεί μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Η βελτιωμένη απόδοση αυτόματης εστίασης και η βελτιωμένη μείωση θορύβου υποστηρίζονται από ένα εντυπωσιακά ευρύ δυναμικό εύρος 15 στάσεων. 

Προηγμένο σύστημα BIONZ XR™ 

Προηγμένο σύστημα BIONZ XR™ 

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR προσφέρει έως και οκτώ φορές περισσότερη ισχύ επεξεργασίας από την προηγούμενη έκδοση. Ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση επεξεργασίας ενώ ενισχύει την ισχύ επεξεργασίας ταινιών και στατικών εικόνων, επιτυγχάνοντας φυσικές διαβαθμίσεις, ρεαλιστικά χρώματα, χαμηλό θόρυβο, ανώτερη ποιότητα εικόνας και γρήγορη απόκριση μενού.

Μονάδα επεξεργασίας AI για προηγμένη αναγνώριση θέματος

Μονάδα επεξεργασίας AI για προηγμένη αναγνώριση θέματος

Η α7C ΙΙ είναι εξοπλισμένη με μονάδα επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να χειριστεί σημαντικές ποσότητες δεδομένων επιτρέποντας την ακριβέστερη αναγνώριση θεμάτων και την αναγνώριση μεγαλύτερου φάσματος τύπων θεμάτων. 

Συνέπεια έκθεσης και χρώματος ακριβείας 

Συνέπεια έκθεσης και χρώματος ακριβείας 

Το νέο σύστημα επεξεργασίας υψηλής ισχύος BIONZ XR λειτουργεί με έναν προηγμένο αλγόριθμο αυτόματης έκθεσης για να εντοπίζει την περιοχή του δέρματος των προσώπων και να προσαρμόζει ανάλογα την έκθεση τόσο για στατικές εικόνες όσο και για ταινίες. Αυτό επιτυγχάνει σταθερό έλεγχο έκθεσης ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες λήψης όταν το θέμα έχει οπίσθιο φωτισμό, βρίσκεται στη σκιά, είναι υπερφωτισμένο με άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή δεν είναι στραμμένο απευθείας προς τη φωτογραφική μηχανή. Δημιουργεί επίσης πιο φυσικούς τόνους του ανθρώπινου δέρματος και χρώματα ουρανού και φυλλωμάτων. 

Δώστε ζωή στο όραμά σας με το Creative Look 

Δώστε ζωή στο όραμά σας με το Creative Look 

Ρυθμίστε την οπτική διάθεση με το Creative Look, το οποίο προσφέρει 10 προσαρμόσιμες προεπιλογές, ώστε να μπορείτε να απαθανατίσετε τον κόσμο όπως εσείς θέλετε. Οι προεπιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή οκτώ παράμετροι μπορούν να προσαρμοστούν, συμπεριλαμβανομένης της αντίθεσης, του κορεσμού και των σκιών, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε στη στιγμή στατικές εικόνες και ταινίες με δυνατότητα κοινής χρήσης εντός της κάμερας χωρίς την ανάγκη επεξεργασίας post production. Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις Creative Look μπορούν να αποθηκευτούν ως επιλογές Custom Look για μεταγενέστερη ανάκληση και χρήση. 

Επιλέξιμο μέγεθος και ποιότητα εικόνας RAW 

Επιλέξιμο μέγεθος και ποιότητα εικόνας RAW 

Η συμπίεση εικόνας RAW χωρίς απώλειες παρέχει αποτελεσματική συμπίεση για μικρότερα μεγέθη αρχείων χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας, επιτρέποντας στη φωτογραφική μηχανή να τραβήξει έως και 27 καρέ σε συνεχείς λήψεις ριπής. Υπάρχουν τρία μεγέθη εικόνας με συμπίεση χωρίς απώλειες που ταιριάζουν σε κάθε εφαρμογή, και παρέχεται μια επιλογή Light ποιότητας εικόνας που δημιουργεί λιγότερα δεδομένα για εικόνες JPEG και HEIF. 

 S-Cinetone™ για κινηματογραφική αισθητική

 S-Cinetone™ για κινηματογραφική αισθητική

Αξιοποιώντας την ίδια τεχνολογία χρώματος με την περίφημη σειρά Cinema Line της Sony, το S-Cinetone αποδίδει φυσικούς μεσαίους τόνους, που είναι απαραίτητοι για την υγιή όψη του χρώματος της επιδερμίδας, καθώς και απαλά χρώματα και υπέροχα φωτεινά σημεία. 

Προηγμένη κωδικοποίηση βίντεο 4:2:2 10 bit

Προηγμένη κωδικοποίηση βίντεο 4:2:2 10 bit

Η εγγραφή 4:2:2 10 bit εντός της κάμερας είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη χρήση συμπίεσης Long GOP ή All-Intra, διευκολύνοντας έτσι την επίτευξη ομαλών, φυσικών διαβαθμίσεων κατά την επεξεργασία και τη διαβάθμιση χρωμάτων. 

Εγγραφή Log με προεπισκοπήσεις LUT 

Εγγραφή Log με προεπισκοπήσεις LUT 

Η α7C II εντυπωσιάζει με την καμπύλη gamma S-Log3 που δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά διαβάθμισης από σκιές έως μεσαίο γκρι (18% γκρι), επιτυγχάνοντας εύρος 14+ θέσεων. Παρέχονται επίσης ρυθμίσεις γκάμας χρωμάτων S-Gamut3 και S-Gamut3.Cine. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε προσαρμοσμένο LUT (Look Up Table) στην εικόνα της οθόνης φωτογραφικής μηχανής κατά την εγγραφή με καμπύλη gamma log, παρέχοντας μια προεπισκόπηση του πώς θα δείχνει το υλικό μετά την επεξεργασία. 

Ανάγνωση πλήρους pixel χωρίς ομαδοποίηση για ταινίες 4K 

Ανάγνωση πλήρους pixel χωρίς ομαδοποίηση για ταινίες 4K 

Χάρη στις δυνατότητες ανάγνωσης πλήρους pixel, η ελαφριά α7C II μπορεί να καταγράφει ταινίες 4K με εξαιρετική ανάλυση και ποιότητα, παρέχοντας φυσικές διαβαθμίσεις και όμορφη απόδοση χρωμάτων. Η λειτουργία Super 35mm επιτρέπει την εγγραφή 4K  60p/50p θεμάτων που κινούνται γρήγορα με ομαλή, φυσική εμφάνιση.

Εκτίμηση στάσης του ανθρώπινου σώματος για ακριβέστερη αναγνώριση θέματος 

Εκτίμηση στάσης του ανθρώπινου σώματος για ακριβέστερη αναγνώριση θέματος 

Με την καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης, η α7C II μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια την ανθρώπινη κίνηση. Η τεχνολογία εκτίμησης ανθρώπινης στάσης σώματος αναγνωρίζει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και τις θέσεις του σώματος και του κεφαλιού με υψηλή ακρίβεια, επιτρέποντας στη μηχανή να κλειδώνει και να παρακολουθεί ένα θέμα που είναι στραμμένο μακριά από τη φωτογραφική μηχανή ή με το πρόσωπό του μερικώς καλυμμένο. 

Αξιόπιστη αναγνώριση μεγαλύτερου φάσματος θεμάτων 

Αξιόπιστη αναγνώριση μεγαλύτερου φάσματος θεμάτων 

Η α7C II περιλαμβάνει μια ισχυρή μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης, με δυνατότητα αναγνώρισης ανθρώπων, ζώων, πουλιών, εντόμων, αυτοκινήτων/τρένων και αεροπλάνων. Η αναγνώριση ζώων εντοπίζει πλέον τα μάτια ορισμένων μηρυκαστικών και μικρών ζώων, επιπλέον των ματιών και των κεφαλιών σκύλων, γατών και παρόμοιων ζώων. Μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει αυτά τα ζώα όταν τα μάτια τους δεν είναι ορατά. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης αναγνώριση πουλιών, που της επιτρέπει να εντοπίζει με ακρίβεια τα μάτια διαφόρων τύπων πουλιών, καθώς και να αναγνωρίζει τα κεφάλια και τα σώματα των πουλιών.  

Επίμονη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Επίμονη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Η α7C II περιλαμβάνει βελτιωμένη αναγνώριση θέματος, προσφέροντας υψηλότερη αξιοπιστία και μεγαλύτερο εύρος συνθηκών λήψης. Καθορίστε ένα θέμα και πιέστε το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση για να δώσετε εντολή στη φωτογραφική μηχανή να ξεκινήσει την παρακολούθηση, ώστε να είστε ελεύθεροι να συγκεντρωθείτε στο καδράρισμα και τη σύνθεση. 

Αυτόματο καδράρισμα βάσει τεχνητής νοημοσύνης για ταινίες 

Αυτόματο καδράρισμα βάσει τεχνητής νοημοσύνης για ταινίες 

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης θεμάτων που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, η λειτουργία αυτόματου καδραρίσματος κάνει αυτόματα περικοπή για βέλτιστο καδράρισμα κατά τη λήψη ταινιών. Ακόμη και όταν η φωτογραφική μηχανή είναι τοποθετημένη σε τρίποδο, το καδράρισμα προσαρμόζεται συνεχώς, έτσι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση ότι ένας κινηματογραφιστής ακολουθούσε το θέμα κατά τη λήψη. Η ακριβής παρακολούθηση είναι δυνατή ακόμη και όταν ο χειρισμός της φωτογραφικής μηχανής γίνεται εξ αποστάσεως, μέσω της εφαρμογής Creators' App σε smartphone.

Αντιστάθμιση αναπνοής για να διατηρείται η γωνία θέασης κατά την εστίαση

Αντιστάθμιση αναπνοής για να διατηρείται η γωνία θέασης κατά την εστίαση

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αντιστάθμισης αναπνοής, η α7C II αξιοποιεί την αρχική τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας της Sony για τη μείωση του focus breathing, επιτρέποντας γρήγορη εστίαση και αλλαγή εστίασης επαγγελματικής ποιότητας. Τα μεταδεδομένα αναπνοής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τις προηγμένες δυνατότητες αντιστάθμισης αναπνοής του πιο πρόσφατου λογισμικού προσθέτου Catalyst Browse/Prepare στο στάδιο του post-production. 

Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode υποστηρίζει τη λήψη βίντεο στο χέρι

Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode υποστηρίζει τη λήψη βίντεο στο χέρι

Η χειροκίνητη λήψη βίντεο μόλις έγινε ομαλότερη με τη λειτουργία Active Mode της α7C II που παρέχει βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας. Μια μονάδα σταθεροποίησης εικόνας ακριβείας, προηγμένοι γυροσκοπικοί αισθητήρες και ένας βελτιστοποιημένος αλγόριθμος σταθεροποίησης εικόνας συνεργάζονται για εξαιρετικά ομαλές, σταθερές λήψεις ταινιών.  Εκτός από αυτήν τη σταθεροποίηση εντός του σώματος, οι συμβατοί φακοί με τη δική τους ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας συντονίζονται με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής για εξαιρετικά αποτελεσματικό έλεγχο, παρέχοντας πιο σταθερές λήψεις, ακόμη και όταν τραβάτε ενώ περπατάτε. 

Προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων και 7,0 βημάτων 

Προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων και 7,0 βημάτων 

Η λήψη με το χέρι για στατικές εικόνες έγινε ακόμη καλύτερη, χάρη στη μονάδα σταθεροποίησης εικόνας υψηλής ακρίβειας της α7C II, τους προηγμένους γυροσκοπικούς αισθητήρες και τους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους σταθεροποίησης εικόνας που διορθώνουν αποτελεσματικά την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής, επιτυγχάνοντας σταθεροποίηση 7,0 βημάτων. Οι συμβατοί φακοί με ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας συνδυάζονται με βελτιωμένο συγχρονισμό μεταξύ του σώματος και του φακού για να παρέχουν ακόμη πιο σταθερό καδράρισμα.  [1] Εκτροπή  [2] Κύλιση  [3] Κλίση

Η αυτόματη εστίαση ευρείας περιοχής και υψηλής πυκνότητας προσφέρει ταχύτητα και ακρίβεια

Η αυτόματη εστίαση ευρείας περιοχής και υψηλής πυκνότητας προσφέρει ταχύτητα και ακρίβεια

Η α7C II επιτυγχάνει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση αυτόματης εστίασης μέσω της τεράστιας ταχύτητας επεξεργασίας και ισχύος του συστήματος BIONZ XR και των ενημερωμένων αλγορίθμων. Χρησιμοποιεί έως και 759 σημεία εντοπισμού φάσης σε μια διάταξη υψηλής πυκνότητας που καλύπτει περίπου το 94% της περιοχής εικόνας κατά τη λήψη στατικών εικόνων, επιτρέποντας την αναγνώριση του θέματος σας ακόμη και όταν καταλαμβάνουν μόνο μια μικρή περιοχή του καρέ. 

Συνεχής λήψη στατικών εικόνων σε έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

Συνεχής λήψη στατικών εικόνων σε έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

Τα μηχανικά και ηλεκτρονικά κλείστρα της α7C II επιτρέπουν τη συνεχή λήψη με ταχύτητα έως και 10 fps ή έως και 8 fps στη λειτουργία live view, κάνοντας ευκολότερη την αποτύπωση των πιο φωτογενών στιγμών και εκφράσεων, ακόμη και με κινούμενα θέματα.

Ακριβής AF σε χαμηλό φωτισμό EV -4.0 

Ακριβής AF σε χαμηλό φωτισμό EV -4.0 

Εξοπλισμένη με τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους αυτόματης εστίασης, η α7C II επιτυγχάνει υψηλή ακρίβεια αυτόματης εστίασης μέχρι επίπεδα φωτός τόσο χαμηλά όσο EV -4.0 σε λειτουργία AF-S (ισοδυναμία ISO 100, φακός F2.0). Περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Focus Priority για πιο αξιόπιστη AF σε χαμηλό φωτισμό ή κατά τη χρήση μικρότερου διαφράγματος. 

Τα μεταδεδομένα διευκολύνουν τη ροή εργασιών επεξεργασίας

Τα μεταδεδομένα διευκολύνουν τη ροή εργασιών επεξεργασίας

Τα μεταδεδομένα που είναι ενσωματωμένα στο εγγεγραμμένο υλικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το λογισμικό Catalyst Browse/Prepare/Prepare Plugin της Sony, επιταχύνοντας σημαντικά τη μετά την επεξεργασία post production, επιτρέποντας πιο ακριβή διόρθωση κατά την επεξεργασία και παρέχοντας πιο αποτελεσματική ροή εργασιών. Σημάδια λήψεων μπορούν εύκολα να προστεθούν σε κλιπ κατά τη διάρκεια ή μετά την εγγραφή για να επισημανθούν αγαπημένες λήψεις ή σκηνές, επιτρέποντάς σας να τις εντοπίζετε γρήγορα κατά την αναπαραγωγή στη φωτογραφική μηχανή ή κατά την επεξεργασία με συμβατό λογισμικό. 

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο OLED XGA 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου)

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο OLED XGA 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου)

Ένα ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο XGA OLED 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου) με μεγέθυνση 0,70x προσφέρει υψηλή ανάλυση και αντίθεση για ευκρινή θέαση ακόμη και σε συνθήκες έντονου ηλιακού φωτός. Ο ρυθμός καρέ στο εικονοσκόπιο μπορεί να οριστεί σε [Υψηλό] (120 fps) διπλάσιο από τον κανονικό ρυθμό καρέ, για ομαλή εικόνα στο εικονοσκόπιο με ελάχιστη θόλωση κινούμενης εικόνας στην οθόνη όταν παρακολουθείτε και φωτογραφίζετε κινούμενα θέματα. 

Στοιχεία ελέγχου σχεδιασμένα για ομαλή, αποτελεσματική λήψη 

Στοιχεία ελέγχου σχεδιασμένα για ομαλή, αποτελεσματική λήψη 

Η α7C II διαθέτει νέο Περιστροφικό χειριστήριο Φωτογραφιών/Ταινιών/S&, επιτρέποντας τη γρήγορη, ανεξάρτητη επιλογή. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα στο περιστροφικό χειριστήριο λειτουργίας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη επιλογή της λειτουργίας έκθεσης και άλλων βασικών ρυθμίσεων για κάθε λειτουργία λήψης. 

Μενού έξυπνου χειρισμού με αφή 

Μενού έξυπνου χειρισμού με αφή 

Κάντε απλώς σάρωση προς τα μέσα από το αριστερό ή το δεξί άκρο της οθόνης λήψης για να αποκαλύψετε εικονίδια αφής που επιτρέπουν γρήγορες αλλαγές στη λειτουργία λήψης και σε άλλες ρυθμίσεις. Το μενού λειτουργιών (Fn) εμφανίζεται με σάρωση της οθόνης προς τα πάνω. Αντιστοιχίστε τις παραμέτρους στατικών εικόνων και ταινιών που χρησιμοποιούνται συχνά στο μενού λειτουργιών για πρόσβαση σε αυτές με μια απλή κίνηση σάρωσης. Πατήστε παρατεταμένα ένα εικονίδιο στην οθόνη για να μεταβείτε στις σχετικές ρυθμίσεις προσαρμοσμένης ρύθμισης.

Η οθόνη πολλαπλών γωνιών βελτιώνει την ευελιξία λήψης 

Η οθόνη πολλαπλών γωνιών βελτιώνει την ευελιξία λήψης 

Μια οθόνη πολλαπλών γωνιών που ανοίγει από το πλάι παρέχει εξαιρετική ελευθερία τοποθέτησης και καδράρισμα για λήψεις με το χέρι και με τοποθέτηση σε gimbal. Προσφέρει τεράστιο πλεονέκτημα κατά τη λήψη σε δύσκολα επαγγελματικά περιβάλλοντα, όπου μπορεί να απαιτούνται πολύ χαμηλές λήψεις στο έδαφος ή άλλες λήψεις. Η μεγάλη οθόνη αφής τύπου 3.0 ενσωματώνει επίσης ανάλυση 1,03 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου) με αναλογία εικόνας 3:2, παρέχοντας άφθονη φωτεινότητα για καθαρή και εύκολη προβολή σε συνθήκες έντονου εξωτερικού φωτισμού. 

Ανθεκτικό περίβλημα από κράμα μαγνησίου 

Ανθεκτικό περίβλημα από κράμα μαγνησίου 

Κατασκευασμένη για αξιοπιστία σε επαγγελματικά περιβάλλοντα εργασίας, η α7C II προστατεύεται από ένα ελαφρύ, υψηλής ακαμψίας κράμα μαγνησίου που χρησιμοποιείται για το επάνω κάλυμμα, το μπροστινό κάλυμμα, το εσωτερικό πλαίσιο και το πίσω κάλυμμα.

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία 

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία 

Η α7C II είναι καλά στεγανοποιημένη στα σημαντικά κουμπιά και τα περιστροφικά χειριστήρια, και οι αλληλοσυνδεόμενες ενώσεις του περιβλήματος προσθέτουν διπλή προστασία, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και την υγρασία σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες. 

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη αισθητήρα εικόνας 

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη αισθητήρα εικόνας 

Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα κατά της σκόνης μέσω μιας επίστρωσης προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και ενός μηχανισμού μετατόπισης αισθητήρα εικόνας. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία κλείστρου κατά την απενεργοποίηση που κλείνει το κλείστρο όταν η φωτογραφική μηχανή απενεργοποιείται, προστατεύοντας τον αισθητήρα εικόνας από τη σκόνη και τα σωματίδια κατά την αλλαγή φακών.

Σταθερή συνδεσιμότητα με smartphone 

Σταθερή συνδεσιμότητα με smartphone 

Η σταθερότητα της σύνδεσης κατά τη μεταφορά εικόνων από τη φωτογραφική μηχανή στην εφαρμογή για κινητές συσκευές Creators’ App σε ένα smartphone βελτιώθηκε σημαντικά. Οι μεταφορές συνεχίζονται στο παρασκήνιο ακόμη και αν η οθόνη του smartphone είναι σβηστή ή αν εκκινηθεί κάποια άλλη εφαρμογή. Η ροή εργασιών από τη λήψη έως την κοινή χρήση βελτιώθηκε σημαντικά.

Μετάδοση κορυφαίου ζωντανού περιεχομένου μέσω ροής 

Μετάδοση κορυφαίου ζωντανού περιεχομένου μέσω ροής 

Όταν συνδέεται σε προσωπικό υπολογιστή ή smartphone μέσω USB, η α7C II μπορεί να λειτουργήσει ως κάμερα Web 4K (2160p). Οι φακοί μεγάλου διαφράγματος, το στενό βάθος πεδίου και η αποεστίαση φόντου (bokeh) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων και οι προηγμένες λειτουργίες αυτόματης εστίασης, όπως η αυτόματη εστίαση στα μάτια, υποστηρίζουν online συσκέψεις και συμβάντα ζωντανής μετάδοσης ροής.



Γενικά

ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό


Τοποθέτηση φακού

E-mount


Αισθητήρας απεικόνισης

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 34,1 megapixel


Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Ναι


Ενότητα κάμερας

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Αισθητήρας full-frame Exmor R CMOS 35 mm (35,9 x 23,9 mm)


ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)

Στατικές εικόνες: Έως περίπου 33,0 megapixel,, Ταινίες: Έως περίπου 27,6 megapixel


ΕΥΡΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

2500 K - 9900 K


Εγγραφή (φωτογραφίες)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.32, MPF Baseline), HEIF (συμμόρφωση με MPEG-A MIAF), RAW (συμμόρφωση με το φορμά Sony ARW 4.0)


ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (PIXEL) [3:2]

35 mm full frame L: 7008 x 4672 (33 εκατομ.), M: 4608 x 3072 (14 εκατομ.), S: 3504 x 2336 (8,2 εκατομ.)


IMAGE QUALITY MODES

RAW, JPEG, HEIF(4:2:0 / 4:2:2), RAW+JPEG, RAW+HEIF


14bit RAW

ΝΑΙ


Εγγραφή (βίντεο)

ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ

LPCM 2 καναλιών (48 kHz 16 bit), LPCM 2 καναλιών (48 kHz 24 bit), LPCM 4 καναλιών (48 kHz 24 bit)


Σύστημα εγγραφής (Ταινία)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit) (Περίπου): 59,94p (150Mbps / 75Mbps / 45Mbps), 50p (150Mbps / 75Mbps / 45Mbps), 23,98p (100Mbps / 50Mbps / 30Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περίπου): 59,94p (200Mbps / 100Mbps), 50p (200Mbps / 100Mbps), 23,98p (100Mbps / 50Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit) (Περίπου): 59,94p (150Mbps), 50p (150Mbps), 29,97p (100Mbps / 60Mbps), 25p (100Mbps / 60Mbps), 23,98p (100Mbps / 60Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περίπου): 59,94p (200Mbps), 50p (200Mbps), 29,97p (140Mbps), 25p (140Mbps), 23,98p (100Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit) (Περίπου): 119,88p (100Mbps / 60Mbps), 100p (100Mbps / 60Mbps), 59,94p (50Mbps / 25Mbps), 50p (50Mbps / 25Mbps), 29,97p (50Mbps / 16Mbps), 25p (50Mbps / 16Mbps), 23,98p (50Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περίπου): 59,94p (50Mbps), 50p (50Mbps), 29,97p (50Mbps), 25p (50Mbps), 23,98p (50Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit) (Περίπου): 59,94p (600Mbps), 50p (500Mbps), 29,97p (300Mbps), 25p (250Mbps), 23,98p (240Mbps)


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit) (Περίπου): 59,94p (222 Mbps), 50p (185 Mbps), 29,97p (111 Mbps), 25p (93 Mbps), 23,98p (89 Mbps)


Λειτουργίες ταινίας

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ)

Ναι


ΕΓΓΡΑΦΗ PROXY

Ναι


TC / UB

Ναι


ΕΞΟΔΟΣ RAW

-


Σύστημα εγγραφής

Υποδοχή κάρτας μνήμης

Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II)


Σύστημα εστίασης

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)


ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Στατικές εικόνες: Μέγ. 759 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), Ταινίες: Μέγ. 627 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)


FOCUS SENSITIVITY RANGE

EV-4 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2,0)


ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Άνθρωποι, Ζώα, Πουλιά, Έντομα, Αυτοκίνητα, Τρένα, Αεροπλάνα


ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ (ΤΑΙΝΙΕΣ)

Άνθρωποι, Ζώα, Πουλιά, Έντομα, Αυτοκίνητα, Τρένα, Αεροπλάνα


ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αισθητήρας παρακολούθησης αυτόματης εστίασης (Φωτογραφία), Ευαισθησία αλλαγής θέματος αυτόματης εστίασης (Ταινία), Ταχύτητα μετάβασης αυτόματης εστίασης (Ταινία), Εναλλαγή περιοχής αυτόματης εστίασης Κ/Ο, Εγγραφή περιοχής αυτόματης εστίασης, Κύκλος σημείου εστίασης, Χάρτης εστίασης (Ταινία), AF Assist (Ταινία)


AF ILLUMINATOR

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)


Έλεγχος έκθεσης

ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών


ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)


ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

+/- 5,0 EV (1/3 EV, βήματα 1/2 EV επιλέξιμα)


ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO

Στατικές εικόνες: ISO 100-51200 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 50 - 204800), AUTO (ISO 100 - 12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: ISO 100 - 51200 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 100 - 102400), AUTO (ISO 100 - 12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)


ΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΜΟΠΑΙΓΜΑ

Ναι


Εικονοσκόπιο

ΤΥΠΟΣ

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 1,0 cm (τύπου 0,39) (XGA OLED)


Αριθμός κουκκίδων

2.359.296 κουκίδες


Μεγέθυνση

Περίπου 0,70x (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-1)


DIOPTRE

-4,0 έως +3,0 m-1


Σημείο ματιού

Περίπου 22 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 19,6 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1 m-1 (πρότυπο CIPA)


Επιλογή ρυθμού καρέ

Λειτουργία NTSC: STD 60 fps / Υψηλό 120 fps, λειτουργία PAL: STD 50 fps/ Υψηλό 100 fps


Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)


ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Ναι


Αριθμός κουκκίδων

1.036.800 κουκκίδες


Ρυθμιζόμενη γωνία

Γωνία ανοίγματος: Περίπου 176°, Γωνία περιστροφής: Περίπου 270°


Άλλα χαρακτηριστικά

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εφέ Soft Skin, Creative Look, Προσαρμοσμένη λειτουργία, Προφίλ εικόνας, Time-lapse, Αυτόματο καδράρισμα, Το στυλ της εικόνας μου


CLEAR IMAGE ZOOM (STILL IMAGES)

Περίπου 2x


CLEAR IMAGE ZOOM (MOVIES)

Περίπου 1,5x (4Κ), Περίπου 2x (HD)


Κλείστρο

Τύπος κλείστρου

Μηχανικό κλείστρο / Ηλεκτρονικό κλείστρο


Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες (Μηχανικό κλείστρο): 1/4000 έως 30 s, Λυχνία, Στατικές εικόνες (Ηλεκτρονικό κλείστρο): 1/8000 έως 30 s, Ταινίες: 1/8000 έως 1 s


Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

1/160 s (full-frame 35 mm), 1/200 s (APS-C)


Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι


Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Αισθητήρας εικόνας-μηχανισμός μετατόπισης με αντιστάθμιση 5 αξόνων (η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)


Εφέ αντιστάθμισης

7,0 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο τον φακό FE 50mm F1.2 GM. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στατικές εικόνες: Ενεργό / Ανενεργό, Ταινία: Ενεργό/Τυπικό/Απενεργοποιημένο


Φλας

ΤΥΠΟΣ

-


Αριθμός οδηγού

-


ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Προ-φλας TTL


ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΦΛΑΣ

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)


EXTERNAL FLASH COMPATIBILITY

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής


Μονάδα δίσκου

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

Εξαιρετικά ψηλή: 10 fps


ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

JPEG Extra fine L: 88 καρέ, JPEG Fine L: πάνω από 1.000 καρέ, JPEG Standard L: πάνω από 1.000 καρέ, RAW: 44 καρέ, RAW & JPG: 35 καρέ, RAW (Συμπιεσμένο χωρίς απώλειες): 27 καρέ, RAW (Συμπιεσμένο χωρίς απώλειες) & JPEG: 20 καρέ, RAW (Ασυμπίεστο): 18 καρέ, RAW (Ασυμπίεστο) και JPEG: 16 καρέ


Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

-


Αναπαραγωγή

MODES

Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής, Προστασία, Αξιολόγηση, Δείκτης λήψης (Ταινία), Διαχωριστικό καρέ, Περικοπή, Λήψη φωτογραφίας


Προσβασιμότητα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης, Μεγέθυνση εστίασης, Χάρτης εστίασης (Ταινία), Οθόνη peaking, Αναγνώριση θέματος σε αυτόματη εστίαση, Εστίαση αφής, Παρακολούθηση αφής, Κλείστρο αφής, Αυτόματη έκθεση αφής, Οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών, Προσαρμοσμένη λειτουργία, Μεγέθυνση οθόνης μενού


Διασύνδεση

Διασύνδεση:

Μαζική αποθήκευση / MTP


Υποδοχή Multi/Micro USB

-


Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι [Συμβατότητα με SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2)]


NFC

-


Υποδοχή Sync

-


ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ WLAN(ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ)

Ναι (Συμβατότητα με Wi-Fi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (Ζώνη 2,4 GHz/Ζώνη 5 GHz))


Bluetooth®

Ναι [τυπική έκδοση Bluetooth® 4,2 (Εύρος ζώνης 2,4 GHz)]


ΕΞΟΔΟΙ HDMI

Υποδοχή micro HDMI (τύπου-D), 3840 x 2160 (59,94p / 50p / 29,97p / 25p / 23,98p) / 1920 x 1080 (59,94p / 50p / 23,98p) / 1920 x 1080 (59,94i / 50i), YCbCr 4:2:2 10bit / RGB 8bit


Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων

Ναι (με ψηφιακή διασύνδεση ήχου)


Τερματικό μικρόφωνου

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


Τερματικό ακουστικών

Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)


ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ (ΑΣΥΡΜΑΤΟ)

Ναι (τηλεχειριστήριο Bluetooth)


ΕΙΣΟΔΟΣ DC

-


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP (Ενσύρματο LAN (USB-LAN), tethering μέσω USB, Wi-Fi), Αποστολή σε smartphone, Τηλεχειριστήριο μέσω smartphone, Τηλεχειριστήριο μέσω υπολογιστή


Σύνδεση USB με συνεχή ροή δεδομένων

ΦΟΡΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

MJPEG, YUV420


ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

3840 x 2160 (15p / 30p), 3840 x 2160 (12,5p / 25p), 1920 x 1080 (30p / 60p), 1920 x 1080 (25p / 50p), 1280 x 720 (30p), 1280 x 720 (25p)


ΦΟΡΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΗΧΟΥ

LPCM 2 καναλιών (16 bit 48 kHz)


Ήχος

Μικρόφωνο

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό


Ηχείο

Ενσωματωμένο, μονοφωνικό


Αντιστάθμιση φακού

SETTING

Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση, Αλλαγή εστίασης (Ταινία)


Ισχύς

SUPPLIED BATTERY

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100


Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)

Περίπου 530 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 560 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, πραγματική εγγραφή)

Περίπου 100 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 105 λεπτά (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)


Διάρκεια μπαταρίας (ταινία, συνεχής εγγραφή)

Περίπου 165 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 165 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)


Φόρτιση εσωτερικής μπαταρίας

Ναι (Διατίθεται με ακροδέκτη USB Type-C. Συμβατότητα με USB Power Delivery)


Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Ναι (Διατίθεται με ακροδέκτη USB Type-C. Συμβατότητα με USB Power Delivery)


Κατανάλωση ρεύματος με το Εικονοσκόπιο

Στατικές εικόνες: Περίπου 3,7 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-60 mm F4-5,6), Ταινίες: Περίπου 6,0 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-60 mm F4-5,6)


Κατανάλωση ρεύματος με οθόνη LCD

Στατικές εικόνες: Περίπου 3,5 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-60 mm F4-5,6), Ταινίες: Περίπου 6,0 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-60 mm F4-5,6)


Βάρος

ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

Περίπου 429 g/Περίπου 0 lb 15,2 oz


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ

Περίπου 514 g/Περίπου 1 lb 2,2 oz


Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 124,0 x 71,1 x 63,4 mm, περίπου 124,0 x 71,1 x 58,6 mm (από τη λαβή έως την οθόνη) / περίπου 5 x 2 7/8 x 2 1/2 ίντσες, περίπου 5 x 2 7/8 x 2 3/8 ίντσες (από τη λαβή έως την οθόνη)


Θερμοκρασία λειτουργίας

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0 - 40 ℃ / 32 - 104 °F


Παρεχόμενο αξεσουάρ

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

SEL2860, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής σύνδεσης αξεσουάρ, κάλυμμα φακού, πίσω κάλυμμα φακού

Brand :
Sony
Megapixels :
33,0 MP
MIC Input :
NAI
Wi-fi :
ΝΑΙ
Αισθητήρας :
Full Frame (35,6 x 23,8 mm)
Βίντεο :
4K
Εικονοσκόπιο :
ΝΑΙ
Επεξεργαστής :
BIONZ XR
Χρώμα :
Silver
MPN / ISBN:
ILCE7CM2LS.CEC
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736154834
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
429 g
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
124,0 x 71,1 x 63,4 mm
4548736154834
2.699,00 
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
Silver
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 82,47 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1349.5 €
3 Άτοκες 899.67 €
4 Άτοκες 674.75 €
5 Άτοκες 539.8 €
6 Άτοκες 449.83 €
7 Άτοκες 385.57 €
8 Άτοκες 337.38 €
9 Άτοκες 299.89 €
10 Άτοκες 269.9 €
11 Άτοκες 245.36 €
12 Άτοκες 224.92 €
13 Άτοκες 207.62 €
14 Άτοκες 192.79 €
15 Άτοκες 179.93 €
16 Άτοκες 168.69 €
17 Άτοκες 158.76 €
18 Άτοκες 149.94 €
19 Άτοκες 142.05 €
20 Άτοκες 134.95 €
21 Άτοκες 128.52 €
22 Άτοκες 122.68 €
23 Άτοκες 117.35 €
24 Άτοκες 112.46 €
25 Έντοκες 118.76 €
26 Έντοκες 114.19 €
27 Έντοκες 109.96 €
28 Έντοκες 106.03 €
29 Έντοκες 102.38 €
30 Έντοκες 98.96 €
31 Έντοκες 95.77 €
32 Έντοκες 92.78 €
33 Έντοκες 89.97 €
34 Έντοκες 87.32 €
35 Έντοκες 84.83 €
36 Έντοκες 82.47 €
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα