BRAVIA Theatre Quad:

Ο απόλυτος ήχος Surround με τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping

Απολαύστε τον απόλυτο ήχο Surround στο σπίτι σας. Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί έως και 12 πλασματικά ηχεία στον χώρο, προσφέροντας ήχο Surround κινηματογραφικού στυλ απλώς με μερικά φυσικά ηχεία.

Απολαύστε διευρυμένη κάλυψη ήχου Surround

Τώρα περισσότερα άτομα μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια καθηλωτική εμπειρία ήχου Surround. Χρησιμοποιώντας πλασματικά ηχεία, η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping επιτυγχάνει πιο διευρυμένη κάλυψη σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ήχου Surround.

Ήχος βγαλμένος κατευθείαν από τον κινηματογράφο

Απολαύστε ποιότητα πραγματικού κινηματογραφικού ήχου Surround στο καθιστικό σας. Το BRAVIA Theatre Quad όχι μόνο υποστηρίζει μορφές των προτύπων του κλάδου, όπως τα Dolby Atmos® και DTS:X®, αλλά διαθέτει και πιστοποίηση IMAX® Enhanced.

Αναβάθμιση στερεοφωνικού περιεχομένου σε ήχο Surround

Το νέο upmixer της Sony προσφέρει πλούσιο ήχο Surround ακόμα και από στερεοφωνικό περιεχόμενο. Ο πρωτοποριακός του αλγόριθμος εξάγει και αναδιανέμει επιμέρους ηχητικά αντικείμενα για να σας καθηλώσει με ήχο 3D. Κατά τη διαδικασία του upmixing, η επεξεργασία διαχωρισμού ήχου με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει τις ανθρώπινες φωνές και τις κάνει να ακούγονται καθαρότερα.

Προσθέστε ένα ασύρματο subwoofer για πιο γεμάτο και πλούσιο ήχο

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία κινηματογράφου, συνδυάστε το με ένα από τα προαιρετικά subwoofer της Sony και απολαύστε ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο.

Ασύρματα ηχεία για απόλυτη ευελιξία

Ξεχάστε τα καλώδια των ηχείων που δημιουργούν αίσθηση ακαταστασίας στο καθιστικό σας. Απλώς τοποθετήστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην τηλεόραση και συνδέστε to μέσω HDMI. Τα τέσσερα ηχεία συνδέονται ασύρματα στο πλαίσιο ελέγχου έτσι ώστε να μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε.

Απλή κομψότητα, για επιτοίχια ή ανεξάρτητη τοποθέτηση

Αυτά τα λεπτά ασύρματα ηχεία μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν ανεξάρτητα ή στον τοίχο, χάρη στη διπλής λειτουργίας βάση/βραχίονα που παρέχεται με το προϊόν. Έτσι, εναρμονίζονται απρόσκοπτα με κάθε χώρο.

Πιο σταθερή ασύρματη σύνδεση

Ήχος στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε. Η ισχύς της εξόδου ραδιοφώνου έχει ενισχυθεί 2,5 φορές σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, μια εντελώς νέα διπλή κεραία με δυνατότητα εναλλαγής και το σύστημα συνεχούς εναλλαγής συχνότητας διασφαλίζουν πιο σταθερή επικοινωνία μεταξύ του πλαισίου ελέγχου και των ασύρματων ηχείων.

Η τοποθέτηση των ηχείων είναι πλέον απλή υπόθεση

Μην αγχώνεστε για το πώς θα βρείτε την ιδανική θέση για τα ηχεία. Όπου και αν τα τοποθετήσετε, η βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου βαθμονομεί τον ήχο ανάλογα, χρησιμοποιώντας πλασματικά ηχεία για να δημιουργήσει το ιδανικό πεδίο ήχου Surround.

Βαθμονομημένο για να ταιριάζει στον χώρο σας

Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το σπίτι σας για να απολαμβάνετε ακουστική κινηματογραφικού επιπέδου. Η βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου αναλύει τα χαρακτηριστικά ακουστικής του χώρου σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιεί προηγμένη επεξεργασία σήματος για να τα αντικαταστήσει με χαρακτηριστικά κινηματογραφικού επιπέδου.

Η καλύτερη θέση είναι η θέση στην οποία βρίσκεστε

Απολαύστε ποιοτικό ήχο Surround όπου κι αν κάθεστε. Απλώς εκτελέστε βαθμονόμηση με την εφαρμογή για smartphone, BRAVIA Connect, και το BRAVIA Theatre Quad θα ανιχνεύσει τη θέση σας στον χώρο και θα βελτιστοποιήσει τον ήχο αναλόγως.

Λεπτά ηχεία, εξαιρετικός ήχος

Μην κάνετε συμβιβασμούς στο στυλ ή στην απόδοση. Χάρη σε ένα πρωτοποριακό ηχείο 3 δρόμων, αυτά τα λεπτά και κομψά ηχεία προσφέρουν βαθιά μπάσα, διευρυμένη κατευθυντικότητα και λειτουργία ήχου υψηλής ανάλυσης.

Ακούστε τον ήχο από πάνω

Ηχεία upfiring που αντανακλούν τον ήχο στο ταβάνι, για καθηλωτικό ήχο από πάνω. Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί πλασματικά ηχεία στο ταβάνι για ακόμα πιο ατμοσφαιρικό ήχο.

Απολαύστε βαθιά, ηχηρά μπάσα

Η νέα μοναδική δομή του woofer του επιτρέπει να δημιουργεί ήχο με υψηλή πίεση μέσα σε μια λεπτή μονάδα ηχείου. Σε συνδυασμό με τη θύρα ανάκλασης μπάσων, το αποτέλεσμα είναι δυνατός ήχος σε χαμηλές συχνότητες.

X-Balanced Speaker Unit

Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα των ηχείων μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος για δυνατά μπάσα. Μειώνει επίσης τη διαδρομή μονάδας οδήγησης και διατηρεί την πίεση ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και πιο καθαρά φωνητικά.

Κάντε τα πάντα με την εφαρμογή BRAVIA Connect

Η εφαρμογή για smartphone BRAVIA Connect σάς καθοδηγεί στις αρχικές ρυθμίσεις, σας βοηθά με την αντιμετώπιση προβλημάτων και σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση ήχου, το πεδίο ήχου και άλλα. Επιπλέον, σας ειδοποιεί για ενημερώσεις λογισμικού και σας επιτρέπει να ελέγχετε και συμβατές τηλεοράσεις.

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Απλώς βάλτε το BRAVIA Theatre Quad στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας με το HDMI και θέστε το σε λειτουργία. Με LAN, HDMI IN και HDMI OUT (eARC/ARC), είναι όλα έτοιμα για να απολαύσετε μια νέα εμπειρία χωρικού ήχου Surround.

Τηλεόραση και ηχεία Surround σε απόλυτη αρμονία

Πραγματοποιήστε αναβάθμιση σε μια πλήρως κινηματογραφική εμπειρία. Το Acoustic Center Sync επιτρέπει στο BRAVIA Theatre Quad να χρησιμοποιεί τη συμβατή BRAVIA ως κεντρικό ηχείο. Έτσι, ο ήχος προέρχεται από την οθόνη, η οποία είναι προσαρμοσμένη ως ένα ενιαίο σύστημα ενσωματωμένου ηχείου.

Πεντακάθαρη φωνή. Ευκρινείς διάλογοι.

Τέλος πια οι πνιχτές φωνές. Συνδυασμένο με μια συμβατή BRAVIA, το νέο Voice Zoom 3™ που υποστηρίζεται από εκμάθηση μηχανικής μάθησης με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης αναγνωρίζει τις ανθρώπινες φωνές και ενισχύει ή μειώνει την έντασή τους, έτσι ώστε ακόμα και οι χαμηλής έντασης διάλογοι να ακούγονται δυνατά και καθαρά.

Εύκολος χειρισμός με BRAVIA

Ελέγξτε τον ήχο Surround εύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης BRAVIA. Οι ρυθμίσεις ήχου εμφανίζονται αυτόματα στο μενού με τις Γρήγορες ρυθμίσεις της BRAVIA για εύκολο χειρισμό διαφόρων λειτουργιών, όπως το ηχητικό πεδίο και η ένταση του ήχου.

Ρεαλιστικές ταινίες

Με τη δυνατότητα HDMI 2.1, το BRAVIA Theatre Quad διασφαλίζει ότι διατηρείται η αρχική ποιότητα εικόνας κάθε πηγής, έως και 8K HDR.

Καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού

Βυθιστείτε στα παιχνίδια. Απολαύστε καθηλωτικό ήχο από πάνω με την κονσόλα PlayStation®5, βελτιωμένες ρυθμίσεις εικόνας με Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR και Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας κατά τη σύνδεση με συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA™ και κονσόλα PS5®. Αυτό το προϊόν υποστηρίζει επίσης VRR, ALLM και SBTM για πιο ρεαλιστικά παιχνίδια.

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Ζωντανέψτε τη μουσική που αγαπάτε όπως ποτέ στο παρελθόν. Απολαύστε τα κομμάτια όπως ήθελαν οι καλλιτέχνες με ήχο υψηλής ανάλυσης. Ή ανακαλύψτε το 360 Reality Audio για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής μουσικής.

Κάντε streaming μουσικής από τις αγαπημένες σας συσκευές

Μην περιοριστείτε στις ταινίες. Μπορείτε να απολαμβάνετε και μουσική σε upmixed ήχο υψηλής ποιότητας. Η ενσωματωμένη υποστήριξη για Spotify Connect™ και Apple AirPlay σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Σύνδεση Bluetooth®

Ακούστε μέσω ροής περιεχόμενο ήχου ασύρματα. Η τεχνολογία Bluetooth® σάς διευκολύνει να απολαμβάνετε μουσική, podcast και άλλα από το smartphone, το tablet ή τον φορητό σας υπολογιστή.

DSEE Ultimate

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Ultimate™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο, αποκαθιστώντας τις ακουστικές λεπτομέρειες για μια πιο πλούσια εμπειρία ακρόασης.


Τι υπάρχει στη συσκευασία

Βάση τραπεζιού

Βραχίονας επιτοίχιας τοποθέτησης

Εγχειρίδιο γρήγορης ρύθμισης

Καλώδιο HDMI

Καλώδιο ρεύματος AC

Καλώδιο τηλεόρασης για λειτουργία κεντρικού ηχείου

Μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο

Οδηγός αναφοράς

Τηλεχειριστήριο

Τροφοδοτικό AC


Μέγεθος & βάρος

ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΑΣΗ (Π X Υ X Β) (MM)

289 x 306 x 129 mm


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΑΣΗ (Π X Υ X Β) (ΙΝΤΣΕΣ)

11 1/2 x 12 1/8 x 5 1/8 in


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (Π X Υ X Β) (MM)

289 x 279 x 73 mm


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (Π X Υ X Β) (ΙΝΤΣΕΣ)

11 1/2 x 11 x 2 7/8 in


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΑΣΗ (KG)

2,6 kg


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΑΣΗ (OZ)

5 lb 12 oz


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (KG)

2,7 kg


ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (OZ)

5 lb 16 oz


ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ (Π X Y X B) (MM)

160 x 56 x 160 mm


ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ (Π X Y X B) (ΙΝΤΣΕΣ)

6 3/8 x 2 1/4 x 6 3/8 in


ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ (KG)

0,77 kg


ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ (OZ)

1 lb 12 oz


Ενισχυτής

ΤΥΠΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Ψηφιακός ενισχυτής, S-Master HX


ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

16 ch (4 ch x 4)


ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ)

504 W


Διασύνδεση

ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ

Ethernet, S-Center Out


WI-FI

Ναι


ΕΚΔΟΣΗ IEEE802.11

a / b / g / n / ac


ΕΚΔΟΣΗ BLUETOOTH®

Bluetooth® έκδοση 5.2


ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ BLUETOOTH®

A2DP, AVRCP


ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ BLUETOOTH®

SBC, AAC, LDAC


HDMI®

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΟΔΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ

Είσοδος / Έξοδος: 1 / 1


EARC

Ναι


4K/60P/YUV4:4:4

Ναι


HDR

Ναι


ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ DOLBY VISION™

Ναι


HLG (HYBRID LOG GAMMA)

Ναι


HDCP 2.2

Ναι


VRR (ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ)

Ναι


ALLM (ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ)

Ναι


DSC (ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΡΟΗΣ ΟΘΟΝΗΣ)

Ναι


SBTM (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΤΟΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΗΓΗΣ)

Ναι


BRAVIA® SYNC

Ναι


HDMI® CEC

Ναι


Φορμά ήχου

360 REALITY AUDIO

Ναι


ΗΧΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Ναι


ΕΙΣΟΔΟΣ HDMI

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, Ήχος υψηλής ανάλυσης DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96 / 24, DTS: X, LPCM, 360 Reality Audio


HDMI EARC

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, Ήχος υψηλής ανάλυσης DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96 / 24, DTS: X, LPCM


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH® (ΔΕΚΤΗΣ)

SBC, AAC, LDAC


Λειτουργία ήχου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΧΟΥ

Ηχητικό πεδίο (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ)


ΕΦΕ ΗΧΟΥ

Λειτουργία νυχτερινής λήψης, λειτουργία φωνής


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΗΧΟΥ SURROUND

360 Spatial Sound Mapping


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΗΧΟΥ

DSEE Ultimate


Διάταξη ηχείου

ΔΟΜΗ ΗΧΕΙΩΝ

4.0.4 ch (16 Μονάδες ήχου)


Λειτουργία δικτύου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ

Spotify Connect, AirPlay


Εφαρμογή

SONY | BRAVIA CONNECT

Ναι


Λειτουργια Με Bravia

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ BRAVIA

Acoustic Center Sync, Μενού γρήγορων ρυθμίσεων, Voice Zoom 3™


Λειτουργίες για PlayStation®5

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΤΟΝΩΝ HDR (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ)

Ναι


ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ)

Ναι


Λεπτομέρειες

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ *ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Πλαίσιο ελέγχου 13 W / Ηχείο 20 W


Πλαίσιο ελέγχου με οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ)

δεν διατίθεται


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ)

0,5 W


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ) - ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

2.8 W (Σύνδεση Ethernet, WiFi, Bluetooth®, όλα τα τερματικά και τα δίκτυα συνδεδεμένα)


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Μετά από 20 λεπτά


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ - ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Μετά από 20 λεπτά (Σύνδεση Ethernet, WiFi, Bluetooth®)


ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth® και τη λειτουργία ασύρματου τοπικού δικτύου, πατήστε ΕΙΣΟΔΟΣ, Ένταση ήχου- και Σίγαση στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο με αυτήν τη σειρά και θα εμφανιστεί στην πρόσοψη του πλαισίου ελέγχου "RF ON"/ "RF OFF".


Ενεργά ηχεία με οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ)

0,5 W


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ)

δεν διατίθεται


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ) - ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

1.1 W (Προδιαγραφές ασύρματου ήχου, όλα τα τερματικά και τα δίκτυα συνδεδεμένα)


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

δεν διατίθεται


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ - ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Μετά από 20 λεπτά (Προδιαγραφές ασύρματου ήχου)


ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

δεν διατίθεται

Brand :
Sony
MPN / ISBN:
HTA9M2.CEL
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κατασκευαστής / Μάρκα:
Sony
Main features
EAN code:
4548736146457
4548736146457
2.699,00 
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 82,47 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 1349.5 €
3 Άτοκες 899.67 €
4 Άτοκες 674.75 €
5 Άτοκες 539.8 €
6 Άτοκες 449.83 €
7 Άτοκες 385.57 €
8 Άτοκες 337.38 €
9 Άτοκες 299.89 €
10 Άτοκες 269.9 €
11 Άτοκες 245.36 €
12 Άτοκες 224.92 €
13 Έντοκες 228.38 €
14 Έντοκες 212.06 €
15 Έντοκες 197.93 €
16 Έντοκες 185.56 €
17 Έντοκες 174.64 €
18 Έντοκες 164.94 €
19 Έντοκες 156.26 €
20 Έντοκες 148.45 €
21 Έντοκες 141.38 €
22 Έντοκες 134.95 €
23 Έντοκες 129.08 €
24 Έντοκες 123.7 €
25 Έντοκες 118.76 €
26 Έντοκες 114.19 €
27 Έντοκες 109.96 €
28 Έντοκες 106.03 €
29 Έντοκες 102.38 €
30 Έντοκες 98.96 €
31 Έντοκες 95.77 €
32 Έντοκες 92.78 €
33 Έντοκες 89.97 €
34 Έντοκες 87.32 €
35 Έντοκες 84.83 €
36 Έντοκες 82.47 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+70,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα