BRAVIA Theatre Bar 9:

Ο απόλυτος ήχος Surround με τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ήχου Surround στο σπίτι σας. Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί 5 πλασματικά ηχεία μπροστά σας και αντανακλά τον ήχο από το ταβάνι και τους τοίχους, προσφέροντας ήχο Surround κινηματογραφικού επιπέδου από ένα μόνο soundbar.

Απολαύστε διευρυμένη κάλυψη ήχου Surround

Τώρα περισσότερα άτομα μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια καθηλωτική εμπειρία ήχου Surround. Χρησιμοποιώντας πλασματικά ηχεία, η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping επιτυγχάνει πιο διευρυμένη κάλυψη σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ήχου Surround.

Ξεκλειδώστε την πλήρη δυναμική της τεχνολογίας 360 Spatial Sound Mapping

Προσθέστε προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία για ακόμα πιο διευρυμένο ηχητικό πεδίο. Χάρη στα πίσω ηχεία, το Bar 9 δημιουργεί έως και 11 πλασματικά ηχεία, συμπεριλαμβανομένων και ηχείων πίσω σας, για πραγματικά κινηματογραφική αίσθηση.

Προσθέστε ένα ασύρματο subwoofer και πίσω ηχεία για πιο γεμάτο και πλούσιο ήχο

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία κινηματογράφου, συνδυάστε τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία της Sony με ένα προαιρετικό subwoofer και απολαύστε ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο.

Ήχος βγαλμένος κατευθείαν από τον κινηματογράφο

Απολαύστε την εμπειρία του κινηματογραφικού ήχου Surround από το καθιστικό σας. Το BRAVIA Theatre Bar 9 όχι μόνο υποστηρίζει μορφά των προτύπων του κλάδου, όπως τα Dolby Atmos® και DTS:X®, αλλά διαθέτει και πιστοποίηση IMAX® Enhanced.

Αναβάθμιση στερεοφωνικού περιεχομένου σε ήχο Surround

Το νέο upmixer της Sony προσφέρει πλούσιο ήχο Surround ακόμα και από στερεοφωνικό περιεχόμενο. Ο πρωτοποριακός του αλγόριθμος εξάγει και αναδιανέμει επιμέρους ηχητικά αντικείμενα για να σας καθηλώσει με ήχο 3D. Κατά τη διαδικασία του upmixing, η επεξεργασία διαχωρισμού ήχου με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει τις ανθρώπινες φωνές και τις κάνει να ακούγονται καθαρότερα.

Η τοποθέτηση των ηχείων είναι πλέον απλή υπόθεση

Προσθήκη πίσω ηχείων; Μην αγχώνεστε για το πώς θα βρείτε την ιδανική θέση. Η βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου βαθμονομεί τον ήχο βάσει της θέσης τους και χρησιμοποιεί πλασματικά ηχεία για να καλύψει τυχόν κενά στον ήχο Surround.

Βαθμονομημένο για να ταιριάζει στον χώρο σας

Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το σπίτι σας για να απολαμβάνετε ακουστική κινηματογραφικού επιπέδου. Η βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου αναλύει τα χαρακτηριστικά ακουστικής του χώρου σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιεί προηγμένη επεξεργασία σήματος για να τα αντικαταστήσει με χαρακτηριστικά κινηματογραφικού επιπέδου.

Η καλύτερη θέση είναι η θέση στην οποία βρίσκεστε

Απολαύστε ήχο Surround υψηλής ποιότητας όπου και αν κάθεστε. Απλώς εκτελέστε βαθμονόμηση με την εφαρμογή για smartphone, BRAVIA Connect, και το BRAVIA Theatre Bar 9 θα ανιχνεύσει τη θέση σας στον χώρο και θα βελτιστοποιήσει τον ήχο αναλόγως.

Νέο ηχείο 2 δρόμων

Ανακαλύψτε καθαρό, διευρυμένο ήχο Surround από ένα μόνο soundbar. Το Bar 9 διαθέτει νέο ηχείο 2 δρόμων με πρόσθετα tweeter μπροστά και στο κέντρο, για να προσφέρει διευρυμένο ήχο Surround και ηχητική εικόνα ακριβείας.

Quad woofer και παθητικοί πομποί προσφέρουν βαθιά μπάσα

Μην παραπλανηθείτε από τη λεπτή σχεδίαση. Χάρη στα ενσωματωμένα quad woofer και τους παθητικούς πομπούς, το Bar 9 δημιουργεί βαθιά, ηχηρά μπάσα που θα περιμένατε από ηχεία πολύ μεγαλύτερου μεγέθους.

Πλευρικά ηχεία και tweeter δοκού για εκτεταμένο πεδίο ήχου

Για μεγαλύτερη ατμόσφαιρα, τα πλευρικά ηχεία θα γεμίσουν το καθιστικό σας με διευρυμένο κατευθυντικό ήχο, ενώ τα tweeter δοκού επεκτείνουν το ηχητικό πεδίο αντανακλώντας τον κατευθυντικό ήχο υψηλής συχνότητας από τους τοίχους.

Ακούστε τον ήχο από πάνω

Ηχεία upfiring που αντανακλούν τον ήχο στο ταβάνι, για καθηλωτικό ήχο από πάνω. Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί πλασματικά ηχεία στο ταβάνι για ακόμα πιο ατμοσφαιρικό ήχο.

X-Balanced Speaker Unit

Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα των ηχείων μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος για δυνατά μπάσα. Μειώνει επίσης τη διαδρομή μονάδας οδήγησης και διατηρεί την πίεση ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και πιο καθαρά φωνητικά.

Κάντε τα πάντα με την εφαρμογή BRAVIA Connect

Η εφαρμογή για smartphone BRAVIA Connect σάς καθοδηγεί στις αρχικές ρυθμίσεις, σας βοηθά με την αντιμετώπιση προβλημάτων και σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση ήχου, το πεδίο ήχου και άλλα. Επιπλέον, σας ειδοποιεί για ενημερώσεις λογισμικού και σας επιτρέπει να ελέγχετε και συμβατές τηλεοράσεις.

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Απλώς βάλτε το Bar 9 στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας μέσω HDMI και θέστε το σε λειτουργία. Με LAN, HDMI IN και HDMI OUT (eARC), είναι όλα έτοιμα για να απολαύσετε μια νέα εμπειρία χωρικού ήχου Surround.

Προσβάσιμο για όλους

Για να μπορούν και τα τυφλά άτομα ή τα άτομα με περιορισμένη όραση να ρυθμίζουν το soundbar, οι κουκκίδες αφής υποδεικνύουν ένα QR Code για την εφαρμογή BRAVIA Connect, η οποία προσφέρει λειτουργία ανάγνωσης οθόνης. Οι κουκκίδες αφής στο πίσω πάνελ υποδεικνύουν το τερματικό eARC HDMI για σύνδεση με τηλεόραση.

Σχεδίαση για οικονομία χώρου

Το παρεχόμενο διαχωριστικό επιτρέπει στο soundbar να τοποθετηθεί με κομψό τρόπο πάνω από τη βάση της τηλεόρασης για μια αρμονική όψη που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χώρο.

Τηλεόραση και soundbar σε απόλυτη αρμονία

Περάστε σε μια πλήρως κινηματογραφική εμπειρία. Το Acoustic Center Sync επιτρέπει στο Bar 9 να χρησιμοποιεί τη συμβατή BRAVIA ως κεντρικό ηχείο. Έτσι, ο ήχος προέρχεται από την οθόνη, η οποία προσαρμόζεται ως μέρος του ενιαίου ενσωματωμένου συστήματος ηχείου.

Πεντακάθαρη φωνή. Ευκρινείς διάλογοι.

Τέλος πια οι πνιχτές φωνές. Συνδυασμένο με μια συμβατή BRAVIA, το νέο Voice Zoom 3™ που υποστηρίζεται από εκμάθηση μηχανικής μάθησης με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης αναγνωρίζει τις ανθρώπινες φωνές και ενισχύει ή μειώνει την έντασή τους, έτσι ώστε ακόμα και οι χαμηλής έντασης διάλογοι να ακούγονται δυνατά και καθαρά.

Εύκολος χειρισμός με BRAVIA

Ελέγξτε τον ήχο Surround εύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης BRAVIA. Οι ρυθμίσεις ήχου εμφανίζονται αυτόματα στο μενού με τις Γρήγορες ρυθμίσεις της BRAVIA για εύκολο χειρισμό διαφόρων λειτουργιών, όπως το ηχητικό πεδίο και η ένταση του ήχου.

Ρεαλιστικές ταινίες

Με τη δυνατότητα HDMI 2.1, το BRAVIA Theatre Bar 9 διασφαλίζει ότι διατηρείται η αρχική ποιότητα εικόνας κάθε πηγής, έως και 8K HDR.

Καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού

Βυθιστείτε στα παιχνίδια. Απολαύστε καθηλωτικό ήχο από πάνω με την κονσόλα PlayStation®5, βελτιωμένες ρυθμίσεις εικόνας με Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR και Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας κατά τη σύνδεση με συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA™ και κονσόλα PS5®. Αυτό το προϊόν υποστηρίζει επίσης VRR, ALLM και SBTM για πιο ρεαλιστικά παιχνίδια.

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Ζωντανέψτε τη μουσική που αγαπάτε όπως ποτέ στο παρελθόν. Απολαύστε τα κομμάτια όπως ήθελαν οι καλλιτέχνες με ήχο υψηλής ανάλυσης. Ή ανακαλύψτε το 360 Reality Audio για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής μουσικής.

Κάντε streaming μουσικής από τις αγαπημένες σας συσκευές

Μην περιοριστείτε στις ταινίες. Μπορείτε να απολαμβάνετε και μουσική σε upmixed ήχο υψηλής ποιότητας. Η ενσωματωμένη υποστήριξη για Spotify Connect™ και Apple AirPlay σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Σύνδεση Bluetooth®

Ακούστε μέσω ροής περιεχόμενο ήχου ασύρματα. Η τεχνολογία Bluetooth® σάς διευκολύνει να απολαμβάνετε μουσική, podcast και άλλα από το smartphone, το tablet ή τον φορητό σας υπολογιστή.

DSEE Ultimate

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Ultimate™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο, αποκαθιστώντας τις ακουστικές λεπτομέρειες για μια πιο πλούσια εμπειρία ακρόασης.


Μέγεθος και βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ - ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (Π x Υ x Β)

1300 x 64 x 113 mm


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ - ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (Π X Υ X Β) (ΙΝΤΣΕΣ)

51 1/4 x 2 5/8 x 4 1/2 in


ΒΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ - ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ

5,5 kg


ΒΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ - ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (OZ)

12 lb 3 oz


Ενισχυτής

Τύπος ενισχυτή

Ψηφιακός ενισχυτής, S-Master HX


Κανάλια ενισχυτή

13 καν.


Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου

S-Center Out


WI-FI

Ναι


Έκδοση IEEE802.11

a / b / g / n / ac


ΕΚΔΟΣΗ BLUETOOTH®

Έκδοση Bluetooth®: 5.2


HDMI®

Αριθμός εισόδων/εξόδων

Είσοδος / Έξοδος: 1 / 1 (eARC / ARC)


eARC

Ναι


4K/60p/YUV4:4:4

Ναι


HDR

Ναι


Συμβατότητα με Dolby Vision™

Ναι


HLG (hybrid log gamma)

Ναι


HDCP 2.2

Ναι


BRAVIA® Sync

Ναι


HDMI® CEC

Ναι


Φορμά ήχου

360 REALITY AUDIO

Ναι


ΗΧΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Ναι


Είσοδος HDMI

Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Dual mono, DTS, Ήχος υψηλής ανάλυσης DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96 / 24,DTS: X, IMAX ENHANCED, LPCM: 2 καν. / 5.1 καν. / 7.1 καν., 360 Reality Audio


HDMI eARC

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, Ήχος υψηλής ανάλυσης DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96 / 24,DTS: X, IMAX ENHANCED, LPCM: 192kHz / 24bit


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH® (ΔΕΚΤΗΣ)

AAC, SBC, LDAC


Λειτουργία ήχου

Λειτουργία ήχου

Ρύθμιση η ηχητικού πεδίου Sound Field


Εφέ ήχου

Λειτουργία νυχτερινής λήψης, λειτουργία φωνής


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΗΧΟΥ

DSEE Ultimate


Βαθμονόμηση

Ναι


Διάταξη ηχείου

Δομή ηχείων

7.0.2 καν. (13 Μονάδες ηχείου)


Μπάρα ηχείου

HT-A9000


Λειτουργία δικτύου

Λειτουργία δικτύου

Spotify Connect, AirPlay


Ασύρματες λειτουργίες

Ασύρματος ήχος Surround (με προαιρετικά ασύρματα ηχεία)

Ναι


Εφαρμογή

SONY | BRAVIA CONNECT

Ναι


Λειτουργια Με Bravia

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ BRAVIA

Acoustic Center Sync, Voice Zoom 3™, Μενού γρήγορων ρυθμίσεων


Λεπτομέρειες

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ *ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

62W


Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης

Ναι


Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)

δεν διατίθεται


Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)

0,5 W


Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

0,5 W (HDMI CEC) / 2,3 W (σύνδεση WiFi / Bluetooth® / όλα τα τερματικά και τα δίκτυα συνδεδεμένα)


Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε

Μετά από 20 λεπτά


Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά

Μετά από 20 λεπτά (σύνδεση HDMI CEC / WiFi / Bluetooth®)


Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των λειτουργιών Bluetooth® και του ασύρματου τοπικού δικτύου: (1)Πατήστε ΕΙΣΟΔΟΣ, Ένταση ήχου -, Ένταση ήχου +, και ΕΙΣΟΔΟΣ ξανά με αυτή τη σειρά στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες Bluetooth® και του ασύρματου τοπικού δικτύου. (2)Πατήστε ΕΙΣΟΔΟΣ, Ένταση ήχου -, Ένταση ήχου +, και ΕΙΣΟΔΟΣ ξανά με αυτή τη σειρά στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες Bluetooth® και του ασύρματου τοπικού δικτύου.

Brand :
Sony
Χρώμα :
black
MPN / ISBN:
HTA9000.CEL
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Main features
EAN code:
4548736158771
Διαστασιοποίηση
Βάρος :
5,5 kg
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) :
1300 x 64 x 113 mm
4548736158771
1.399,00 
Διαθέσιμο για παράδοση
Άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα
Δες τα καταστήματα
+
Αγορά με 1-κλικ
Με πιστωτική κάρτα από 42,75 € / μήνα σε 36 δόσεις
Αριθμός δόσεων ποσό/μήνα
2 Άτοκες 699.5 €
3 Άτοκες 466.33 €
4 Άτοκες 349.75 €
5 Άτοκες 279.8 €
6 Άτοκες 233.17 €
7 Άτοκες 199.86 €
8 Άτοκες 174.88 €
9 Άτοκες 155.44 €
10 Άτοκες 139.9 €
11 Άτοκες 127.18 €
12 Άτοκες 116.58 €
13 Έντοκες 118.38 €
14 Έντοκες 109.92 €
15 Έντοκες 102.59 €
16 Έντοκες 96.18 €
17 Έντοκες 90.52 €
18 Έντοκες 85.49 €
19 Έντοκες 80.99 €
20 Έντοκες 76.95 €
21 Έντοκες 73.28 €
22 Έντοκες 69.95 €
23 Έντοκες 66.91 €
24 Έντοκες 64.12 €
25 Έντοκες 61.56 €
26 Έντοκες 59.19 €
27 Έντοκες 57 €
28 Έντοκες 54.96 €
29 Έντοκες 53.07 €
30 Έντοκες 51.3 €
31 Έντοκες 49.64 €
32 Έντοκες 48.09 €
33 Έντοκες 46.63 €
34 Έντοκες 45.26 €
35 Έντοκες 43.97 €
36 Έντοκες 42.75 €
Υπηρεσίες Sony Center
(+70,00 €)
+3 έτη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Sony
Δείτε επίσης
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Νέα προϊόντα