WF-C700N:

Μια πιο προσωπική μουσική εμπειρία

Μια πιο προσωπική μουσική εμπειρία

Απενεργοποιήστε τους ήχους περιβάλλοντος με τεχνολογία αισθητήρα θορύβου και απολαύστε καθηλωτική ακρόαση μουσικής.


Πιο φυσικός και προσαρμόσιμος ήχος περιβάλλοντος

Πιο φυσικός και προσαρμόσιμος ήχος περιβάλλοντος

Σε λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, τα ακουστικά WF-C700N προσλαμβάνουν περισσότερους από τους ήχους γύρω σας, χάρη στα μικρόφωνα προσωτροφοδότησης, για να απολαμβάνετε πιο φυσική εμπειρία ακρόασης, χωρίς να χάνεται η σύνδεση με το περιβάλλον. Επιπλέον, η εφαρμογή Sony | Headphones Connect σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τον ήχο του περιβάλλοντος σε 20 επίπεδα ή να χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση εστίασης στη φωνή, για να μπορείτε να συνομιλείτε χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα ακουστικά.


Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας


Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος, για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Αναγνωρίζει ακόμα και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας σας, το γυμναστήριο ή την αγαπημένη σας καφετέρια, και προσαρμόζει τη λειτουργία ήχου ανάλογα με την περίσταση.


Εργονομική σχεδίαση επιφάνειας


Εργονομική σχεδίαση επιφάνειας

Τα ακουστικά WF-C700N συνδυάζουν σχήμα που εφαρμόζει στο αυτί με εργονομική σχεδίαση επιφάνειας για πιο σταθερή εφαρμογή. Σχεδιάσαμε τα WF-C700N σύμφωνα με πλούσια δεδομένα για το σχήμα του αυτιού, από όταν κυκλοφορήσαμε τα πρώτα ακουστικά in-ear στον κόσμο το 1982, και βάσει αξιολόγησης της ευαισθησίας διαφορετικών τύπων αυτιών, διασφαλίζοντας σχήμα που να ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους.


Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση


Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση

Εστιάστε στη μουσική σας για όση ώρα θέλετε. Αυτά τα μικρά, ελαφριά ακουστικά έχουν εργονομική σχεδίαση επιφάνειας για άνεση όλη μέρα, ακόμα και για μικρότερα αυτιά.


Θήκη σε μέγεθος τσέπης


Θήκη σε μέγεθος τσέπης

Με την κυλινδρική θήκη φόρτισης μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε τα ακουστικά σας και να τα μεταφέρετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε.


Χρώματα που ταιριάζουν με το στυλ σας


Χρώματα που ταιριάζουν με το στυλ σας

Η υφή, η ποιότητα και τα χρώματα των WF-C700N έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το στυλ και την άνεσή σας. Με μαύρο, λευκό, λιλά και γκριζοπράσινο για να επιλέξετε, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.


Καθηλωτική εμπειρία ήχου


Καθηλωτική εμπειρία ήχου

Το πρόγραμμα οδήγησης 5 mm με διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης διασφαλίζει δυνατά μπάσα και καθαρή ποιότητα φωνής. Μουσική, ταινίες και podcast αναπαράγονται με ευκρίνεια, χάρη στις πλούσιες μεσαίες συχνότητες.


Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.


Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε την κατάλληλη ποιότητα ήχου για τη μουσική σας, από μια ποικιλία προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Ή αποθηκεύστε τις δικές σας προεπιλογές, με τις προσαρμογές ισοσταθμιστή του Sony│Headphones Connect. 


Κάντε τον ήχο της μουσικής σας πιο φυσικό


Κάντε τον ήχο της μουσικής σας πιο φυσικό

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.


Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία


Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα για 360 Reality Audio ακουστικά και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να έχετε βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, αναλύοντας το σχήμα του αυτιού σας, και να απολαμβάνετε καθηλωτική ακρόαση μουσικής.


360 Spatial Sound Personalizer


360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, θα απολαμβάνετε εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR™.


Εμπειρία Dolby Atmos®


Εμπειρία Dolby Atmos®

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR™, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε τελείως στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.


Κλήσεις χωρίς περισπασμούς


Κλήσεις χωρίς περισπασμούς

Η δομή πλέγματος που περιβάλλει το μικρόφωνο ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του ανέμου, για να νιώθετε άνεση και να μιλάτε καθαρά, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.


Εύκολη κλήση hands-free


Εύκολη κλήση hands-free

Στις κλήσεις hands-free, συνομιλείτε ελεύθερα και τώρα πιο καθαρά από ποτέ, με ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται καν να βγάλετε έξω το κινητό σας.


Πολλαπλές χρήσεις, μεγαλύτερη ευκολία


Πολλαπλές χρήσεις, μεγαλύτερη ευκολία

Είτε ακούτε μουσική, είτε παρακολουθείτε ένα διαδικτυακό μάθημα ή εργάζεστε από το σπίτι, τα WF-C700N θα σας προσφέρουν απόδοση ήχου υψηλής ποιότητας.


Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων


Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων

Για απόλυτη ευκολία, αυτά τα ακουστικά Bluetooth® μπορούν να συνδυαστούν με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Έτσι, σε μια κλήση, τα ακουστικά γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή.

Εύκολος χειρισμός με κουμπιά


Εύκολος χειρισμός με κουμπιά

Το αριστερό κουμπί στα WF-C700N σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ της εξουδετέρωσης θορύβου και της λειτουργίας ήχου περιβάλλοντος με ένα πάτημα. Με το δεξί κουμπί, μπορείτε να επιλέξετε αναπαραγωγή, παύση ή παράλειψη κομματιών. Και τα δύο κουμπιά προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη λειτουργία Voice Assistant του smartphone και στις κλήσεις hands-free. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση ήχου πατώντας 4 φορές ή παραπάνω.


Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά


Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Απολαύστε έως και 15 ώρες ακρόασης, χάρη στην εύχρηστη θήκη φόρτισης. Και, αν βιάζεστε, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών έχετε έως και μία ώρα επιπλέον ψυχαγωγίας.


Αντοχή στο κατάβρεγμα και στον ιδρώτα


Αντοχή στο κατάβρεγμα και στον ιδρώτα

Με βαθμό ανθεκτικότητας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.


Φωνητικός έλεγχος


Φωνητικός έλεγχος

Πατήστε το κουμπί για βοήθεια από τη Google ή τη Siri, έτσι ώστε να κάνετε ό,τι χρειάζεστε χωρίς να σταματήσετε αυτό που κάνετε εκείνη τη στιγμή – όπως την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών, την αποστολή γραπτών μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων, την ανεύρεση γρήγορων απαντήσεων και τη διαχείριση του ημερολογίου και των υπενθυμίσεών σας. [FN| Η λειτουργία φωνητικής βοήθειας είναι συμβατή με smartphone Android (Google App) ή με iPhone (Siri). Θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Google στη συσκευή σας Android™. Απαιτείται σύνδεση Bluetooth. Οι επωνυμίες Google και Android αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι επωνυμίες iPhone και Siri αποτελούν εμπορικά σήματα της Apple Inc., τα οποία έχουν κατατεθεί στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. 


Σταθερή, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Bluetooth


Σταθερή, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Bluetooth

Το τσιπ Bluetooth, που μεταδίδει ήχο στο δεξί και αριστερό αυτί ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη σχεδίαση κεραίας, διασφαλίζουν σταθερή σύνδεση και εξαιρετική ακρόαση. Η μικρή καθυστέρηση ήχου προσφέρει και απολαυστική θέαση.


Βρείτε εύκολα τα ακουστικά, με Fast Pair


Βρείτε εύκολα τα ακουστικά, με Fast Pair

Με ένα πάτημα, το WF-C700N προσφέρει γρήγορη και εύκολη σύζευξη με συσκευές Android™ μέσω Bluetooth. Μπορείτε να δείτε ακόμα και πού αφήσατε τα ακουστικά τελευταία φορά.


Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή


Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να αντιστοιχίσετε γρήγορα τα ακουστικά με laptop με Windows 11 ή Windows 10, με επιτραπέζιο υπολογιστή ή με tablet. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10.


Ένα μονό ακουστικό, ιδανικό για multitasking


Ένα μονό ακουστικό, ιδανικό για multitasking

Αν θέλετε να ακούτε μουσική και να μιλάτε ταυτόχρονα, βγάλτε μόνο το ένα ακουστικό από τη θήκη φόρτισης και χρησιμοποιήστε το κανονικά.


Προσπαθούμε να πετύχουμε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμαΠροσπαθούμε να πετύχουμε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Εμπνευσμένη από την ομορφιά του κόσμου, η Sony συμβάλλει στην προστασία της Γης, ενώ επιτρέπει στους δημιουργούς να συνθέτουν ακόμη πιο όμορφες και δημιουργικές εικόνες. Με στόχο την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος για ολόκληρο τον όμιλο Sony Group έως το 2050, επιταχύνουμε πολυάριθμες πράσινες πρωτοβουλίες.


Με γνώμονα τη βιωσιμότητα


Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα μας σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Δεν περιλαμβάνεται πλαστικό στην ατομική συσκευασία του WF-C700N. Αυτά αντανακλούν τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Μέγεθος και Βάρος


Βάρος

Περίπου 4,6 g x 2 (συμπεριλαμβάνονται καλύμματα ακουστικών (M)


Τύπος ακουστικών

Κλειστό


Μονάδα οδηγού

5 mm


Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)

20 Hz - 20.000 Hz (δειγματοληψία 44,1 kHz)


Έλεγχος έντασης ήχου

Ναι


Αδιάβροχη προστασία

Ναι (IPX4)


DSEE

Ναι


Μπαταρία


Χρόνος φόρτισης μπαταρίας

Περίπου 1,5 ώρες


Μέθοδος φόρτισης μπαταρίας

Φόρτιση με USB (με τη θήκη)


Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής)

Μέγ. 7,5 ώρες (ενεργή εξουδετέρωση θορύβου) / μέγ. 10 ώρες (ανενεργή εξουδετέρωση θορύβου)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑΣ)

Μέγ. 5 ώρες (ενεργή εξουδετέρωση θορύβου) / μέγ. 5 ώρες (ανενεργή εξουδετέρωση θορύβου)


Προδιαγραφή Bluetooth®


Έκδοση

έκδοση 5,2


Εύρος λειτουργίας

10 m


Εύρος συχνοτήτων

Ζώνη 2,4 GHz (2,400 0 GHz - 2,483 5 GHz)


Προφίλ

A2DP, AVRCP, HFP, HSP


Υποστηριζόμενα φορμά ήχου

SBC, AAC


Υποστηριζόμενη προστασία περιεχομένου

SCMS-T


Εξουδετέρωση Θορύβου 


Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος

Ναι


Θήκη Φόρτιστης


Βάρος

Περίπου 31 g


Χρόνος φόρτισης μπαταρίας

Περίπου 3 ώρες (φόρτιση μέσω USB)


Χρώμα

Lavender Purple

Brand :
Sony
Extra Bass :
OXI
Noise Cancelling :
NAI
Ασύρματα :
NAI
Χρώμα :
Lavender
MPN / ISBN:
WFC700NV.CE7
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736145771
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
4,6 g x 2
4548736145771
119,00 
89,00 
Κερδίζετε: 30,00 €
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
Lavender
+
Αγορά με 1-κλικ
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα